-
...γενικά καλά πηγαίνει το φόρουμ! Απλά ψιλοθάβονται σοβαρά θέματα με τον καιρό [ φυσιολογικό ] και άλλα , λόγω επικαιρότητας μπαίνουν στην κορυφή και μετά ψιλοχανόμαστε....
Θα έχετε παρατηρήσει πάντως πως συμβαίνουν δύο παράδοξα ταυτόχρονα...
Υπάρχουν θέματα με πολλές απαντήσεις και λίγες σχετικά αναγνώσεις & αντίθετα με λίγες απαντήσεις και πολλές εως πάρα πολλές αναγνώσεις...
Αυτό κάτι δείχνει... -
Εκατσα και διαβασα 8 σελιδες και για ν-οστη φορά στη ζωη μου, βλεπω μια διαχυτη ατμοσφαιρα 'Παλιος καλός καιρός'.
Και μονο επι της αρχης, η συζητηση ειναι σε λαθος βαση. Τα παγκοσμια αφεντικα λενε κατι πολυ σοφο: Μη μου δειχνεις το προβλημα, δειξε μου τη λυση του.
Αρα με το να διυλιζουμε τον κωνωπα και να κουναμε το κεφαλι μας με την καταντια αυτου που καποτε ηταν τοσο ωραιο (κλαψ) δεν πιστευω οτι προσφερουμε κατι στην αντιθετη κατευθυνση.Θα προτιμουσα βεβαια να μην αποπαιρνουμε καποιον που ανοιγει ενα θεμα που συζητηθηκε προ 20ετιας ουτε να κλειδωνουμε τα παντα με δηλωσεις του στυλ: Υπαρχει και το http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... palaioures, αλλα και να μη γινει κατι τετοιο δεν τρεχει και τιποτα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και μονο επι της αρχης, η συζητηση ειναι σε λαθος βαση. Τα παγκοσμια αφεντικα λενε κατι πολυ σοφο: Μη μου δειχνεις το προβλημα, δειξε μου τη λυση του.
Αρα με το να διυλιζουμε τον κωνωπα και να κουναμε το κεφαλι μας με την καταντια αυτου που καποτε ηταν τοσο ωραιο (κλαψ) δεν πιστευω οτι προσφερουμε κατι στην αντιθετη κατευθυνση.Προτείναμε και λύσεις σε οσα θεωρησαμε (καλώς ή κακώς) προβλήματα.
Θα'πρεπε να είχες διαβασει τις προηγούμενες σελίδες
-
-
Δεν θεωρω 'λυση' σε 'προβλημα' (αν υπαρχει κατι τετοιο) η εμφανιση ή μη του αριθμου των δημοσιευσεων. Μου θυμιζει μετρα κυβερνησης, σκοτωθηκε ενα χουλιγκανι στην Παιανια, αναβαλλεται ο αγωνας του Κεραυνου Καλλιραχης στη Θασο
-
Δεν ειναι δυνατον να δωθει 'λυση'. Θα πουμε σε ενηλικες ποτε και τι να γραψουν
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
- Δεν ειναι δυνατον να δωθει 'λυση'. Θα πουμε σε ενηλικες ποτε και τι να γραψουν
Το να (αυτο)περιοριστεί το chat είναι λύση στο βαθμό που θα εμφανίζεται το μαγαζί (σε κάποιο νέο μέλος) λιγότερο κλικαδόρικο και λιγότερο χαβαλετζίδικο. Δε μιλάω για ντεμεκ ευπρεπισμούς αλλά για μια στοιχειώδη αυτοσυγκράτηση με τη λογοδιάρροια
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
-
Δεν θεωρω 'λυση' σε 'προβλημα' (αν υπαρχει κατι τετοιο) η εμφανιση ή μη του αριθμου των δημοσιευσεων. Μου θυμιζει μετρα κυβερνησης, σκοτωθηκε ενα χουλιγκανι στην Παιανια, αναβαλλεται ο αγωνας του Κεραυνου Καλλιραχης στη Θασο
-
Πάλι δεν καταλαβες.
Δεν θα πει κανεις σε εναν χρηστη τι να γραψει,δεν ειναι αυτο το θεμα αλλωστε.
Το θεμα ειναι το γιατι δεν υπάρχουν περισσότεροι νεοι χρηστες,και πάνω σε αυτο προταθηκε και το σβησιμο του μετρητη (δεν το θεωρεις λύση,τι να κάνουμε,έτσι ειναι η ζωή) όπως και το συμμάζεμα του 'τσατ',οπως και η αποτελεσματικότερη αντιμετωπιση τών τρόλ,όπως και το θεμα του 'παλαίουρα vs ψαρούκλα' που νομίζεις οτι τωρα μόλις εσυ το πρότεινες -
-
Και θα σου πω εγω, τι θα αυτοπεριορισεις εσυ;
Πως;Αν θελετε παντως μια αποψη επειδη τρεχουμε και ενα φορουμ (αυτο στην υπογραφη μου ντεεε! ), υπαρχει μια απλη λυση:
Βαζεις ενα shout box (σαν chat δηλαδη) για τετοιου ειδους πλακες και τα ποστ του φορουμ καθαριζουν σε μεγαλο βαθμο -
Ο χρήστης greo έγραψε:
-
-
-
συμφωνώ μαζί σου. άλλωστε ο αριθμός των posts μπορεί κάποιές φορές να μας βοηθήσει στην αντιμετώπιση φαινομένων trolls κλπ
-
'δυστυχώς' συμφωνώ μαζί και σε αυτό
[/img]
-
-
HUNTER
τα διαβασα σε λεω μην επιμενεις Ειδα και ποιοι το θιξανε το θεμα κλπ. Ο Καβουρας ειδικα τα ειπε πολυ σωστα (κατ'εμε) σε επεισα τωρα;
Απλα χωρις εκτεταμμενα λουκετα δε γινεται τιποτα, εκτεταμμενα λουκετα κανεις δεν θελει, αρα γενικως δε γινεται τιποτα -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πως;Αν θελετε παντως μια αποψη επειδη τρεχουμε και ενα φορουμ (αυτο στην υπογραφη μου ντεεε! ), υπαρχει μια απλη λυση:
Βαζεις ενα shout box (σαν chat δηλαδη) για τετοιου ειδους πλακες και τα ποστ του φορουμ καθαριζουν σε μεγαλο βαθμοΥπάρχει ολόκληρο 'σουβλατζίδικο'
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πως;Δε θα πούμε σε κανέναν τπτ. Προβληματισμούς εκφράζω/ουμε και απο εκεί και πέρα όσοι προβληματιστούμε...
Δε νομίζω να κάνει και τπτ το shout box. Αλλωστε υπάρχει και το σουβλατζιδικο
-
Αληθεια τι λετε στο σουβλατζηδικο;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αληθεια τι λετε στο σουβλατζηδικο;μεγάλες αλήθειες
Απλα χωρις εκτεταμμενα λουκετα δε γινεται τιποτα, εκτεταμμενα λουκετα κανεις δεν θελει, αρα γενικως δε γινεται τιποτα
+1
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αληθεια τι λετε στο σουβλατζηδικο;Τωρα συζηταμε για τα φαινόμενα των φωταυγειας κατα τη διελευση πλήθους φωτονίων μεσω ημιδιάφανης τοροειδούς επιφάνειας.ενω μεχρι πρόσφατα συζητούσαμε για το εργο 'Ειναι και Χρόνος' του Χαιντεγκερ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αληθεια τι λετε στο σουβλατζηδικο;
Τωρα συζηταμε για τα φαινόμενα των φωταυγειας κατα τη διελευση πλήθους φωτονίων μεσω ημιδιάφανης τοροειδούς επιφάνειας.ενω μεχρι πρόσφατα συζητούσαμε για το εργο 'Ειναι και Χρόνος' του Χαιντεγκερ
Εμένα πάντως μ'αρεσει που έχουμε σταματήσει να γράφουμε σοβαρά....
[i]Ε, ρε αφασία Χαντερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/i]
-
επί του θέματος πάντα
τις τρίχες σας τις περιποιήστε?παιδιά πάντα επί του θέματος εγώ τις περιποιούμαι ΟΛΕΣ μηπώς δεν πρέπει?
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Εμένα πάντως μ'αρεσει που έχουμε σταματήσει να γράφουμε σοβαρά....Αυτό που μετράει είναι να μπορούμε να γράψουμε σοβαρά άν χρειάζεται, άσχετα άν τις περισσότερες φορές εσκεμμένα δέν το κάνουμε.
Γιατι εχουμε σταματησει να γραφουμε σοβαρα?