-
Πωωωω φιλε εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου!
Μ'αρεσει και η υπογραφη σου....ονομα και πραγμα εισαι!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Πωωωω φιλε εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου!Μ'αρεσει και η υπογραφη σου....ονομα και πραγμα εισαι!
+1000
-
την επομενη φορα, παιρνεις παραμασκαλα αυτα: http://www.trade-wind.gr/index.php?co=p ... rod_id=642 , και πληρωνεις μονο τοποθετηση.
και ποιος σου ειπε να πας για σερβις στα 13000χλμ???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
την επομενη φορα, παιρνεις παραμασκαλα αυτα: http://www.trade-wind.gr/index.php?co=p ... rod_id=642 , και πληρωνεις μονο τοποθετηση.και ποιος σου ειπε να πας για σερβις στα 13000χλμ???
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΥΡΟ??
ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΣΩΖΕΙΣ!! VALVOLINE SYNPOWER 5W-30 XL III 4 lt
46 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ??! ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ?? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ! ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ?? ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ TSI SIGOYRA?ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 2 ΧΡΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ
**ΤΟ ΕΧΩ ΟΧΤΩ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 13600 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.**Ε ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ 1000ΧΛΜ ΠΙΟ ΝΩΡΙς ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!!
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ SERVICE STA 30000 ΚΜ!!! -
42ε ειναι, οχι 46, στα φερνουν δωρεαν σπιτι σου.
τα πας στο εξουσιοδοτημενο και στα βαζουν.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
42ε ειναι, οχι 46, στα φερνουν δωρεαν σπιτι σου.τα πας στο εξουσιοδοτημενο και στα βαζουν.
ΔΙΑΡΚΟΥΝ 15000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ?
ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ TSI KINHTHΡES?ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ 90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΩ!
MAΚΑΡΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. -
κατα 99% αυτα σου εβαλαν στο συνεργειο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κατα 99% αυτα σου εβαλαν στο συνεργειο.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΛΙΓΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΛΑΔΙΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ 13600.
ΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ AUDI TFSI?? ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΨΙΘΥΡΙΖΑΝ.. -
και στο ΤFSI αυτα βαζουν
-
... και το ρεσιτάλ γέλιου συνεχίζεται ....
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
... και το ρεσιτάλ γέλιου συνεχίζεται ....Και το ρεσιταλ αγαμιας συνεχιζεται για τον unhackable.....
Eυχαριστω Σπύρο για ολες τις πληροφοριες!
-
Τι να κάνουμε ρε τομασο? Κάποιο μπορεί να μη συνουσιάζονται και πολύ αλλά όταν γίνονται περίγελος το καταλαβαίνουν και σταματάνε .....
-
Τι να κάνουμε ρε τομασο? Κάποιο μπορεί να μη συνουσιάζονται και πολύ αλλά όταν γίνονται περίγελος το καταλαβαίνουν και σταματάνε .....παλι καλα που καταλαβες οτι εγινες περιγελος και το σταματησες τοτε.
Αντε βρες καμμια γκομενα να ηρεμησεις ρε.Εκτονωσου αλλου.ελεοςΑς αφησουμε τον κοσμο να καταθεσει ηρεμος την γνωμη του στην ψηφοφορια!
-
Έλα εντάξει τώρα ηρεμία μπαίνουμε για να δούμε ένα Post και βλέπουμε χωσίματα. Tommaso γιατί το θέλεις το sx4 θα χρησιμοποιήσεις την τετρακίνηση?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έλα εντάξει τώρα ηρεμία μπαίνουμε για να δούμε ένα Post και βλέπουμε χωσίματα. Tommaso γιατί το θέλεις το sx4 θα χρησιμοποιήσεις την τετρακίνηση?**
Παντου.Θα ανεβαινω σε πεζοδρομια στην αθηνα,χωρις να με νοιαζει για το parking.! θα κανω εκδρομες στα πιο απιθανα μερη και βουνα,θα κανω εξερευνησεις σε ολη την ελλαδα,θα περασω και απο το ορεινο χωριο του πατερα μου,που εχω χρονια να παω,χωρις να ανησυχω για turbo lag και service tsi!
θα κοιμαμαι μεσα ,θα ξυπνω στην αγρια φυση και θα εξερευνω!!!** -
όταν τα λέω εγώ ....
-
Πεζοδρόμια ανεβαίνεις και χωρίς τετρακίνηση. Καλό είναι να το αποφεύγεις βέβαια. Κοίτα πάντως επειδή το αυτοκίνητο το έχω εδώ και 1,5 μήνα περίπου δεν είναι για πολύ off-road. Κανένα λασπωμένο-χιονισμένο δρόμο κλπ τέτοια κάνει. Αν θέλεις όμως να βγαίνεις σε χωράφια και αγροτικούς δρόμους άσχημους δεν θα σε ικανοποιήσει γιατί δεν έχει καλές γωνίες προσέγγισης και διαφυγής ούτε μόνιμη τερακίνηση. Επίσης λόγω σκληρής ανάρτησης κοπανάει λίγο έχε το υπόψη σου. Αν πάλι το θέλεις όπως εγώ που το πήρα γιατί το χειμώνα κάθε ΣΚ ανεβαίνω βουνό για σκι τότε οκ. Πάντως κάντο ένα test drive.
-
όταν τα λέω εγώ ....και μια συμπληρωση για τον unhackable....
Θα κοιμαμαι μεσα ,θα ξυπνω στην αγρια φυση, θα κανω σεξ, και θα εξερευνω..Αντε σε καμμια ιστοσελιδα sex unhackable να ξεθυμανεις λιγο..
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πεζοδρόμια ανεβαίνεις και χωρίς τετρακίνηση. Καλό είναι να το αποφεύγεις βέβαια. Κοίτα πάντως επειδή το αυτοκίνητο το έχω εδώ και 1,5 μήνα περίπου δεν είναι για πολύ off-road. Κανένα λασπωμένο-χιονισμένο δρόμο κλπ τέτοια κάνει. Αν θέλεις όμως να βγαίνεις σε χωράφια και αγροτικούς δρόμους άσχημους δεν θα σε ικανοποιήσει γιατί δεν έχει καλές γωνίες προσέγγισης και διαφυγής ούτε μόνιμη τερακίνηση. Επίσης λόγω σκληρής ανάρτησης κοπανάει λίγο έχε το υπόψη σου. Αν πάλι το θέλεις όπως εγώ που το πήρα γιατί το χειμώνα κάθε ΣΚ ανεβαίνω βουνό για σκι τότε οκ. Πάντως κάντο ένα test drive.Για λασπωμενο -χιονισμενο δρομο το θελω κι εγω... Η τετρακινηση του με ικανοποιει γι αυτα που θελω.
Οσο για τα χωραφια αν ειναι σπαρμενα με βαμβακι ή σιτάρι, πραγμα που συμβαινει στην θεσσαλια,μια χαρα μου κανει,τακαβαλαω κι αυτα!Και ναναι υπερυψωμενο οσο το Sx4 για να καβαλαω οποιoν θελω εδω στη ρημαδα αθηνα οταν επιστρεφω!!
Στο αγοραζω οσο οσο παντως!!!! -
Ε Golf βέβαια...
TURBO H TETΡΑΚΙΝΗΣΗ? GOLF TSI H SUZUKI SX4 ?