-
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ;
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;
ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΜΙΑ ΕΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ;
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν. -
Μολις μιλησα με τον προεδρο κυριο Παπαζηση και μου ειπε οτι αυριο πρωι θα φορτωθουν και δευτερα πρωι θα ειναι στους ιδιοκτητες τους.Τα αυτοκινητα ειχαν φορτωθει κανονικα στην νταλικα ομως ετυχε η μεταφορικη εταιρια να πρεπει να μεταφερει 2 ι.χ επειγοντος αθηνα. Απο οτι μου ειπαν ενημερωσαν τον κυριο Χρυσαφη για την καθηστερηση ο οποιος συμφωνησε. Δυστηχως ετυχε και αυτο το στραβο και ζηταμε συγνωμη.
-
ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ.ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.ΝΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.ΣΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΕΙΝ.ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν. -
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Μολις μιλησα με τον προεδρο κυριο Παπαζηση και μου ειπε οτι αυριο πρωι θα φορτωθουν και δευτερα πρωι θα ειναι στους ιδιοκτητες τους.Τα αυτοκινητα ειχαν φορτωθει κανονικα στην νταλικα ομως ετυχε η μεταφορικη εταιρια να πρεπει να μεταφερει 2 ι.χ επειγοντος αθηνα. Απο οτι μου ειπαν ενημερωσαν τον κυριο Χρυσαφη για την καθηστερηση ο οποιος συμφωνησε. Δυστηχως ετυχε και αυτο το στραβο και ζηταμε συγνωμη.GIA ALLH MIA FORA MPRAVW SAS KYRIOI EISTAI AKSIOI
-
Η μεταφορικη εταιρια συνενοηθηκε με τον κυριο Χρυσαφη να κατεβασει 2 δικα του αγωνιστικα.Ο οδηγος της νταλικας βαρεθηκε να κατεβασει τα αυτοκινητα που επρεπε και κατεβασε αυτα που ηταν πισω-πισω!!
Ως ΕΛΕΤΑ θελοντας να ειμαστε συνεπεις στις υποχρεωσεις μας βιαστηκαμε να εξοφλησουμε τον λογαριασμο προς την μεταφορικη πριν ολοκληρωσει την δουλεια της εκθετοντας μας κατοπιν με ολα αυτα που συνεβησαν γιαυτο και λυπουμαστε πραγματικα. -
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
......Οι σημαντικότεροι είναι ότι πουλάω NISSAN
Δηλαδη αν κληθεις μα Αθανασίου η με τον (Χ) Αθανασίου να οδηγησεις ενα ΕVO 9 θα αρνηθεις, ετσι δεν ειναι? Λοιπον....EVO 9 με ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ για το ΕΛΠΑ. Θα πατε? Η πουλας NISSAN και αρνεισαι. Και ξερεις εσυ τουλαχιστον οτι και το αυτοκινητο υπαρχει, και ο χορηγος υπαρχει και η τεχνικη υποστηριξη. Πατε η οχι......
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ
Στην απάντησή μου γράφοντας οτι θεωρώ απίθανη την επιστροφή μου... δεν σημαίνει οτι την αποκλείω και αν παρατηρήσεις γράφω ''για πολλούς λόγους'' απο τους οποίους αναφέρω μόνο δύο.
Οσο για την πρότασή σου η απάντηση είναι, με τον Αθανασίου, ΝΑΙ και σε ευχαριστώ.
Επιδή θεωρώ οτι είμαστε εκτός θέματος στην ενότητα, για όλα τα υπόλοιπα πάρε με τηλέφωνο.
Οτι αφορά την ονομασία GOLF II ή GOLF MKII, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, συμφωνώ με τον Ραζή και πολλές φορές στην συμμετοχή το δήλωνα άλλοτε GOLF II και άλλοτε GOLF MKII. Το μπλέ που ρώτησες ήταν group N και το κίτρινο group A γνήσιο VW Motorsport εξ kenneth Ericsson Safari. -
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Αλλο το χομπυ και αλλο η δουλεια.
Ποσειδώνα συμφωνώ οτι άλλο η δουλειά και άλλο το χόμπυ αλλά αν αυτά τα δύο συνδιάζονται είναι ότι καλύτερο και στην περίπτωση που αυτό δεν μπορεί να γίνει, τότε πρέπει να θυσιάσεις κάτι.
Ιδικά σε αγώνα που είναι στην περιοχή μου χρειάζομαι την προβολή. Χωρίς δουλειά δεν μπορείς να κάνεις το χόμπυ σου.
2ο Ράλλυ Σπρίντ ΚΑΤΣΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε.-Δωδώνη Ιωαννίνων