-
Καλά ρε συ, στο 106 πως μπαίνανε πίσω? Σα τα κατσίκια ανάμεσα απο τα bucket?
n_olympios αν σε πετύχει μπάτσος έτσι πρωι στην παραλιακή το λιγότερο που θα σε νοιάζει θα είναι το μαλί!
-
Δεν περνάω πρωί από την παραλιακή.
Ούτε βράδυ. Δεν περνάω γενικώς από εκεί, πλέον.
-
Καλά πες ότι αυτό που σε νοιάζει είναι ότι δεν θα ακούς να βαράει καλά το boom ψαρ αν φοράς κράνος και άσε τις ιστορίες!
-
Ο χρήστης Strifter έγραψε:
Βρε, λέμε τα πίσω στη Λεόνα ΔΕΝ αχρηστεύθηκαν. :Για του ραταπλάν το αυτοκίνητο μιλούσαμε,όχι για τη λεόνα σου
-
Επειδή γενικώς έχουν μπει καινούργια πραματάκια στη Λεόνα, αναφέρω εκείνα που έχουν άμεση σχέση με τη συμπεριφορά της...
Κρεμαγιερίτσα υδραυλικιά, 2,5 στροφών, από R32-CupraR. -
πόσα τα δισκόφρενα;
-
Τι μας δειχνεις μονο τα συστατικα της συνταγης και δε μας λές αν πέτυχε το φαγητο;
Η δεν το ετοιμασες ακόμα; -
Τα φρένα 2.300.
Λέω πως πέτυχε. Σε σημείο να με πιάνει το αυχενικό μου σε χωσίματα. Περιμένω να πέσουν λίγο οι ζέστες, να το βάλω καρτόδρομο, να γελάσει λίγο το χειλάκι μου. -
Τα φρένα 2.300.
Λέω πως πέτυχε. Σε σημείο να με πιάνει το αυχενικό μου σε χωσίματα. Περιμένω να πέσουν λίγο οι ζέστες, να το βάλω καρτόδρομο, να γελάσει λίγο το χειλάκι μου.Συγγνώμη ρε συ, αλλά έχεις αμάξι με τέτοια προίκα και θα το βάλεις στο καρτόδρομο;
-
Εκεί φαίνεται η συμπεριφορά η σωστή.
-
Εκεί φαίνεται η συμπεριφορά η σωστή.Και ξαναρωτάω, στο καρτόδρομο;
-
Έχεις μπει;
-
Ο Ντινος εχει άποψη επι παντος επιστητου ρε
Πώς θα γινει να σε ανεβασουμε στις Σερρες εσενα,να το δούμε απο κοντα
-
Έχεις μπει;Καρτόδρομο όχι, και ούτε πρόκειται, αλλά έχω δει φίλο με 206 που μπήκε, όπως και έχω ακούσει συζητήσει περί τούτου.
Τι ακριβώς θα δεις στο καρτόδρομο; Ενημερωτικά ρωτάω.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
**Ο Ντινος εχει άποψη επι παντος επιστητου ρε **:lol:Πώς θα γινει να σε ανεβασουμε στις Σερρες εσενα,να το δούμε απο κοντα
Αντρέα είσαι οφφ εδώ.
-
Ψιλοκολώνω για Σέρρες, είν' η αλήθεια. 1200 χλμ. πήγαινε-έλα+τα έξοδα βενζίνης & διαμονής με ζορίζουν...
Αν και απ'το κλουμπ το'χουν κάνει κάμποσοι κάποια φορά...
Μπα, καρτόδρομο, Μέγαρα και είμαι οκ. -
Όσο κοστίζει το Λεόν, κοστίζει και η καινούρια προίκα! Καλοφάγωτα!
Μπα, καρτόδρομο, Μέγαρα και είμαι οκ.
Αν μπεις Σέρρες μια φορά, υπάρχουν πολλες πιθανότητες ν' αλλάξεις γνώμη!
-
Ψιλοκολώνω για Σέρρες, είν' η αλήθεια. 1200 χλμ. πήγαινε-έλα+τα έξοδα βενζίνης & διαμονής με ζορίζουν...
Μπα, καρτόδρομο, Μέγαρα και είμαι οκ.Τόσα λεφτα εριξες για να το κάνεις θηριο,και δεν έρχεσαι στις Σερρες που ειναι η μόνη πίστα;
Σε αυτη την πίστα μπορεις να δικαιολογήσεις ολα σου αυτα τα εξοδα,και να πεις οτι έκανες κάποιας μορφης απόσβεση.Στο δρόμο,πώς το είδες;Το μπλοκέ;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μπα, καρτόδρομο, Μέγαρα και είμαι οκ.Τόσα λεφτα εριξες για να το κάνεις θηριο,και δεν έρχεσαι στις Σερρες που ειναι η μόνη πίστα;
Σε αυτη την πίστα μπορεις να δικαιολογήσεις ολα σου αυτα τα εξοδα,και να πεις οτι έκανες κάποιας μορφης απόσβεση.Στο δρόμο,πώς το είδες;Το μπλοκέ;
Ανδρέα και εσύ επί παντός επιστητού, ε;
Strifter, το 206 που είδα ζοριζόταν πολύ στο καρτόδρομο. Φαντάσου τώρα ο λέοντάς σου, με μεγαλύτερο μεταξόνιο και πολλά παραπάνω άλογα πώς θα συμπεριφερθεί εκεί μέσα... Οι σέρρρες με τα δεδομένα του καρτόδρομου και των μεγάρων είναι σε εντελώς άλλη κλάση.
Και όπως είπε ο Ανδρέας, έκανες τέτοια επένδυση στο αμάξι σου, θα κωλώσεις τώρα σε κάτι τέτοιο;
-
Όσο χώνω, τόσο τραβάει τη μούρη μέσα. Τα γνωστά. Μου δίνει την αίσθηση ότι θα ξεχαρβαλώσει την κολώνα τιμονιού (που την έχω αλλάξει). Από Δεπτέρα περιμένω και μια φορεσιά RE070 και είμαι σένιος.
Καμία αντίρρηση για το πόσο πιστάρα είναι οι Σέρρες. Μακάρι να μη μ'ένοιαζε το οικονομικό, να γύριζα και λίγο στο Νόρντσλάιφε, αλλά...
Θα την παλέψω στα δικά μας βούνια κι ερημιές. Εντάξει και κει βλέπεις τι κάνει...
Στήνοντας τη Λεόνα...