-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγω θελω μονο πιτσιρικες
Κι αυτές θέλουν μόνο 30άρηδες για κουλούρα.
Ποιος ειπε για κουλουρα;
Εγω πουλαω τεχνογνωσιαΕίσαι σίγουρος ότι αυτές αγοράζουν?
Μπαινουν πολλες παραγγελιες στο συστημα, αλλα εχουμε προβληματα logistics
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ευτυχώς που θα με αναλάβει εμένα ο αμότ, αλλιώς...Ο Mισέλ Αμότ;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Συγγνώμη κιόλας για να καταλάβω..Οδηγείς την φωτοκόπια με καγκουρί (ουπς, χρυσαφί ήθελα να πω) ζάντες, διπλοφάναρα και μια ταραντούλα στην μηχανή και μιλάς?
Tαραντούλα στη μηχανή? παραισθήσεις έχεις? Ντεν υπάρκει ταραντούλα καρντιά μου...
Εσύ δεν μας είπες τι οδηγάς...
Α! Άσε, το βρήκα:
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν νομίζω ρε Χάρη.
Απλά σκίσε λίγο την σακούλα στο παγάκι που θέλεις να βγάλεις και πίεζέ το σιγά σιγά. Δοκίμασε να τα βγάζεις πρώτα σε ένα μπολάκι και μετά να κάνεις την διανομή.
Mα αυτό κάνω!
Μπολάκι ε;(Εν τω μεταξύ δοκίμασε να περάσεις σε third-person mode και δες πόσο καμμένο είναι να συζητάμε για τις σακούλες των παγακιων στις 5.30 το πρωί. εγώ σχεδόν ντρέπομαι. )
Όλοι έχουμε πρόβλημα με τα παγάκια, με την παγοθήκη την πλαστική όμως έχω λύσει το πρόβλημα. Τη γυρνάω μέσα στο κουτί της με πολύ μικρό περιθώριο και δεν φεύγει τίποτα.
Οι παγοθήκες σακούλα βέβαια, έχουν ποσοστό 10% επιτυχίας, τα υπόλοιπα τα τρώει το χάσκι από το πάτωμα!
By the way, οι συμφοιτητές μου έλεγαν ότι φταίει που είμαι Θεσσαλονικιός (όλοι λέει οι Θεσσαλονικείς το κάνουν), αλλά τώρα ανακαλύπτω ότι ήταν απλά ρατσιστικά σχόλια!
Ερώτηση (ρητορική προφανώς):
Έχετε δοκιμάσει να βγάζετε τα παγάκια μέσα στο νεροχύτη;;;;; Πιστεύω θα βρείτε μία καλή λύση στο πρόβλημά σας...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Έχετε δοκιμάσει να βγάζετε τα παγάκια μέσα στο νεροχύτη;;;;; Πιστεύω θα βρείτε μία καλή λύση στο πρόβλημά σας...
Ρε μάστορα , το θέμα είναι να ακουμπάς τον καφέ πάνω στο ψυγείο και να τα βαζεις. Άμα είναι να τα κουβαλάμε όλα στον νεροχύτη...ωχού! κουράστηκα και μόνο στην ιδέα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ρε μάστορα , το θέμα είναι να ακουμπάς τον καφέ πάνω στο ψυγείο και να τα βαζεις. Άμα είναι να τα κουβαλάμε όλα στον νεροχύτη...ωχού! κουράστηκα και μόνο στην ιδέα.
Καλά... Δεν ρωτάω ποιος καθαρίζει τα νερά από το σπίτι...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Καλά... Δεν ρωτάω ποιος καθαρίζει τα νερά από το σπίτι...
Έχω μωσαϊκό στην κουζίνα και δεν χρειάζεται.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχω μωσαϊκό στην κουζίνα και δεν χρειάζεται.
Να παιδί για σπίτι!!!! Έχει προβλέψει να έχει η κουζίνα υλικό που να μην φαίνονται οι λεκέδες!!!!!
(αυτή την ιστορία με τα παγάκια όμως μην την πολυλές παραέξω... )
-
Καλα ρε καμενοι δεν μπορειτε να βγάλετε παγακια απο τις ναϋλον παγοκυστες?
Ελεος.
Εχει βγάλει μια εταιρια τετοιες παγοκυστες που μολις γινουν τα παγακια την τραβας και γινετε σακουλακι, το σκιζεις πανο και βαζεις την χουφτα σου και παιρνεις...ουρτ οργια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα ρε καμενοι δεν μπορειτε να βγάλετε παγακια απο τις ναϋλον παγοκυστες?Ελεος.
Εχει βγάλει μια εταιρια τετοιες παγοκυστες που μολις γινουν τα παγακια την τραβας και γινετε σακουλακι, το σκιζεις πανο και βαζεις την χουφτα σου και παιρνεις...ουρτ οργια!
Εκλάμψεις εξυπνάδας από το χαζόσκυλο...
-
τον βαρεσε η ζεστη τον χασαπακλα και μας επρηξε με τα παγακια του..
ρε αγορασε εναν αλβανο να κανει αυτες τις χειρωνακτικες εργασιες...ελεος πια!
βεβαια με 40 βαθμους δε περιμενα να διαβασω και τπτ αλλο..
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Καλα ρε καμενοι δεν μπορειτε να βγάλετε παγακια απο τις ναϋλον παγοκυστες?
Ελεος.
Εκλάμψεις εξυπνάδας από το χαζόσκυλο...
Καλα ειμα ισιγουρος οτι εσενα δεν θα σου φευγουν τα παγακια απο τα κουλα χερια σου, αλλα ολοκληρη η παγοκυστη!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ευτυχώς που θα με αναλάβει εμένα ο αμότ, αλλιώς...Δεν παω για Ψυχιατρος!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε σεις... νταξ... και εγώ 29 είμαι και τα έχω με 23άρα.
Πριν από αυτή τα είχα με μια 5 χρόνια μικρότερη.
Μια χαρά περνάω και σίγουρα δεν επικοινωνώ με ακατοίκητο, τα σημερινά 20something παιδιά είναι πολύ πιο συζητήσιμα από εμάς σε αυτή την ηλικία.θα συμφωνησω απολυτως με το Κιντ (edit:) και με τον funky.. Αλλα αυτη πρεπει να ειναι η αληθεια..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε σεις... νταξ... και εγώ 29 είμαι και τα έχω με 23άρα.
Πριν από αυτή τα είχα με μια 5 χρόνια μικρότερη.
Μια χαρά περνάω και σίγουρα δεν επικοινωνώ με ακατοίκητο, τα σημερινά 20something παιδιά είναι πολύ πιο συζητήσιμα από εμάς σε αυτή την ηλικία.θα συμφωνησω απολυτως με το Κιντ. Αλλα αυτη πρεπει να ειναι η αληθεια..
Δεν ξέρετε τι σας γίνεται, δεν ξέρετε τι θέλετε, δεν ξέρετε σε τι να συμφωνήσετε, τσκ-τσκ-τσκ, πού βαδίζει τελικά η σημερινή νεολέρα...
@σκύλο: Να μην κρίνεις εξ ιδιων τα αλλότρια, στο έχω ξαναπεί.
-
Καλα μην λες ατακες που σου λεω πρωτος σαπιοκολη!
Το κιντ θελει ενα ψυχολογο ενα γυναικολογο και ενα παιδεραστη!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ξέρετε τι σας γίνεται, δεν ξέρετε τι θέλετε, δεν ξέρετε σε τι να συμφωνήσετε, τσκ-τσκ-τσκ, πού βαδίζει τελικά η σημερινή νεολέρα...
Δε σε πιανω ρε.Καποιον απ τους δυο μας πειραζει πολυ η ζεστη...κι αυτος σιγουρα εισαι εσυ,εγω στο λεω..
Θελω να μου πεις ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ για ποιο λογο ειστε μαζι με την κοπελιά;Στο msn φυσικα..
-
Το απόγευμα μπαίνω msn. Ό,τι απορία έχεις θα στη λύσω.
Λέω να αρχίσω να ζητάω φράγκα κάθε φορά που συζητ'ω με κάποιον από εδώ μέσα στο msn τα υπαρξιακά του...
-
Δεν το ξεραμε ρε να σου δωσουμε λογαριασμο με πια θα τα φτιαξουμε!
Δλδ κα ιτι να λεει οτι ας πουμε εγω (28....παρα 5 μηνες ) γουσταρω μια 24χρονη? Οτι το κανω για το σεξ? Οχι βεβαια....ξερεις ποσα πραγματα εχω να πω με μια 24χρονη? Θα κουραστει βεβαια λιγο γιατι εχει τα διπλασια χρονια...νοητικα αλλα ενταξει εχω να παρω πολλά!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν το ξεραμε ρε να σου δωσουμε λογαριασμο με πια θα τα φτιαξουμε!Δλδ κα ιτι να λεει οτι ας πουμε εγω (28....παρα 5 μηνες ) γουσταρω μια 24χρονη? Οτι το κανω για το σεξ? Οχι βεβαια....ξερεις ποσα πραγματα εχω να πω με μια 24χρονη? Θα κουραστει βεβαια λιγο γιατι εχει τα διπλασια χρονια...νοητικα αλλα ενταξει εχω να παρω πολλά!
Αφου τ ακουσα αυτο απο σενανε,ειμαι ετοιμος να παω για υπνο. Ρε Μλκ (με Μ κεφαλαιο) απ την αρχη μιλησα για σοβαρη σχεση.Οχι σουξου μουξου και αηδιες.. Αλλα που να παρεις χαμπαρι εσυ ρε ζαγαρ; τεσπα,συμφωνει μαζι μου κι ο αδης και το κιντ και ο φανκυ.Αρα αει κουρεψου.. Επισης,ξεκινησαμε να μιλαμε για 26-27ρηδες που τα φτιαχνουν με 20ρες...Αλλο μια 20αρα κι αλλο μια 24αρα. Αμα δεν καταλαβαινεις ουτε αυτο.....απλα θα επιβεβαιωσεις τη φημη σου...
Ταυρε,το δικο μου υπαρξιακο θα λυσουμε ρε; Μη βγεις αν ειναι στη ζεστη..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]