- 

me too... 
- 

Ο χρήστης charmak66 έγραψε: 
 Άμα έχεις να διαβάσεις με τέτοια ζέστη, τι κάνεις;ειπα που δεν εχουν σχεση με a/c Πφφφφφφ.Κι εγω 2 στη Μποταφογκο... 
- 

δεν εχω και το ps2 εδω.. 
- 

Ο χρήστης adis4gr έγραψε: 
 δεν εχω και το ps2 εδω..εγω εχω το ΧΒΟΧ αλλα δεν εχω ορεξη .. θελω βολτα με ρ1 και ο αλλος ο μλκς δεν το σηκωνει 
- 

Εγω θελω βολτα με το bravo αλλα βαριεμαι. 
- 

να χα ενα ελικοπτερο τωρα.. 
- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: 
 Εγω θελω βολτα με το bravo αλλα βαριεμαι.αύριο που είναι κυριακή θα σε αφήσουμε να το βγάλεις μια βολτούλα αλλά μόνο πολύ πρωί κ για 5 λεπτά! ένα μπρος πίσω μέσα στο γκαράζ δηλαδή 
- 

Δεν είναι για βόλτα τώρα... πολύ κίνηση στο δρόμο 
- 

προσπαθώ να κοιμηθώ γιατί αύριο έχει διάβασμα πρωί πρωί αλλά δεν με πιάνει ύπνος γαμώ τη ζέστη μου Αδη για μια σειρά anime στον 'κινηματογράφο' την σχολιάζουμε ή εδώ; 
- 

Ο χρήστης v@silis έγραψε: Εγω θελω βολτα με το bravo αλλα βαριεμαι. αύριο που είναι κυριακή θα σε αφήσουμε να το βγάλεις μια βολτούλα αλλά μόνο πολύ πρωί κ για 5 λεπτά! ένα μπρος πίσω μέσα στο γκαράζ δηλαδή Πρωι δε βγαινει ρε με τη ζεστη.Για μ@λ@κες ψαχνεις; Το βραδυ βγαινει συνηθως για 'ψωνια' 
- 

Ο χρήστης v@silis έγραψε: 
 προσπαθώ να κοιμηθώ γιατί αύριο έχει διάβασμα πρωί πρωί αλλά δεν με πιάνει ύπνος γαμώ τη ζέστη μουΑδη για μια σειρά anime στον 'κινηματογράφο' την σχολιάζουμε ή εδώ; βαλτο εκει μπας και ξερει κανεις τπτ..ποια λες? 
- 

- 

Δε θα δουλεψει ρε μαλακες 
- 

- 

- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: 
 Βρηκα τους ΖΝ του σκαι...ayto einai taki tsan k ine gtp αυτο ειναι ζν: http://www.youtube.com/watch?v=QFgEwoV4Nf4 kai gamaei 
- 

- 

- 

Τι στο καλό, πού είναι όλοι; 
- 

Στα ζεστά τους κρεβατάκια! 

Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]