-
ειναι λιγακι κομπλεξικοι σε εμας...οτι και καλα δεν δινεται η πρεπουσα σημασια στην ειδικοτητα τους κι ετσι...και βριζουν την οφθαλμολογικη και γουσταρουμε τρελα...
(οτι γινεται και με τους αλλους βεβαια..ο καθενας νομιζει πως εχει την πιο σημαντικη ιδικοτητα! ) -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
:ysterical:ειναι λιγακι κομπλεξικοι σε εμας...οτι και καλα δεν δινεται η πρεπουσα σημασια στην ειδικοτητα τους κι ετσι...και βριζουν την οφθαλμολογικη και γουσταρουμε τρελα...
(οτι γινεται και με τους αλλους βεβαια..ο καθενας νομιζει πως εχει την πιο σημαντικη ιδικοτητα! )Αξίωμα:
όσο πιο δύσκολο είναι ένα μάθημα, τόσο πιο σημαντικό είναι. Όσο χειρότεροι βαθμοί μπαίνουν (μετράνε και οι κάτω απ' τη βάση), τόσα περισσότερα respekt points κερδίζει και η ειδικότητα και ο καθηγητής.Με βάση αυτό το αξίωμα, κάθε μάθημα Β' και Γ' εθνικής (μιλάμε και για μερικά που πριν 2 χρόνια ήταν επιλεγόμενα) γίνεται κάθε χρόνο και πιο δύσκολο.
Ειδικά αν αλλάζει ο καθηγητής, το φαινόμενο γίνεται πιο έντονο: πολλάπλασιάζουμε την έτσι κι αλλιώς αυξανόμενη δυσκολία με το 'συντελεστή καθιέρωσης νέου καθηγητή Χ'. Όπου χ ανήκει στο διάστημα [1,1 , +άπειρο).
Έτσι παρατηρούνται μεταφυσικά 'φαινόμενα Φαρμακολογίας'. Το μάθημα μέχρι πριν 5 χρόνια ήταν παιδική χαρά. Άλλαξε καθηγητής και πρέπει να φτύσεις αίμα για να έχεις λιγοστές ελπίδες να το περάσεις. Το φαινόμενο Φαρμακολογίας βρίσκει εφαρμογή και αλλού, όπως πχ στην Υγιεινή, που έχουν παρατηρηθεί επανειλημμένα κοψίματα, μέχρι και 4 φορές.
Οι παραπάνω θεωρίες βασίστηκαν σε επιστημονικές παρατηρήσεις χρόνων και είναι αποδεδειγμένες στην πράξη.
-
εγω ξερω οτι μεθαυριο δεν θα χουμε σε ποιον γιατρο να παμε αν συνεχισετε να αντιμετωπιζετε τη σχολη σας με αυτην την χαλαροτητα και προχειροτητα
-
Χαρη...καταληψεις ομως για τετοιους λογους-για καλυτερευση του επιπεδου σπουδων μας ή τη συμπεριφορα ορισμενων ''καθηγητων'' πχ-δεν γινονται!!!Οσο κι αν καινε τους φοιτητες!!!!!...για συμπαρασταση στην απεργια των δασκαλων ειμαστε μεσα ομως
-
:lol:Χαρη...καταληψεις ομως για τετοιους λογους-για καλυτερευση του επιπεδου σπουδων μας ή τη συμπεριφορα ορισμενων ''καθηγητων'' πχ-δεν γινονται!!!Οσο κι αν καινε τους φοιτητες!!!!!...για συμπαρασταση στην απεργια των δασκαλων ειμαστε μεσα ομως
Kαι ποιος θα προτείνει την κατάληψη; Η δαπ;
Το σύστημα χρειάζεται κατεδάφιση και χτίσιμο απ' την αρχή. Βάζω στοίχημα ότι θα τελειώσουμε τη σχολή και οι μισοί δεν θα ξέρουν να πάρουν αίμα και πολλοί περισσότεροι θα κοιτάνε ένα απλό καρδιογράφημα σα να ναι πίνακας του Νταλί. Και μπορεί να χουν και βαθμάρες στο πτυχίο.Τεσπαααα, τι τα θες τέτοια ώρα...
-
γαμώ τους ταρίφες μου πρωί πρωί...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
γαμώ τους ταρίφες μου πρωί πρωί...για λεγε, για λεγε!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αλλά με τη βοήθεια της εξυπνάδας μουαυτό δεν το είδε κανείς να το σχολιάσει;;
-
μολις εμαθα οτι βγηκε ενα μαθημα...μπορω να αλλαξω την παραγγελια μου σε πεος παρακαλω..?Το περασα!!!
-
μολις εμαθα οτι βγηκε ενα μαθημα...μπορω να αλλαξω την παραγγελια μου σε πεος παρακαλω..?
Το περασα!!!
το πεος να μενει?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μολις εμαθα οτι βγηκε ενα μαθημα...μπορω να αλλαξω την παραγγελια μου σε πεος παρακαλω..?
Το περασα!!!
το πεος να μενει?
ας μεινει...θα το χρειαστω στο επομενο μαθημα μαλλον!
-
Mε κάνεις περήφανο!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
γαμώ τους ταρίφες μου πρωί πρωί...
για λεγε, για λεγε!
έχοντας αφήσει το 307 στην λάιον, όντας άυπνος καθώ2 την βγάλαμε σερί και να μου λέει τα κλασσικά 'όλοι ίδιοι είναι, όλοι κλέψανε και φάγανε, καρατζαφέρης σωτηρία φιλαράκ', δες το μ...νί κοιμάται όρθιο στο τιμόνι, αλλά να σου πω, μας δουλεύουν όλοι, και δώστου υβρεολόγιο για Γιωργάκη και Παπαρήγα... Ε δεν μπορώ, μου την έδωσε.
-
πάλι χάλασε το μπλε κουβαδάκι;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πάλι χάλασε το μπλε κουβαδάκι;;Τουλάχιστον δεν είναι γαλάζιο...
-
όχι ακόμα, δεν χάλασε.
εντωμεταξύ, αν έχουν τον θεό τους, μου είχανε πει στις 11 θα είναι έτοιμο, παρόλαυτά ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Τώρα όμως θα πάρουμε μπρος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical:όχι ακόμα, δεν χάλασε.
εντωμεταξύ, αν έχουν τον θεό τους, μου είχανε πει στις 11 θα είναι έτοιμο, παρόλαυτά ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Τώρα όμως θα πάρουμε μπρος.
σου ειπαν μερα?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical:όχι ακόμα, δεν χάλασε.
σου ειπαν μερα?
-
στις 11/7 εννοούσαν ρε dino
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:ysterical:
όχι ακόμα, δεν χάλασε.
σου ειπαν μερα?
ωρα ρε, σήμερα πρωί το πήγα λέμε.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]