-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
οκ
τον σεπτεμβρη που θα δωσω την καθετο, θα την παρκαρω κοντα σου νικολαΠέστο ψέματα!
αααα
και να μου πεις το κουδουνι
για να αφησω και τα κλειδια στην συζυγο -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
αααα
και να μου πεις το κουδουνι
για να αφησω και τα κλειδια στην συζυγοΕίπαμε η σύζυγος προτιμά DS!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
..... στην Πειραϊκή στο Σταυρό
Που είναι αυτό και ποιός την έχει; εγκυκλοπαιδικά δηλαδή γιατί εγώ βλέπω αυτοκίνητα μόνο σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων από το σπίτι μου. Ποιό μακριά δεν προλαβαίνω να πάω
Δεν το χάνεις... αν πας στην Πειραϊκή ποτε έχει έναν Σταυρό 30 μέτρα ψηλό, λίγο πριν τους Ναύτες.
KP61, ο ρωμαλέος, αυτοπροσώπως και ιδιοχείρως, όπως τον αγόρασα:
-
κουκλι ειναι ρε παπυρε
πολυ κλασσικ
κι ας εχει εοοεσορρυ φιλε
ααα νικο μετα το οχημα αραξε και στη μαριω και παρε μας τ/φ να ρθουμε
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πολύ όμορφο και σωστό χωρίς τους εκσυγχρονισμούς που το χάλασαν αργότερα.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
κουκλι ειναι ρε παπυρε
πολυ κλασσικΕίναι ο μπαγάσας!
Και έχει και πολύ πέραση στις γυναίκες, ξέρεις! iconcool:
( )κι ας εχει εοοε
Δε σ'αρέσουν τα εοοε, Βαγγέλη;
(γραμματάκι στα γερμανικά είπες, θέλεις;) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
κουκλι ειναι ρε παπυρε
πολυ κλασσικΕίναι ο μπαγάσας!
Και έχει και πολύ πέραση στις γυναίκες, ξέρεις! iconcool:
( )κι ας εχει εοοε
Δε σ'αρέσουν τα εοοε, Βαγγέλη;
(γραμματάκι στα γερμανικά είπες, θέλεις;)oxi ρε φιλε
δεν ειναι για το γραμμα
ξερεις τι χορατατζης ειμαι
σμπαθαμε λεω
και το κυριοτερο, εδω κανω παρεα τον τυπο που μου φαγε ραδιοφωνα και ραδιοφωνα..... -
Ερώτηση , κλασσικά αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται όσα έχουν ξεπεράσει τα 25 χρόνια κυκλοφορίας?
Δηλαδή εγώ που είχα ένα citroen gsa του ΄80 ,θα μπορούσε να θεωρηθεί κλασσικό? -
Tι κανατε στην πειρα'ι'κη απο πισω ειναι το πατρικο που τα βρηκατε και εγω δεν τα εχω δει....?
πολλη classic ο σκαραβαιος ...!!!! -
ΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
Ερώτηση , κλασσικά αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται όσα έχουν ξεπεράσει τα 25 χρόνια κυκλοφορίας?
Δηλαδή εγώ που είχα ένα citroen gsa του ΄80 ,θα μπορούσε να θεωρηθεί κλασσικό?Μα είναι κλασσικό!
-
Στο ράλυ θα πάτε?
όσο για το GS...είναι ένας λόγος που το ami πάτωσε στην Ελλάδα ...
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
...Επ! Καλώς τον!! Ναι... έβαλε τους πιο καινούργιους, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης που τον είχε από καινούργιο!!! Καρότσα δεν έχω αγγίξει ακόμα, είναι όπως το πήρα!
Με έπιασε η συγκίνηση οπότε δείτε:
Το ρωμαλέο πριν καναδυό μήνες:
(τσάκμακας- είχε 1.5 χρόνο να πάρει και μόλις έφαγε το κερασματάκι του κράταγε ρελαντί λες και είχε πάει για σέρβις την προηγούμενη μέρα!)Και την Άννα λίγα καλοκαίρια πριν:
γ@μώτο...
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
Δηλαδή εγώ που είχα ένα citroen gsa του ΄80 ,θα μπορούσε να θεωρηθεί κλασσικό?Για να χαρακτηριστεί ιστορικό πρέπει να είναι σε πραγματικά αυθεντική κατάσταση αν μιλάμε για τόσο καινούργιο αυτοκίνητο.
Η GS είναι σίγουρα κλασσικό (δλδ πέρα από ιστορικό αρχίζει και το αντιλαμβάνεται ο κόσμος ως κλασσικό και όχι ως 'παλιό' αυτοκίνητο) και η GSA με τους πλαστικούς προφυλακτήρες/χερούλια θα γίνει σύντομα. -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ααα νικο μετα το οχημα αραξε και στη **μαριω **και παρε μας τ/φ να ρθουμε
ΜΑΡΙΓΩ!
...εδω κανω παρεα τον τυπο που μου φαγε ραδιοφωνα και ραδιοφωνα.....
ποιον εννοεις?
@D-Jet:
Κουκλα το σκαθαράκι σου ρε φίλε!Που είναι αυτό και ποιός την έχει; εγκυκλοπαιδικά δηλαδή γιατί εγώ βλέπω αυτοκίνητα μόνο σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων από το σπίτι μου. Ποιό μακριά δεν προλαβαίνω να πάω
Αφού Νίκο μου το ξέρεις τι λ@μόγια είναι και οι 2 τους
Που να 'έπαιζαν' και γκόμενες στη φάση... ΟΥΤΕ που θα το ανέφεραν...κουκλι ειναι ρε παπυρε
πολυ κλασσικ
κι ας εχει εοοελέγε τέτοια εσύ και μετά θα την 'πληρώσω' εγώ τη νύφη
Θα νομίζει ότι σε παίρνω τα βράδυα τηλέφωνο και σου κάνω πλύση εγκεφάλουΣτο ράλυ θα πάτε?
ΕΣΥ θα έρθεις?
-
Ο χρήστης φιλος που μ αφησε να παρω ραδιακι έγραψε:
ααα νικο μετα το οχημα αραξε και στη **μαριω **και παρε μας τ/φ να ρθουμε
ΜΑΡΙΓΩ!
...εδω κανω παρεα τον τυπο που μου φαγε ραδιοφωνα και ραδιοφωνα.....
ποιον εννοεις?
@D-Jet:
Κουκλα το σκαθαράκι σου ρε φίλε!Που είναι αυτό και ποιός την έχει; εγκυκλοπαιδικά δηλαδή γιατί εγώ βλέπω αυτοκίνητα μόνο σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων από το σπίτι μου. Ποιό μακριά δεν προλαβαίνω να πάω
Αφού Νίκο μου το ξέρεις τι λ@μόγια είναι και οι 2 τους
Που να 'έπαιζαν' και γκόμενες στη φάση... ΟΥΤΕ που θα το ανέφεραν...κουκλι ειναι ρε παπυρε
πολυ κλασσικ
κι ας εχει εοοελέγε τέτοια εσύ και μετά θα την 'πληρώσω' εγώ τη νύφη
Θα νομίζει ότι σε παίρνω τα βράδυα τηλέφωνο και σου κάνω πλύση εγκεφάλουΣτο ράλυ θα πάτε?
ΕΣΥ θα έρθεις?
ναι εφαγα το γ
οχι οχι D-jet
δεν με περνει και τα βραδια τ/φ -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
@D-Jet:
Κουκλα το σκαθαράκι σου ρε φίλε!ΚούκλΟΣ! Αρσενικό είναι.... του φέραμε πριν λίγο καιρό και ένα θηλυκό (μπλέ σκούρο) να του κάνει παρέα!
ΚΑΠΑ-ΠΗΣ:
Θα τα κάψω... τα ρημάδια τα λεφτά μου!http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums ... /kp618.jpg
edit: Λάθος!
-
den bgazei tipota kardia moy
η φωτο με το γαλαζιο gt6 που ειναι????
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
den bgazei tipota kardia moyΛάθος!... είπε ο σκατζόχοιρος και κατέβηκε από τη βούρτσα!
Τώρα δες! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
@D-Jet:
Κουκλα το σκαθαράκι σου ρε φίλε!ΚούκλΟΣ! Αρσενικό είναι.... του φέραμε πριν λίγο καιρό και ένα θηλυκό (μπλέ σκούρο) να του κάνει παρέα!
ΚΑΠΑ-ΠΗΣ:
Θα τα κάψω... τα ρημάδια τα λεφτά μου!http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums ... /kp618.jpg
edit: Λάθος!
εεεε οχι πια
αυτο ειναι χτυπημα κατω απ τη ζωνηεβαλε το σαπιο φαναρακι μου για να με μειωσει
αυτο δεν θα περασει ετσι
στο αυριανο μεσημεριανο σαφαρι θα πληρωσεις και τους καφεδες και το φαγητο μου
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#3]