-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Με άκουσε:lol: ο Ομπράντοβιτς και αρχίζει το βαθύ rotation από το πρώτο δεκάλεπτο.Εσένα και τον Ισαάκ που μας λέει ότι έχουμε μόνο 9 παίκτες να στηριζόμαστε
-
οπως το περιμενα ποντο-ποντο με μονη διαφορα δεν περιμενα τετοιο μεγαλο σκορ.
Βεβαια περιμενω και το β ημιχρονο για να δω την κουραση μας
θα τα ξαναπαιξουμε αραγε -
Πολυ βαθυ ομως... Του βγηκε με 8 ποντους ο Παπ...ελεος..
Τεσπα,πολυ ωραιο παιχνιδι μεχρι τωρα...babs. Εχεις 9 παικτες οντως...περιμενε δλδ τον Παπ να σου κανει τετοιο 4λεπτο; Μην τρελαθουμε;
-
Που σαι ρε Μαματζιόλα να δεις ματς προηγούμενης 5ετίας. Μόνο Λιαδέλης και Καλαιτζης λείπουν.
-
Σαν NBA είναι, άναρχο
Πάντως μακάρι να μη χαλάσει!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τεσπα,πολυ ωραιο παιχνιδι μεχρι τωρα...babs. Εχεις 9 παικτες οντως...περιμενε δλδ τον Παπ να σου κανει τετοιο 4λεπτο; Μην τρελαθουμε;
εχουμε και τον σακοτα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Όχι ρε πλάκα προσπαθώ να κάνω γιατί το βλέπω μόνος και είμαι στη τσίτα. Με άφησαν χωρίς εισιτήριο, αδερφός να σου πετύχει.
Και έχει 10 ποντάκια παρακαλώ η Μητσάρα. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
εχουμε και τον σακοταΌχι ρε πλάκα προσπαθώ να κάνω γιατί το βλέπω μόνος και είμαι στη τσίτα. Με άφησαν χωρίς εισιτήριο, αδερφός να σου πετύχει.
Και έχει 10 ποντάκια παρακαλώ η Μητσάρα.Καλα εκανε ο αδερφος... Εγω δε θα πηγαινα γιατι θα αποκτουσα προβλημα με την καρδια μου..
-
3 σφυριγματα και 3 φορες ο Ολυμπιακος ξαναμπαινει στο παιχνιδι...Ακυρα και τα 2 αντιαθλητικα οπως και το επιθετικο που δεν εδωσε στον Διαμαντιδη!
Πολυ ωραιο ματσ οπως και να χει παντως!Κριμα που δεν θα προλαβω ολο το 2ο ημιχρονο γιατι δουλευω!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
οπως το περιμενα ποντο-ποντο με μονη διαφορα δεν περιμενα τετοιο μεγαλο σκορ.
Βεβαια περιμενω και το β ημιχρονο για να δω την κουραση μας
θα τα ξαναπαιξουμε αραγεΓια να δούμε?
-
Εν τω μεταξύ και το site του ΕΣΑΚΕ δε δουλεύει να το δούμε και γραμμένο μπας και το πιστέψουμε!
Η διαιτησία μάλλον δε βοηθάει για να γίνει καλός αγώνας, κρίμα.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Με άκουσε:lol: ο Ομπράντοβιτς και αρχίζει το βαθύ rotation από το πρώτο δεκάλεπτο.
Εσένα και τον Ισαάκ που μας λέει ότι έχουμε μόνο 9 παίκτες να στηριζόμαστε
Kaμια έκπληξη η απόδοση του Παπανικολάου. Καμια απολύτως.
Ο Ομπράντοβιτς κρατάει όλους τους παίχτες ετοιμοπόλεμους. Όλους χωρίς καμια εξαίρεση. Καλές εμφανίσεις έκανε πέρσι και ο Καλαϊζτής όποτε χρειάστηκε και δεν είχε καμια σχέση με τη φετινή του εικόνα στον Αρη.
-
Ντροπή στους διαιτητές που δεν αφήνουν το Διαμαντίδη να κάνει triple double. Μόνο ο Βουισιτς μπορεί δηλαδή ;
-
Ο χρήστης tonionio έγραψε:
3 σφυριγματα και 3 φορες ο Ολυμπιακος ξαναμπαινει στο παιχνιδι...Ακυρα και τα 2 αντιαθλητικα οπως και το επιθετικο που δεν εδωσε στον Διαμαντιδη!Πολυ ωραιο ματσ οπως και να χει παντως!Κριμα που δεν θα προλαβω ολο το 2ο ημιχρονο γιατι δουλευω!
Οπως το πρωτο φαουλ εννοείς στον διαμαντιδη που 'εβγαλε απ τη μυγα ξυγκι' εννοείς ετσι; Η το φαουλ στον ματσιγιαουσκας μετα το κλεψιμο του,που καταλογιστηκε καθαλι φαουλ στον μητς ετσι; Ή μηπως θες το φαουλ στον Ντομερκατ που σπρωχτηκε απλα απο βαζελο; Αστο μην το ψαχνεις.Το 2ο ειναι ακυρο λες ε;Ακυρωθηκαν οι κανονισμοί;Δεν ακουσα τιποτα τετοιο... Η διαιτησια ειναι μοιρασμενη,ακομα.
-
Εν τω μεταξύ και το site του ΕΣΑΚΕ δε δουλεύει να το δούμε και γραμμένο μπας και το πιστέψουμε!Η διαιτησία μάλλον δε βοηθάει για να γίνει καλός αγώνας, κρίμα.
Θέλει ΙΕ ο ΕΣΑΚΕ, για δοκίμασε
-
Όχι ρε συ, και FF μια χαρά δούλευε τόσο καιρό!
Ούτως η άλλως δεν έχω ΙΕ στο Ubuntu.
Όσο για τη διαιτησία, οι μαλακίες είναι μοιρασμένες, κρίμα....
-
Όχι ρε συ, και FF μια χαρά δούλευε τόσο καιρό!Ούτως η άλλως δεν έχω ΙΕ στο Ubuntu.
Όσο για τη διαιτησία, οι μαλακίες είναι μοιρασμένες, κρίμα....
Η κεντρική σελίδα καταβαίνει με τον ΦΦ αλλά τα επιμέρους στατιστικά εγώ δεν μπορώ να τα δω με τον ΦΦ παρά μόνο με τον ΙΕ.
Ελπίζω να μην έχω κάνει καμια μαλακιούλα όμως
-
Ο Ομπράντοβιτς κρατάει όλους τους παίχτες ετοιμοπόλεμους. Όλους χωρίς καμια εξαίρεση. Καλές εμφανίσεις έκανε πέρσι και ο Καλαϊζτής όποτε χρειάστηκε και δεν είχε καμια σχέση με τη φετινή του εικόνα στον Αρη.[/quote]
Μαζί σου. Περίμενα ένα δυο παιχνίδια του Παπ. Μακάρι να συνεχίσει μπας και σταματήσουν και οι λίγοι ηλίθιοι που ακόμα τον βρίζουν. Βγήκα σήμερα από Ναύσταθμο με προαναχώρηση, έχω και αργία και με έχει πιάσει λογοδιάρροια
-
Ρε σεις το θέμα του μπάσκετ είναι αυτό ή των υπολογιστών;
Σου ξαναλέω, τόσο καιρό βλέπω μια χαρά τα στατιστικά με τον firefox, ακόμα και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Σήμερα όμως τα στατιστικά του αγώνα είναι όλα μηδενικά ενώ μπορώ να δω κανονικότατα τα αντίστοιχα του 5ου μικρού τελικού.
-
Ο Ομπράντοβιτς κρατάει όλους τους παίχτες ετοιμοπόλεμους. Όλους χωρίς καμια εξαίρεση. Καλές εμφανίσεις έκανε πέρσι και ο Καλαϊζτής όποτε χρειάστηκε και δεν είχε καμια σχέση με τη φετινή του εικόνα στον Αρη.[/quote]
Μαζί σου. Περίμενα ένα δυο παιχνίδια του Παπ. Μακάρι να συνεχίσει μπας και σταματήσουν και οι λίγοι ηλίθιοι που ακόμα τον βρίζουν. Βγήκα σήμερα από Ναύσταθμο με προαναχώρηση, έχω και αργία και με έχει πιάσει λογοδιάρροια
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]