-
Εγω λυπάμαι τα πληρωματα,που θα τρέξουν υπο συνθήκες καύσωνα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγω λυπάμαι τα πληρωματα,που θα τρέξουν υπο συνθήκες καύσωνα.Εγώ πραγματικά λυπάμαι το πρέπει να το κάνουμε
-
ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ...
-
ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΘΩΝΙΑ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΟΥ.
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ?
ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΔΙΚΩΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ?
ΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ?
ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Καλως τον φιλο μου τον Λου Μου !
υ.γ. Εδω στο φορουμ περιμενεις την απαντηση Λωρη ? η τηλεφωνικα ?
-
Προς κο ΕΛ-ΕΜ,
επειδή χορηγός του αγώνα είναι η Νομαρχία Χαλκιδικής έχει ενημερωθεί η Τροχαία μέσω της Νομαρχίας για το συγκεκριμένο ζήτημα που μπορεί να προκύψει. Αλλά να είστε σίγουρος πως θα λάβετε και προσωπικά απάντηση από την λέσχη του ΑΟΘ.
Ευχαριστώ.
-
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΡΕ ΚΑΡΤΑΣΑΚΟ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΚΕΙ ?
ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ? ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ?
ΚΑΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ .... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ .
ΑΥΤΟ , ΘΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ-ΣΥΝ|ΩΝ , ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ...... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ , ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ......ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ .
-
Ο χρήστης IBIZAMANIA έγραψε:
Προς κο ΕΛ-ΕΜ,
Αλλά να είστε σίγουρος πως θα λάβετε και προσωπικά απάντηση από την λέσχη του ΑΟΘ.Αλοιμονο να μην απαντησεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στον κυριο Μελετοπουλο..........Ντροπη.
Οι αλλοι ειναι ΜΟΥΛΟΙ.
ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ 'ΚΕΙ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
-
Ο χρήστης IBIZAMANIA έγραψε:
ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ...Να λυπασαι για τον εαυτο σου!
Ακου εκει, 'λυπαμαι ολους εσας...'
Ποιος εισαι ρε μεγαλε που μας δινεις και τον οικτο σου? -
Και αν κάποιος δέν πάει στην εορταστική εκκίνηση ?
Έτσι , γιατί δεν θέλει. Χωρίς λόγο.
Αφού δεν έχει καρνέ.
Κατ΄ευθείαν στον αγώνα.
Τί θα γίνει ????? -
Ο χρήστης galiandra έγραψε:
Προς κο ΕΛ-ΕΜ,
Αλλά να είστε σίγουρος πως θα λάβετε και προσωπικά απάντηση από την λέσχη του ΑΟΘ.Αλοιμονο να μην απαντησεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στον κυριο Μελετοπουλο..........Ντροπη.
Οι αλλοι ειναι ΜΟΥΛΟΙ.
ΦΙΛΕ galiandra,
ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΧ...Α ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΦΟΡΑ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ.
ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ ΠΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ.'EL-EM'
-
Ο χρήστης dino έγραψε:
Και αν κάποιος δέν πάει στην εορταστική εκκίνηση ?
Έτσι , γιατί δεν θέλει. Χωρίς λόγο.
Αφού δεν έχει καρνέ.
Κατ΄ευθείαν στον αγώνα.
Τί θα γίνει ?????ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΗΤΩΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΠΡ) ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ (ΤΟΣΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥΣ) 1800 ΧΛΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΦΤΗΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ!!!!!!!!
ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΤΟΥ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ.
ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΤΙ 'ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ'.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΔΙΚΑΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΩΣ ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΕ 43 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ !!!
ΑΣ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Y.Γ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΙΣ 15.15 ΣΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ PARC FERME ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α,ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΕ.
ΑΓΙΟ ΕΙΧΑΜΕ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Προς κο ΕΛ-ΕΜ,
Οι αλλοι ειναι ΜΟΥΛΟΙ.
ΦΙΛΕ galiandra,
ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΧ...Α ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΦΟΡΑ.
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ.'EL-EM'
Ιντα το λές και ίντα δεν το κάνεις όπως θα έλεγε και κάποιος μεγάλος του ελληνικού κινηματογράφου.Πάντως εγώ δεν θα απαντούσα ούτε θα έδινα τροφή για σχόλια στην κάθε γαλιάντρα-γιολάντα-πλ@κομ@ύνοβ@ που πετάγεται σαν την τσουτσού και έχει άποψη και γνώμη.Αμαν πια ξερόλες πισωκρυβόμενοι πίσω από ένα έναν υπολογιστή που νομίζετε ότι έχεται άποψη Τα @ρχιδι@ μου έχετε αλλά να την χέσω την τεχνολογία.Για βγήτε επώνυμα να πείτε τις απόψεις σας. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΕ galiandra,
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ.'EL-EM'
Καί εγώ γιά τους άλλους ρώτησα.
Καί εμένα στα ........ (σού επιστρέφω τά όργανα πού ανέφερες) τό τι θα κάνετε εσείς.
Τήν απάντηση αυτού τού κομπλεξικού σχολίασα
Δέν τα έβαλα με εσένα.
Δέν απολογούμε. Ξεκαθαρίζω τήν παρεξήγηση. Απλά το ΚΟΜΠΛΕΞ είναι προτέρημα άλλων οχι δικό μου.
Πάντα φιλικά.
-
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ έγραψε:
Τα @ρχιδι@ μου έχετε αλλά να την χέσω την τεχνολογία.Για βγήτε επώνυμα να πείτε τις απόψεις σας. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.Διεγράφη προσβλητική-ειρωνική-προσωπική επίθεση. Την επόμενη φορά θα γίνεις ban.
(Moderator nass)
-
Τα @ρχιδι@ μου έχετε αλλά να την χέσω την τεχνολογία.Για βγήτε επώνυμα να πείτε τις απόψεις σας. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.
Διεγράφη προσβλητική-ειρωνική-προσωπική επίθεση. Την επόμενη φορά θα γίνεις ban.
(Moderator nass)
Η δημοσιευση αυτου δεν είναι προσβλητική
WHAT IS THIS ban
-
Τα @ρχιδι@ μου έχετε αλλά να την χέσω την τεχνολογία.Για βγήτε επώνυμα να πείτε τις απόψεις σας. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.
Διεγράφη προσβλητική-ειρωνική-προσωπική επίθεση. Την επόμενη φορά θα γίνεις ban.
(Moderator nass)
nass για να καταλάβω η λέξη χέσω είναι προσβλητική για τα 19984 μέλη του φόρουμ ?
-
(Moderator nass)
nass για να καταλάβω η λέξη χέσω είναι προσβλητική για τα 19984 μέλη του φόρουμ ?
Ας μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Λες να εννοει το 'χεσω'????
-
(Moderator nass)
Μπορεί να είναι δυσκοίλιοι!
-
(Moderator nass)
Η δημοσιευση αυτου δεν είναι προσβλητική
WHAT IS THIS ban
Πρέπει να βγαίνει από το μπάνιο! Κάτι δηλαδή σαν να σε πλένει , 'καθαρίζει' , πως λένε 'τον καθάρισε'
Ραλλυ Θερμαϊκού 2007