-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αυτό κάτι μου λέει.... μήπως ξετρύπωσες λαβράκι; κάποιους συνειρμούς κάνω με βάση το πλούσιο παρασκήνιο της ίδρυσης της εν λόγω λέσχηςΕίσαι υπερβολικά καχύποπτος!
Μια παρατήρηση...
14-15ιουλίου, ρεγκιουλαριτέ, λάντσια....
Ο διοργανωτής μήπως πουλάει τρόμπες και φλάτζες; -
Surf-άριζα σήμερα στο γραφείο και προσπαθούσα να βρω sites λεσχων από την Ελλάδα...
ως γνωστόν το site της ΕΟΟΕ εμφανίζεται κάτω από το http://www.eooe.gr (τι πιο λογικό θα μου πείτε )
έψαξα να βρω και την ΕΟΦΙΛΠΑ σε κάτι αντίστοιχο, αλλά κατόπιν πληκτρολόγησης του http://www.eophilpa.gr... ως δια μαγείας εμφανίζεται πάλι το site της ΕΟΟΕ
'Δε μπορεί, μαλλον θα έκανα λάθος' είπα στον εαυτό μου και προσπάθησα να πληκτρολογήσω http://www.eofilpa.gr
Απ'οτι φαίνεται λοιπόν ο 'πόλεμος' έχει περάσει και σε άλλα επίπεδα, πολύ πιο προχωρημένης μορφής!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Surf-άριζα σήμερα στο γραφείο και προσπαθούσα να βρω sites λεσχων από την Ελλάδα...ως γνωστόν το site της ΕΟΟΕ εμφανίζεται κάτω από το http://www.eooe.gr (τι πιο λογικό θα μου πείτε )
έψαξα να βρω και την ΕΟΦΙΛΠΑ σε κάτι αντίστοιχο, αλλά κατόπιν πληκτρολόγησης του http://www.eophilpa.gr... ως δια μαγείας εμφανίζεται πάλι το site της ΕΟΟΕ
'Δε μπορεί, μαλλον θα έκανα λάθος' είπα στον εαυτό μου και προσπάθησα να πληκτρολογήσω http://www.eofilpa.gr
Απ'οτι φαίνεται λοιπόν ο 'πόλεμος' έχει περάσει και σε άλλα επίπεδα, πολύ πιο προχωρημένης μορφής!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...
-
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...Σε αυτόν που το αποφάσισε, σίγουρα! Όπως και σε αυτούς που κοιμούνται όρθιοι και ζουν τρεις δεκαετίες πίσω πιστεύοντας οτι το ίντερνετ δεν τους αφορά!
Εσένα όμως, τι σε έκανε να το ψάξεις τώρα (η ιστορία αυτή είναι γνωστή εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες);
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αυτό κάτι μου λέει.... μήπως ξετρύπωσες λαβράκι; κάποιους συνειρμούς κάνω με βάση το πλούσιο παρασκήνιο της ίδρυσης της εν λόγω λέσχης
Είσαι υπερβολικά καχύποπτος!
Μια παρατήρηση...
14-15ιουλίου, ρεγκιουλαριτέ, λάντσια....
Ο διοργανωτής μήπως πουλάει τρόμπες και φλάτζες;Αλέξανδρε:
-
ναι είμαι καχύποπτος γιατί μου έχουν πει κάποια πράγματα που όμως δεν θέλω να τα αναπαράγω δημοσίως γιατί δεν γνωρίζω αν έχουν βάση και
-
λίγα λόγια για τις Lancia παρακαλώ! Πάντως ο μοναδικός χορηγός του αγώνα είναι κάποιο επαρχιακό γραφείο μελετών, ενώ τα παράβολα συμμετοχής στον αγώνα κατατίθενται σε κάποιον προσωπικό λογαριασμό!
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...
Σε αυτόν που το αποφάσισε, σίγουρα! Όπως και σε αυτούς που κοιμούνται όρθιοι και ζουν τρεις δεκαετίες πίσω πιστεύοντας οτι το ίντερνετ δεν τους αφορά!
Εσένα όμως, τι σε έκανε να το ψάξεις τώρα (η ιστορία αυτή είναι γνωστή εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες);
Γνωστή σε ποιους? ίσως σε μια μικρή παρέα, αλλά όχι σε όλους μας.
Anyway, ίσως δεν ενδιαφέρει ΟΛΟΝ το κόσμο. Εμένα που με ενδιέφερε το έψαξα...Όσον αφορα αυτους που κοιμούνται, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι και οι 2 τους κοιμούνται! Και θα ξυπνήσουν μια μέρα (ΑΝ υπάρχουν και οι 2 τους τότε) και θα δουν οτι ο 3ος της 'παρέας' έχει τις διπλάσιες πινακίδες από ότι έχουν και οι 2 τους μαζί κλπ κλπ κλπ (γιατί αν και δεν είναι μόνο ο αριθμός των πινακίδων που παίζει ρόλο - απλά το αναφέρω σαν ενδεικτικό στοιχείο για το πόσο θα έχει γιγαντωθεί ο 3ος της παρέας και πόσο θα έχουν επεκταθεί τα κλαδιά του καθώς και ποιοι θα βρίσκονται κάτω από τη σκιά τους )
Τελος παντων... αυτη η Ιστορια όπως και καποια αλλα πραγματακια σε Σωματειακό επίπεδο με έχουν κουράσει τοσο πολύ που συνέχεια σκέφτομαι να βάλω ένα τέλος στην ανάμιξή μου με όλα αυτά.
Το τι με κρατάει και 'ασχολούμαι' ακόμα... είναι η αηδία(!) που μου έχει αφήσει αυτό που έχω ζήσει μέχρι τώρα. Είναι τόσο μεγάλη που με κάνει να μένω στην αίθουσα μέχρι το τέλος του έργου -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
-
ναι είμαι καχύποπτος γιατί μου έχουν πει κάποια πράγματα που όμως δεν θέλω να τα αναπαράγω δημοσίως γιατί δεν γνωρίζω αν έχουν βάση και
-
λίγα λόγια για τις Lancia παρακαλώ! Πάντως ο μοναδικός χορηγός του αγώνα είναι κάποιο επαρχιακό γραφείο μελετών, ενώ τα παράβολα συμμετοχής στον αγώνα κατατίθενται σε κάποιον προσωπικό λογαριασμό!
-
καλά κάνεις (και στις 2 περιπτώσεις)
-
Για τα παράβολα συμμετοχής νομίζω ότι συνηθίζεται αυτό σε σωματεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (να χρησιμοποιειται λογαριασμος στο ονομα του ταμια ή του προέδρου κλπ). Δε μου φαίνεται πολύ ύποπτο.
Όσον αφορά το χορηγό, και πάλι ΝΟΜΙΖΩ ότι έχει σχέση η εταιρία αυτή με κάποιο από τα μέλη του ΔΣ αλλά και πάλι αυτό δεν το θεωρώ μεμπτό
-
-
συνέχισα να ψάχνω στο ιντερνετ λοιπόν...
έχουμε και λέμε:'Τώρα το έμαθες' θα με ρωτήσει ο Αλέξανδρος...
Όχι, δεν το έμαθα τώρα το ήξερα. Αλλά ρε φίλε με αυτά τα καραγκιοζιλίκια, θα πάμε ποτέ μπροστά?
Φαντάσου τι θα μπορούσε να κάνει ΕΝΑ mbclub με όλες τις 'κούκλες' με τα καλογυαλισμένα αστέρια στα καπώ τους, σε ΜΙΑ παρέα!!! (το σκέφτομαι και ειλικρινά ανατριχιάζω ρε φίλε)
Δε σχολιάζω ποιος φταιει που υπάρχουν ήδη 3 κλαμπ. Λέω μόνο 'Κρίμα!'... -
Δε σχολιάζω ποιος φταιει που υπάρχουν ήδη 3 κλαμπ. Λέω μόνο 'Κρίμα!'...
Απίστευτο!!!! Άραγε υπάρχει κάποιος χώρος οποιασδήποτε δραστηριότητας στην Ελλάδα που είναι ενωμένος και δεν τρώγονται μεταξύ τους;
Μήπως αυτοί εδώ; http://www.a112abarth.gr/ και οι 19 είναι υπέροχοι!
-
Α112 ειναι ολα τελεια ....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Δε σχολιάζω ποιος φταιει που υπάρχουν ήδη 3 κλαμπ. Λέω μόνο 'Κρίμα!'...
Απίστευτο!!!! Άραγε υπάρχει κάποιος χώρος οποιασδήποτε δραστηριότητας στην Ελλάδα που είναι ενωμένος και δεν τρώγονται μεταξύ τους;
Μήπως αυτοί εδώ; http://www.a112abarth.gr/ και οι 19 είναι υπέροχοι!
χωρις λογια
-
Δυο τρία πράγματα μόνο...
- Ήταν προσωπική μου παράκληση αλλά και αναγκαία συνθήκη για να συνεχίσω την ενεργό συμμετοχή μου σε αυτό το forum να μην αναμιχθούμε με τα 'διαλεσχιακά' διότι, καλώς ή κακώς, μπορεί να γνωρίζουμε τη μια ή την άλλη παρέα και να ταχθούμε σε 'στρατόπεδα'. Η κατάληξη αυτή μόνο να βλάψει την κοινότητά μας μπορεί και σίγουρα η αντιπαλότητα σε ζητήματα που ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ μας κάνει να λειτουργούμε ως φερέφωνα και δεν τιμά ιδιαίτερα τη νοημοσύνη μας. Στις γενικές συναντήσεις μας ή και κατ'ιδίαν πολύ ευχαρίστως ο καθένας να αναφέρει την άποψή του και την οπτική του για να τα συζητήσουμε. Το νετ, όμως, είναι ο χειρότερος χώρος για κάτι τέτοιο γιατί δεν έχει πρόσωπο και υπάρχουν πολλά αρπαχτικά εκεί έξω...
2)Όσο υπάρχουν τρεις φορείς που έχουν την ευθύνη έκδοσης πινακιδών ( )τόσο θα υπάρχει και ένας εκπρόσωπός του καθενός για κάθε μάρκα/δραστηριότητα. Χωρίς να είναι προσωπική μου επιδίωξη, φέροντας τις πινακίδες της λέσχης μου αυτομάτως θεωρούμαι και εμπρόσωπος αυτής ( ). Επισήμως, λοιπόν και ενώ πήρα το πράσινο φως από τη λέσχη μου, η συμμετοχή μου δεν έγινε δεκτή σε εκδηλώσεις των 'άλλων', οπότε αναμενόμενο είναι να μη νιώθω και εγώ 'σαν στο σπίτι μου' στην παρέα τους και να κάνω τη δική μου.
Λογικό δεν είναι; Πηγα να τους αφήσω τα ωραία μου λεφτάκια και να περάσω καλά και 'έφαγα πόρτα' με μια συμπεριφορά σα να ήμουν παιδί ενός κατώτερου Θεού. Εσύ πως νιώθεις για αυτό;3)Ωραίο το Α112club. Αν πρόσεξα καλά, τουλάχιστον ένα από τα αυτοκίνητα έχει πινακίδες λέσχης. Θα ήθελα πολύ να γνωρίζω, σε περίπτωση που δεν 'σχετίζεται' με κανέναν από τους τρεις φορείς επισήμως, αν γίνεται ενημέρωση (όπως προβλέπεται από το καταστατικό), στην λέσχη που είναι υπεύθυνη, για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες του club ή αν γίνεται στη ζούλα (πράγμα παράνομο
). Ποια θα ήταν η γνώμη τους αν στη δραστηριότητα συμμετείχαν αυτοκίνητα από 'αντίπαλο' φορέα; Θα έδιναν ποτέ την έγκριση συμμετοχής;
Έχεις την άνεση να φτιάξεις ένα club στο οποίο να μην γίνονται δεκτοί όσοι έχουν αυτοκίνητα με πινακίδες ιστορικών και να μην έχεις κανέναν στο κεφάλι σου; Αν έχεις autobianchi μέχρι 1300cc μπορεί, με τετράλιτρα ΜΒ είναι αδύνατον.Κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις. Η οπτική γωνία του καθενός καθορίζεται από τις εμπειρίες και τα βιώματά του.
Η άποψή μου είναι να κρατήσουμε μακριά τα περί λεσχών από εδώ...
Με τον Κάπα-Πι είμαστε πολύ καλοί φίλοι και νομίζω έχουμε πλήρη σύμπνοια απόψεων γύρω από το ιστορικό. Ερχόμαστε από διαφορετικούς χώρους (αυτός αλλάζει ταχύτητες στις 6000στροφές/σπόρτινκ εγώ στις 2800/γερολαία ) και τα αυτοκίνητά μας είναι καταχωρημένα σε διαφορετικές λέσχες.
Αν είχαμε ξεκινήσει την κουβέντα μας εδωπέρα από τα χαρακώματα δε θα είχαμε γνωριστεί ποτέ από κοντά.Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΚΑΛΑ λέω, λοιπόν, είναι το 4ΤF μέχρι στιγμής...
-
να κανω μια ερωτησουλα ?οντας μικροτερος. ισχυει οτι για την εκδοση πινακιδων ΙΟ ειναι δυσκολες στην εκδοση τους ?τι ακριβως κοιτανε κατα τον ελεγχο ??(βλεπετε ειχα πινακιδες ΔΟΚ-0000 και δεν το εχω ψαξει )
ευχαριστω -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
(βλεπετε ειχα πινακιδες ΔΟΚ-0000 και δεν το εχω ψαξει )Με τις ΔΟΚ αν είσαι εκτός ωραρίου είσαι παράνομος και μπορεί να τσιμπήσεις αυτόφωρο...το νου σου!
-
ΩΠ σας επιασα αδιαβαστους ..υπαρχουν ΔΟΚ- που επιτρεπονται ολο το 24ωρο Αλλα και τις αργιες ...!!
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
ΩΠ σας επιασα αδιαβαστους ..υπαρχουν ΔΟΚ- που επιτρεπονται ολο το 24ωρο Αλλα και τις αργιες ...!!Δεν το ήξερα... εμένα έναν 'φίλο' μου τον μπουζουριάσανε, πάντως!
-
Βασικά κάτι ήθελα να πω γι'αυτά που είπε παραπάνω ο Αλέξανδρος, αλλά δεν μπορώ. Βλέπουμε αυτό το σκασμένο το τελευταίο παρα πέντε και μας έχουν πάρει τα ζουμιά
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Βασικά κάτι ήθελα να πω γι'αυτά που είπε παραπάνω ο Αλέξανδρος, αλλά δεν μπορώ. Βλέπουμε αυτό το σκασμένο το τελευταίο παρα πέντε και μας έχουν πάρει τα ζουμιάκαι εμεις
το βλεπει η αθηνα με την ερρικα
και το βλεπουμε κι οι αντρεςνικολακη ξενυχταμε βλεπω
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
νικολακη ξενυχταμε βλεπωεεεε.... καλοκαίριασε, αλλάξαμε διάθεση.
Πάντως πριν φύγουμε διακοπές πρέπει να πιούμε αυτόν τον περίφημο καφέ, αν και τα Σαββατοκύριακα γίνονται όλο και πιο δύσκολα....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
νικολακη ξενυχταμε βλεπω
εεεε.... καλοκαίριασε, αλλάξαμε διάθεση.
Πάντως πριν φύγουμε διακοπές πρέπει να πιούμε αυτόν τον περίφημο καφέ, αν και τα Σαββατοκύριακα γίνονται όλο και πιο δύσκολα....
Νίκο, τι ώρα γύρίζεις από τη δουλειά σου;
Μήπως να το κάναμε απόγευμα αντί για μεσημεράκι, μετά που θα κλείσουν τα μαγαζιά;
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#3]