-
Σε 2 μέρες έχουμε επέτειο της τελευταίας αποβολής από το φόρουμ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εμένα δεν με ενοχλούν οι καθυστερήσεις, αλλά θα ήθελα να ζητήσω από τους mods όταν θα κάνουν ban κάποιον, να με αφήσουν να γράψω εγώ το ποστ!Και όχι wannabe mod, αλλά απλά θέλω να νιώσω δήμιος!
Πάτερ...... έγινε!!!
Λίγη υπομονή παίδες! Ελπίζουμε ότι θα έχουμε καλά νέα εντός των ημερών σχετικά με τις αναβαθμίσεις!
-
Δλδ πουλάς το φιλαράκι σου τον Άδη...Ωραίος....
Με τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς ( βλέπε σατανικός αιδεσιμώτατος, μιράγκε και λοιπές ενωμένες δυνάμεις του σκότους ) Αδούλη... -
και λεω γιατι φτερνιζομαι..
μεχρι και ο κολλητος μου με προδωσε..με τον χειροτερο τροπο..
-
κολλητέ μην ακούς τους εγκάθετους πράκτορες...
'κάποιον' είπε ο Αιδεσιμώτατος. Ο Αδούλης έχει ασυλία! Αρα ποιός θα φάει ΒΑΝ?
-
Kouk, αρχίσαμε τις επαναλήψεις, σαν τα κανάλια;
Καλές είναι, μας αρέσουν!
-
Ο αιδεσιμώτατος έναν άνθρωπο θέλει να κάνει ΜΠΑΝ....Το κολλητάρι σου και πήρε την άδεια σου, τώρα πάς να τα μπαλώσεις...αλλά τα γραπτά μένουν
-
Όχι ρε παιδιά, δεν θέλω να κάνω τον adis4gr ban! Σε λίγες ώρες από τώρα θα καεί ο σκληρός του, οπότε ούτως ή άλλως θα τον γλιτώσουμε!
ΌΠΟΙΟΣ και να φάει ban, εγώ θέλω να κάνω το ποστ!
Υ.Γ. Αν έχω και δικαίωμα επιλογής, adis4gr, mirage και Kid έχουν προτεραιότητα!
-
-
Οπως τα ειπα Kellerman! Ο Αιδεσιμώτατος (παρακαλώ..) είναι κουλ τύπος!
-
Προς επόπτες!
Μια παράκληση, παιδιά. Όταν ένα θέμα φτάνει τις 100 σελίδες και το κλειδώνετε ανοίγοντας παράλληλα ένα καινούργιο, τουλάχιστον βάλτε στο κλείσιμο του παλιού ένα link για το νέο.
Συγκεκριμένα, ψάχνω το 'Τα τελευταία τραγούδια που αγοράσατε' και δεν το βρίσκω με τίποτα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Προς επόπτες!Μια παράκληση, παιδιά. Όταν ένα θέμα φτάνει τις 100 σελίδες και το κλειδώνετε ανοίγοντας παράλληλα ένα καινούργιο, τουλάχιστον βάλτε στο κλείσιμο του παλιού ένα link για το νέο.
Συγκεκριμένα, ψάχνω το 'Τα τελευταία τραγούδια που αγοράσατε' και δεν το βρίσκω με τίποτα.
- να παραμένει πάντα το 1ο ποστ αυτουνου που το άνοιξε το αρχικο τοπικ και να ανοιγεται με το δικο του νικ (πολλες φορες ψάχνω τα τοπικ με το ονομα του χρηστη και ειναι πολυ πιο ευκολο. πχ στον αντιλογο αν θέλω τα funny videos ψαχνω πολυ γρηγοροτερα ενα μεγαλο νικ με κεφαλαια γράμματα παρά αναμεσα στους τιτλους τον τοπικ.. EMMANOYHL κλπ)
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Προς επόπτες!
Μια παράκληση, παιδιά. Όταν ένα θέμα φτάνει τις 100 σελίδες και το κλειδώνετε ανοίγοντας παράλληλα ένα καινούργιο, τουλάχιστον βάλτε στο κλείσιμο του παλιού ένα link για το νέο.
- να παραμένει πάντα το 1ο ποστ αυτουνου που το άνοιξε το αρχικο τοπικ και να ανοιγεται με το δικο του νικ (πολλες φορες ψάχνω τα τοπικ με το ονομα του χρηστη και ειναι πολυ πιο ευκολο. πχ στον αντιλογο αν θέλω τα funny videos ψαχνω πολυ γρηγοροτερα ενα μεγαλο νικ με κεφαλαια γράμματα παρά αναμεσα στους τιτλους τον τοπικ.. EMMANOYHL κλπ)
αυτό δε γίνεται Joe, πρέπει κάθε φορά ο admin να πηγαίνει στη βάση δεδομένων και να αλλάζει τον κωδικό χρήστη απτο νέο τόπικ οπότε στον καιρό
-
(τόσοι mods ειστε ρε παιδιά! και τα τοπικ που 100αριζουν δεν ειναι δα και τοσα πολλα)
να ζητάται απο τον αρχικό χρηστη να το κανει και στην περίπτωση που αργησει πολυ λεμε, τοτε μοναχα ας το ανοιξει καποιος mod.
Για μια-δυο σελίδες δεν πιστευω να χαθει και τίποτα...
-
αυτό μπορεί να γίνει ως εξής.
ας πούμε ότι έχω ένα θέμα,
να φτιάξω άλλα 5 και να κλειδωθούν και όταν γεμίζει το προηγούμενο να ξεκλειδώνει το επόμενο κ.ο.κ.αν και μεταξύ μας τι διαφορά έχει ένα θέμα 100 σελίδων από ένα των 500.. Κανείς δεν πρόκειται να τα διαβάσει όλα. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
-
Μεχρι πριν μιση ωρα δεν μπορουσα να μπω καθολου στο φορουμ.Και τωρα που επιτελους μπηκα αργει υπερβολικα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μεχρι πριν μιση ωρα δεν μπορουσα να μπω καθολου στο φορουμ.Και τωρα που επιτελους μπηκα αργει υπερβολικα.+1
-
Καθε μερα και η κατασταση χειροτερευει .
Σημερα δεν μπορουσα να μπω στο φορουμ. -
Υπομονή λίγες ώρες (ελπίζω) παίδες...
-
Οταν γράφεις σ'αυτό το τόπικ kouk μου θυμίζεις εναν ηλεκτρολόγο που περιμένω εδω και κάτι βδομάδες
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM