-
Χτύπησα 200άρι σε Limewire και torrents.
Ίσως οι πόρτες που άνοιξα να είναι!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
:yahoo: Χτύπησα 200άρι σε Limewire και torrents.Ίσως οι πόρτες που άνοιξα να είναι!
Κλείστες γιατί μπάζει....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
:yahoo: Χτύπησα 200άρι σε Limewire και torrents.
Ίσως οι πόρτες που άνοιξα να είναι!
Κλείστες γιατί μπάζει....
άσε έχει ζέστη
-
έχω ondsl bundle 1mbit και ενώ μέχρι τώρα μου ερχόταν 20.50
-
http://www.plaisio.gr/productcompare.as ... 6%2c915076
αξίζουν τα +15
-
Το παλιό CRYPTO το πετάω στα σκουπίδια? Το θέλει κανείς?
-
Πέθανε ο βρωμο-εκτυπωτής μου! (hp 3820)
Εγγυηση δεν έχει εννοείται, οπότε θα τον εγχειρίσω μπας και καταφέρω να βγάλω άκρη, καθώς κάτι μοιάζει να κολλάει.Αν πάει στα σκουπίδια, με τι να τον αντικαταστήσω; Θέλω κάτι αξιόπιστο και φτηνό. Αν γίνεται να είναι και μαζεμένο σε διαστάσεις και ήσυχο, θα είναι καλά. Δεν με ενδιαφέρει να εκτυπώνω φωτογραφίες ή εικόνες με φοβερή ποιότητα. Κυρίως κείμενα, άντε με καμιά μικρή εικονίτσα μέσα. Επίσης δεν εκτυπώνω και κανέναν τρομερό αριθμό σελίδων. Γενικά δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις. Νομίζω πως με τα refills δεν πρέπει να με πολυαπασχολεί και το θέμα των μελανιών, σωστά;
Να ψάξω για canon; Βλέπω κάτι φτηνούς στα multirama (που έχουμε εδώ).
-
Epson τελευταια φορα που ειχα... ηταν ιδιαιτερως φασαριοζικοι και επιναν πολυ μελανι σε γενικες γραμμες.
Οι HP ειναι σταθερα καλοι και ιδανικοι σε αυτα που ζητας. Οι Canon ειναι ΟΚ, αλλα αμα ειναι να πας σε αυτους ειναι κριμα να μην παρεις καποιο μοντελο με 4 μελανακια.
Οσον αφορα τα immitation μελανια: ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ. Ουτε το μαυρο δεν εβγαινε σωστα. Μεγαλες χρωματικες αποκλισεις, και δεν ξερω αν εχουν επιπτωσεις μακροπροθεσμα στις κεφαλες. Μιση τιμη μεν, αλλα παθημα-μαθημα...
-
Εγώ ακούω για HP και κάτι παθαίνω.
Όσοι αγόρασα, μια μέρα αποφάσισαν να μην δουλέψουν.
Άσε που ΟΛΟΙ τραβούσαν 2-3 χαρτιά μαζί.Αγόρασα CANON και ησύχασα πραγματικά
-
Canon, μονο
-
HP και να ησουν σε εγγυηση και τωρα που δεν εισαι, το ιδιο και το αυτο!
για ρεφιλς δεν θα το σκεφτομουν ποτε...
εγω οσο χρησιμοποιουσα εναν hp ποτε δεν ειχα προβλημα (τωρα ειναι αρκετα χρονια χωρις χρηση...) -
Ο πρώτος εκτυπωτής που είχα ήταν ένας φορητός HP με μέτρια ποιότητα εκτύπωσης. Ο δεύτερος ένας Epson, πολύ καλός σε κείμενο, μέτριος σε εικόνες και ο τωρινός ένα πολυμηχάνημα HP. Το κακό με αυτή την μάρκα είναι ότι για να τυπώσεις φωτογραφίες πρέπει να βγάλεις το ασπρόμαυρο φυσίγγιο και να βάλεις το φωτογραφικό. Παρόλα αυτά, η ποιότητα εκτύπωσης είναι καλή και είναι ιδιαίτερα μαζεμένο σε διαστάσεις.
Φίλοι που εξακολουθούν να ασχολούνται με την φωτογραφία πάντως, ορκίζονται στους Epson.
ΥΓ. Πριν από λίγο καιρό το HP άναψε το λαμπάκι του ON/OFF και μετά μουλάρωσε. Ότι και να πατούσα αρνιόταν πεισματικά να ανταποκριθεί. Βγάζοντας το από την πρίζα άναβε όλα του τα λαμπάκια για κάποια δεύτερα και μετά έμενε πάλι παγωμένο με το ΟΝ/ΟFF αναμμένο. Τηλεφωνώ στο service και χωρίς να ακούσουν καν το πρόβλημα με παροτρύνουν να τον πετάξω και να πάρω καινούργιο. Αφού επέμενα να μιλήσω σε κάποιο τεχνικό τελικά με συνέδεσαν με ένα βαριεστημένο τύπο ο οποίος αφού άκουσε το πρόβλημα μου με ρώτησε:
- 'reset κάνατε;'
-'Όχι. Πως γίνεται αυτό;'
-'Βγάλτε τον από την πρίζα, ξαναβάλτε τον και πριν προλάβουν να σβήσουν όλα τα φωτάκια πατήστε μαζί τα πλήκτρα Χ και Ψ (καταραμένο Άλτσχαιμερ'ς)'
Αυτό ήταν. Ο εκτυπωτής δούλεψε κανονικότατα! Αν δεν είχα επειμείνει όμως, θα είχα πετάξει ένα perfectly good printer.
- 'reset κάνατε;'
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Το παλιό CRYPTO το πετάω στα σκουπίδια? Το θέλει κανείς?είμαι πάνω από την σακούλα των σκουπιδιών..
κανείς????Τόσο τρομερό modem είναι?
-
Κράτα το, μικρό είναι και δεν πιάνει χώρο. Αν πάθει τίποτα το κανονικό σου modem ή η θύρα ethernet του pc, θα βολευτείς μ'αυτό μέχρι να βγάλεις άκρη.
-
ναι σωστά...απλά έχω γεμίσει από άπειρες μικρές βλακείες στο σπίτι μου...
Τέλος πάντων !
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κράτα το, μικρό είναι και δεν πιάνει χώρο. Αν πάθει τίποτα το κανονικό σου modem ή η θύρα ethernet του pc, θα βολευτείς μ'αυτό μέχρι να βγάλεις άκρη.+1 κι εμένα μου χει χρειαστεί το sagem της otenet όταν είχε φάει κόλλημα το ρούτερ αλλά δεν έβρισκα το cd με τους drivers
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κράτα το, μικρό είναι και δεν πιάνει χώρο. Αν πάθει τίποτα το κανονικό σου modem ή η θύρα ethernet του pc, θα βολευτείς μ'αυτό μέχρι να βγάλεις άκρη.
+1 κι εμένα μου χει χρειαστεί το sagem της otenet όταν είχε φάει κόλλημα το ρούτερ αλλά δεν έβρισκα το cd με τους drivers
Και μενα, και μενα...
-
[quote='dmitspan']έχω ondsl bundle 1mbit και ενώ μέχρι τώρα μου ερχόταν 20.50
-
σ'ευχαριστώ Σταύρο αυτό με βλέπω να κάνω
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
ΥΓ. Πριν από λίγο καιρό το HP άναψε το λαμπάκι του ON/OFF και μετά μουλάρωσε. Ότι και να πατούσα αρνιόταν πεισματικά να ανταποκριθεί. Βγάζοντας το από την πρίζα άναβε όλα του τα λαμπάκια για κάποια δεύτερα και μετά έμενε πάλι παγωμένο με το ΟΝ/ΟFF αναμμένο. Τηλεφωνώ στο service και χωρίς να ακούσουν καν το πρόβλημα με παροτρύνουν να τον πετάξω και να πάρω καινούργιο. Αφού επέμενα να μιλήσω σε κάποιο τεχνικό τελικά με συνέδεσαν με ένα βαριεστημένο τύπο ο οποίος αφού άκουσε το πρόβλημα μου με ρώτησε:
- 'reset κάνατε;'
-'Όχι. Πως γίνεται αυτό;'
-'Βγάλτε τον από την πρίζα, ξαναβάλτε τον και πριν προλάβουν να σβήσουν όλα τα φωτάκια πατήστε μαζί τα πλήκτρα Χ και Ψ (καταραμένο Άλτσχαιμερ'ς)'
Αυτό ήταν. Ο εκτυπωτής δούλεψε κανονικότατα! Αν δεν είχα επειμείνει όμως, θα είχα πετάξει ένα perfectly good printer.
Ο δικός μου, εκτός του ότι αρνείται να εκτυπώσει, κάθε φορά που πατάω το κουμπί on, μετά διάφορους θορύβους (περισσότερους απ΄όσους έκανε φυσιολογικά για την ίδια διαδικασία), τραβάει μια κόλλα χαρτί και την βγάζει πάλι λευκή.
- 'reset κάνατε;'
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]