-
ή αλλιώς, 'σκουλήκι'
-
Κι εγώ λόγω αναποφασιστικότητας και οικονομικής στενότητας είχα αφήσει το εισιτήριο των Placebo για τελευταία μέρα, αλλά αν γίνει εκεί μέσα δεν πηγαίνω.
Γιατί όχι στο Θέατρο Γης; -
Mα γιατί? Δεν θές να κάνεις μπάνιο με τον ιδρώτα των fun ( πιθανώς και της μπάντας, τι τιμή κι αυτή ) να καπνίσεις 40 πακέτα τσιγάρα και 8 πούρα? Δεν σε καταλαβαίνω
-
Οι Massive ήταν μια αποκάλυψη εκεί μέσα. Το περίπτερο έδωσε μια νέα διάσταση στα κομμάτια τους, μοναδική κι ανεπανάληπτη.
Ανακλάσεις και στάσιμα κύματα μάγεψαν το κοινό της Θεσσαλονίκης, ενώ το πυκνό νέφος άφηνε όλη την εμπειρία στα τυφλά, να απολαύσω μόνο τη μουσική γυμνή απ' όλα τα περιττά.Δε θέλω να χαλάσω αυτή την πανδαισία που έχω στο μυαλό μου και μ' άλλες εικόνες. Placebo γιοκ.
-
A και +1
-
Κυκλοφορησαν πραγματι επιπλεον εισιτηρια (greo, thanks)
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τουλάχιστον στον Νick Cave που είχα πάει δεν είχε τόση κάπνα...Ο Κέηβ επαιξε στο Βελλιδειο
εντιτ: Οπα! Για το Βελλιδειο μιλουσες Δεν το προσεξα
-
τη καναμε τη βλακεια..αντε να δουμε τι ειναι η τεντα...
και γιατι δε παιζουν στυλ rockwave..καλοκαιρι ειναι, βαλτους σε μια απο τις πλατειες της εκθεσης και τελειωνει το θεμα..
-
Κι εγω το ιδιο. Πάνε τα 90...
Αντε να δουμε τωρα αυριο.Το θεμα ειναι τα λεφτα. Η μονη Σατανιστων και η ΔΕΘ ζητανε μονο ενα ποσοστο επι των εισητηριων. Ενω το θεατρο Γης, Δασους κλπ θελουν cash
-
Καλή διασκέδαση παίδες.
Για να πώ την αλήθεια παρόλα τα χάλια του ήχου τον ιδρώωωτα και την κάπνα εγώ είχα περάσει καλά στους Massive Attack, ίσως επειδή ήμουν πολύ κοντά στην σκηνή -
Θεσσαλονίκη ερχόμαστε... Θα ξαναδώ το Λέμμυ μετά από 6 χρόνια...
-
Σορρυ αν εχει αναφερθει παραπάνω, αλλα για να δω ολες τις σελιδες θα περασουν μερες...
Greek Electro Music for ever....
Φανταστικο συγκρότημα, χωρίς ομως δυστυχως δισκογραφικο παρελθον απο οσα ξερω... GAD.
Πλατεία Συντάγματος 22 Ιουνίου, 8 η ωρα βραδακι...
Ριξτε μια ματια....
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... d=51947563 -
κοσμος καπνα και λιγο χαλια ο ηχος στους placebo..στο λυκαββητο θα ναι πιο ωραιοι..
-
Ο πολυ χαλια ηχος πως θα ειναι δηλαδη;
-
ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ τραγουδά Μάνο Λοίζο στο Ηρώδειο.
Κατάμεστο, καλός ήχος, ρεσιτάλ Χαρούλας με κόσμο, τα περισσότερα κομμάτια ήταν τόσο γνωστά που τα πήγαμε μαζί με την Αλεξίου, 3 ώρες παρά ένα τέταρτο, για τον χώρο τι να πώ; τα ξέρετε, κάτω από την φωτισμένη Ακρόπολη κλπ κλπ.
Πολύ καλή εμπειρία, αν και έχω διαφορετικές καταβολές (ροκ) το καταευχαριστήθηκα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο πολυ χαλια ηχος πως θα ειναι δηλαδη;ελα ντε..νομιζω το 'χαλια' το ειπε απο μονο του..
-
Eγώ έμαθα από φίλο σήμερα οτι πολύ απλά δεν ακουγότανε ο τραγουδιστής..
Επίσης οτι από την ζέστη πέφτανε λιπόθυμοι σαν κοτόπουλα οι θεατές. Κλείνοντας μου είπε πως ο ήχος ήταν ακόμα πιο χάλια και από τους Massive attack περσι...Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πόσο χειρότερα θα μπορούσε να γίνει....Αλλά από την άλλη άμα δεν ακουγόταν καν ο τραγουδιστής Ντροπή στους διοργανωτές...Μήπως έπρεπε φεύγοντας όλοι σας να ζητήσετε τα 45 ευρουλάκια σας πίσω για να μάθουν να διοργανώνουν σωστές συναυλίες ( σε σωστούς χώρους ) και όχι χρυσοπληρωμένες αρπαχτές με μεγάλα ονόματα σε ακατάλληλους χώρους όπως το 'σκουλήκι'. Ακόμα και η γάτα που δεν έχω αλλά πηγαίνει ανελιπώς σε συναυλίες το ξέρει...Αυτοί ακόμα να το μάθουν -
επειδη με τις χρονιες δεν τα παω ιδιαιτερα καλα και με αφορμη την συναυλια των jethro tull διαβασα σε ενα λινκ που μου εστειλε ο πατρινος, οτι η προηγουμενη συναυλια τους ηταν στο ηρωδειο, αλλα εγω ημουν στην συναυλια στο ηρωδειο και δεν ηταν οι jehtro tull, ηταν ο Ιαν μονος του και επαιξε ως επι το πλειστον δικα του κομματια..
κανω λαθος? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
επειδη με τις χρονιες δεν τα παω ιδιαιτερα καλα και με αφορμη την συναυλια των jethro tull διαβασα σε ενα λινκ που μου εστειλε ο πατρινος, οτι η προηγουμενη συναυλια τους ηταν στο ηρωδειο, αλλα εγω ημουν στην συναυλια στο ηρωδειο και δεν ηταν οι jehtro tull, ηταν ο Ιαν μονος του και επαιξε ως επι το πλειστον δικα του κομματια..
κανω λαθος?Ναι κανεις λαθος...Barre ηταν εκει!
Απλα τα υπολοιπα μελη πλεον δεν ειναι τα παλια...γιατι αλλαζουν κατα καιρους!
Ειχαμε παει στην ιδια συναυλια ε?
-
ναι ναι.. καταπληκτικη η αυτοσχεδια εισαγωγη του aqua lung!!!
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014