-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δε νομίζω ότι ένα ματς αποδεικνύει τίποτα. Ο Ολυμπιακός έχασε σήμερα αν και καλύτερος, όπως χάσαμε εμείς την Κυριακή.Δεν μπορώ πάντως να εξηγήσω την ΤΟΣΗ νωθρότητα των παικτών μας. Φαίνεται πραγματικά ότι όλος ο σχεδιασμός της χρονιάς ήταν για να γίνει ένα 'peak' στο FF.
Για του χρόνου (και ανεξαρτήτως αποτελέσματος στους τελικούς) χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν ακόμα καλό περιφερειακό, όπως και έναν ακόμα καλό ψηλό.
.
Δεν ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός σήμερα σε καμια περίπτωση. Εμεις του δώσαμε το δικαίωμα να φανεί. Όταν τη διαφορά των +8 στην πρώτη περίοδο την κάνει +2 υπέρ του , και τρέχει ένα 22-12 στην δεύτερη, εμείς το έχουμε το πρόβλημα διότι εμείς χάνουμε τη διαφορά.
Εάν κάναμε αυτά που κάναμε στην πρώτη περίοδο και πηγαίναμε με ένα διψήφιο αριθμό πόντων στο ημίχρονο δε θα χτικάζαμε στο 2ο.Αυτό πρέπει να το δούμε πάντως: Παίρνουμε διψήφιες δοαφορες και τις χάνουμε. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ εμείς να κυνηγάμε να ανατρέψουμε διψήφια διαφορά. Στο ΣΕΦ πήραμε δυο φορές διψήφια διαφορά, είμαστε μπροστά στο σκορ μονίμως και στο τέλος χάσαμε γμτ!
Τι φταίει δεν ξέρω. Η κούραση; η έλλειψη συγκέντρωσης , ο κακός μας ο καιρός; Πάντως κάτι φταίει.Για να δούμε την Κυριακή τι θα παιχθεί Κανένα λαγό δεν έχει να βγάλει ο Ομπράντοβιτς τωρα που το μπαλάκι θα είναι στο γαύρο; Σάκοτα ίσως;;
-
Ρε πού τον θυμήθηκες τον Μπακαφτιά?
Τι που τον θυμηθηκα?εκανε εκπληκτικο παιχνιδι σημερα...Απο εμας ο μπαρλοου σερνοταν...και ο σμολ επισης!Ασε θα τα πουμε στο παλε!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ρε πού τον θυμήθηκες τον Μπακαφτιά?
Τι που τον θυμηθηκα?εκανε εκπληκτικο παιχνιδι σημερα...Απο εμας ο μπαρλοου σερνοταν...και ο σμολ επισης!Ασε θα τα πουμε στο παλε!
Περασμένα μεγαλεία, διηγόντας τα να κλαις!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υγ. εκεινο το φαουλ στο τελος...τεσπα..επειδη ειναι οσφπ ο αντιπαλος δε το πολυεξεταζω..Κλασσικο παοκι...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Επίσης ο Παναθηναϊκός δεν είχε αμυντικό πρόβλημα , λάθος κατάλαβες.-Δεν καταλαβα τιποτα λαθος. Οταν δεχεσαι 78 ποντους (στην κανονικη διαρκεια), εντος εδρας και εισαι η πρωτη αμυνα στην Ευρωπη, τοτε εχεις αμυντικο προβλημα. Τα τριποντα του Μπουρουση δεν ηταν πρωτογνωρα (αλλωστε αν δεν ηταν αυτος, θα ηταν καποιος αλλος πχ ο Ακερ ή ο Ντομερκαντ που δεν κανανε τιποτα), εξαλλου αντιστοιχα σουτ εβαλε κι ο Τσαρτσαρης Τετοια σουτ ειναι κομματι του παιχνιδιου τους.
Κι εγώ την κρίση μου εμπιστεύομαι και η κρίση μου μου λέει ότι τώρα είναι 2 το μεσημέρι κι ετοιμάζομαι να φύγω από τη δουλειά και να πάω σπίτι.
Το θεμα ειναι οτι οσον αφορα τους δικους σου 'αγαπημενους' η κριση σου γινεται δογμα, ενω για τους αλλους υπαρχει το ευαγγελιο του καθε Παπαδοτζον. Το ιδιο μπορει να ισχυει και για μενα, αλλα εγω το παραδεχομαι
Στα ελεγα για τον Ματσε
-
Χαίρομαι πάντως που δε στεκόμαστε και πολύ στη διαιτησία. Έχουν γίνει λάθη (και από τις δύο πλευρές) αλλά όταν έχεις δει τέτοιο τελικό, καλό είναι να μην πολυασχολείσαι.
Όπως ειπώθηκε σωστά, η κούραση βγαίνει από παντού, και ειδικά στον Διαμαντίδη, που κάποια από τις επόμενες μέρες θα σωριαστεί στο παρκέ. Παίζει 2-3 χρόνια ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ σε Παναθηναϊκό και Εθνική, έχοντας το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τους συμπαίκτες του. Επειγόντως ξεκούραση, και ένα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ back-up για του χρόνου.
Η μάλλον για να ακριβολογώ, όχι κάποιος 'αναπληρωματικός', αλλά ένα δυνατό, πρώτης κλάσης PG που δε θα παίζει όταν ο Διαμαντίδης βγαίνει έξω αλλά θα μπορούν να παίζουν μαζί και περίπου 15 λεπτά στον αγώνα, για να βγαίνει καλύτερα το rotation.
Χαίρομαι πολύ για την επιστροφή του Ολυμπιακού(ειλικρινά), και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που όλοι οι παίκτες και προπονητές δείχνουν ΗΘΟΣ. Αγκαλιές, όχι καυστικές δηλώσεις, πνεύμα συναδελφικότητας και μόνο οι (αναμενόμενοι) μικροτσαμπουκάδες μεταξύ τους. Μπράβο τους! Είναι επαγγελματίες, φίλοι και συμπαίκτες στην Εθνική και δεν έχουν να μοιράσουν τίποτα. Επίσης(δεν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό), μπράβο και στις διοικήσεις των ομάδων!
Υ.Γ: Η πλάκα είναι ότι σε εμάς θα ταίριαζε ΚΟΥΤΙ ο Μασιγιάουσκας, και στον Ολυμπιακό ο Διαμαντίδης
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Χαίρομαι πολύ για την επιστροφή του Ολυμπιακού(ειλικρινά), και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που όλοι οι παίκτες και προπονητές δείχνουν ΗΘΟΣ. Αγκαλιές, όχι καυστικές δηλώσεις, πνεύμα συναδελφικότητας και μόνο οι (αναμενόμενοι) μικροτσαμπουκάδες μεταξύ τους. Μπράβο τους! Είναι επαγγελματίες, φίλοι και συμπαίκτες στην Εθνική και δεν έχουν να μοιράσουν τίποτα. Επίσης(δεν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό), μπράβο και στις διοικήσεις των ομάδων!Πάντως ακόμα και φιλικός να είναι ο αγώνας, πάντα θα βρεθεί ένα @ που θα δώσει δικαίωμα να δυναμιτιστεί η ατμόσφαιρα.
Δεν ξέρω αν το είδατε, σε μια φάση γίνεται ένα (ομολογουμένως) σκληρό φάουλ στον Αλβέρτη και αυτός με το ένστικτο του αληταρά που τον διακρίνει έκανε μια τυφλή δολοφονική αγκωνιά προς τα πίσω, που ευτυχώς έπιασε αέρα... Αλλιώς ακόμα στο παρκέ θα ήταν όλοι και θα πλακωνόντουσαν. Μερικά μαλακισμένα δε θα γίνουν άνθρωποι ποτέ... -
Όχι, δεν το πρόσεξα, αλλά δε μου κάνει και μεγάλη εντύπωση με δεδομένο το χαρακτήρα του Αλβέρτη.
Τσογλανάκια σίγουρα υπάρχουν, αλλά σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι θαυμάσιο και δεν πιστεύω να διαφωνείς. Στον πρώτο αγώνα όταν χτύπησε ο Σοφοκλής, θυμάμαι μετά το τέλος του ματς που πήγαν οι Έλληνες παίκτες του Παναθηναϊκού και τον ρωτούσαν. Η ας πούμε στο ματς στο ΣΕΦ του πρώτου γύρου, όταν κέρδισε ο Παναθηναϊκός ο Σχορτσανίτης γινόταν ασπίδα και τους κάλυπτε από τα αντικείμενα.
-
Και βέβαια δε διαφωνώ και χαίρομαι πολύ γι' αυτό!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
...γίνεται ένα (ομολογουμένως) σκληρό φάουλ στον Αλβέρτη και αυτός με το ένστικτο του αληταρά που τον διακρίνει έκανε μια τυφλή δολοφονική αγκωνιά προς τα πίσω, που ευτυχώς έπιασε αέρα... Αλλιώς ακόμα στο παρκέ θα ήταν όλοι και θα πλακωνόντουσαν. Μερικά μαλακισμένα δε θα γίνουν άνθρωποι ποτέ...Ετσι ακριβως.
Τα ιδια, βεβαια, εκαναν παλιοτερα κι ο Σιγαλας με τον Τομιτς, για να ειμαστε δικαιοι, αλλα φυσικα και το αλλο μλκισμενο, ο Καλαϊτζης
Οι παικτες της νεας εθνικης του Γιαννακη, εχουν αλλη νοοτροπια και γι' αυτο πηγαν μπροστα.Για τους βαζελους ο Αλβερτης ειναι τοτεμ, αλλα .... (κι ας μου εσταξε το τριποντακι εχτες)
καλυτερα μην πω, γιατι θα εχουμε παρεξηγησεις με τον TRAV -
Δυστυχώς αυτή η καλομαθημένη γενιά του μπάσκετ, που έγιναν ήρωες και εκατομμυριούχοι από τα 20 τους κάηκε τελείως και μπασκετικά και σαν χαρακτήρες. Οι περισσότεροι καβάλησαν καλάμι, πολλοί από αυτούς αν τους έλεγες να προπονηθούν ήταν σαν να τους έβριζες τη μάνα, άλλοι το γύρισαν στην αλητεία και σχεδόν όλοι στα 30 τους ήταν πια παλαίμαχοι...
Κρίμα... Και δε θα με χάλαγε καθόλου μια Εθνική η οποία εκτός από αυτούς που έχει θα είχε τσόντες και από την παλιότερη γενιά, όπως Κακιούζη, Αλβέρτη, Ρετζιά και γιατί όχι Καράγκουτη, Σιγάλα και σια?
Άσχημο πράγμα τελικά το χάιδεμα από τα ΜΜΕ και τους προέδρους/προπονητές των ομάδων...
-
Ο Αλβέρτης είναι σημαία του ΠΑΟ αλλά και των σκληροπυρηνικών του.
Οι παλιότεροι θα πρέπει να θυμούνται ότι αυτό που βλέπουμε σήμερα στο γήπεδο (επιτέλους...) δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ό,τι συνέβαινε τη δεκαετία του 90. Κάθε παιχνίδι είχε ασχήμιες από τους οπαδούς που έφευγαν από τις θύρες 7 και 13 και πήγαιναν στο Παπαστράτειο, στον Τάφο του Ινδού, στο ΣΕΦ, στη Γλυφάδα. Αυτό το κλίμα 'Ριζούπολης 3-0' ή 'Λεωφόρου Μαρκαριάν' πέρναγε και στους παίκτες που πλακώνονταν, έπαιζαν βρώμικα, ταυτίζονταν με την κάφρικη εξέδρα. Διαφορετικά δύσκολα επιβίωναν στη ζούγκλα. Από τη μια ο Σιγάλας με τον Ιωαννίδη, από την άλλη ο Αλβέρτης που έκλεινε το μάτι σ' αυτούς που έβριζαν και έφτυναν...
Έτσι έμαθαν, έτσι κάνουν. Αλλά σήμερα τα πράγματα δείχνουν να εξελίσσονται διαφορετικά και τέτοιοι δεινόσαυροι περισσεύουν. -
Εν ταχει γιατι εχουμε και δουλεια:
- Καλα κανετε και δε μιλατε για διαιτησια, αλλα το χθεσινο παιχνιδι εδειξε ποσο καραγκιοζλικια ειναι αυτα που εκανε ο αυτοκρατωρ ολη τη βδομαδα. Οταν φυγει η γελοια γενια διαιτητων (Κορομηλαδες, Παπαδημητριου, Κωστετσος κλπ) το πρωταθλημα θα ειναι σουπερ. Απορια: Τα 3' καταργηθηκαν; Αν οχι, ο Τομασεβιτς επρεπε να βγαζει το παιχνιδι άποντος
- Οτι και να λες Ισαακ, οσο και να χτυπιεσαι, εχετε πολυ καλο προπονητη. Δεν ειδα την κανονικη σεζον (ελαχιστα δηλαδη) και δεν μπορω να κρινω για τοτε, αλλα εχετε πολυ καλο προπονητη. Απο τις λεπτομερειες το κρινω και αυτες ηταν υπερ του.
- Αδικως μου κολας για τον Ντανκαν-Βασιλοπουλο, γιατι δε θυμαμαι να τον ειπα ποτε ουτε κάν μετριο. Δεν ειναι και Νοβιτσκι αλλα δεν ειναι και Οικονομου και (ως προοπτικη τουλαχιστον) ειναι ανωτερος απο τον Τσαρτσαρη.
- Για τον αλλο που με κολλας, ακου τι διαβασα στο wikipedia. Εγινε ερευνα στους φιλους του μπασκετ και απαντησαν 99 ανθρωποι που ασχολουνται με το μπασκετ και το φαντασμα συγγραφεα sci-fi. Το ερωτημα ηταν Χατζηβρεττας ή Παπαμακαριος και το αποτελεσμα ηταν 99-1
- Οταν μιλατε για το Διαμαντιδη (ακους εθνικε κοουτς; ) θα ξεχωριζετε τις εννοιες 'καλος παικτης' και 'μεγαλος παικτης'. Ο καλος παικτης ειναι αυτος που παιζει συνηθως καλα και οταν παιζει καλα βοηθαει την ομαδα να κερδιζει αλλα οταν δεν παιζει καλα (σπανια) δεν φαινεται (παραδειγμα ο Χινομπιλι που εβλεπα αμεσως πριν). Ο μεγαλος παικτης και να μην παιξει καλα, θα κανει τα μαγικα του. Παντως απορω: ακομα στην Αθηνα δεν τον εχετε μαθει το Μητσο. Τοσο στις ταπες, οσο και στα ρημπαουντ ειναι με διαφορα ο κορυφαιος PG στον κοσμο.
- Το σεναριο μου δε βγηκε, αλλα για να μη βγει εγιναν παπαδες
ΥΓ Την παραταση παντως δεν την ειδα λογω Placebo
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χαίρομαι πολύ για την επιστροφή του Ολυμπιακού(ειλικρινά), και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που όλοι οι παίκτες και προπονητές δείχνουν ΗΘΟΣ. Αγκαλιές, όχι καυστικές δηλώσεις, πνεύμα συναδελφικότητας και μόνο οι (αναμενόμενοι) μικροτσαμπουκάδες μεταξύ τους. Μπράβο τους! Είναι επαγγελματίες, φίλοι και συμπαίκτες στην Εθνική και δεν έχουν να μοιράσουν τίποτα. Επίσης(δεν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό), μπράβο και στις διοικήσεις των ομάδων!
Πάντως ακόμα και φιλικός να είναι ο αγώνας, πάντα θα βρεθεί ένα @ που θα δώσει δικαίωμα να δυναμιτιστεί η ατμόσφαιρα.
Δεν ξέρω αν το είδατε, σε μια φάση γίνεται ένα (ομολογουμένως) σκληρό φάουλ στον Αλβέρτη και αυτός με το ένστικτο του αληταρά που τον διακρίνει έκανε μια τυφλή δολοφονική αγκωνιά προς τα πίσω, που ευτυχώς έπιασε αέρα... Αλλιώς ακόμα στο παρκέ θα ήταν όλοι και θα πλακωνόντουσαν. Μερικά μαλακισμένα δε θα γίνουν άνθρωποι ποτέ...καλα μιλαμε οντως ηταν δολοφονικη αυτη η αγκωνια.Δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν αν υπηρχε παικτης απο πισω και την ετρωγε
-
Τοτέμ ή όχι, πάντα σιχαινόμουν τους παίκτες που πουλάνε οπαδιλίκια στην εξέδρα (Αλβέρτης, Σιγάλας, Τόμιτς, Γεωργάτος, Γκονζάλεζ, κλπ, κλπ) και δίνουν άλλοθι στους κάφρους να κάνουν ό,τι θέλουν.
Όσο για το σχόλιο του greo περί καλού και μεγάλου παίκτη, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ(νομίζω είχα γράψει παραπάνω κάτι παρόμοιο).
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επίσης ο Παναθηναϊκός δεν είχε αμυντικό πρόβλημα , λάθος κατάλαβες.-
Δεν καταλαβα τιποτα λαθος. Αποσύρω το 'κατάλαβες λάθος' που μπορεί στην τελική να είναι και (άθελά μου) 'κάπως' αν και δε νομίζω να υπάρχει θέμα αλλά τε σπα .Οταν δεχεσαι 78 ποντους (στην κανονικη διαρκεια), εντος εδρας και εισαι η πρωτη αμυνα στην Ευρωπη, τοτε εχεις αμυντικο προβλημα.Δεν έχω αμυντικό πρόβλημα γενικά αμυντικό πρόβλημα έχω στο πρώτο ημίχρονο που τρώω 42. Εκεί ρίσκαρε γιατί στη 2η περίοδο έβαλε 12 πόντους , άρα το επιθετικό πρόβλημα είναι σαφώς χειρότερο γι αυτό και δεν έβαλε το Χατζηβρέττα και όχι επειδή κατά τη γνώμη σου είναι άχρηστος . Τωρα το ποιος είναι δογματικός άστο καλύτερα διότι ο Χατζηβρέττας φέτος είναι πολύ καλύτερος από πέρσι και το λένε και το γράφουν όλοι αυτό και συ τον συγκρίνεις με τον ...Παπαμακάριο Και μετά μου λες ότι είμαι εγώ δογματικός.Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό κάπου εκεί πηγαίνουν, λίγο περισσότερο λίγο λιγότερο. Αμυντικό πρόβλημα είχα στο 2ο ματς της κανονικής διάρκειας. Επίσης την καλύτερη άμυνα την έχει η ΤΣΣΚΑ όχι ο βάζελοςΤα τριποντα του Μπουρουση δεν ηταν πρωτογνωρα (αλλωστε αν δεν ηταν αυτος, θα ηταν καποιος αλλος πχ ο Ακερ ή ο Ντομερκαντ που δεν κανανε τιποτα), εξαλλου αντιστοιχα σουτ εβαλε κι ο Τσαρτσαρης Τετοια σουτ ειναι κομματι του παιχνιδιου τους. Εδώ μάλλον θα προτιμήσω να το ερμηνεύσω ότι υποτιμάς εμένα παρά τη νοημοσύνη σου που άλλωστε έχεις μπόλικη Τον Μπορούση ο γαύρος για να σκοράρει τρίποντα τον πήρε και για να τον κολλάνε στο ταμπλό και να καρφώνουν στα μούτρα του κοντύτεροι παίχτες;; Μήπως τον πήρε για το ακριβώς αντίθετο? Εσύ δεν ήσουν πέρσι που είχες σούρει του Ομπράντοβιτς ουκ ολίγα επειδή οι ψηλοί μας σούταραν τρίποντα; Φέτος νομιμοποιούνται οι ψηλοί ν ασουτάρουν τρίποντα επειδή φοράνε κόκκινα; Και να σουτάρει ένα, δυο πάει στο διάολο. Αλλά να έχει για 2η φορά τρίποντα διπλάσια και παραπάνω απ' ότι δίποντα; Μόνο που οι ψηλοί του βάζελου κάνουν και αυτό σχετικά καλά. Γιατί τον συγκρίνεις ,με τον Τσαρτσαρή; Ο βάζελος τον πήρε **και γι αυτή **τη δουλειά. Είναι άλλωστε από τους λίγους που μπορούν να κάνουν το ίδιο καλά τη δουλεια τους τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι, μπορεί να τρέξει γήπεδο, ν' ανοίξει αιφνιδιασμό κοκ. Δε συγκρίνονται με τον Μπουρούση. Δεν είχε λόγο ούτε ο Ακερ ούτε ο Ντομεκαντ να εκβιάσουν προσπάθεις αφού την έκαναν άλλη αυτή τη δοπυλειά. Ο Ακερ όχι απλώς φάνηκε αλλά έβαλε ένα τρίποντο μαχαιριά και μάλιστα με μισό jump stop πράγμα εξαιρετικά δύσκολο και ο Ντόμερκαντ 2 φορές στο isolation με τον Βούγιανιτς τον χόρεψε σε κρίσιμα σημεία και μάλιστα στην παράταση τη μια φορά. Την έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους
Κι εγώ την κρίση μου εμπιστεύομαι και η κρίση μου μου λέει ότι τώρα είναι 2 το μεσημέρι κι ετοιμάζομαι να φύγω από τη δουλειά και να πάω σπίτι.
Το θεμα ειναι οτι οσον αφορα τους δικους σου 'αγαπημενους' η κριση σου γινεται δογμα, ενω για τους αλλους υπαρχει το ευαγγελιο του καθε Παπαδοτζον. Το ιδιο μπορει να ισχυει και για μενα, αλλα εγω το παραδεχομαι
Απάντησα παραπάνω
Στα ελεγα για τον Ματσε Και για τον Πεν μου έλεγες ότι είναι άχρηστος ή σχεδόν άχρηστος και για τον Τομάσεβιτς ότι πρέπει να τον βάλουν στο μουσείο και οτι ο Ομπράντοβιτς έχει γεμίζει την ομάδα forward που δεν μπορούν να βάλουν πλάτη και ότι ο Στακ είναι παιχτούρα και για τον Ρακόσεβιτς ότι θα βγει πρώτος σκορερ του ΦΦ και ότι θα το πάρουν ή η ΤΣΣΚΑ ή η Ταού και πολλά άλλα.
Δεν είναι καιρός να απαλλαγούμε από τα 'μου' και 'σου' ;;
Μεγαλώσαμε δεν είμαστε μαθητούδια (για μενα μιλάω) Εκτιμήσεις κάνουμε με βάση τα όσα κατέχουμε , αυτά τα λίγα τελοσπάντων (πάλι για εμένα μιλάω) δε χρειάζεται να έχουμε 'άγχος' για τίποτα. Ελπίζω να συμφωνείς με αυτό
Όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι παιχνίδι εντυπώσεων και πάντως όχι από εμένα και σίγουρα όχι προς εσένα ή μερικούς άλλους που γράφουμε σταθερά εδώ Μη με σκας πρωί πρωί :rtfm: γιατί θα μας δουλεύει πάλι ο greoΕκεί που φαίνεται να κάνω λάθος για τον Μάτσε είναι ότι είχα γράψει ότι είναι σχετικά ακίνδυνος με τη μπάλα στα χέρια, ότι δε μπορεί εύκολα να δημιουργήσει. **Κάτι που βεβαίως δεν ισχύει **με βάση τα όσα έχει δείξει μεχρι τώρα
Το ότι είναι killer το ξέρει ο καθένας.
υγ. εκεινο το φαουλ στο τελος...τεσπα..επειδη ειναι οσφπ ο αντιπαλος δε το πολυεξεταζω..
Κλασσικο παοκι...
Δε νομίζω να το πήγαινε εκεί που το πας εσύ, μάλλον εννοούσε την κρισιμότητα του αγώνα.
Κι ένα άλλο από χθες : Ο Μπατιστ 3άρι ήταν , ο Οπράντοβιτς τον έκανε αυτό που βλέπεις. Το σουτ δεν το ξέχασε και ούτε έχει βάλει μόνο ένα τρίποντο σε κρίσιμο σημείο. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
6. Το σεναριο μου δε βγηκε, αλλα για να μη βγει εγιναν παπαδεςΠάρε τα σενάρια σου, τις προβλέψεις σου, πάρε και τη grea και πηγαίνετε ένα ταξιδάκι στα Svalbard για να πλουτίσεις τη συλλογή σου, μετά από το Norh Cape. Στο ξεκάρφωμα πεταξου μια Μουρμανσκ για να θυμηθείς παλιές καλές εποχές και γυρίστε ποδαράτο. Και πάντως να έχουν τελειώσει τα palyoffs άλλαξα όλα μου τα γούρια χθες για να κερδίσουμε το τι άκουσες , δε λέγεται
Τωρα που το θημήθηκα: Είναι να πας και με τον υπερσιβηρικό , έτσι δεν είναι ;; Καθόλου άσχημη ιδέα
Εξαφανίσου, μεχρι να τελειώσει η σειρά λεμεεεε
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
3. Αδικως μου κολας για τον Ντανκαν-Βασιλοπουλο, γιατι δε θυμαμαι να τον ειπα ποτε ουτε κάν μετριο. Δεν ειναι και Νοβιτσκι αλλα δεν ειναι και Οικονομου και (ως προοπτικη τουλαχιστον) ειναι ανωτερος απο τον Τσαρτσαρη.Στο 'φαντασιωνομαι' πηγαινε Κατι επρεπε να πω κι εγω Στα υπολοιπα, συμπλεουμε
- Για τον αλλο που με κολλας, ακου τι διαβασα στο wikipedia. Εγινε ερευνα στους φιλους του μπασκετ και απαντησαν 99 ανθρωποι που ασχολουνται με το μπασκετ και το φαντασμα συγγραφεα sci-fi. Το ερωτημα ηταν Χατζηβρεττας ή Παπαμακαριος και το αποτελεσμα ηταν 99-1
Ελα....! Απορω ποιος ηταν ο μλκας ο wannabe sci-fi
-Για τον Διαμαντιδη μη μου λες 'εσεις εκει στην Αθηνα' Εγω, εδω στην Αθηνα, ειμαι μεγαλος fan
-Ακομα καθαριζει 'ο δικος σου', ο Σ.Σ., στη διαιτησια; Οσο καθαριζει, μην περιμενεις.
-Επρεπε να σε ειχα προχτες που μου λεγανε για τον Γκερσον. Μεγαλος προπονητης my ass... Ευτυχως υπαρχουν 2-3 πολυ σπουδαιοι παικτες...
-Για την ομαδα σου δεν πανε καλα τα πραγματα... Πατε φουλ για Β', μαθαινω Ο Κωνσταντινιδης τί λεει; (τελευταια φορα τον θυμαμαι στον Αγ. Φανουριο πριν, σχεδον, 20 χρονια ) -
(προς τους συν-βάζελους κυρίως)
Την αλητεία στα γήπεδα δεν τη δημιουργούσαν οι αθλητές, αυτοί ήταν οι τελευταίοι τροχοι στην άμαξα. Την 'αρρώστια' του 90 την δημιουργούσαν οι παράγοντες και οι 'γενίτσαροι' . ΣΑλονίκης, Γιαννάκης, Ιωαννίδης, Μπαλτάκος, Γιαννακοπουλαίοι (ακόμα τους θυμάμαι να κυνηγάνε τον Κολυμπάδη ) Ε αυτό το κλίμα είχε περάσει και μέσα στο γήπεδο χωρίς να είναι ευθύνη των αθλητώ.
Αλβέρτης: Καλό θα είναι να μην είματσε ούτε αγνώμονες ούτε αχάριστοι (για όνομα δεν είναι παρατήρηση αυτό, απλώς μια γνώμη). Ο Αλβέρτης μας έδωσε μια κούπα στο Παρίσι (οκ red και ο Ντοριζόν για να μην αρχίσεις πάλι) κράτησε μόνος του τη Μπάρτσα για ένα ημίχρονο (18 πόντοι) και έχει βοηθήσει αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό άπειρες φορές αυτά τα σχεδόν 20 χρόνια. Ο Αλβέρτης δεν μπορεί να παίξει με τα πόδια όπου κυρίως παίζεται το μπάσκετ, διότι δεν έχει δουλεψει ποτέ στη ζωή του αλλα΄με τα χέρια. Πάντα αυτό έκανε και δεν είναι ο μόνος που 'προστατεύει' τη μπάλα με τα χέρια.
Ο Αλβέρτης και κανένας αθλητής δεν είναι αγιόπαιδο. άλλο τι φαίνεται ο καθένας και άλλο τι είναι . Παράδειγμα: Ο Θόδωρας βγήκε καλύτερος παίχτης του ρωσικού πρωταθλήματος φέτος αλλά δεν πήρε ούτε μια ψήφο από τους συμπαίχτες του.Ούτε μια! Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου λέει πολλά πράγματα αυτό. Ο νοών νοείτο.
Ο Αλβέρτης δεν ήταν ίνδαλμα των φανατικών όταν ήταν ο Ντέγιαν στον Παναθηναϊκό και ούτε θα πάρει τη θέση του ποτέ. Εγώ προσωπικά δε θυμάμαι ποτέ στο μπάσκετ να βάζει παίχτης τρίποντα εναντίον της πρώην ομάδα του και να το ζητωκραυγάζουν όπως έγινε φέτος με τη Ρόμα. Και ο Ντέγιαν ήταν μεγαλύερο κωλόπαιδο από τον Αλβέρτη.
-
Ρε συ TRAV, ειπα 'κομματι του παιχνιδιου του', δεν ειπα 'τον πηραμε γι' αυτο'. Εννοουσα οτι δεν ειναι παραλογο να μπουν, αφου το παρουσιασατε περιπου σαν εξωπραγματικο Αλλο αν μ΄αρεσει ή οχι αυτο που εκανε (που ΔΕ μ' αρεσει)
-Ο Ακερ με τον Ντομερκαντ εβαλαν ελαχιστα σουτ μπροστα στα οσα μπορουν να βαλουν. Ο Βουγιανιτς δεν ειναι καν αξιοπρεπης αμυντικα. Το σουτ του Ακερ ηταν ξεμαρκαριστο και γι' αυτο χτυπιοταν (δικαιως) ο δικος σου στο παγκο
-Ο Πεν σου ελεγα (ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ) οτι δεν κανει για PG Για σκορερ ειναι μια χαρα, αλλα εμας δε μας λειπει τετοιος. Κι ετσι δεν εχουμε PG, με τις γνωστες συνεπειες. Να το βαλω και σε αεροπανο; Αλλο μου λες εσυ, αλλο σου λεω εγω
Επιμενω: Αν ειχαμε κανονικο PG, θα παιρναμε το πρωταθλημα
-Για τον Τομασεβιτς, επισης δεν αλλαζω γνωμη και δυστυχως δεν ειναι καλα ο Ζιζιτς και δεν χρησιμοποιηθηκε ο Σοφο για να μην τον αφησουν να κερδισει τις εντυπωσεις... Παλιομοδιτικος που τον χρησιμοποιει εξυπνα ο Ομπραντοβιτς, αλλα κι εμεις δεν καναμε αυτο που επρεπε.
-Ο Στακ ειναι καλος παικτης, αλλα δεν κανει για αυτον τον Ολυμπιακο. Στον Αρη ηταν σουπερ.
-Για την Ταου μην τα λες σ' εμενα, αλλα στον Μαλκοβιτς που την πηρε πρωτη και την αφησε τελευταια. Δεν της αξιζε με αυτο το υλικο.
-Μη μου λες 'λενε και γραφουν'. Ας λενε κι ας γραφουν ο,τι θελουν. Κι ας ειμαι ενας στους 100 που λεει κι ο greoΞανα: Οτι μπορει να κολλαω κι εγω (ολοι το παθαινουν) με 'αγαπημενους κι μη' το παραδεχομαι. Οταν το παραδεχτεις κι εσυ (για τους δικους σου αντιστοιχους), τοτε θα δε θα μας απασχολουν αυτα στο τοπικ και θα πειραζουμε (και οχι χολη, προς θεου ) ο ενας τον αλλον χαλαρα
Ο greo το 'χει πιασει το νοημα
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]