-
Ενα ματς τιποτα απολυτως, αλλα (ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα και απο την αποδοση στο συγκεκριμενο) μαζευοντας στοιχεια μπορεις να βγαλεις πολλα συμπερασματα για τον αγωνιστικο χαρακτηρα, προσανατολισμο και δυνατοτητες της καθε ομαδας, καθως και για καθε παικτη ατομικα. Αν πιασεις τη σειρα ως τωρα, και παρατηρησεις (με αυξομειουμενη ενταση) τεχνικες ιδιαιτεροτητες οπως κορυφες και κοιλαδες στην αποδοση, στρατηγικες, ρυθμο, αλλαγες κλπ., περιπου, εχεις μια εικονα των ομαδων.
Σημερα το ματς, αν και ηταν ο Ολυμπιακος μπροστα (σε αντιθεση με την Κυριακη), δεν ειχε και τοοοοσο μεγαλες διαφορες ως προς τους πρωταγωνιστες και τον τροπο αναπτυξης, ουτε αλλαξαν οι αδυναμιες καθε ομαδας -
Α! (απευθυνομαι στον Γηραιο-Γκανταλφ, που γλυτωσε προς το παρον απο την καταρα του TRAV και απεφυγε την αιωνια κολαση
Μεγαλη ψυχολογια ο δικος σου, παλι, σημερα Και ειναι κριμα, γιατι ειναι πολυ φιλοτιμο παλικαρι (ειλικρινα ) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Α! (απευθυνομαι στον Γηραιο-Γκανταλφ, που γλυτωσε προς το παρον απο την καταρα του TRAV και απεφυγε την αιωνια κολαση
Μεγαλη ψυχολογια ο δικος σου, παλι, σημερα Και ειναι κριμα, γιατι ειναι πολυ φιλοτιμο παλικαρι (ειλικρινα )Αναμενόμενη η πικρία, μη αναμενόμενη η χολή
Πάλι πάμε ένα repeat: Τον Χατζηβρέττα καρντιά μου, δεν τον εχει ο Παναθηναϊκός για να βάζει 30 πόντους. Ούτε έχει ο Παναθηναϊκός παίχτη των 30 πόντων και ούτε του χρειάζεται.
Τον έχει για να κάνει άλλες δουλειές πού τις κάνει μια χαρά. Μη σου πω και δυο χαρές.
Για ρώτα τον Μάτσε εάνματωσε διχτάκι στην 3η περίοδο. Ενα κλέψιμο 'δώρο' του Μήτσου και μια ασιστ έβγαλε. Με το που βγήκε ο Νικόλας μας το ταχυδρόμησε το τρίποντο.
Και εν πάσει περιπτώσει, εάν δεν πιστεύεις εμένα ρώτα τον Μεσίνα και πιο πριν τον Ρακόσεβιτς.
Ο Μανωλάκης καλός σήμερα;; Πώς τον είδες;(δυστυχώς και να θέλω ν'αγιάσω δεν μπορώ)
-
Γουστάρω που τουλάχιστον μια ομάδα με ένα κάρο προβλήματα όχι μόνο γλίτωσε το sweep, αλλά έδειξε ότι έχει καλή πάστα και ψυχολογία πρωταθλητισμού.
Είναι θέμα χρόνου, χωρίς ιδιαίτερες προσθήκες, να πατήσει πάλι στην κορυφή. Ο ΠΑΟ έδειξε σημάδια κορεσμού. -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Αποστόλη βαριέμαι να γράφω αλλά δε βαριέμαι να σε διαβάζω.
Αν το χάναμε το ματς σήμερα θα έφταιγε ο Ζέλικο.
Παρών -απών ο λιθουανός σήμερα,δεν μπορώ να το εξηγήσω γαμώτο.Εξέθεσε τον προπονητή του και τον εαυτό του.(θα παιρνε και την τελευταία προσπάθεια τρομάρα του!)
Ξέχασε τον Τομάσεβιτς στον πάγκο νομίζω σε όλη την παράταση.(Από όσο θυμάμαι δεν βγήκε με φάουλ,κάνω λάθος;)
**Πολλά λάθη,πολλές ατομικές προσπάθειες **βγαλμένες όχι από το πινακάκι του Ζέλικο αλλά απο κάποιο 'playschool' , πολλοί παίκτες εκτός κλίματος σήμερα.Μπράβο στον Φράνκι.**Αξίζει λίιιγο παραπάνω χρόνο συμμετοχής σε ΑΥΤΑ τα παιχνίδια,μπράβο στον Μαϊκ γιατί διατηρεί συνεχώς υψηλό επίπεδο απόδοσης και βεβαια ΜΠΡΑΒΟ στο μεγάλο ΔΙΑΜΑΝΤΙ **του παγκοσμιου μπάσκετ που τους την έφερε στο τέλος που πονάει και πιο πολύ βεβαίως βεβαίως!!!Χοχοχο!!!Είχα πει στις προηγούμενες σελίδες ότι κι εμένα μου φαίνεται ότι έχει δώσει την ομάδα εν λευκώ στον Σισκάουσκας ο οποίος μετά από την Ευρωλίγκα φαίνεται να έχει πάθει τρικυμία εν κρανίω. Πολλές λάθος επιλογές στην επίθεση, μόνιμη κίνηση από τα δεξιά σε σημείο να μπορώ...κι εγώ να τον παίξω άμυνα, σταματούσε την ντρίπλα εκεί που δεν είχε γραμμές πασαρίσματος με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικα προβλέψιμος και γενικά τα νευράκια μου τα δοκίμασε αρκετά σήμερα αλλά ...αλλά: Πολλοί προπονητές συνηθίζουν ν' αφήνουν τον καλό τους παίχτη να 'ψιλοσέρνεται' και να ελπίζουν σε κάτι καλό που μόνο αυτός μπορεί να κάνει. Και ο Λιθουανός μπορεί να σε χτυπήσει από χίλιες μεριές εκεί που δεν τον περιμένεις. Ο Ομπράντοβιτς είχε την πολυτέλεια να το κάνει αυτό σήμερα καθώς τράβηξε την καλή τριάδα μας σήμερα στον πάγκο ταυτόχρονα (Ματιστ, Τσαρταρή, Διαμαντίδη) και είχε μέσα τον Ντέγιαν και τον Σισκάουσκας. Δε μπορούσε να βγάλει και αυτόν διότι με τα χάλια που είχαμε σήμερα στα γραρντ θα σκορπούσαμε.
Το 'κολπάκι' πέτυχε διότι μπήκαν ξεκούραστοι και αυτό φάνηκε από το τρίποντο που κόλλησε στο τέλος (θέλει πόδια να το κάνει κάποιος αυτό πίστεψέ με , πολύ γερά πόδια μετά από τόσο αγώνα) αλλά και από τις ζεμπεκιές που χόρευε την ρακέτα του Ολυμπιακού.Για τον Τομάσεβιτς: Ο άνθρωπος είναι τεράστιο μέγεθος και μακάρι να υπήρχε ένα ελιξήριο αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.
Βγήκε όταν ήταν κουρασμένος και αφού και αυτός είχε παραδώσει τα διαπιστευτήρια του στους ψηλούς ( ο θεός να τους κάνει) του Ολυμπιακού αλλά βγήκε όταν πια δε μπορούσε να δώσει άλλο. Ο τρόπος που έπαιξε (για ακόμη μια φορά) δείχνει και την μπασκετική του αξία και την τεράστια εξυπνάδα του.Περι ατομικών ενεργειών: Εχεις ένα δίκιο να το λες αυτό ή μάλλον πολλά δίκια. Αλλά όταν έχεις παίχτες αυτής της αξίας θα την κάνουν την ατομική τους ενέργεια, δεν μπαίνουν και τα 40 λεπτά σε καλούπια. Αυτό όμως είναι άλλο και άλλο είναι να κάνουν τραβηγμένες προσπάθειες και να μην έχουν καθαρό μυαλό. Και άντε ο Βούγιανιτς να έχει ένα ελαφρυντικό , αφού μέχρι χθες δεν είχε πόδια και που παίζει μπάσκετ είναι κάτι σα θαύμα αλλά ο άλλος ο αρχιμαλάκας ο Μπετσίροβιτς δεν έχει. Και τι να τον κάνω εγώ που έβαλε ένα δυο ατομικές προσπάθεις στο 2ο ημίχρονο;; Οποιον έπαιρνε στην άμυνα τον εκανε ήρωα, δεν μπορούσε να κάνει ένα πλαγιο βήμα και από το σκριν έβγαινε όταν ο γαύρος το είχε στάξει
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
(δυστυχώς και να θέλω ν'αγιάσω δεν μπορώ)Για αλλον ηταν, αλλος τσιμπησε
Ποια χολη μωρε, 2 (δυο) χρονια τα λεω αυτα, ανεξαρτητα απο το αν ειχε ματς ΟΣΦΠ-ΠΑΟ Ασε που ειναι δικαιη απαντηση στο πειραγμα του Γκανταλφ πριν καναδυο σελιδες Πωπω ερωτας
Επι του θεματος, δεν ισχυει απολυτα αυτο που λες. Ο Ματσε δεν ειναι ακομα ετοιμος και κουραζεται απο καποιο σημειο και μετα. Ουτε ηταν υπ' ευθυνη του Χατζηβρεττα σε ολες τις φασεις. Ο Χατζηβρεττας σημερα επιθετικα-αμυντικα περασε και δεν ακουμπησε, οπως κι ο Μανος φυσικα, για να ειμαστε δικαιοι Τον παρακολουθω χρονια και δεν αλλαζω γνωμη, ειδικα τωρα που πατησε τα 30, ο,τι κι αν μου πεις, sorryΝα συμπληρωσω λιγο στα τεχνικα. Σημερα δουλεψαν παλι τα deny στα πικ του ΠΑΟ, εξ ου και το (προβλεψιμο) παιχνιδι του με τα πολλα σπλιτ και τα (αστοχα) τριποντα. Αυτο που δε δουλεψε, οπως στο ΣΕΦ, ηταν οι παγιδες στον παιχτη που ποσταρε (πριν ποσταρει), με τη μονη διαφορα οτι αυτος ο παικτης ηταν ψηλος (Τομασεβιτς, Μπατιστ) και οχι κοντος (Μπετσιροβιτς) οπως στο πρωτο ματς... Στο 4ο δεκαλεπτο και στην παραταση αυτο κοστισε την παρουσια του ΠΑΟ κοντα στο σκορ και εν τελει την ηττα...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
(δυστυχώς και να θέλω ν'αγιάσω δεν μπορώ)
Για αλλον ηταν, αλλος τσιμπησε
Ποια χολη μωρε, 2 (δυο) χρονια τα λεω αυτα, ανεξαρτητα απο το αν ειχε ματς ΟΣΦΠ-ΠΑΟ Ασε που ειναι δικαιη απαντηση το πειραγμα του Γκανταλφ πριν καναδυο σελιδες Πωπω ερωτας
Επι του θεματος, δεν ισχυει απολυτα αυτο που λες. Ο Ματσε δεν ειναι ακομα ετοιμος και κουραζεται απο καποιο σημειο και μετα. Ουτε ηταν υπ' ευθυνη του Χατζηβρεττα σε ολες τις φασεις. Ο Χατζηβρεττας σημερα επιθετικα-αμυντικα περασε και δεν ακουμπησε, οπως κι ο Μανος φυσικα, για να ειμαστε δικαιοι Τον παρακολουθω χρονια και δεν αλλαζω γνωμη, ειδικα τωρα που πατησε τα 30, ο,τι κι αν μου πεις, sorryΝα συμπληρωσω λιγο στα τεχνικα. Σημερα δουλεψαν παλι τα deny στα πικ του ΠΑΟ, εξ ου και το (προβλεψιμο) παιχνιδι του με τα πολλα σπλιτ και τα (αστοχα) τριποντα. Αυτο που δε δουλεψε, οπως στο ΣΕΦ, ηταν οι παγιδες στον παιχτη που ποσταρε (πριν ποσταρει), με τη μονη διαφορα οτι αυτος ο παικτης ηταν ψηλος (Τομασεβιτς, Μπατιστ) και οχι κοντος (Μπετσιροβιτς) οπως στο πρωτο ματς... Στο 4ο δεκαλεπτο και στην παραταση αυτο κοστισε την παρουσια του ΠΑΟ κοντα στο σκορ και εν τελει την ηττα...
-Ki εγώ χρόνια τον παρακολουθώ και μπορεί και περισσότερα από σένα.Και βέβαια χολή αλλά και 'συνέπεια' στη χολή. Δεν έχω σκοπό να πεισω κανέναν αλλά έχω μάτια και βλέπω και εάν όλη την ευρωλίγκα την 'έβλεπα' από το site της το ΦΦ το είδα από την ΤV και μπορώ να κρίνω εάν ή όχι βοήθησε . Και ο Παπαδοτζον επαύριο να τον αποθεώνει . Οπότε όπως καταλαβαίνεις...
-Λάθος: Στην 3η περίοδο τον είχε σε όλη τη διάρκεια της και μάλιστα ο Μάτσε βγήκε σε κάποιο σημείο.
-Σωστό: Ο Μάτσε είναι κουρασμένος και δε μπορεί να βγάλει μέχρι τέλους ένα τέτοιο παιχνίδι. Φάνηκε καθαρά στις βολές , όπου είναι ένας από τους πιο εύστοχους παίχτες στην Ευρώπη αν όχι ο πιο εύστοχος.
-Και σωστό και λάθος: Τα τρίποντα μπήκαν μια χαρά στο πρώτο ημίχρονο αλλά το παιχνίδι μας ήταν απελπιστικα προβλεψιμο και τα σπλιτ μια χαρά τα κόψατε και είχαμε χοντρό πρόβλημα στη 2η περίοδο. Το πρόβλημα ήταν όμως κυρίως αμυντικό σε μας καθώς ο Ολυμπιακός έβαζε ξεκούραστα καλάθια. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτό που έπρεπε αλλά και πάλι τα γκαρντ μας με αποτέλεσμα να 'καταστραφεί' ένα μεγάλος μέρος του επιθετικού σχεδιασμού μας
-Διαπίστωση (άσχετη με σένα) : Η διαιτησία στέρησε ένα καθαρό φάουλ από τον Πεν (για μια ακόμη φορά συνεπέστατος) που μπορεί να έδινε και τη νίκη στον Ολυμπιακό. Είναι κρίμα να γίνονται τέτοια . Δεν περιμενα βέβαια ότι ο Ολυμπιακός θα το έπαιρνε αυτό το σφύριγμα σε τέτοια βαρύτητας παιχνίδι. Αλλά ειλικρινά λυπάμαι τους αθλητές και τον ιδρώτα τους άσχετα με τη φανέλλα που φοράνε. Όπως δεν το πήραμε κι εμείς στο ΣΕΦ ή μάλλον όπως το πήρε ο Μάτσε το 4ο του Διαμαντίδη που μόνο ο Μαστραφτής το είδε και κανείς άλλος. Εάν δεν το έπαιρνε αυτό το φάουλ ο Μάτσε με δεδεομένη την καλή παρουσία του Μήτσου σε αυτό το παιχνίδι θα την σηκώναμε την κούπα σήμερα.
Λυπάμαι αλλά εγώ δεν μπορώ να πω :'δεν πειράζει αυτά γίνονται' θέλω οι διαιτητές να σέβονται τους αθλητές. Και το μεν και το δε ήταν περιπτώσεις 'σκαστές' δεν μπορεί να πει καποιος ότι δεν το έιδαν ή είδαν λάθος.
Εάν δεν μπορούν να πάνε σπίτι τους, εάν δεν πάνε αυτοί από μόνοι τους να τους στείλουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι.
-
Και ο Παπαδοτζον επαύριο να τον αποθεώνει . Οπότε όπως καταλαβαίνεις...Καταλαβαινω, αλλα κι εσυ καταλαβαινεις οτι αυτο περι Παπαδοτζον δε μου λεει τιποτε. Κατα τη γνωμη μου, κατα τη γνωμη σου και κατα τη γνωμη του, παντα Στο θεμα, εμπιστευομαι απολυτα τη δικη μου κριση.
Στα τεχνικα: Οχι, δε συμφωνω. Τα plays του Μπατιστ, οσο αυτος επαιζε, δεν κοπηκαν κι ο Τομασεβιτς καποια στιγμη ποσταρε διαρκως (απλα καποια δε μπηκαν). Ο Τσαρτσαρης, ναι, αλλα τη ζημια την κανανε οι αλλοι δυο. Δυστυχως ο Βασιλοπουλος-Ντανκαν (στον Γηραιο απευθυνομαι, μην εχουμε παλι ιστοριες, γιατι εσυ δεν τα σηκωνεις ), που εστηνε απιθανες παγιδες δε μπορει να παιζει 45'.... Εκει ελειψε ο Σοφο, που επαιξε μονο 3' και πηρε σε τρεις επιθεσεις, 2 φαουλ (ανεξαρτητα αν δεν εβαλε τις βολες) και ενα καρφωμα. Ο Στακ, ηταν ετσι κι αλλιως φαντασμα, ενω ο Ζιζιτς δεν εχει συνελθει απο τον τραυματισμο του. Επισης: Αν εμπιστευεται τον Χ''βρεττα κι αφου εχει προβλημα στην αμυνα, γιατι τον αφησε μονο ενα δεκαλεπτο; Ειδες που κατι δεν παει καλα; Ευτυχως ο Γκερσον σημερα ηταν καπως πιο... ξυπνιος (θα κοιμηθηκε καλα το μεσημερι ) και δεν παιξαμε παλι heads out στην αμυνα να εχουμε δραματα
Ξεκολλα με τη διαιτησια, λαθη γινονται και τελος Χοντρη μλκια του Ομπραντοβιτς να κατσει να κανει αναλυση περι του θεματος, αυτα ειναι καραγκιοζιλικια και δεν τον τιμουν, ειδικα αυτον...
-
@__Hellenic Tifosi__
Σε 'θυμήθηκα' σήμερα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που έλεγες για τα γκαρντ . Όσο για το Διαμαντίδη: Πήρε το παιχνίδι.- Και αυτό τα λέει όλα.
Εγώ 'το βιολί μου' να κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου:
Για να φτάσει να το πάρει ο Μήτσος, το 'κράτησαν' άλλοι.
Ο Μήτσος δεν είχε την καλή παρουσία που είχε στο ΣΕΦ, έκανε πουλήματα που σπανίως τα κάνει ήταν άτολμος επιθετικά και δεν ήταν ο καταλύτης που μας έχει συνηθίσει.
Οι άλλοι γκαρντ μας ήταν σε άλλο γήπεδο , δυστυχώς.Εδώ να βάλω μια άλλη παράμετρο: Οι Ελληνες παίχτες είναι αυτοί που τραβάνε το κάρο. Θεωρώ και τον Μπατιστ 'Ελληνα' και τον Ντέγιαν. Οι άλλοι μάλλον θεωρούν ότι πρόσθεσαν ένα πρωτάθλημα Ευρώπης στο ενεργητικό τους, πλούτισαν το βιογραφικό τους και τελείωσε η αποστολή τους. Του χρόνου πάλι.
Οι άλλοι όμως παίζουν για τη φανέλα και αυτό φάνηκε και σήμερα και βεβαίως για τον εγωισμό τουςΓενικά για το παιχνίδι: Στο 1ο στην πρώτη περίοδο κάναμε ότι έπρεπε στην επίθεση βρήκαμε ελεύθερα σουτ, τα βάλαμε όπως έπρεπε να τα βάλουμε και όπως συνήθως κάνουμε αλλά δυστυχώς στην άμυνα χαζεύαμε.
Βέβαια ο Ολυμπιακός παίζει με τη φωτιά και ανεβάζει το σεντερ φορ του και κοπανάει τρίποντα, που σημαίνει ότι δεν έχει επιθετικό ριμπάουντ και είναι ευάλωτος στο αιφνιδιασμό καθώς μένει τελευταίος παίχτης και η ομάδα δεν έχει ισσοροπία αλλά βέβαια εμείς δε θυμάμαι να βάλαμε ούτε ένα αιφνιδιασμό. Μεγάλη και εμφανής η κούραση και άτολμος ο Μήτσος, ίσως και λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού αφού ήταν χωρίς αύριο.
Στη 2η περίοδο κοιτούσα το παιχνίδι και έβλεπα ...5 στημένες καρέκλες στην επίθεση ενώ στην άμυνα το έργο συνεχίστηκε με τον Μάτσε να μπαίνει στο κόλπο (πολύ μεγάλος σκόρερ, πολυβόλο σκέτο).
Εμείς δυστυχώς στη επίθεση και θυμάμαι χαρακτηριστικά το Δήμο να είναι μεσα από την προσωπική και αντί να πάει προς το καλάθι να κοιτάει να βρει το Μήτσο να κάνει τρίποντο Μιλάμε για απίστευτα πράγματα δηλαδήΣτο 2ο μου αρέσαμε πολύ. Ας παίζουμε έτσι κι ας χάνουμε , δε με απασχολεί καθόλου ειλικρινά μιλάω. Η μπάλα πέρασε χαμηλά, ο Ντέγιαν με τον Μπατιστ κάνανε πάρτι και έπαιρναν τα καλάθια ή τα φάουλ ή άμυνα έσφιξε, ο Μάτσε κουράστηκε, ο Βασιλόπουλος που στο πρώτο ήταν πολύ καλός, άρχισε να τρέμει κι έγινε ο καλύτερός μας παίχτης με τ απουλήματα και τις λάθος επιλογές και κάπως έτσι φτάσαμε εκεί που φτάσαμε κι έγινε ήρωας ο Μήτσος και καλά έκανε και μας πήρε το παιχνίδι.Φτάσαμε να χτυπάμε βολές πολύ νωρίς και αυτό πιστώνεται στους ψηλούς μας στοιχειωδώς να έμπαιναν στο παιχνίδιο ο Λιθουανός και οι άλλοι δύο δε θα φτάναμε εκεί που φτάσαμε
Συμπερασματικά: Credits στον Μπατίστ , τον Ντέγιαν, τον Κωστάκη (που με το ταλέντο που έχει είναι πάντα υπολογίσιμος) και όλη την ομάδα για την άμυνά της στο 2ο μέρος. Και βέβαια στο Μήτσο .
Ο Ολυμπιακός πήρε το 100% από όλους τους παίχτες του σήμερα και αφού δε μας κέρδισε και σήμερα δε βλέπω πότε θα μας κερδίσει. Οι ξένοι του έκαναν για ακόμη μια φορά καλά τη δουλεια τους, ο Μπουρούσης είχε τις διπλάσιες προσπάθειες για τριποντα από ότι για δίποντα μ εότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται αλλά του βγήκε ο Μασιγιάουσκας έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του και οι υπόλοιποι ότι ξέρουν παίζουν. Καλύτερα δε μπορεί να παίξει. Εμείς όμως μπορούμε, αρκεί να ξυπνήσουν και καταλάβουν ότι οι άλλοι δε θα μας ανοίξουν τα πόδια επειδή πήραμε την Ευρωλίγκα
-
διαμαντιδης κορυφαιος παικτης στην ευρωπη..και λιγα του δινει ο παο..
απο κει και περα μη τα πολυβαζετε με σανι και μιλαν...ειναι παικτες αναρχοι και μπορει να κερδισουν μια ομαδα μονοι τους η να θαψουν τη δικια τους..
ο παο θελει παλι ορισμενες αλλαγες..
υγ. εκεινο το φαουλ στο τελος...τεσπα..επειδη ειναι οσφπ ο αντιπαλος δε το πολυεξεταζω..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και ο Παπαδοτζον επαύριο να τον αποθεώνει . Οπότε όπως καταλαβαίνεις...
Καταλαβαινω, αλλα κι εσυ καταλαβαινεις οτι αυτο περι Παπαδοτζον δε μου λεει τιποτε. Κατα τη γνωμη μου, κατα τη γνωμη σου και κατα τη γνωμη του, παντα Στο θεμα, εμπιστευομαι απολυτα τη δικη μου κριση.
Στα τεχνικα: Οχι, δε συμφωνω. Τα plays του Μπατιστ, οσο αυτος επαιζε, δεν κοπηκαν κι ο Τομασεβιτς καποια στιγμη ποσταρε διαρκως (απλα καποια δε μπηκαν). Ο Τσαρτσαρης, ναι, αλλα τη ζημια την κανανε οι αλλοι δυο. Δυστυχως ο Βασιλοπουλος-Ντανκαν (στον Γηραιο απευθυνομαι, μην εχουμε παλι ιστοριες, γιατι εσυ δεν τα σηκωνεις ), που εστηνε απιθανες παγιδες δε μπορει να παιζει 45'.... Εκει ελειψε ο Σοφο, που επαιξε μονο 3' και πηρε σε τρεις επιθεσεις, 2 φαουλ (ανεξαρτητα αν δεν εβαλε τις βολες) και ενα καρφωμα. Ο Στακ, ηταν ετσι κι αλλιως φαντασμα, ενω ο Ζιζιτς δεν εχει συνελθει απο τον τραυματισμο του. Επισης: Αν εμπιστευεται τον Χ''βρεττα κι αφου εχει προβλημα στην αμυνα, γιατι τον αφησε μονο ενα δεκαλεπτο; Ειδες που κατι δεν παει καλα; Ευτυχως ο Γκερσον σημερα ηταν καπως πιο... ξυπνιος (θα κοιμηθηκε καλα το μεσημερι ) και δεν παιξαμε παλι heads out στην αμυνα να εχουμε δραματα
Ξεκολλα με τη διαιτησια, λαθη γινονται και τελος Χοντρη μλκια του Ομπραντοβιτς να κατσει να κανει αναλυση περι του θεματος, αυτα ειναι καραγκιοζιλικια και δεν τον τιμουν, ειδικα αυτον...
-Δε μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό του Ομπράντοβιτς 'γιατί έκανε εκείνο' και 'γιατί έκανε το άλλο'. Εάν ήμουνα θα ήμουν και στη θέση του και θα με έβλεπες δίπλα από τον Γκέρσον τώρα. Σίγουρα κάτι ξέρει περισσότερο από μένα. Ο Χατζηβρέττας δεν είναι αυτός που ήταν στην Ευρωλίγκα (αλλά κι εκεί πάλι τα ίδια έλεγες) αλλά ποιος από την ομάδα είναι; Δεν είναι φανερό ότι ήταν φορμαρισμένοι για την Ευρωλίγκα;;
Επίσης ο Παναθηναϊκός δεν είχε αμυντικό πρόβλημα , λάθος κατάλαβες. Μιλάω για το 2ο ημίχρονο πάντα. Στο πρώτο που είχε ο προπονητής διάλεξε πιο προικισμένους επιθετικά παίχτες ρισκάροντας την άμυνα διότι δεν μπορούσαμε να βάλουμε καλάθι στη 2η περίοδο με τίποτα. Όταν ζορίστηκε έβαλε τον Νικόλα για όλη την τρίτη περίοδο πάνω στον Μάτσε και του βγήκε (+κουραση)
Επίσης αμυντικό πρόβλημα δε λέγεται να κοπανήσει 4 τρίποντα ο Μπουρούσης που εκτός από τη βοήθεια στο σκορ σπάνε και τα νεύρα.
Λέγεται 'ρισκαρω και μου κάθεται' άσχετα αν στο τέλος την έκατσε .-Κι εγώ την κρίση μου εμπιστεύομαι και η κρίση μου μου λέει ότι τώρα είναι 2 το μεσημέρι κι ετοιμάζομαι να φύγω από τη δουλειά και να πάω σπίτι. Ελα ρε Χρηστο, να χαρείς , μην παίζουμε με τις λέξεις.
-Δεν κόλλησα ποτέ με τη διαιτησία! Όχι εγώ. Αυτό που διάβασες λέγεται '5 γραμμές σε 3,5 χρόνια' δε λέγεται κόλλημα
-Δεν ξέρω για καραγκιοζηλίκια του Ομπράντοβιτς , δεν έχω διαβασει τίποτα ακόμη, τώρα θα μπω
Καλό βράδυ
-
-Διαπίστωση (άσχετη με σένα) : Η διαιτησία στέρησε ένα καθαρό φάουλ από τον Πεν (για μια ακόμη φορά συνεπέστατος) που μπορεί να έδινε και τη νίκη στον Ολυμπιακό. Είναι κρίμα να γίνονται τέτοια . Δεν περιμενα βέβαια ότι ο Ολυμπιακός θα το έπαιρνε αυτό το σφύριγμα σε τέτοια βαρύτητας παιχνίδι. Αλλά ειλικρινά λυπάμαι τους αθλητές και τον ιδρώτα τους άσχετα με τη φανέλλα που φοράνε. Όπως δεν το πήραμε κι εμείς στο ΣΕΦ ή μάλλον όπως το πήρε ο Μάτσε το 4ο του Διαμαντίδη που μόνο ο Μαστραφτής το είδε και κανείς άλλος. Εάν δεν το έπαιρνε αυτό το φάουλ ο Μάτσε με δεδεομένη την καλή παρουσία του Μήτσου σε αυτό το παιχνίδι θα την σηκώναμε την κούπα σήμερα.Λυπάμαι αλλά εγώ δεν μπορώ να πω :'δεν πειράζει αυτά γίνονται' θέλω οι διαιτητές να σέβονται τους αθλητές. Και το μεν και το δε ήταν περιπτώσεις 'σκαστές' δεν μπορεί να πει καποιος ότι δεν το έιδαν ή είδαν λάθος.
Εάν δεν μπορούν να πάνε σπίτι τους, εάν δεν πάνε αυτοί από μόνοι τους να τους στείλουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι.
Bασικά, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον γαύρο (εξάλλου πιστευω οτι πυροβόλησε το πόδι του και έδωσε το δικαίωμα να γίνουν αυτά) σε 2-3 κρίσιμες φάσεις, το έφαγε το θαψιματάκι του. Μην ξεχναμε το πεντακάθαο κλέψιμο του Μάτσε που σφυρίχτηκε φάουλ (και το συγκεκριμένο κλεψιμο, εκεί που έγινε ήταν μισό καλάθι) και τό σκηνικό στη γωνία που η απόφαση ήταν οτι ο Μάτσε έβγαλε την μπάλα.
Πάντως αυτό που έχω να πω είναι οτι καλοί οι πολυτάλαντοι παίχτες-εργαλεία που κάνουν τα πάντα, τρελαίνουν tendex και συμφέρουν, αλλά ρε γμτ, τη στιγμή εκείνη που η μπάλα καίει, τον χρειάζεσαι έναν Έντι να στάξει το τριποντάκι με κρύο αίμα (και μετά να τους πάει τους άλλους αίμα )
Καλό το all around, δε λέω, αλλά χρειάζεται και ο σκόρερ και ας έλεγε άλλα ο Πολίτης κατά τη διάρκεια της μετάδοσης... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υγ. εκεινο το φαουλ στο τελος...θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά στο επόμενο ματς τεσπα..επειδη ειναι οσφπ ο αντιπαλος δε το πολυεξεταζω..
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
-Διαπίστωση (άσχετη με σένα) : Η διαιτησία στέρησε ένα καθαρό φάουλ από τον Πεν (για μια ακόμη φορά συνεπέστατος) που μπορεί να έδινε και τη νίκη στον Ολυμπιακό. Είναι κρίμα να γίνονται τέτοια . Δεν περιμενα βέβαια ότι ο Ολυμπιακός θα το έπαιρνε αυτό το σφύριγμα σε τέτοια βαρύτητας παιχνίδι. Αλλά ειλικρινά λυπάμαι τους αθλητές και τον ιδρώτα τους άσχετα με τη φανέλλα που φοράνε. Όπως δεν το πήραμε κι εμείς στο ΣΕΦ ή μάλλον όπως το πήρε ο Μάτσε το 4ο του Διαμαντίδη που μόνο ο Μαστραφτής το είδε και κανείς άλλος. Εάν δεν το έπαιρνε αυτό το φάουλ ο Μάτσε με δεδεομένη την καλή παρουσία του Μήτσου σε αυτό το παιχνίδι θα την σηκώναμε την κούπα σήμερα.
Λυπάμαι αλλά εγώ δεν μπορώ να πω :'δεν πειράζει αυτά γίνονται' θέλω οι διαιτητές να σέβονται τους αθλητές. Και το μεν και το δε ήταν περιπτώσεις 'σκαστές' δεν μπορεί να πει καποιος ότι δεν το έιδαν ή είδαν λάθος.
Bασικά, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον γαύρο (εξάλλου πιστευω οτι πυροβόλησε το πόδι του και έδωσε το δικαίωμα να γίνουν αυτά) σε 2-3 κρίσιμες φάσεις, το έφαγε το θαψιματάκι του. Μην ξεχναμε το πεντακάθαο κλέψιμο του Μάτσε που σφυρίχτηκε φάουλ (και το συγκεκριμένο κλεψιμο, εκεί που έγινε ήταν μισό καλάθι) και τό σκηνικό στη γωνία που η απόφαση ήταν οτι ο Μάτσε έβγαλε την μπάλα.
Πάντως αυτό που έχω να πω είναι οτι καλοί οι πολυτάλαντοι παίχτες-εργαλεία που κάνουν τα πάντα, τρελαίνουν tendex και συμφέρουν, αλλά ρε γμτ, τη στιγμή εκείνη που η μπάλα καίει,** τον χρειάζεσαι έναν Έντι να στάξει το τριποντάκι με κρύο αίμα ** (και μετά να τους πάει τους άλλους αίμα )
Καλό το all around, δε λέω, αλλά χρειάζεται και ο σκόρερ και ας έλεγε άλλα ο Πολίτης κατά τη διάρκεια της μετάδοσης...Μεχρι πέρσι μπορεί και να τον χρειαζόσουνα. Όχι φέτος. Αν δεν πάθει κανένα απρόοπτο ο Μασιγιάουσκας θα τον 'ξεχάσεις' γρήγορα τον Εντι
Υ.Γ ¨οταν πάει εκεί το ματς, δε χρειάζεται να διακαιλογήοσυμε τίποτε. Τα νεύρα μας θα σπάσουν. Γιατί δεν έγινε εκείνο και γιατί έγινε το άλλο. Μιλάμε για μισό καλάθι Όποιος και να το έπαιρνε σήμερα θα το 'άξιζε'. Ετσι είναι αυτό το σκατο-άθλημα
-
υγ. εκεινο το φαουλ στο τελος...θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά στο επόμενο ματς τεσπα..επειδη ειναι οσφπ ο αντιπαλος δε το πολυεξεταζω..
με μια καλη προετοιμασια... αν και δε θελει ο παο εξωτερικη βοηθεια για νικη μεσα στο σεφ, κρινω ως φοβερη την αποδοση του οσφπ σε ενα ενδεχομενο 3-2..
-
Εγω ενα εχω να πω
Αν ο Πιτ Παπαχρονης εβαζε την πρωτη απο τις 2 βολες (γιατι βαρεσε 1+1) θα κερδιζαμε ,γιατι η αποδοση του μπανε ηταν καλη και ο τζον κορφας πηγε καλα οργανωτικα!Τωρα απο κει και περα ας ειναι καλα ο λεβινγκστον και θα κερδισουμε στο επομενο ματς μεσα στο παλε!
Α και κατι ακομα ΚΙ Ο ΤΣΕΚΟΣ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!
-
Να πω τη βλακεία μου? Ο Μάτσε, παρότι έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ήταν φαρμακερός σε 1-2 περιπτωσεις, μου έδωσε σημερα την εντύπωση οτι το παιχνίδι του ήταν περισσότερο 'οργανωτικό-ηγετικό' παρά 'παίζω-με-τη-φλόγα-και-δικαιώνομαι'. Μοιραζε πάσες, έκλεβε, έβλεπε γήπεδο κτλ, αλλά υπήρχαν περιπτώσεις που δεν τον έβλεπα και τόσο κινητικό στην επίθεση, δεν ήταν διεισδητικός, μπας και τραβήξει και 2 παίχτες πάνω του και δώσει σε κανέναν ελεύθερο και γενικά μου φαινόταν διστακτικός. Μου φαίνεται απαράδεκτο σε 2-3 περιπτώσεις που καίγεται ο κώλος σου να περιμένεις το 23.5'' για να εκδηλώσεις επίθεση. Εκεί χρειάζεσαι το πιστόλι...
Εντύπωσή μου όλα αυτά, έτσι? Μπορεί να τα βλέπω και τελειως λάθος, απλά έτσι φάνηκαν σε εμένα τον ανίδεο...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να πω τη βλακεία μου? Ο Μάτσε, παρότι έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ήταν φαρμακερός σε 1-2 περιπτωσεις, μου έδωσε σημερα την εντύπωση οτι το παιχνίδι του ήταν περισσότερο 'οργανωτικό-ηγετικό' παρά 'παίζω-με-τη-φλόγα-και-δικαιώνομαι'. Μοιραζε πάσες, έκλεβε, έβλεπε γήπεδο κτλ, αλλά υπήρχαν περιπτώσεις που δεν τον έβλεπα και τόσο κινητικό στην επίθεση, δεν ήταν διεισδητικός, μπας και τραβήξει και 2 παίχτες πάνω του και δώσει σε κανέναν ελεύθερο και γενικά μου φαινόταν διστακτικός. Μου φαίνεται απαράδεκτο σε 2-3 περιπτώσεις που καίγεται ο κώλος σου να περιμένεις το 23.5'' για να εκδηλώσεις επίθεση. Εκεί χρειάζεσαι το πιστόλι...Miλάμε όμως για ένα παίχτη που ουσιαστικά έχει να πιάσει μπάλα από τότε που ήταν στην Ταού,που πήγε απλώς μια βόλτα στο ΝΒΑ και γύρισε και που έπαθε ένα τραυματισμό ικανό να του κόψει ρο μπασκετ. Ο 'αχίλλειος' είναι άτιμο πράμα και τους μπασκετμπολίστες καταπονείται πολύ. Δεν την χωνεύω τη φάρα τους αλλά η αλήθεια είναι ότι οι Λιθουανοί ζουν και αναπνέουν για το μπάσκετ, είναι κάτι παραπάνω από αυτό που λέμε 'εθνικό τους σπορ' . Τον έβλεπα σήμερα το Μασιγιάσουσκας να 'χτυπιέται'¨έτσι , λες και παίζει χρόνια στο γαύρο και είχα πάθει ψυχολαλά
Είναι από τους παίχτες που δε σταματιούνται, μπορεί κάποιος προπονητής να θυσιάσει 'εκατόμβη' αμυντικών πάνω του και να τους στείλει όλους. Είναι αυτό που λέμε : χαρισματικός
αλλά προς το παρόν κουρασμένος -
Εγω πιστευω ο ιβκοβιτς επρεπε να βγαλει τον μπανε να τον ξεκουρασει γιατι ο μπακατσιας εκανε οργια!
-
Ρε πού τον θυμήθηκες τον Μπακαφτιά?
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]