-
Μ αρεσει να σε κερδιζω παντου γι αυτο...
Ελα μην το παρακανουμε παλι.. να μιλησουμε σοβαρα αμα θες.. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Έτρωγα, εγκαθετεΤι να ονειρευομαι δλδ., τον Χατζηβρεττα να καταπινει κουτες λεξοτανιλ πριν απο καθε κρισιμο σουτ;
Κατα τ' αλλα θα ηθελα να συμφωνησω, αλλα του Εβραιου δεν του εχω καμια εμπιστοσυνη **οποτε το βραδυ ο TRAV θα ξεκιναει τα ποστ με τον τιτλο 'ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ' σε size ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ασε που θα αρχισει τη λιτανεια για τον Ομπραντοβιτς, σε σημειο να προτιμαω να κλειστω καμια βδομαδα στο Μεγαλο Μετεωρο, ν' ακουω original ψαλμους, τουλαχιστον **:lol:
Μου λεγανε προχτες για το τί γινοταν φετος στην προπονηση (?) της ομαδας μου και τραβουσα τα μαλλια μου
Deν υπάρχει περίτωση να υπερασπιστώ τούτο το σηεμρινό αχταρμά που βλέπω.Τα θέλω να νεύρα μου. Γράψε ότι θες άλλωστε το δικαιούσαι
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ελα μην το παρακανουμε παλι.. να μιλησουμε σοβαρα αμα θες..βεβαιως να μιλησουμε σοβαρα
η ομαδα μου δεν βλεπεται.Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω IMHO ειναι η κουραση
ΥΓ:ο σανι τι εχει παθει? -
Καταλυτης μεχρι τωρα η Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η αμυνα του Ντανκαν-Βασιλοπουλου . Μακαρι να συνεχισει ετσι.....
-
Δηλαδή το οτι μια ομάδα δε βλέπεται μπορεί να είναι μόνο εξαιτίας της? Δεν μπορεί να είναι και εξαιτίας της απόδοσης της άλλης ομάδας?
Τι σας έγραφα πριν από καιρό? Μηδένα προ του τέλους... κακάριζε!
Αυτό για όσους πίστευαν οτι ο βάζελος θα το πάρει τσόντα και οτι ο γαύρος δεν έχει ελπίδα.
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: ένας τελικός είναι ένας τελικός, είναι μια σειρά αγώνων με τις 2 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν μπορείς να υποτιμάς έναν Ολυμπιακό, όσο πεσμένος και να είναι τα τελευταία χρόνια.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ελα μην το παρακανουμε παλι.. να μιλησουμε σοβαρα αμα θες..βεβαιως να μιλησουμε σοβαρα
ΥΓ:ο σανι τι εχει παθει?Προσπαθει να κανει τον Χατζηβρεττα να φαινεται καλυτερος. Ακου airball αμαρκαριστος
Σαν να πλησιαζει το σεναριο του greo μου φαινεται.. -
ΥΓ:ο σανι τι εχει παθει?τίποτα δεν έχει πάθει. μια παίζει άριστα και μια σέρνεται. τώρα είναι η φάση που σέρνεται αλλά γιατί τον αφήνει μέσα δεν μπορώ να καταλάβω. Μάλλον για σπάσω καμια τηλεόραση εγώ, αλλη έξηγηση δεν έχω
-
ΥΓ:ο σανι τι εχει παθει?Συμφωνω βεβαια στην κουραση αλλα μπορει στην κακη αποδοση να βαλει το χερακι του κι ο αντιπαλος.. Βεβαια ακομα ημιχρονο ειναι και μπορει να αλλαξουν ολα,γιατι ο παναθηναϊκος ειναι παναθηναϊκος...οπως εκανε το +12 μπορει ανετα να το ξανακανει...μονος που με προβληματιζει σε εσας ειναι ο Μπετσιροβιτς.. Ο οποιος ευχομαι να μην ξυπνησει ουτε στο 2ο.. Απο μας μακαρι ο Βασιλοπουλος να συνεχισει μεχρι το τελος ετσι...Δε θελουμε παραπανω...ετσι οπως παει.Εχω δει παντως 3 λαθακια κυριως απ τον Βορεαδη εις βαρος και των δυο...αλλα νταξει,δεν μπορεις να πεις κατι γι αυτα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δηλαδή το οτι μια ομάδα δε βλέπεται μπορεί να είναι μόνο εξαιτίας της? Δεν μπορεί να είναι και εξαιτίας της απόδοσης της άλλης ομάδας?Τι σας έγραφα πριν από καιρό? Μηδένα προ του τέλους... κακάριζε!
Αυτό για όσους πίστευαν οτι ο βάζελος θα το πάρει τσόντα και οτι ο γαύρος δεν έχει ελπίδα.
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: ένας τελικός είναι ένας τελικός, είναι μια σειρά αγώνων με τις 2 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν μπορείς να υποτιμάς έναν Ολυμπιακό, όσο πεσμένος και να είναι τα τελευταία χρόνια.
δεν ειπα αυτο.ο ολυμπιακος ειναι καλη ομαδα και οντως οι τελικοι ειναι τελικοι.Απλα πιστευω οτι αν ο παναθηναικος παιζει οπως ξερει τοτε τον εχει τον ολυμπιακο και καθε ολυμπιακο.Ναι ο ολυμπιακος εχει ανεβει και παιζει καλο μπασκετ αλλα και ναι ο παναθηναικος τοχει μαμησει μετα την ευρωλιγκα
-
παω για φαγητο δεν βλεπω αλλο χαλια ειμαστε
-
E νταξ,νομιζω ο Ολυμπιακος εδωσε το δικαιωμα για παραταση... Δεν εχουν μυαλο καθολου... Ας το χασουν.Τετοια χρηση ευκαιρια και δεν την εκμεταλλεύονται.
-
Πάμε να δούμε τι θα γίνει στην παράτα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
E νταξ,νομιζω ο Ολυμπιακος εδωσε το δικαιωμα για παραταση... Δεν εχουν μυαλο καθολου... Ας το χασουν.Τετοια χρηση ευκαιρια και δεν την εκμεταλλεύονται.Ανάλογα πώς το βλέπεις: Εγω λέω ότι ο Βούγιανιτς έδωσε δικαίωμα στην παράταση . Εγώ θα του το είχα κόψει το μπασκετ μετά από αυτό που έκανε.-
-
Εννοείται... Εγω το βλεπω απο τη μερια μου ετσι..
Αφου το ειδα κι αυτο απ τον μπατιστ...
-
Κοιταξτε να χασετε να μας ζαλισει ο πασχος...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Κοιταξτε να χασετε να μας ζαλισει ο πασχος...Ρε,εδω εβαλε τριποντο ο μπατιστ υπο πιεση.Ειναι γραφτο να χασουμε,σημαδι απ το θεο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:lol: Εννοείται... Εγω το βλεπω απο τη μερια μου ετσι..Αφου το ειδα κι αυτο απ τον μπατιστ...
Το'χεις ξαναδεί αλλά το έχεις....εξορίσει από το working memory με αποτέλεσμα να μην το θυμάσαι. Το'χεις ξαναδεί και όχι μια φορά. Από το Μπορούση όμως ε;;
-
Πωπω...
Ωραιο ματς παντως...
Μην αρχισετε να μαλωνετε...αξιζουν μπραβο και στους 2! -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Πωπω...
Ωραιο ματς παντως...
Μην αρχισετε να μαλωνετε...αξιζουν μπραβο και στους 2!Το γαμημένο το μπάσκετ είναι το ομορφότερο άθλημα. Τι να λέμε τώρα.
-
Δυνατός ο γαύρος,χάλια εμείς αλλά ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]