-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το βάζω εδώ, γιατί το θέμα με τις παραβάσεις και τα πρόστιμα το έχουν οι γνωστοί - άγνωστοι κάνει πουτάνα.Μόνον όταν δω μπάτσους να κόβουν τον κώλο σε ζώα του τύπου
θα κάτσω ήσυχος να φάω το πρόστιμό μου και δεν θα τους ξαναπώ μπάτσους.
Όσο αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος και ανενόχλητος, όλοι όσοι μιλάνε για οδική ασφάλεια στην Ελλάδα είναι ηλίθιοι.
Ξέρετε τι είναι να γράφουν έναν για ζώνη και την ίδια στιγμή να περνάει αυτός από το μπλόκο και να κοιτάζουν όλοι αλλού;
εδω ειναι βαλκανια ..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εδω ειναι βαλκανια ..Σωστά.
Χωρίς πλάκα, μέχρι να τον περάσω σκεπτόμουν τα θα γινόταν αν ένα από τα πιτσιρίκια (που άλλαζαν συνεχώς θέση) έπεφτε μπροστά μου... -
αυτό δεν είναι τίποτα...αυτά τλχ από κάπου κρατιούνται...
είχα πετύχει στον Πειραιά...αρχαίο Ντάτσουν στην κυριολεξία
το οποίο είχε 2 πατώματα στην καρότσα (υπερυψωμένο κλειστό)
και είχε ένα πιτσιρίκι στον πάνω όροφο τοποίο δεν μπορούσε να κρατηθεί
από πουθένα...έμεινα όταν το είδα... -
Μόνον όταν δω μπάτσους να κόβουν τον κώλο σε ζώα του τύπου
Όσο αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος και ανενόχλητος, όλοι όσοι μιλάνε για οδική ασφάλεια στην Ελλάδα είναι ηλίθιοι.
Ξέρετε τι είναι να γράφουν έναν για ζώνη και την ίδια στιγμή να περνάει αυτός από το μπλόκο και να κοιτάζουν όλοι αλλού;
*'Μόνο όταν πιάσουν όλους τους μεγαλοκαρχαρίες, θα σταματήσω να κλέβω την εφορία'.
'Μόνο όταν φτιάξουν το πάρκινγκ του Μετρό, θα πάψω να παρκάρω στις ράμπες για τους ανάπηρους'.
'Μόνο όταν βρουν λύσεις στο κυκλοφοριακό, θα σταματήσω να χρησιμοποιώ την ΛΕΑ στον Κηφισό'.
'Μόνο όταν απαγορεύσουν το κάπνισμα στο αυτοκίνητο, θα πάψω να κρατάω το κινητό μου στο ένα χέρι και να οδηγώ με το άλλο.'
'Μόνο όταν πιάσουν όλους όσους πηγαίνουν με 70 έξω από σχολεία, θα πάψω να οδηγώ με 170 στην Πατρών-Κορίνθου'.
'Μόνο όταν συλληφθούν όλοι οι Αθίγγανοι που βάζουν τα παιδάκια τους στις καρότσες των αγροτικών, θα δεχτώ ότι καλά κάνουν που γράφουν για μη χρήση ζώνης'.*
Η όλα, ή τίποτα, Ηλία;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εδω ειναι βαλκανια ..
Εγώ το συναντώ σχεδόν καθημερινά και χωρίς να βγω εθνική. Τι αγχώνεστε;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η όλα, ή τίποτα, Ηλία;Δεν το εννοει ετσι ο Ηλιας...αναφερεται(νομιζω) βασικα στα προστιμα που πληρωνουμε ολοι μας, λογω των παραλογων οριων ταχυτητας!
Ας κοιταξουν λοιπον να γραφουν αυτους που κανουν αναστροφες στην Εθνικη και αυτους που ειναι πραγματικα επικινδυνοι (γιατι κατω σε εμας πραγματικα ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ κοσμος)και να μην κοβουν προστιμα για ταχυτητα 100km/h που ειναι απολυτα λογικη!
-
Αν και ο Ηλίας είναι μάλλον πιο αρμόδιος να μας πει τι εννοούσε ( ), θα επισημάνω ότι έγραψε αυτό:
-
Αν και ο Ηλίας είναι μάλλον πιο αρμόδιος να μας πει τι εννοούσε ( )Δεν το ειχα προσεξει για τη ζωνη...
-
Μόνον όταν δω μπάτσους να κόβουν τον κώλο σε ζώα του τύπου ...
*'Μόνο όταν πιάσουν όλους τους μεγαλοκαρχαρίες, θα σταματήσω να κλέβω την εφορία'.
'Μόνο όταν φτιάξουν το πάρκινγκ του Μετρό, θα πάψω να παρκάρω στις ράμπες για τους ανάπηρους'.
'Μόνο όταν βρουν λύσεις στο κυκλοφοριακό, θα σταματήσω να χρησιμοποιώ την ΛΕΑ στον Κηφισό'.
'Μόνο όταν απαγορεύσουν το κάπνισμα στο αυτοκίνητο, θα πάψω να κρατάω το κινητό μου στο ένα χέρι και να οδηγώ με το άλλο.'
'Μόνο όταν πιάσουν όλους όσους πηγαίνουν με 70 έξω από σχολεία, θα πάψω να οδηγώ με 170 στην Πατρών-Κορίνθου'.
'Μόνο όταν συλληφθούν όλοι οι Αθίγγανοι που βάζουν τα παιδάκια τους στις καρότσες των αγροτικών, θα δεχτώ ότι καλά κάνουν που γράφουν για μη χρήση ζώνης'.*
Η όλα, ή τίποτα, Ηλία;
Δεν είναι έτσι Χρήστο.
Δεν είπα ότι θα παρανομώ μέχρι να τον πιάσουν.
Ούτε τα παιδιά μου (ή άλλα) θα βάλω ποτέ χύμα στην καρότσα, ούτε θα σταματήσω να φοράω τη ζώνη ασφαλείας. Αυτό θα μου έλλειπε.
Αλλά αγανακτώ να πληρώνω πρόστιμο για '107 αντί 90' με πρόσχημα την Οδική Ασφάλεια και να πετυχαίνω αυτόν να περνάει 'αέρας' τα μπλόκα!
Ο τύπος είναι ο ορισμός του κινδύνου! Κι επειδή μάλλον είδατε όλοι μόνο τα παιδιά χύμα στην καρότσα, ρίξτε μια ματιά στα 'φώτα' του και σκεφτείτε να περνάτε νύχτα από εκεί που αυτός θα αποφασίσει να στρίψει αριστερά στον 'εθνικό'.
Γι' αυτό, όπως είπα, μόνο όταν τον πιάσει κι αυτόν η 'τσιμπίδα' θα σταματήσω να τους λέω μπάτσους. Μέχρι τότε θα γκρινιάζω κάθε φορά που με 'γράφουν' για '107 αντί 90' στις ευθείες ή για '85 αντί 50' στα σημεία που η 'Εθνική Οδός' περνάει από ... κατοικημένες περιοχές. Κι εννοώ την περιοχή του Γομοστού, για όποιον γνωρίζει.
Και, για να εξηγήσω κι' αυτό, το ΜΟΝΟ που δεν έχω ακούσει ποτέ από ειδικούς που μιλάνε για οδική ασφάλεια είναι η ιδιότυπη ασυλία αυτών των άκρως επικίνδυνων τύπων. Μια ερώτηση στον 'κύριο αρχηγό' από ένα δημοσιογράφο, έστω. Ακόμα και μέσα στο φόρουμ, έχουμε πει τα χειρότερα για γέρους, γριές, κουλούς, πιτσιρίκες αλλά για το γύφτικο που τσακισμένο γύρω - γύρω, με τελειωμένα λάστιχα και φορτωμένο με όσους πάει με όσα, δε λέμε τίποτα! Πολιτική ορθότητα my ass. -
Αν και ο Ηλίας είναι μάλλον πιο αρμόδιος να μας πει τι εννοούσε ( ), θα επισημάνω ότι έγραψε αυτό:Ξέρετε τι είναι να γράφουν έναν για ζώνη και την ίδια στιγμή να περνάει αυτός από το μπλόκο και να κοιτάζουν όλοι αλλού;
Δεν το ειχα προσεξει για τη ζωνη...
Αρμόδιος να σας απαντήσει για τη σχέση μου με τη ζώνη είναι ο Ολύμπιος, που άκουσε κήρυγμα γι' αυτήν από τον 6χρονο μικρό μου γιό, όταν μπήκε στο αυτοκίνητό μου.
Αλλά όταν κάποτε έπιασαν κάποιον για υπερβολική ταχύτητα (111 χαω στην ευθεία πριν τον Πύργο, δρόμος άδειος και με παρτέρια δεξιά - αριστερά) και καθόταν και περίμενε να τελειώσει ο μπάτσος από τον προηγούμενο που είχε σταματήσει για ζώνη για να πάρει κι αυτός την κλήση του, ο έτερος μπάτσος έκανε ότι δεν είδε (κυριολεκτικά, εκεί που κοιτούσε ξαφνικά γύρισε πίσω) αγροτικό που προσπερνούσε τελικιασμένο πάνω στη διασταύρωση άλλο αυτοκίνητο. Στο (μονοκάμπινο) αγροτικό επέβαιναν ... 4 άτομα και ήσαν τόσο στριμωγμένα που άλλος πατούσε τα πεντάλ κι άλλος έστριβε το τιμόνι. Μαντέψτε την ηλικία και τη φυλή τους...
Το συμβάν το είχα γράψει και τότε στο φόρουμ, αφού ώρες μετά η τσαντίλα δεν μου είχε περάσει. -
ililias
, το ΜΟΝΟ που δεν έχω ακούσει ποτέ από ειδικούς που μιλάνε για οδική ασφάλεια είναι η ιδιότυπη ασυλία αυτών των άκρως επικίνδυνων τύπων. Μια ερώτηση στον 'κύριο αρχηγό' από ένα δημοσιογράφο,
Οταν δεις πως οδηγουν οι ΕΙΔΙΚΟΙ θα σου λυθει η απορια , δεν ειναι αλλοι απο τους επικινδυνους τυπους . Ενας μαλιστα αφου τραυματισε εναν νεαρο παραβιαζοντας ΦΑΝΑΡΙ κατεβηκε να τον δειρει . -
Τα θυμάμαι και τσαντίζομαι, γμτ...
Ρε βλάχο μπάτσε, βάλε τουλάχιστον πρώτα εσύ ζώνη στο περιπολικό 'σου' και μετά γράψε τον άλλον.
Έγραψαν μια φίλη μου για ζώνη, μέσα στο χωριό μου κι ενώ πήγαινε από το βενζινάδικο στο σπίτι της - 500 μέτρα δρόμος. Δε λέω, κακώς δεν την φορούσε. Αλλά όταν τέτοιοι τύποι κυκλοφορούν ανενόχλητοι, πως να εξηγήσεις στην άλλη που δουλεύει 10 μέρες το μήνα ότι πρέπει να δώσει τις 2 πρόστιμο, γιατί δεν φόρεσε τη ζώνη της αφού έβαλε βενζίνη; -
ελευθερος ο αρχιμπατσος που πυροβολησε οδηγο
-
Ελεύθερος ώσπου να δικαστεί ή ελεύθερος χωρίς να του ασκηθεί δίωξη;
Το πρώτο δεν είναι τόσο περίεργο - προφυλακίζεσαι αν θεωρηθεί ότι υπάρχει κίνδυνος να διαπράξεις ξανά έγκλημα ή να καλύψεις τα ίχνη του εγκλήματος ή να 'εξαφανιστείς'. -
Δλδ κάποιος που κατεβαινει και ριχνει για μια θέση παρκιν....στα καλα καθουμενα....το θεωρουμε δυσκολο να το ξανακανει?
Επρεπε να το κανει σε κανα χωριο της κρητης αυτο το @, να παρακαλαει να τον προφυλακισουν!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το πρώτο δεν είναι τόσο περίεργο - προφυλακίζεσαι αν θεωρηθεί ότι υπάρχει κίνδυνος να διαπράξεις ξανά έγκλημα ή να καλύψεις τα ίχνη του εγκλήματος ή να 'εξαφανιστείς'.ελευθερος με περιοριστικους ορους διαβασα αρα μαλλον δικαστηκε
-
Πήγε ο Μπους να χαιρετήσει hand-to-hand τους Αλβανούς πολίτες στην περιοδεία του και του έκλεψαν το ρολόι!
http://english.hotnews.ro/George-Bush's ... _45211.htm
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
Το πρώτο δεν είναι τόσο περίεργο - προφυλακίζεσαι αν θεωρηθεί ότι υπάρχει κίνδυνος να διαπράξεις ξανά έγκλημα ή να καλύψεις τα ίχνη του εγκλήματος ή να 'εξαφανιστείς'.ελευθερος με περιοριστικους ορους διαβασα αρα μαλλον δικαστηκε
Δεν δικάστηκε.
Απλά πέρασε ανακριτή και αφού αποφάσισαν ανακριτής κι εισαγγελέας, τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους (π.χ. να εμφανίζεται κάθε 15 του μήνα στο τμήμα κατοικίας του, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα κλπ κλπ)
Όλα αυτά μέχρι να δικαστεί. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πήγε ο Μπους να χαιρετήσει hand-to-hand τους Αλβανούς πολίτες στην περιοδεία του και του έκλεψαν το ρολόι!http://english.hotnews.ro/George-Bush's ... _45211.htm
Πώς γίνεται να σου λύσει κάποιος το λουρί, να σου πάρει το ρολόι και να μην το καταλάβεις; Θέλει μεγάλη μαεστρία... (και χαμηλό δείκτη νοημοσύνης απ' την άλλη πλευρά...που σίγουρα υπήρχε... )
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Πήγε ο Μπους να χαιρετήσει hand-to-hand τους Αλβανούς πολίτες στην περιοδεία του και του έκλεψαν το ρολόι!
http://english.hotnews.ro/George-Bush's ... _45211.htm
Πώς γίνεται να σου λύσει κάποιος το λουρί, να σου πάρει το ρολόι και να μην το καταλάβεις; Θέλει μεγάλη μαεστρία... (και χαμηλό δείκτη νοημοσύνης απ' την άλλη πλευρά...που σίγουρα υπήρχε... )
Kι όμως κατά από τις συνθήκες που έγινε ( αν έγινε ) ήταν πολύ εύκολο.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#3]