-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
only for kid
http://photos.commongate.com/10/29114_pukmfxt8p9_l.jpg
....εμείς τι ρόλο βαράμε δλδ?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
γιατί θες να αλληλογραφήσετεΣοβαρα ομως τωρα.
Ειναι γνωστο απο αρχαιοτατων χρονων οτι το πραγματικο ονομα κουβαλαει μεγαλη δυναμη και καποιος που ειναι μυημένος στις Αρχαιες Τεχνες κρατωντας το πραγματικο ονομα καποιου μπορει να τον εχει δεσμιο του και να τον εξουσιαζει.
Ευτυχως για μας στις μερες μας ολες Αρχαιες Τεχνες εχουν χαθει στον χρονο και λιγοι πλεον εμειναν που τις ξερουν και τις ψιθυρίζουν σε μυστικα δωματια χωρις φως (γιατι ειναι στο βουνο και δεν εχει φτασει ακομα η ΔΕΗ εκει).
Εχουν χαθει ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ομως? ΟΧΙ! Μια παραμενει και αυτοι που την εξασκουν το κανουν καλα κρυμμενοι, πισω απο βαριές κουρτινες ή μεσα σε σκοτεινα δωματια και κανεις δεν το λεει παραεξω και οταν ερχεται η κουβεντα πανω σε αυτό το θεμα ολοι σφυριζουν αδιαφορα και κανουν τον ανήξερο. Η τεχνη αυτη δεν ειναι αλλη, απο την τεχνη της
Οταν λοιπον καποιος -οντας αναφερει το ονομα αυτης με την οποια φαντασιωνεται εκεινη την στιγμη γινονται καταστροφικά πραγματα. Ειμαι σιγουρος οτι ολοι εχετε δει διαφορα Τοπ Μοντελς να πεφτουν απο τις σκηνες, να τους πεφτει το βρακι, να τους πεφτει το τακουνι και γενικα ολα τα πραγματα που σχετιζονται με την πτωση. Ειναι μια παρενεργεια.
Επισης αν ο ειναι τοσο δυνατος φευγει ενα ψεγάδι ψυχικης ενεργειας απο τον -ομενο/η και πηγαινει κατευθειαν στον κατοχο του ονοματος και για μια στιγμη ο τελευταιος νιωθει το μυαλο του να θολωνει και κανει/λεει διαφορες βλακειες.
Αυτο αποτελει γερη βαση για την αποδειξη οτι τις περισσοτερες βλακειες τις κανουν γυναικες και οχι ανδρες.Οι μονες γυναικες που εχουν γλυτωσει απο την απειλη αυτης τηε Αρχεγονης Τεχνης ειναι οι Πορνοσταρς των οποιων το πραγματικο ονομα δεν το ξερει κανεις για προφανεις λογους.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
γιατί θες να αλληλογραφήσετε
...και γενικα ολα τα πραγματα που σχετιζονται με την πτωση...
Σιγα μη τους πεφτει και το ζιβυ..
Τουτος εδω προσπαθει να παει στο 4t Best quotes μου φαινεται..
@wannabe:
Οχι αλλα θελω να βρω και μερικες αλλες φωτο της δεσποινιδος μπας και βαλουμε κανενα wallpaper καινουργιο.. -
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τι σου κάνει η Platinum Edition όμως! Ακόμη και το βυζί φαίνεται μεγαλύτερο!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τι σου κάνει η Platinum Edition όμως! Ακόμη και το βυζί φαίνεται μεγαλύτερο!
photoshop
-
Coralie
-
Προτείνω αυτοσυγκράτηση.......βάζετε links όχι φωτό...και ειδικά τέτοιες φωτό!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Προτείνω αυτοσυγκράτηση.......βάζετε links όχι φωτό...και ειδικά τέτοιες φωτό!!!
Φίλε μου, πως να αυτοσυγκρατηθείς όταν γυρίζεις απο παραλία και έχεις δεί .....πολλά.......
-
Με το να βάζετε links και οχι φωτό! Τι φταίμε κι εμείς που δεν πήγαμε στην παραλία?!
-
Αν θέλετε να μάθετε τένις, μία καλή προπονήτρια
AMY MARIE
-
O Kόμης Δράκουλας έχει πιο μικρά δοντάκια
-
Τι σκυλοφατσα!
-
Τη Γαρμπη μου θυμιζει..
-
να σε δαγκώσει αυτή
(το τόπικ φθήνει)
-
JULIA ALEXANDRATOU -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
http://a843.ac-images.myspacecdn.com/images01/50/l_71490ad62a8d1fae3d06ad42a0978472.jpg[/img]
[img]http://a880.ac-images.myspacecdn.com/images01/20/l_a02ec236556a9e50dd5e09debb1b7167.jpgJULIA ALEXANDRATOU
Τι φωναρα θεε μου.
-
-
-
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#4]