-
.... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ...
ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΡΟΛΟΙ ( ΤΟ RW2 FASTIME) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΕΡΙ ... ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ, ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΙΣΗΣ-ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ- ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ 'ΑΦΗΡΗΜΕΝΟ' ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΕΛΩΘΕΙ ΠΟΤΕ! ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η' ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ? ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ?ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ Τ'ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΘΡΟΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ,ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΟΡΙΖΕΙΣ ΚΤΛ ...! ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ... -
ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΡΟΛΟΙ ( ΤΟ RW2 FASTIME) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΕΡΙ ... ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ, ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΙΣΗΣ-ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ- ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ 'ΑΦΗΡΗΜΕΝΟ' ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΕΛΩΘΕΙ ΠΟΤΕ! ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η' ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ? ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ?ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ Τ'ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΘΡΟΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ,ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΟΡΙΖΕΙΣ ΚΤΛ ...! ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ... -
ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ FASTIME KAI ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ.ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΡΥΘΜΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΣ ΑΠΟ ΣΕΧ ΣΕ ΣΕΧ, ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ. ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ GO ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ, ΠΑΤΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟ START ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ GO. ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ GO ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΧ. ΟΠΟΤΕ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ.
-
Λοιπον,
Το ρολοι αυτο ειναι κατασκευασμενο κατω απο τις οδηγιες και αναγκες των συνοδηγων του WRC και κανει ολα αυτα που λετε και ακομα περισσοτερα.
-pre stage
-χρονομετρο με οσα σπλιτ θελετε για την καθε ειδικη
-αθροισμα ειδικων- ειδικη σελιδα για τα 'καπελα'
-αναποδη μετρηση
-ωρα - ημερομηνια- ξυπνητηρι - φωτισμο κατ επιλογη
κτλ.,κτλ,
Εναι το rally watch 2 κανει 140 Ε και θα το βρεις στο http://www.corsaclub.gr
dimos
- ειδικη σελιδα για τα 'καπελα'
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Εναι το rally watch 2 κανει 140 Ε και θα το βρεις στο http://www.corsaclub.gr
dimos
..ΚΕΣΑΤΙΑ ΠΑΛΙ !!!
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
''Η παραβίαση των δικαιωμάτων αντιγραφής οποιουδήποτε υλικού φέρει τέτοια δικαιώματα
H αντιγραφή υλικού άλλων ιστοσελίδων ή πηγών πληροφόρησης (περιλαμβανομένων άλλων Διαδικτυακών Forum) χωρίς αναφορά της προέλευσής τους
Η άμεση ή έμμεση (μέσω συνδέσμων σε άλλες ιστοσελίδες) δημοσίευση άσεμνου ή / και ρατσιστικού υλικού και εν γένει η μη τήρηση των νόμων της Ελλάδας
Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting)
Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα
Η ατεκμηρίωτη ή ανώνυμη καταγγελία κατά τρίτου
Η εμπορική ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκμετάλλευση ή αναδημοσίευση του υλικού του 4T-Forum χωρίς πρότερη άδεια του ιδιοκτήτη του
Η από τεχνικής άποψης άσκοπη επιβάρυνση του συστήματος του 4Τ-Forum, για παράδειγμα με υπερβολικά πολλές ή μεγάλες φωτογραφίες ή με μεγάλο αριθμό αλληλένθετων παραθέσεων ή με άσκοπες παραθέσεις
**Η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων / υπηρεσιών κάθε είδους χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη του Διαχειριστή του 4T-Forum **''ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κοι MODS !!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
Εναι το rally watch 2 κανει 140 Ε και θα το βρεις στο www.ΧΧΧΧΧΧΧ.gr
dimos
..ΚΕΣΑΤΙΑ ΠΑΛΙ !!!
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
''Η παραβίαση των δικαιωμάτων αντιγραφής οποιουδήποτε υλικού φέρει τέτοια δικαιώματα
H αντιγραφή υλικού άλλων ιστοσελίδων ή πηγών πληροφόρησης (περιλαμβανομένων άλλων Διαδικτυακών Forum) χωρίς αναφορά της προέλευσής τους
Η άμεση ή έμμεση (μέσω συνδέσμων σε άλλες ιστοσελίδες) δημοσίευση άσεμνου ή / και ρατσιστικού υλικού και εν γένει η μη τήρηση των νόμων της Ελλάδας
Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting)
Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα
Η ατεκμηρίωτη ή ανώνυμη καταγγελία κατά τρίτου
Η εμπορική ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκμετάλλευση ή αναδημοσίευση του υλικού του 4T-Forum χωρίς πρότερη άδεια του ιδιοκτήτη του
Η από τεχνικής άποψης άσκοπη επιβάρυνση του συστήματος του 4Τ-Forum, για παράδειγμα με υπερβολικά πολλές ή μεγάλες φωτογραφίες ή με μεγάλο αριθμό αλληλένθετων παραθέσεων ή με άσκοπες παραθέσεις
**Η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων / υπηρεσιών κάθε είδους χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη του Διαχειριστή του 4T-Forum **''ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κοι MODS !!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.ΤΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ SITE ΚΟΣΤΙΖΕΙ 130 ΕΥΡΩ!!!
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..... 130 ΘΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο Κος.ΔΗΜΟΣ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ! ¨)
-
Ευχαριστω για την διορθωση και συγγνωμη για το λαθος μου
130Ε ειναι η τιμη του.
Τωρα για τα υπολοιπα ειρωνικα και ιλαρα ...πιστευω οτι τον λογο εχουν οι mods .Αν ΑΥΤΟΙ κρινουν οτι παραβαινεται καποιος κανονισμος να προχωρησουν στα δεοντα.
Ομως ηταν μια σαφης ερωτηση και απαντηση μεταξυ μελων.Εδω εξ' αλλου , σε αλλα θεματα που αναφερονται στο HANS κτλ εχουν γινει διαφημισαρες !! και σε αντικειμενα κοστους χιλίαδων ευρω.Ενω καποιο μελος υπογραφει στο φορουμ με την εμπορικη ονομασια των προιοντων που διαθετει(χωρις προσωπικα να εχω κανενα προβλημα) και δεν πειραξε κανεναν.
Τωρα που εγραψα εγω σας πειραξε??
Η εμπαθεια ορισμενων ειναι εμφανης!!!dimos
-
Ευχαριστω για την διορθωση και συγγνωμη για το λαθος μου
130Ε ειναι η τιμη του.
..ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣΤωρα για τα υπολοιπα ειρωνικα και ιλαρα ...πιστευω οτι τον λογο εχουν οι mods .Αν ΑΥΤΟΙ κρινουν οτι παραβαινεται καποιος κανονισμος να προχωρησουν στα δεοντα.
...ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ?ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η' ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ?
ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ?
ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?Ομως ηταν **μια σαφης ερωτηση **και απαντηση μεταξυ μελων.
...ΤΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ,ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ,ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ !Εδω εξ' αλλου , σε αλλα θεματα που αναφερονται στο HANS κτλ εχουν γινει διαφημισαρες !! και σε αντικειμενα κοστους χιλίαδων ευρω.
...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ !!Ενω καποιο μελος υπογραφει στο φορουμ με την εμπορικη ονομασια των προιοντων που διαθετει(χωρις προσωπικα να εχω κανενα προβλημα) και δεν πειραξε κανεναν.
Τωρα που εγραψα εγω σας πειραξε??
Η εμπαθεια ορισμενων ειναι εμφανης!!!
...ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ,
ΑΣ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ SOFT ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ....!!!http://www.last.fm/music/Alpinestars
http://www.rhapsody.com/alpinestars
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ !!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Μ.Τ. δέν θεωρώ την παρέμαση του Δήμου άστοχη...εγω τουλάχιστον (που δεν ήξερα , αλλά έψαξα στην αναζήτηση χωρίς αποτέλεσμα γιατι μου κίνησε το ενδιαφέρον ) έμαθα για το ρολόι και επίσης το που και με πόσο θα το βρω...
..μην πιανόμαστε με το παραμικρό.....
φιλικά και καλοπροαίρετα
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Μ.Τ. δέν θεωρώ την παρέμαση του Δήμου άστοχη...εγω τουλάχιστον (που δεν ήξερα , αλλά έψαξα στην αναζήτηση χωρίς αποτέλεσμα γιατι μου κίνησε το ενδιαφέρον ) έμαθα για το ρολόι και επίσης το που και με πόσο θα το βρω.....μην πιανόμαστε με το παραμικρό.....
φιλικά και καλοπροαίρετα
Κάτι σχετικά άγνωστο στο χώρο των Ελληνικών αγώνων.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
φιλικά και καλοπροαίρετα
Κάτι σχετικά άγνωστο στο χώρο των Ελληνικών αγώνων.
ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ !!!!
ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.
-
ΕΡΩΤΗΣΗ -ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ-
ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ petrosR ??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
Μπατζανακης μου ειναι
-
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.ΤΟ κανονισμος λεει και κατι για διπλα nicknames αν προσεξες και εσυ δεν τηρεις ουτε τα προσχηματα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ο κανονισμος λεει και κατι για διπλα nicknames αν προσεξες και εσυ δεν τηρεις ουτε τα προσχηματα.....ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΗΡΟΥΝ ΟΙ......????
ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ??ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο κανονισμος λεει και κατι για διπλα nicknames αν προσεξες και εσυ δεν τηρεις ουτε τα προσχηματα.
....ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΗΡΟΥΝ ΟΙ......????
Μ.ΤΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΤΗΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΚΗ ?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ???
-
Ο κανονισμος λεει και κατι για διπλα nicknames αν προσεξες και εσυ δεν τηρεις ουτε τα προσχηματα.
....ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΗΡΟΥΝ ΟΙ......????
Μ.ΤΤι να πω αγαπητε; Οτι ελαχιστοι απο τους εμπλεκομενους σε αυτη την ενοτητα μπορουν να φερθουν πολιτισμενα και συμφωνα με καποιους απλους κανονες; Και οχι μονο δεν κοιτουν τον καθρεφτη να δουν τι κανουν λαθος αλλα εχουν το θρασος να φωναζουν για τους αλλους ή να απειλουν με μηνυσεις ή να τα 'βαφτιζουν' πλακιτσα; Εξηγησε μου λοιπον, μπορει να αισθανεται καποιος περυφανος για αυτα;
-
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ . ΤΟ R ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΝΙΣΣΑΝ- GTIR ...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ... ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ...