-
Μανώλη, είναι δύσκολο το Τυμπάκι για μένα. Δεν θα έρθεις καθόλου στο Ηράκλειο τις ημερομηνίες που έγραψα?
Σου στέλνω κα PM -
Νίκο, με τον Μανώλη, έχουμε επικοικωνήσει, όλα ΟΚ. Κράτα την παραγγελία στα Μέγαρα, αν και δεν ξέρω αν θα έρθω.
-
Ολα τα μπλουζάκια είναι έτοιμα!!
(Ας είναι καλά η γυναίκα μου που ανεβοκατέβαινε Χαλάνδρι!! )MAGIK στα Μέγαρα.
EMMANOYHL θα τα φέρει ο cmarin,με τα 2 καπελλάκια!HUNTER,axios (+1 καπελλάκι),FanisF1,sakinen,apostolis (+2 καπελλάκια), G60Power........την Δευτέρα με Πόρτα-Πόρτα στις διευθύνσεις που έχετε δώσει!!
Καλοφόρετα!!
-
Πολλές ευχαριστίες σε σένα Νίκο και να τις μεταφέρεις και στη γυναίκα σου.
-
Ευχαριστώ Kouk. Τις θερμές μου ευχαριστίες και στη γυναίκα σου. Περιμένω με αγωνία....
-
ΦΥΓΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
-
[list:3njw9lz9]Νικο σε υπερευχαριστω [/list:u:3njw9lz9][list:3njw9lz9]Μια μονο επεμβαση..........[/list:u:3njw9lz9]>Ας είναι καλά η γυναίκα μου που ανεβοκατέβαινε Χαλάνδρι!! )
[list:3njw9lz9]Ο προσωπικος αγωνας δεν πληρωνεται, ειναι κοματι της ζωης για αυτο που αγαπαμε.Τουλαχιστον τα εξοδα μεταφορας ρε Νικο!!!Μας αντιστοιχει απο..........ελαχιστα [/list:u:3njw9lz9]
-
Νικο ποιος εχει σειρα τωρα???
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΦΥΓΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!ΕΦΤΑΣΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝ!!!!
Σ' ευχαριστω Νίκο για όλα. Έχω και μια απορία. Ταχυδρομικά έξοδα γιατί δεν μου ζήτησε ο ταχυδρόμος ???? -
Ο χρήστης axios έγραψε:
ΦΥΓΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
ΕΦΤΑΣΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝ!!!!
Σ' ευχαριστω Νίκο για όλα. Έχω και μια απορία. Ταχυδρομικά έξοδα γιατί δεν μου ζήτησε ο ταχυδρόμος ????Καλοφόρετα!!
-
Ηρθανε και σε μένα Τωρα πλέον στις συγκεντρώσεις μας και με το μπλουζάκι μας
Εχω την ιδια απορία με τον axio.... -
Thanks,Νικο
-
ti teliosame tis paragkelies? kai den prolava lol mallon noris to thimithika
-
Πέρι αυτοκολήτων.
ρώτησα έναν γείτονα τυπογράφο,καί μού είπε ότι μπορούμε νά κάνουμε,μεταξοτυπίες 10Χ15,τετραχρωμία τά πεντακόσια τεμάχια μέ 80ευρώ,δηλαδή 16λεπτά τό ένα.
Τί λέτε;Θά τό κάνουμε;
Τό φόντο θά είναι διαφανές,γιά νά ταιριάζει μέ οποιοδήποτε χρώμα αυτοκινήτου. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πέρι αυτοκολήτων.
ρώτησα έναν γείτονα τυπογράφο,καί μού είπε ότι μπορούμε νά κάνουμε,μεταξοτυπίες 10Χ15,τετραχρωμία τά πεντακόσια τεμάχια μέ 80ευρώ,δηλαδή 16λεπτά τό ένα.
Τί λέτε;Θά τό κάνουμε;
Τό φόντο θά είναι διαφανές,γιά νά ταιριάζει μέ οποιοδήποτε χρώμα αυτοκινήτου.Αντρέα έχουν ήδη φτιάξει οι 4Τ!!
Οπότε θα ρωτήσουμε τι έχει μείνει και θα επανέλθουμε!! -
Σε ποιο τευχος τα εχουν δωσει γιατι αν και τα εχω όλα αυτοκόλλητο του forum δεν έχω δει. Εκτος αν μιλάμε για το αυτοκόλλητο για τα 400 τεύχη.
Σε οτιδήποτε πάντως είμαι μεσα
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Σε ποιο τευχος τα εχουν δωσει γιατι αν και τα εχω όλα αυτοκόλλητο του forum δεν έχω δει. Εκτος αν μιλάμε για το αυτοκόλλητο για τα 400 τεύχη.Σε οτιδήποτε πάντως είμαι μεσα
Είχαν στην πίτα του Φόρουμ!
Σερ Μάθιου???
-
δεν πηραμε!!!
-
Θα πρότεινα τη δημιουργία και μπρελόκ με την επιγραφή 4TF.
Επίσης,για όσους δεν ξεκολλάνε με τίποτα από το χώρο του forum,θα πρότεινα να βαφτεί το αμάξι τους δωρεάν με την ίδια λεζάντα. -
Παιδες αληθεια αυτοκολλητακια 4Τ φορουμ που μπορουμε να βρουμε???
Απλα θα ηθελα να ειναι μικρα και διακριτικα...
Μπλουζάκια!