-
Έχει κάποιος το αρχείο pdf για τις αυριανές ειδικές;Προσπαθώ να τα κατεβάσω από την επίσημη σελίδα αλλά δεν κατεβαίνουν...Αν μπορεί κάποιος ας μου τα στείλει στη δ/νση yunque21 at gmail.com όπου 'at' το γνωστό @!!!!!
-
Έχει κάποιος το αρχείο pdf για τις αυριανές ειδικές;Προσπαθώ να τα κατεβάσω από την επίσημη σελίδα αλλά δεν κατεβαίνουν...Αν μπορεί κάποιος ας μου τα στείλει στη δ/νση yunque21 at gmail.com όπου 'at' το γνωστό @!!!!!
-
-
Στις έστειλε κανείς;
_
-
Ναι.Ευχαριστώ τον CDL
-
Για την Αυλώνα λέει ότι είναι η περσινή Σκούρτα αλλά ανάποδα.Είναι ακριβές αυτό;Δηλαδή αν πάω όπως πέρσι θα το βρω;Είναι και πολύ πρωί και δεν ειναι να ψάχνεις.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Για την Αυλώνα λέει ότι είναι η περσινή Σκούρτα αλλά ανάποδα.Είναι ακριβές αυτό;Δηλαδή αν πάω όπως πέρσι θα το βρω;Είναι και πολύ πρωί και δεν ειναι να ψάχνεις.18 / 21 AVLONAS 2007:
Shortened by 1.58 km from the start of SS 14/16 Avlonas 2006 and by 2.24 km from the finish.
3.82 km in total._
Pdf για Ασωπία και Αυλώνα