Θλίψη !!!
Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά μου για την τηλεοπτική κάλυψη της σημερινής υπερειδικής στον Ιππόδρομο.
Μιά ΕΡΤ, που λόγω Ολυμπιακών Αγώνων 2004 έχει (αποδεδειγμένα) τον πληρέστερο τεχνικό εξοπλισμό απ ΟΛΑ τα Ευρωπαικά κανάλια,
Μιά ΕΡΤ, που έχει δώσει δείγμα γραφής με την υποδειγματική κάλυψη κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων παγκόσμιας εμβέλειας,
Μιά ΕΡΤ, που υποτίθεται οτι η πολιτική της είναι 'ποιότητα πάνω απ όλα'
ΚΑΤΑΦΕΡΕ σήμερα να να κάνει μαντάρα...
Τί κι άν στο OAKA για τον τελικό του champions league είχαν 'κάμερα αράχνη' και 3 γερανούς ?
Τι κι άν σήμερα έστησαν 15 κάμερες στον Ιππόδρομο?
Το μόνο που κατάφεραν είναι να μή μπορέσει κανείς απ τους τηλεθεατές να καταλάβει ούτε κάν τις γραμμές κάθε αγωνιζόμενου.
Αντί για πανοραμικά πλάνα και λήψη απο γερανό, επίγειες κάμερες που ζουμάραν και ακολουθουσαν με πάνινγκ πότε το ένα και πότε το άλλο αγωνιστικό απο τα ζευγάρια.
Η εκπομπή άρχισε αφού ήδη είχε αρχίσει η υπερειδική. Βλέπετε δέν θα ήταν ευγενικό να 'κοντύνει' η εκμπομπή της Μπίλιως Τσουκαλά....
Χωρίς κάν τίτλους εισαγωγής...
Χωρίς κάν ένα γενικό εισαγωγικό πλάνο να καταλάβει ο κόσμος πώς είναι η χωροταξία της SSS...
Κάμερα στη ράμπα εκκίνησης ? Απαπα... τι είναι αυτό ?
Πλάνα οδηγών και συνοδηγών ? Μήπως δέν τα είδα εγώ ????
Αφήνω ασχολίαστο το σχολιασμό...
Απορώ βέβαια πώς βρέθηκαν τα σούπερ και τα κρόουλ της WRC στην εκπομπή...
Διότι άν υποθέσουμε οτι η τηλεσκηνοθεσία ήταν της ISC-T δέν θα βλέπαμε αυτό το χάλι...
Καλά, είμαι περίεργος, συναντήθηκε με κανέναν απο τους ανθρώπους της Οργάνωσης ο τηλεσκηνοθέτης πρίν στηθεί η μετάδοση ή έκανε του κεφαλιού του ?
Κανείς δεν καταλαβαίνει οτι η ζημιά απο μιά κακή παρουσίαση είναι του Ακρόπολις και όχι της ΕΡΤ ???