-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Φέτος θα είναι η 2η φορά μετά από 20+ χρόνια που δεν θα πάω σε ειδική.
Κι'εγω δεν πήγα πέρισυ,αλλά φετος με έπιασε το στερητικό μου.Θα πάω σίγουρα.
+1
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
:rant:
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ με τους τοπκούς άρχοντες που νομίζουν οτι έχουν πιάσει τον Πάπα από τα @@ και οτι θα καβαλήσουν όλον τον κόσμο! Ποιος νομίζει οτι είναι δλδ?
Οχι Κώστα. Ο Δήμαρχος κάνει αυτό που θελουν οι δημότες του. Προφανώς κανείς εκεί δεν θέλει αγώνες...
Μόνο η επαρχία αγαπάει το Rally Acropolis!
Ας φύγει επιτέλους από την τσιμεντούπολη!
Επιστροφή στη φύση!
Έπειτα λέγεται πλέον Rally of Greece και ανήκει σε όλη την Ελλάδα.Δεν υπάρχει η 'καραμέλα' της κλισέ πλέον έκφρασης 'με φόντο τον Παρθενώνα' και άλλες γλυκανάλατες μαλακίες.Έχω γεννηθεί στην Αθήνα ζω όλη τη ζωή μου εδώ αλλά με χαλάει το ΑCROPOLIS να γίνεται σε αυτό το μπουρδέλο!
+1000
-
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...
-
Κι εγώ τα ίδια. Όπως και πέρισυ ούτε φέτος θα πάω. Μου χαλάνε την εκδρομή. Αλλά επειδή πράγματι κι εμένα με έπιασε το στερητικό μου, πήγα και είδα το ιστορικό και το ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!!! Να πάνε να κόψουν το λαιμό τους. Όσο το έχουν στην Αθήνα, δεν πατάω. Για υπερειδική ούτε λόγος...
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Φέτος θα είναι η 2η φορά μετά από 20+ χρόνια που δεν θα πάω σε ειδική.
Κι'εγω δεν πήγα πέρισυ,αλλά φετος με έπιασε το στερητικό μου.Θα πάω σίγουρα.
+1
-
Ετσι έλεγα κι'εγω.Πήγα στο 'ιστορικό',το ΚΑΤΑΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ,αλλά δε μου'φτασε.
Αθήνα-ξεαθήνα,εχει εδω και μια βδομάδα που δεν κρατιέμαι. -
Ο χρήστης leonidas έγραψε:
Κι εγώ τα ίδια. Όπως και πέρισυ ούτε φέτος θα πάω. Μου χαλάνε την εκδρομή.Λεωνίδα, προτείνω να στηθείς με την παρέα σου στις Θερμοπύλες. Που θα πάει, κάποτε θα ξαναπεράσουν από κει και τότε θα δουν πως πολεμούν οι θεατές.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ με τους τοπκούς άρχοντες που νομίζουν οτι έχουν πιάσει τον Πάπα από τα @@ και οτι θα καβαλήσουν όλον τον κόσμο! Ποιος νομίζει οτι είναι δλδ?
Οχι Κώστα. Ο Δήμαρχος κάνει αυτό που θελουν οι δημότες του. Προφανώς κανείς εκεί δεν θέλει αγώνες...
Στο τέλος της τετραετίας ρωτάνε τους Δημότες.Στα ενδιάμεσα ρωτάνε την τράπεζά τους...
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Στο τέλος της τετραετίας ρωτάνε τους Δημότες.Στα ενδιάμεσα ρωτάνε την τράπεζά τους...
Προφανώς ορισμένοι δε θέλουν να περάσει ο αγώνας από εκεί. Σιγά μην ασχολήθηκαν όλοι οι δημότες με το Ρ.Α. κι αν θα περάσει από εκεί.
Λίγοι 'και καλοί' με 'διορατικότητα' (οι οποίοι μπορεί να μην είναι καν δημότες) είδαν πιθανό συμφέρον - κέρδος και ... . -
Nα και οι 'λόγοι' της ακύρωσης
http://www.press-bank.com/articles/view ... E7183187EB
-
Μετά από όλα αυτά, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις και το ράλλυ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ εξ’αιτίας της αυθαιρεσίας της ΕΛΠΑ κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Και μακάρι!
Α ρε κρέμασμα που θέλουνε μερικοί..............άκου ΜΑΚΑΡΙ !!!!!!!!!!!!
Τα μεταλλικά στηθαία που έχει εγκαταστήσει η ΕΛΠΑ και τα οποία παραμένουν εσαεί στο βουνό, είναι επικίνδυνα για πρόκληση πυρκαγιάς, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες, με τις υψηλές θερμοκρασίες.
είναι ανεκδιήγητος !!!!!
Επίσης τα στηθαία αυτά έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην πυροσβεστική υπηρεσία, γιατί τα οχήματά της αδυνατούν να κάνουν αναστροφή και σε περίπτωση πυρκαγιάς, θα είναι αδύνατος ο συντονισμός των πυροσβεστών και η κατάσβεση της φωτιάς!!!
άμα θέλεις να βρεις δικαιολογίες..........
α αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο ράλλυ, με την σκόνη, το καυσαέριο και τους τεράστιους θορύβους, καταστρέφουν την πανίδα και τα σπάνια είδη που έχουν βρει καταφύγιο στον Υμηττό. Αλεπούδες, πέρδικες, αετοί, γεράκια, ασβοί, λαγοί, οδηγούνται στην εξαφάνιση»!
ΑΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕ.....ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ......ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Nα και οι 'λόγοι' της ακύρωσηςhttp://www.press-bank.com/articles/view ... E7183187EB
Μάλιστα...
Έκοψαν ή θα έκοβαν δένδρα;Θα έκαναν αποψίλωση με χημικά;Πώς θα καταστρεφόταν το δάσος με 20 αγωνιστικά;Μήπως επειδή θα έφευγε το χώμα από το ένα σημείο στο άλλο;Αλήθεια,πόσοι 'οικολόγοι' κάτοικοι έχουν αυθαίρετα κτίσματα εκεί;Τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο ράλλυ, με την σκόνη, το καυσαέριο και τους τεράστιους θορύβους, καταστρέφουν την πανίδα και τα σπάνια είδη που έχουν βρει καταφύγιο στον Υμηττό. Αλεπούδες, πέρδικες, αετοί, γεράκια, ασβοί, λαγοί, οδηγούνται στην εξαφάνιση»!
Κατά την άποψή μου γελοίο επιχείρημα.Στους δασικούς δρόμους δεν κάνουν φωλιές ούτε οι πέρδικες (που αμφιβάλω αν υπάρχουν στον Υμηττό) ούτε τα άλλα ζώα.Τα δίποδα ζώα όμως φτιάχνουν σπίτια και καταστρέφουν τους βιοτόπους τους...Και με ένα-δύο περάσματα,οδηγούνται στην εξαφάνιση όπως δραματικά λένε;Έλεος...
Τα μεταλλικά στηθαία που έχει εγκαταστήσει η ΕΛΠΑ και τα οποία παραμένουν εσαεί στο βουνό, είναι επικίνδυνα για πρόκληση πυρκαγιάς, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες, με τις υψηλές θερμοκρασίες. Επίσης τα στηθαία αυτά έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην πυροσβεστική υπηρεσία, γιατί τα οχήματά της αδυνατούν να κάνουν αναστροφή και σε περίπτωση πυρκαγιάς, θα είναι αδύνατος ο συντονισμός των πυροσβεστών και η κατάσβεση της φωτιάς!!!
Θα μπορούσαν να θέσουν ως όρο την απομάκρυνσή τους την επόμενη ημέρα του αγώνα.Όχι να ακυρώσουν την ειδική.
-
Κλασσική περίπτωση 'να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα'. Ουσιατικός λόγος δεν υπάρχει, απλά να μη γίνει.
Κάτι τέτοιοι ανέραστοι τύποι - οικολόγοι, κυνήγησαν και το Αιγίνιο. Άιντε και εις ανώτερα. -
ετσι μου ερχεται .....απο αντιδραση να σηκωσω 2,5 bar με 8 AFR απο αντιδραση...
αντι να τους ενοχλει η χαλυβουργικη και τοσες βιομηχανιες μεσα στο λεκανοπεδιο με τους τονους ρυπους σε καθημερινη βαση ,τους ενοχλουν τα αγωνιστικα με καταλυτη για 3 μερες τον χρονο σε παγκοσμια διοργανωση...
ε ρε κλωτσιες που θελεται....
-
Και γιατί δεν τους τραβάτε ένα μπαράζ εμαιλ στο info@press-bank.gr!
Για βάλτε και τα φιλαράκια στα ξένα φόρουμ να βοηθήσουν!!!!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Και γιατί δεν τους τραβάτε ένα μπαράζ εμαιλ στο info@press-bank.gr!Για βάλτε και τα φιλαράκια στα ξένα φόρουμ να βοηθήσουν!!!!
γιά πάμε.........
-
Στους Δήμους που αντέδρασαν πρέπει να τα...'ψάλουμε'.Η εφημερίδα απλώς σχόλιο έκανε.Εκτός αν είναι φερέφωνο των Δήμων.Αλλά αν δεν ενδιαφέρεται η οργάνωση,τι να κάνουμε εμείς;
-
και μαυρισμα του δημαρχου στις εκλογες απο αυτους που ψηφιζουν στην περιοχη του...
-
Στους Δήμους που αντέδρασαν πρέπει να τα...'ψάλουμε'.Η εφημερίδα απλώς σχόλιο έκανε.Εκτός αν είναι φερέφωνο των Δήμων.Αλλά αν δεν ενδιαφέρεται η οργάνωση,τι να κάνουμε εμείς;Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» από την πρώτη στιγμή που είδε το ανοσιούργημα, αποκάλυψε το θράσος των διοργανωτών, καταγγέλοντας την ΕΛΠΑ για την οικολογική καταστροφή του βουνού.
'ε όχι και σχόλιο...εδω είδε πρώτη το ανοσιούργημα και την οικολογική καταστροφή του βουνού....μόνο ο Νταβέλης τους ξέφυγε..όλα τα άλλα τα έπιασαν τα τσακάλια.....
έχει και συνέχεια .....
http://www.press-bank.gr/articles/viewn ... 1EFC7B88A8
-
Μα το site http://www.press-bank.gr/ δεν είναι του Παρατηρητή.ΕΔΜ λέγεται.Στον Παρατηρητή αν έχει site να στείλουμε.Αλλά στην ΕΔΜ γιατί;
-
Μα το site http://www.press-bank.gr/ δεν είναι του Παρατηρητή.ΕΔΜ λέγεται.Στον Παρατηρητή αν έχει site να στείλουμε.Αλλά στην ΕΔΜ γιατί;MIA AKOMH ΕΠΙΤΥΧΗ ΜΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
http://www.press-bank.gr/articles/viewn ... 1EFC7B88A8
Acropolis 2006: Ποια ειδική θα ακυρωθεί;