-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΣ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
..ΗΡΕΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Αν λοιπόν ο λόγος που αγώνας κατέβηκε στην Αθήνα και που όλοι συμφωνούμε σε αυτό, ότι ένας σημαντικός παράγοντας είναι το χρήμα τότε , από εμάς τους φορουμίστες και όσοι άλλοι εν πάση περίπτωσιν μας διαβάζουν καλό θα ήταν
όποιος έχει σκοπό να πάρει εισιτήριο για τις super stage και δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα ας μην το πραγματοποιήσει .
Είναι ότι ποιο απλό θα μπορούσε να κάνει κάποιος ώστε να μην γίνει ηθικός αυτουργός του εγκλήματος που αυτή την στιγμή συντελείτε .
Όποιος λοιπόν έχει γίνει ήδη ηθικός αυτουργός σε αυτό το έγκλημα ας το βουλώσει και ας μη αναφέρει ξανά τα περί «μα….πως τον κατάντησαν έτσι τον αγώνα…»και άλλα τέτοια …..αυτός ξέρει!!!!!!!! -
Ο χρήστης PANIPA3 έγραψε:
Αν λοιπόν ο λόγος που αγώνας κατέβηκε στην Αθήνα και που όλοι συμφωνούμε σε αυτό, ότι ένας σημαντικός παράγοντας είναι το χρήμα τότε , από εμάς τους φορουμίστες και όσοι άλλοι εν πάση περίπτωσιν μας διαβάζουν καλό θα ήταν
όποιος έχει σκοπό να πάρει εισιτήριο για τις super stage και δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα ας μην το πραγματοποιήσει .+1!!!
Γι'αυτό και εγώ αποφάσισα φέτος να την δω από την τηλεόραση μαζί με τον καφέ μου καθώς θα ξεκουράζομαι από το SD και θα προγραμματίζω τις τελευταίες λεπτομέρειες για το τριήμερο! -
όποιος έχει σκοπό να πάρει εισιτήριο για τις super stage και δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα ας μην το πραγματοποιήσει .
Είναι ότι ποιο απλό θα μπορούσε να κάνει κάποιος ώστε να μην γίνει ηθικός αυτουργός του εγκλήματος που αυτή την στιγμή συντελείτε .
Όποιος λοιπόν έχει γίνει ήδη ηθικός αυτουργός σε αυτό το έγκλημα ας το βουλώσει και ας μη αναφέρει ξανά τα περί «μα….πως τον κατάντησαν έτσι τον αγώνα…»και άλλα τέτοια …..αυτός ξέρει!!!!!!!!Aν κατάλαβα καλά, προτείνεις να οργανωθούμε όλοι ενάντια στο 'χρήμα' και να σαμποτάρουμε φέτος αποφασιστικά τον αγώνα και τις SSS.
Kαι τότε, πιστεύεις ότι οι υπεύθυνοι θα καταλάβουν, θα σχεδιάσουν έναν νέο αγώνα μακριά από την Aθήνα, χωρίς υπερειδικές, κοντά στη φύση ώστε να ευχαριστηθούν εκδρομή στο βουνό όλοι οι Eλληνίδες/Eλληνες αγνοί φίλοι του σπορ.
H δε FIA θα πει 'Mπράβο, αυτός είναι αγώνας για το λαό, σαν τα παλιά καλά Acropolis που περνάγανε από τα χωριουδάκια, με τις 200 συμμετοχές και τις εκατοντάδες ανοιχτές προσβάσεις ' και θα μας παραχωρήσει τον αγώνα ισόβια. -
Όποιος λοιπόν έχει γίνει ήδη ηθικός αυτουργός σε αυτό το έγκλημα ας το βουλώσει και ας μη αναφέρει ξανά τα περί «μα….πως τον κατάντησαν έτσι τον αγώνα…»και άλλα τέτοια …..αυτός ξέρει!!!!!!!!Aν κατάλαβα καλά, προτείνεις να οργανωθούμε όλοι ενάντια στο 'χρήμα' και να σαμποτάρουμε φέτος αποφασιστικά τον αγώνα και τις SSS.
Kαι τότε, πιστεύεις ότι οι υπεύθυνοι θα καταλάβουν, θα σχεδιάσουν έναν νέο αγώνα μακριά από την Aθήνα, χωρίς υπερειδικές, κοντά στη φύση ώστε να ευχαριστηθούν εκδρομή στο βουνό όλοι οι Eλληνίδες/Eλληνες αγνοί φίλοι του σπορ.
H δε FIA θα πει 'Mπράβο, αυτός είναι αγώνας για το λαό, σαν τα παλιά καλά Acropolis που περνάγανε από τα χωριουδάκια, με τις 200 συμμετοχές και τις εκατοντάδες ανοιχτές προσβάσεις ' και θα μας παραχωρήσει τον αγώνα ισόβια.Δεν καταλαβαίνω την λογική σου.
Μην ισοπεδώνεις τα πάντα γιατί έτσι σε συμφέρει.
Για σαμποτάρισμα των SSS μιλάω και μόνο !!!!
Δεν με αφήνει το πάθος μου ώστε να μην παρακολουθήσω τις ειδικές στα κοντοβούνια αν και έρχομαι από μακριά.
Γιατί όχι ….!!! Χωρίς υπερειδικές !!! είναι υποχρεωτικό ντε και καλά???
Όπως ψευδώς μας τα είπε ο κύριος στη tv.
Οι Ιταλοί , σαν ποιο συνειδητοποιημένοι στο σπορ είναι λακαμάδες?????
Δεν μίλησα για 200 συμμετοχές και απεριόριστες προσβάσεις .
Δεν μιλάω για ράλι 20 ετών πριν. Δυστυχώς δεν είμαι ρομαντικός αλλά ρεαλιστής.
Μιλάω για το ράλι του Καλλίδρομου της Γκιώνας των Βαρδούσιων και του Παρνασσού 3-4-5 χρόνια πριν. -
Για σαμποτάρισμα των SSS μιλάω και μόνο !!!!A μπράβο! Αυτή είναι υγιής αντίδραση: 'γουστάρετε κύριοι $$$ και κάνετε SSS ? Πάρτε τα @@@ μας στις SSS σας' Μόνο έτσι περνάει το μήνυμα που πρέπει να περάσει.
Τα υπόλοιπα, του στυλ 'δεν πατάω στη Θήβα και τους Αγ. Θεόδωρους και τον Αυλώνα' (λες και δεν ήταν ειδικές αυτές ή παρόμοιες-πολύ κοντινές μέχρι πολύ πρόσφατα) 'αχ που είναι τα έλατα' (λες και τα πεύκα είναι παρακατιανά) τα βρίσκω υπερβολικά και ανούσια
Και μερικά του στυλ 'αφού έφυγε το Ακρόπολις από το χωριό μου ποτέ να μην ξαναγίνει, χέστηκα' τα βρίσκω από κοντόφθαλμα έως γραφικά και για γέλια, αν όχι για κλάματα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
A μπράβο! Αυτή είναι υγιής αντίδραση: 'γουστάρετε κύριοι $$$ και κάνετε SSS ? Πάρτε τα @@@ μας στις SSS σας' Μόνο έτσι περνάει το μήνυμα που πρέπει να περάσει.
Τα υπόλοιπα, του στυλ 'δεν πατάω στη Θήβα και τους Αγ. Θεόδωρους και τον Αυλώνα' (λες και δεν ήταν ειδικές αυτές ή παρόμοιες-πολύ κοντινές μέχρι πολύ πρόσφατα) 'αχ που είναι τα έλατα' (λες και τα πεύκα είναι παρακατιανά) τα βρίσκω υπερβολικά και ανούσια
Και μερικά του στυλ 'αφού έφυγε το Ακρόπολις από το χωριό μου ποτέ να μην ξαναγίνει, χέστηκα' τα βρίσκω από κοντόφθαλμα έως γραφικά και για γέλια, αν όχι για κλάματα.
+1...
-
Δεν με αφήνει το πάθος μου ώστε να μην παρακολουθήσω τις ειδικές στα κοντοβούνια αν και έρχομαι από μακριά.
Γιατί όχι ….!!! Χωρίς υπερειδικές !!! είναι υποχρεωτικό ντε και καλά???
Όπως ψευδώς μας τα είπε ο κύριος στη tv.
Οι Ιταλοί , σαν ποιο συνειδητοποιημένοι στο σπορ είναι λακαμάδες?????
Δεν μίλησα για 200 συμμετοχές και απεριόριστες προσβάσεις .
Δεν μιλάω για ράλι 20 ετών πριν. Δυστυχώς δεν είμαι ρομαντικός αλλά ρεαλιστής.
Μιλάω για το ράλι του Καλλίδρομου της Γκιώνας των Βαρδούσιων και του Παρνασσού 3-4-5 χρόνια πριν.Mπορεί και να συμφωνούμε σε πολλά πράγματα.
Στην SSS του OAKA πήγα μόνο μια φορά, όταν ο αγώνας γινόταν στο Kαλλίδρομο, Γκιώνα και Bαρδούσια, αφού το είδα μία φορά προτίμησα να συνεχίσω στα βουνά.
Θεωρώ όμως ότι κάποιοι άλλοι φίλοι του αυτοκινήτου δεν έχουν χρόνο να φύγουν μακριά και θα θέλουν να δούν φέτος μόνο μία SSS. Δικαίωμά τους, άλλωστε ΛIΓOTEPA θα ξοδέψουν από όσους φύγουν για εκδρομή στη φύση. Γιατί να τους προτρέψουμε σε μαζικό μποϊκοτάζ που κακό θα κάνει σε (οποιοδήποτε) μελλοντικό Acropolis? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
A μπράβο! Αυτή είναι υγιής αντίδραση: 'γουστάρετε κύριοι $$$ και κάνετε SSS ? Πάρτε τα @@@ μας στις SSS σας' Μόνο έτσι περνάει το μήνυμα που πρέπει να περάσει.
Αυτό ακριβώς, μετά την πρώτη Λιλαία (που είχα και πρόσκληση) δεν ξαναπήγα σε SSS συνειδητά και ούτε πρόκειται να πάω. Θα το έκανα μόνο στην περίπτωση που μαζί με τα ιστορικά θα είχαν και Gr.B, Gr.A αυτοκίνητα, με παλιούς και νέους γνωστούς οδηγούς. Στην ίδια περίπτωση θα πλήρωνα και ειδική που γινόταν ένας τέτοιος παράλληλος αγώνας ανάμεσα στα 2 loop της ημέρας (βλ. Γερμανία).
-
Μια παρεούλα τριών ατόμων από το λεκανοπέδιο ή και όμορους νομούς θα ξοδέψει πολύ λιγότερα λεφτά να παρακολουθήσει και τις τρεις μέρες των αγώνα παρά αν πήγαινε μία φορά στην SSS. Η βενζίνη ακρίβυνε αλλά όχι και τόσο πολύ. Μην μου πει κανένας για έξοδα σε ταβέρνες κλπ γιατί άμα θέλεις τα πληρώνεις αυτά.
Εγώ μόνος μου να πάρω το αυτοκίνητο μου και να πάω την μία μέρα Αγία Σωτήρα την δεύτερη Λουτράκι και την τρίτη στα Σκούρτα λίγο παραπάνω χρήματα θα ξοδέψω από ότι φίλος που λύσαξε να πάει στην sss και έστειλε και courier να του αγοράσει τα εισητήρια 25 το εισιτήριο και 15 η courier 40 και όλα αυτά για μία μέρα. για να δει τα αυτοκίνητα στο Κολοσσαίο που λέει και ο Κώστας Καββαθάς!
Και το τριήμερο εισηήριο των 50 να πάρεις πάλι πιο φθηνά έρχεται το βουνό.
Με 40 ευρώ την μέρα η παρεούλα που έλεγα παραπάνω θα χόρταινε σκόνη!Τέλος πάντων καθένας απόφασίζει μόνος του, αλλά και το γεγονός ότι μία βδομάδα πριν από τον αγώνα δεν έχει κλειδώσει η τέλεση αυτών των sss δεν είναι και ότι πιο ωραίο σε όλα τα επίπεδα. Φανταστείτε αν μία βδομάδα πριν από χτεσινό τελικό του τσάμπιονς λιγκ δεν ήταν σίγουρο αν η Ελλάδα δώσει το γήπεδο για να γίνει το ματς!
Όταν λοιπόν λέμε ότι εδώ έχουμε ένα παγκόσμιο γεγονός και μία εθνική υπόθεση, θα πρέπει αυτό το γεγονός το οποίο συμφωνώ ότι είναι στο χώρο του αθλητισμού σπουδαίο,(αλλά όχι πέρα από αυτόν) να το έχεις οργανωμένο τέλεια μέχρις τελευταίας λεπτομέρειας και να έχεις προβλέψει για όλα!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό ακριβώς, μετά την πρώτη Λιλαία (που είχα και πρόσκληση) δεν ξαναπήγα σε SSS συνειδητά και ούτε πρόκειται να πάω. Θα το έκανα μόνο στην περίπτωση που μαζί με τα ιστορικά θα είχαν και Gr.B, Gr.A αυτοκίνητα, με παλιούς και νέους γνωστούς οδηγούς. Στην ίδια περίπτωση θα πλήρωνα και ειδική που γινόταν ένας τέτοιος παράλληλος αγώνας ανάμεσα στα 2 loop της ημέρας (βλ. Γερμανία).
Θέλω να προσθέσω σε αυτά που λέει ο Κώστας ότι μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να γίνουν αυτά τα Καραγκιοζιλίκια που έγιναν στην Λιλαία.
Εγώ εκτός από τις 2 πρώτες Αναβύσους (αν θεωρηθούν αυτές SSS) δεν ξαναπήγα ποτέ σε SSS πλην μόνο μιας φοράς σε ένα Μαύρο Ρόδο στο Παραλληλοδρόμιο το 2002 νομίζω και το οποίο το καταχάρηκα γιατί είναι τέτοιος ο χώρος που τα αυτοκίνητα πέρναγαν πολύ κοντά και τα «ένοιωθες» ρε παιδί μου.Kαι ήταν και δωρεάν εκτός από κάποιες «παρατυπίες» που είχαν γίνει
Και η φιλοσοφία μου στην παρακολούθηση των rally είναι καλύτερα να βλέπω λίγο και να με ακουμπάει το αγωνιστικό παρά να βλέπω ολόκληρα χιλιόμετρα μία κουκίδα. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
.......Θα το έκανα μόνο στην περίπτωση που μαζί με τα ιστορικά θα είχαν και Gr.B, Gr.A αυτοκίνητα, με παλιούς και νέους γνωστούς οδηγούς. Στην ίδια περίπτωση θα πλήρωνα και ειδική που γινόταν ένας τέτοιος παράλληλος αγώνας ανάμεσα στα 2 loop της ημέρας (βλ. Γερμανία).ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 1000 ΛΙΜΝΕΣ !!!
ΟΤΑΝ , ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ , ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ- ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ !!!
-
Ο Μαρινακης εξεφρασε την επιθυμια ρωμαντικων φιλων των παλιων Ακροπολις να δουμε αγωνιστικα του group B σε ειδικες του φετεινου.
Μεχρι τωρα δεν εχω δει αναμεσα στα ιστορικα στην Ελλαδα τετοια αυτοκινητα για τον απλο λογο οτι οι τυχον ιδιοκτητες τα προφυλασουν απο τα βεβηλα ματια και αποφευγουν να τα κυκλοφορουν,πολυ δε περισσοτερο να τα τρεξουν σε ειδικες.
Αρα η μονη λυση ειναι οταν αρχισει η ετοιμασια για το 55ο να μαθουμε απο τους Γερμανους και τους Φιλανδους το τροπο που τα καταφερνουν και να τους μιμηθουμε.(Πολλοι θα θυμηθουν οτι αναλογα post γραφονται καθε χρονο,αλλα....)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ο Μαρινακης εξεφρασε την επιθυμια ρωμαντικων φιλων των παλιων Ακροπολις να δουμε αγωνιστικα του group B σε ειδικες του φετεινου.
Μεχρι τωρα δεν εχω δει αναμεσα στα ιστορικα στην Ελλαδα τετοια αυτοκινητα για τον απλο λογο οτι οι τυχον ιδιοκτητες τα προφυλασουν απο τα βεβηλα ματια και αποφευγουν να τα κυκλοφορουν,πολυ δε περισσοτερο να τα τρεξουν σε ειδικες.
Αρα η μονη λυση ειναι οταν αρχισει η ετοιμασια για το 55ο να μαθουμε απο τους Γερμανους και τους Φιλανδους το τροπο που τα καταφερνουν και να τους μιμηθουμε.(Πολλοι θα θυμηθουν οτι αναλογα post γραφονται καθε χρονο,αλλα....)
DAP, είναι δύσκολο να δούμε σε παράλληλο αγώνα με το κανονικό Ακρόπολις παλιά καλά αγωνιστικά αφού τα χώματα μας είναι άγρια και ο καθένας που έχει ένα τέτοιο αυτοκίνητο (και είναι αρκετοί στην Ελλάδα) διστάζουν να τα βγάλουν και να τα καταπονήσουν.
Στις 1000 Λίμνες το χώμα είναι «χαλί» στην Γερμανία είναι άσφαλτος και δεν ξέρω πόσους ξένους με τέτοια αυτοκίνητα θα μπορούσαν να δελεάσουν από την Ελλάδα για να έρθουν να τρέξουν σε παράλληλο αγώνα με το κανονικό Ακρόπολις. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Τέλος πάντων καθένας απόφασίζει μόνος του, αλλά και το γεγονός ότι μία βδομάδα πριν από τον αγώνα δεν έχει κλειδώσει η τέλεση αυτών των sss δεν είναι και ότι πιο ωραίο σε όλα τα επίπεδα. Φανταστείτε αν μία βδομάδα πριν από χτεσινό τελικό του τσάμπιονς λιγκ δεν ήταν σίγουρο αν η Ελλάδα δώσει το γήπεδο για να γίνει το ματς!
Όταν λοιπόν λέμε ότι εδώ έχουμε ένα παγκόσμιο γεγονός και μία εθνική υπόθεση, θα πρέπει αυτό το γεγονός το οποίο συμφωνώ ότι είναι στο χώρο του αθλητισμού σπουδαίο,(αλλά όχι πέρα από αυτόν) να το έχεις οργανωμένο τέλεια μέχρις τελευταίας λεπτομέρειας και να έχεις προβλέψει για όλα!
Ακριβώς το γεγονός ότι έχουμε ένα παγκόσμιο γεγονός κ μια εθνική υπόθεση για πάρα πολλά χρόνια θα έπρεπε να στηρίζεται απ όλες τις πλευρές! Απ όλες όμως.
Εδώ έγινε χθες ένας τελικός Champions League κ κινητοποιήθηκαν οι πάντες. Προβλήθηκε κ διαφημίστηκε κ ενώ εγκυμονούσε κ πολλούς κινδύνους με την άφιξη φιλάθλων όλα διεξήχθησαν άψογα. Για ένα γεγονός το οποίο είχε ξαναγίνει το 94.
Το Acropolis όμως που είναι μια γιορτή παγκόσμια του μηχανοκίνητου αθλητισμού κ έχουμε την τιμή να την φιλοξενούμε κάθε χρόνο το επίσημο κράτος, κ όχι μόνο, την αγνοεί, κάποιοι στενόμυαλοι την κατουράνε κ κάποιοι άλλοι πάνε να βγάλουν ότι μπορούν κ δεν μπορούν απο τον αγώνα, σε πολλές περιπτώσεις όμως εις βάρος του αγώνα.Όχι δεν θα συγκρίνω τον τελικό του πιο δημοφιλούς αθλήματος μ ένα rally του παγκοσμίου. Θα συγκρίνω όμως την διαφήμιση, την προβολή κ την κινητοποιήση ενός μεμονωμένου γεγονότος που έγινε στην Ελλάδα για 2η φορά στα 15 χρόνια με το Acropolis που γίνεται κάθε χρόνο κ που δεν του δίνουν ούτε το 1/100 της προβολής κ της σημασίας του πρώτου. Με ότι αυτό συνεπάγεται!!!
Θα είναι εξευτελιστικό αν τελικά ακυρωθεί κ η SSS για τον οποιαδήποτε λόγο. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να γίνει εκεί ή κάπου αλλού. Το θέμα είναι ότι δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για ακύρωση ειδικής από πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτογκόλ απο τ αποδυτήρια!!!???
-
-
Επίσης να προσθέσω ότι γενικότερα την υπάρξη των SSS προσωπικά την βρίσκω πολύ θετική. Προσφέρουν ένα θεαματικό show που φέρνουν κοντά κ κόσμο που δεν θα πάει στα βουνά.
Το πως θα γίνει η οργάνωση κ η διαχείρηση αυτού του show είναι ένα άλλο γεγνός το οποίο βαρύνει τους διοργανωτές. Όπως τις τιμές των εισιτηρίων ή το περιεχόμενο για να προσελκύσει όσο περισσότερο κοινό γίνεται. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Τέλος πάντων καθένας απόφασίζει μόνος του, αλλά και το γεγονός ότι μία βδομάδα πριν από τον αγώνα δεν έχει κλειδώσει η τέλεση αυτών των sss δεν είναι και ότι πιο ωραίο σε όλα τα επίπεδα. Φανταστείτε αν μία βδομάδα πριν από χτεσινό τελικό του τσάμπιονς λιγκ δεν ήταν σίγουρο αν η Ελλάδα δώσει το γήπεδο για να γίνει το ματς!
Ακριβώς το γεγονός ότι έχουμε ένα παγκόσμιο γεγονός κ μια εθνική υπόθεση για πάρα πολλά χρόνια θα έπρεπε να στηρίζεται απ όλες τις πλευρές! Απ όλες όμως.
Εδώ έγινε χθες ένας τελικός Champions League κ κινητοποιήθηκαν οι πάντες. Προβλήθηκε κ διαφημίστηκε κ ενώ εγκυμονούσε κ πολλούς κινδύνους με την άφιξη φιλάθλων όλα διεξήχθησαν άψογα. Για ένα γεγονός το οποίο είχε ξαναγίνει το 94.
Το Acropolis όμως που είναι μια γιορτή παγκόσμια του μηχανοκίνητου αθλητισμού κ έχουμε την τιμή να την φιλοξενούμε κάθε χρόνο το επίσημο κράτος, κ όχι μόνο, την αγνοεί, κάποιοι στενόμυαλοι την κατουράνε κ κάποιοι άλλοι πάνε να βγάλουν ότι μπορούν κ δεν μπορούν απο τον αγώνα, σε πολλές περιπτώσεις όμως εις βάρος του αγώνα.Όχι δεν θα συγκρίνω τον τελικό του πιο δημοφιλούς αθλήματος μ ένα rally του παγκοσμίου. Θα συγκρίνω όμως την διαφήμιση, την προβολή κ την κινητοποιήση ενός μεμονωμένου γεγονότος που έγινε στην Ελλάδα για 2η φορά στα 15 χρόνια με το Acropolis που γίνεται κάθε χρόνο κ που δεν του δίνουν ούτε το 1/100 της προβολής κ της σημασίας του πρώτου.
Θα είναι εξευτελιστικό αν τελικά ακυρωθεί κ η SSS για τον οποιαδήποτε λόγο. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να γίνει εκεί ή κάπου αλλού. Το θέμα είναι ότι δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για ακύρωση ειδικής από πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτογκόλ απο τ αποδυτήρια!!!???
Μην ξεχνάς όμως ότι η υπόθεση αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα ήταν πάντα μία εσωστρεφής διαδικασία που οι εμπλεκόμενοι σε αυτή ποτέ δεν θέλησαν να την «ανοίξουν» προς τα έξω.
Δεν νομίζω λοιπόν να μπορείς να ζητήσεις τα ρέστα από κάποιον γιατί δεν σε βοηθάει ενώ δεν του έχεις ζητήσει να σε βοηθήσει ή και μπορεί να θέλεις αν τον κρατήσεις μακριά!
Όσο για το κράτος πολλοί από εμάς (και εγώ μέσα) υποτιμούμε πολλές φορές γεγονότα που μας φαίνονται σαν αυτονόητα. Δηλαδή η συμμετοχή της Αστυνομίας για την τήρηση της τάξης και την διευκόλυνση των εμπλεκομένων ή η επιφυλακή των νοσοκομείων των περιοχών του ραλλυ δεν είναι στην ουσία μια προσφορά του κράτους για τον αγώνα; -
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Το Acropolis όμως που είναι μια γιορτή παγκόσμια του μηχανοκίνητου αθλητισμού κ έχουμε την τιμή να την φιλοξενούμε κάθε χρόνο το επίσημο κράτος, κ όχι μόνο, την αγνοεί, κάποιοι στενόμυαλοι την κατουράνε κ κάποιοι άλλοι πάνε να βγάλουν ότι μπορούν κ δεν μπορούν απο τον αγώνα, σε πολλές περιπτώσεις όμως εις βάρος του αγώνα.Θα είναι εξευτελιστικό αν τελικά ακυρωθεί κ η SSS για τον οποιαδήποτε λόγο.
+1000
...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ !!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ-ΕΣ........
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ
54ο - SSS Ιππόδρομος