-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κι όσο σκέφτομαι ότι το ράλι του 2005 άγγιξε την τελειότητα, ικανοποιώντας τόσο τις επιταγές ενός σύγχρονου ράλι(με την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ SSS, σε ολόσωστη δοσολογία), όσο και τους παραδοσιακούς θεατές. Τουλάχιστον θα μείνω με τη χαρά ότι το παρακολούθησα και τις 4 μέρες.....Αυτή την γνώμη έχω και εγώ. Το ραλλυ του 2005 δεν έπρεπε να το πειράξουν. Με λίγες αλλαγές κάθε χρόνο θα μπορούσε να είναι κάθε χρόνο «φρέσκο» και το κυριότερο θα ήταν Ακρόπολις.
-
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι με αφορμή το σενάριο για αναβολή των SSS αν τελικά τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει η ιδιοκτήτες αλόγων τους δικαιώσει.
Υπάρχουν σχέδια που να προβλέπουν αλλαγές σε μεγάλα κομμάτια του Ακρόπολις σε περιπτώσεις που για τον ένα ή για τον άλλο λόγο μεγάλα κομμάτια του αγώνα θα πρέπει να τεθούν εκτός αυτού;
Δηλαδή πίσω από το Ακρόπολις που όλοι γνωρίζουμε για αγώνα του 2007 υπάρχουν κάποιες διαδρομές καβάτζες που μπορούν να αντικαταστήσουν ότι θα ματαιωθεί αν ματαιωθεί;
Όταν καταθέτει η ΕΛΠΑ το φάκελο Ακρόπολις για έγκριση στην FIA υπάρχει και κεφάλαιο που αφορά τέτοιες καταστάσεις και δίνει λύσεις σε αυτές;
-
Αυτό που λες δε γίνεται, για τον απλό λόγο πως δεν θα έχουν γίνει αναγνωρίσεις στις 'καβάτζες' και άρα δεν μπορούν να είναι ειδικές του αγώνα. Αν δικαιωθούν οι αλογομούρηδες, οι SSS θα ματαιωθούν και αυτό είναι όλο (ως προς το αγωνιστικό μέρος, διότι ως προς το αστικό -αποζημιώσεις κτλ.- φαντάζομαι θα γίνει το έλα να δεις, χώρια το ρεζίλι).
Ωστόσο, όπως έγινε και στην Αργεντινή, η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τη διαδρομή του αγώνα, ώστε να επαναλάβει κάποιες ειδικές, πχ. να κάνει άλλη μία Αγ. Θεόδωρους
-
Μιλούσα για χρονικό διάστημα τέτοιο που να δίνει το δικαίωμα στα πληρώματα για δοκιμές , αλλά αυτό που λές με την επανάληψη μερικών ss ακούγεται πιο βολικό, μάλιστα επαναλαμβάνεις και μία μεγάλη ss και είσαι μέσα και στα χιλιόμετρα.
Αλλά η χαλάστρα θα έχει γίνει. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
**διότι ως προς το αστικό -αποζημιώσεις κτλ.- **φαντάζομαι θα γίνει το έλα να δεις, χώρια το ρεζίλι)....ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΕΥΡΙ !!!!
Ο ΨΙΨΙΚΑΣ ΤΟΝ ΓΥΡΕΥΕΙ...........
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Κι όσο σκέφτομαι ότι το ράλι του 2005 άγγιξε την τελειότητα, ικανοποιώντας τόσο τις επιταγές ενός σύγχρονου ράλι(με την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ SSS, σε ολόσωστη δοσολογία), όσο και τους παραδοσιακούς θεατές. Τουλάχιστον θα μείνω με τη χαρά ότι το παρακολούθησα και τις 4 μέρες.....
Αυτή την γνώμη έχω και εγώ. Το ραλλυ του 2005 δεν έπρεπε να το πειράξουν. Με λίγες αλλαγές κάθε χρόνο θα μπορούσε να είναι κάθε χρόνο «φρέσκο» και το κυριότερο θα ήταν Ακρόπολις.
ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ 2005 !!!
ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Κ ΑΝΝΙΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ Κ ΛΑΜΑΡΗ ΚΑΙ ΣΙΑ.. ΦΙΣΚΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ $$$$$$$$$$ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑ.
ΕΚΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 2006 ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2005!!!!! ( ΔΕΝ ΤΡΕΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ -ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ) ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ,ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, Η Κ ΑΝΝΙΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΤΟ 2006 !!! [/b] -
Τουλάχιστον θα ξέρουμε αν βγει ο αγώνας και από τα καλεντάρι του WRC (πολύ πιθανό το βλέπω αν ακυρωθεί και η SSS) να κατηγορήοσυμε την κυρία Αννίτα!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ $$$$$$$$$$ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑ....ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΕΥΡΙ !!!!
Ο ΨΙΨΙΚΑΣ ΤΟΝ ΓΥΡΕΥΕΙ...........
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Μιά ζωή οι 'καταραμένοι' αγώνες γίνονται στα κρυφά. ΄Ετσι κάπως έγινε και τώρα. Να μην μας πάρουν είδηση. Οι άλλοι μάγκες, είχαν τα δικά τους σώπασαν και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή.
Αφού γνωρίζετε κύριοι ότι εδώ και χρόνια ο τελευταίος κοινοτάρχης προσπαθεί να βγάλει χρήματα. Δημιουργήστε συνεπώς τετελεσμένο γεγονός πριν σας στριμώξοπυν στον τοίχο.
Τώρα αυτοί έχουν το πεπόνι και το καρπούζι.
Είδατε που μόλις πέξετε εκτός γηπέδου που το έχετε του χρεριού σας χάνετε συνεχώς; Μόνο εμάς τους οδηγούς ξέρετε να νικάτε με τα κόλπα σας. Αυτά όμως στους απέξω δεν πιάνουν.
kri.kri
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
Μιά ζωή οι 'καταραμένοι' αγώνες γίνονται στα κρυφά. ΄Ετσι κάπως έγινε και τώρα. Να μην μας πάρουν είδηση. Οι άλλοι μάγκες, είχαν τα δικά τους σώπασαν και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή.
Αφού γνωρίζετε κύριοι ότι εδώ και χρόνια ο τελευταίος κοινοτάρχης προσπαθεί να βγάλει χρήματα. Δημιουργήστε συνεπώς τετελεσμένο γεγονός πριν σας στριμώξοπυν στον τοίχο.
Τώρα αυτοί έχουν το πεπόνι και το καρπούζι.
Είδατε που μόλις πέξετε εκτός γηπέδου που το έχετε του χρεριού σας χάνετε συνεχώς; Μόνο εμάς τους οδηγούς ξέρετε να νικάτε με τα κόλπα σας. **Αυτά όμως στους απέξω δεν πιάνουν.
_____________**kri.kri..ΣΩΣΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ !!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Τουλάχιστον θα ξέρουμε αν βγει ο αγώνας και από τα καλεντάρι του WRC (πολύ πιθανό το βλέπω αν ακυρωθεί και η SSS) να κατηγορήοσυμε την κυρία Αννίτα!ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ...
ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ...
ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΙΕΣΤΗΚΕ...ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΣΥΧΝΑ - ΠΥΚΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ???
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Τουλάχιστον θα ξέρουμε αν βγει ο αγώνας και από τα καλεντάρι του WRC (πολύ πιθανό το βλέπω αν ακυρωθεί και η SSS) να κατηγορήοσυμε την κυρία Αννίτα!
ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ...
ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΙΕΣΤΗΚΕ...ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΣΥΧΝΑ - ΠΥΚΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ???
Ετσι πιστευω και εγω.Πέρισυ η ίδια έλεγε (εδω,κάπου μεσα στο φόρουμ) οτι δεν θα κατεβει με τίποτα το ακρόπολις στην Αθηνα,αλλά στο τέλος
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
... Αν δικαιωθούν οι αλογομούρηδες....Τελικά το μεγάλο δίλημα θα είναι τι να παίξω?
Loeb γκανιάν
Gronholm πλασέSordo - Hirvonen δίδυμο?
4-2 ή 3-5 ?
Γμτ τον ιπποδρομό μου!!!!!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
... Αν δικαιωθούν οι αλογομούρηδες....
Τελικά το μεγάλο δίλημα θα είναι τι να παίξω?
Loeb γκανιάν
Gronholm πλασέSordo - Hirvonen δίδυμο?
4-2 ή 3-5 ?
Γμτ τον ιπποδρομό μου!!!!!
...ΜΗΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ !!!
ΙΩΑΝΝΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ φορκαστ !!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε μου ,εχει δωσει συνεντεύξεις πολλές φορές ( η τελευταία στους 4ΤΜαιου ) και εκθειάζει το πλεονέκτημα της υποδομής ( ξενοδοχειακής και άλλης ..) που παρέχει το λεκανοπέδιο,δεν είναι άμοιρη ευθυνών ή κυρία Αννίτα...βέβαια σε καμμιά περίπτωση δεν φέρει το βάρος της απόφασης της μεταφοράς του ράλλυ στο κέντρο ,ενός ομολογουμένως πολύ πετυχημένου αγώνα ( 2005)
-
Η συμμετοχή στο Rally Acropolis ήταν ένα παιδικό όνειρο από τότε που περίμενα ξημερώματα στο πρακτορείο λεωφορείων της Καρδίτσας να έρθουν οι «4 Τροχοί» από την Αθήνα για να δω τι ώρα θα περνούσαν ο Μουνάρι και ο Τοϊβόνεν από τις ειδικές διαδρομές του «Ταρζάν» και της «Ανάβρας» και να οργανώσω το ετήσιο ομαδικό σκασιαρχείο για να θαυμάσουμε τα περάσματα των «θεών». Πέρυσι και ύστερα από πολλά χρόνια και περισσότερα ..κιλά κατάφερα επιτέλους να πάρω μέρος ως συνοδηγός στον «εθνικό» μας αγώνα. Αλλά λόγω απειρίας και ενθουσιασμού προσπαθήσαμε να προσπεράσουμε ένα άλλο πλήρωμα μέσα στα Σκούρτα και φυσικά οι συνέπειες ήταν δυσάρεστες. Από τότε όλες οι προσπάθειες που κάναμε, συμμετέχοντας σε διάφορους πρωταθληματικούς, ή τοπικούς αγώνες, αποσκοπούσαν σε μια καλή παρουσία στο εφετινό Rally Acropolis, στο οποίο έχουμε δηλώσει συμμετοχή.
Όλοι φαντάζεστε λοιπόν πως αισθάνομαι όταν παραμονές του αγώνα ματαιώθηκε ο Υμηττός και επιπλέον κινδυνεύουν να ματαιωθούν και οι τρεις σούπερ – ειδικές από αντιδράσεις που μόνο σ΄ αυτή τη χώρα μπορεί να εκδηλωθούν (δεν προχωρώ σε χαρακτηρισμούς , επειδή ως δημοσιογράφος έχω βαρεθεί να με μηνύουν βάσει του γνωστού «τυποκτόνου» νόμου - αλλά πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνεσθε τι εννοώ).
Μέχρι σήμερα απέφυγα να εκφρασθώ μέσα από το forum , επειδή αφενός δεν μου αρέσει η γκρίνια και αφετέρου ήθελα πρώτα να μάθω για πράγματα και καταστάσεις πριν πω τη γνώμη μου. Σήμερα όμως οφείλω να πάρω θέση και πρέπει να πω τα εξής: Είναι προφανές ότι στο θέμα που δημιουργήθηκε με την «σούπερ – ειδική» βρίσκονται αντιμέτωπες δύο διαμετρικά αντίθετες «φιλοσοφίες» ζωής. Εκείνη όσων ασχολούνται με τα ράλλυ και πληρώνουν στη μεγάλη πλειοψηφία τους από την τσέπη τους για να αγωνισθούν σε ένα άθλημα που δεν προσφέρει μόνο μεγάλες συγκινήσεις, αλλά επιδρά καθοριστικά στην τεχνολογία των καθημερινών μέσω μεταφοράς – δηλαδή στην κυριολεξία «σώζει ζωές». Και μια άλλη, η οποία αποσκοπεί μόνο στο κέρδος - και όπως όλοι ξέρουμε «καταστρέφει ζωές» με τον τζόγο.
Πιστεύω λοιπόν ότι πρέπει να αφήσουμε κατά μέρος τις συνηθισμένες γκρίνιες και διαφωνίες και να αντιδράσουμε όλοι μαζί δυναμικά σε αυτήν την προκλητική απόπειρα υπονόμευσης και υποβάθμισης μιας αγωνιστικής εκδήλωσης που όχι μόνο αποτελεί το «εθνικό» μας ράλλυ αλλά προσφέρει πολλά στη χώρα. Δεν ξέρω ποια μορφή πρέπει να πάρει αυτή η αντίδραση (υπάρχουν πολλές και ήδη έχω προτείνει κάποιες ) αλλά πιστεύω ότι μέχρι στιγμής η αντίδραση των αρμοδίων ήταν υποτονική. Η δύναμη του αθλήματος είναι ο κόσμος που το αγαπά και συμμετέχει σ΄ αυτό και δυστυχώς δεν αξιοποιείται. Αυτό – μαζί με άλλες σοβαρές «επικοινωνιακές» ανεπάρκειες – έχουν κάνει τους αγώνες αυτοκινήτου ένα «περιθωριακό άθλημα», ενώ στην τηλεοπτική εποχή μας έπρεπε να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Οι αγώνες αυτοκινήτου δεν είναι ένα άθλημα κάποιων «περίεργων», ή «προνομιούχων», αλλά μια διαρκής πάλη του ανθρώπου με τις δυνάμεις της Φύσης, το αποτέλεσμα της οποίας επιδρά καθοριστικά στην οδική ασφάλεια. Και θα θρηνούσαμε πολύ λιγότερα θύματα κάθε χρόνο αν η Πολιτεία έθετε υπο την αιγίδα της αυτό το συναρπαστικό άθλημα προκειμένου η βασική φιλοσοφία των αγώνων (σεβασμός στην τεχνολογία και την ανθρώπινη ζωή) να περνούσε μέσα από τους αγώνες στην ευρύτερη κοινωνία. Δεν χρειάζεται παρά μόνον καλή θέληση, μια άλλη αντίληψη από τους «αρμόδιους» και μερικά «ψίχουλα» από τον τεράστιο κρατικό κορβανά των διαφημίσεων. Ας ξεφύγουμε λοιπόν από τη μιζέρια μας κι ας διεκδικήσουμε όσα πραγματικά αξίζει αυτό που αγαπάμε περισσότερο.“Vas” , συνοδηγός του Πάνου Ζήση
-
ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΤΟΥΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΝ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΙΝΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΠΛΑΚΑΤ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ??
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!ΟΙ Ε.Δ. ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ (3) ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΩΡΑ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Σκέφτομαι να μπώ στην ειδική 4 ώρες πριν το 1ο αυτοκίνητο, 1 ώρα δλδ νωρίτερα από την ώρα κλεισίματος της ειδικής...
Απλά θα κινηθώ ανάποδα στη φορά της ειδικής μπαίνοντας από τον τερματισμό της, και για αυτό έκανα την ερώτηση μήπως έπρεπε να μπω ακόμα πιο νωρίς (π.χ. 2 ώρες πριν από το κλείσιμο της ειδικής - 5 ώρες δλδ πριν από το 1ο αυτοκίνητο)...
Ευχαριστώ για την επισήμανση!
_
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΙΕΣΤΗΚΕ...Νομίζω ότι η απόφαση και ευθύνη για μεταφορά του αγώνα βαραίνει άλλους.Η κυρία Αννίτα και η ομάδα της μάλλον πήραν την εντολή να σχεδιάσουν έναν αγώνα στην Αττική και αυτό έκαναν γιατί αυτή είναι η δουλειά τους.Τώρα αν στην πορεία γλυκάθηκαν και αυτοί......
-
ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΤΟΥΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΝ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΙΝΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΠΛΑΚΑΤ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ??
Δεν ιδρώνει το αυτί τους αυτωνών.
Πέρυσι υπήρξαν σαφώς περισσότερες αντιδράσεις και παρόλα αυτά δεν άλλαξε τίποτα. Εφαρμόζουν το σύστημα : άστο θα βαρεθούν και θα σταματήσουν να διαμαρτύρονται και μετά θα ξεχαστεί.
Πολλά τα παραδείγματα του παραπάνω συστήματος : Χρηματιστήριο , υπόθεση Άλεξ στη Βέροια , ομόλογα , Αμερικάνικοι πόλεμοι , φαγοπότι Ολυμπ. αγώνων 2004 , βύθιση Sea Diamond , νεκροί σε σχολικές εκδρομές και σε συμπλοκές οπαδών και χίλια δύο άλλα.
54 RALLY ACROPOLIS 2007