-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Το επίπεδο των ομάδων το βλέπεις στην Ευρώπη.Α δηλαδη φετος που ειστε μια αιωνιότητα πίσω μας στο πρωταθλημα,θα τα πηγαινατε καλύτερα στην Ευρωπη... Αρα το πρωταθλημα κι αυτο ηταν στημενο... Δηλαδη και η Liverpool επειδη εφτασε πιο μακρυα απο την Μαντσεστερ ειναι καλύτερη ομάδα...εχει υψηλότερο επίπεδο... Ωραια λογική δε λέω...
og2002gr Κομπλεξικοι δεν ειμαστε εσεις,αλλα εσείς που σας εχουμε στο καναβατσο και αντι να μου κανετε αμτιπαραθεση με τα μεταξυ μας παιχνίδια μιλάτε συνεχεια για την Ευρωπη λες και ειναι ακριβως το ιδιο πραμα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το επίπεδο των ομάδων το βλέπεις στην Ευρώπη.
Α δηλαδη φετος που ειστε μια αιωνιότητα πίσω μας στο πρωταθλημα,θα τα πηγαινατε καλύτερα στην Ευρωπη... Αρα το πρωταθλημα κι αυτο ηταν στημενο... Δηλαδη και η Liverpool επειδη εφτασε πιο μακρυα απο την Μαντσεστερ ειναι καλύτερη ομάδα...εχει υψηλότερο επίπεδο... Ωραια λογική δε λέω...
og2002gr Κομπλεξικοι δεν ειμαστε εσεις,αλλα εσείς που σας εχουμε στο καναβατσο και αντι να μου κανετε αμτιπαραθεση με τα μεταξυ μας παιχνίδια μιλάτε συνεχεια για την Ευρωπη λες και ειναι ακριβως το ιδιο πραμα...
Αλλο επίπεδο ομαδων η Liverpool και η MU από Ολυμπιακό και Παναθηναικό. Αλλο πρωτάθλημα στην Αγγλία από Ελλάδα. Δεν υπάρχει σύγκριση.....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κομπλεξικοι δεν ειμαστε εσειςΚαι ποιοι εισαστε εμεις?
Καλα αν δεν ειναι κομπλεξικο να ασχολησε σημερα με το φαουλ του Νινη τοτε ενταξει.
Παω πασ(χ)ο!! -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Αλλο επίπεδο ομαδων η Liverpool και η MU από Ολυμπιακό και Παναθηναικό. Αλλο πρωτάθλημα στην Αγγλία από Ελλάδα. Δεν υπάρχει σύγκριση.....Φυσικα αλλο επιπεδο..Δεν εξεταζουμε αυτο ομως.. Μου λες:Ο βαζελος παιζει καλύτερα στην Ευρωπη (όποτε παταει) κι ας παιρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακος,αρα ο βαζελος ειναι καλύτερος..
Και σου λεω,η Liverpool θα παιξει τελικο στο cl,ενω η μαντσεστερ θα παρει πρωταθλημα,αρα η Λιβερπουλ είναι καλύτερη... Αν το βρισκεις λογικο,νταξ σας χαριζω και τα 11 πρωταθλήματα που χω παρειog τι εχουνε ρε οι γυναικες της πατριδας μου;
Υγ:Ασχολουμαι με το φαουλ του Νινη,γιατι (σε συνδυασμο με το αποτελεσμα της Ξανθης...που ειχε να χασει 40 παιχνιδια στην εδρα της) βρωμαει κατι για το ποιούς ηθελαν,καποιοι,να σωθούν...Αν σε κερδιζε η Κερκυρα,νταξ εκτός απο μια ακομα ξεφτίλα,θα σωνόταν...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αλλο επίπεδο ομαδων η Liverpool και η MU από Ολυμπιακό και Παναθηναικό. Αλλο πρωτάθλημα στην Αγγλία από Ελλάδα. Δεν υπάρχει σύγκριση.....
Φυσικα αλλο επιπεδο..Δεν εξεταζουμε αυτο ομως.. Μου λες:Ο βαζελος παιζει καλύτερα στην Ευρωπη (όποτε παταει) κι ας παιρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακος,αρα ο βαζελος ειναι καλύτερος..
Και σου λεω,η Liverpool θα παιξει τελικο στο cl,ενω η μαντσεστερ θα παρει πρωταθλημα,αρα η Λιβερπουλ είναι καλύτερη... Αν το βρισκεις λογικο,νταξ σας χαριζω και τα 11 πρωταθλήματα που χω παρειog τι εχουνε ρε οι γυναικες της πατριδας μου;
Δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ο Παναθηναικός είναι για χρόνια χάλια στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη δεν πάει καλά. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίρνει τα Πρωταθλήματα (γιατί ίσως έχει καλύτερη ομάδα) αλλά στην Ευρώπη .... χάλια και αυτός. Κάτι πρέπει να γίνει στο Ελληνικό πρωτάθλημα για να πάμε καλά και έξω. Βλέπεις, κατηγορούμε τους Τούρκους, αλλά πήραν κύπελλο UEFA. Αντε να δούμε θα το πάρει καμμιά Ελληνική ομάδα?
-
Καλα εχει πλακα να βλεπεις γαυροβαζελοαεκτζιδες να τσακωνονται...
-
Mονο γελιο?
Να βλεπεις να μαλωνουν για το ποιος ειναι το ποιο τσιρκο -
Η Ξανθη ειχε να χασει 13 χρονια στην εδρα της... χιχιχι
Η ΑΕΚ κωλοβαρουσε στη Νεα Σμυρνη χιχιχι
Οπως και ο ΟΦΗ... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Η Ξανθη **ειχε να χασει 13 χρονια **στην εδρα της... χιχιχι
Οπως και ο ΟΦΗ... -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Η Ξανθη **ειχε να χασει 13 χρονια **στην εδρα της... χιχιχι
Οπως και ο ΟΦΗ...Αστεια υπερβολη ηταν, δεν το εννοουσα, ειχε να χασει πολυ καιρο ηθελα να πω.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Που κανω λάθος,εισαι στο cl και δεν το ξέρω; Μπαααααααα,δε νομιζω....Υγ:17 πόντους πίσω εμεινες τελικα....και συνεχιζεις να μιλας για επίπεδο ομάδων;
Και εσεις που ειστε CL τι κανετε?? Τρωτε τις 7ρες και ειστε ανικανοι να κανετε εκτος εδεας νικη
Στην Ευρωπη δεν περνανε τα λαμογια, εκει δεν εχει διαπλοκη, ποσοι προεδροι σας ειπαμε πως εχουν παει φυλακη? -
Λαμογιές και διαπλοκή με 17 ολόκληρους πόντους διαφορά? Τι άλλο θα ακούσουμε?
-
Τελικά τί είναι χειρότερο;
Να είσαι η που#%να της Ευρώπης;
Ή να είσαι η που#%να της Ελλάδας; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ή να είσαι η που#%να της Ελλάδας; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ή να είσαι η που#%να της Ελλάδας;χειρότερο μάλλον είναι να χάνεις τον καιρό σου ψάχνοντας τη διαφορά
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ή να είσαι η που#%να της Ελλάδας;χειρότερο μάλλον είναι να χάνεις τον καιρό σου ψάχνοντας τη διαφορά
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Που κανω λάθος,εισαι στο cl και δεν το ξέρω; Μπαααααααα,δε νομιζω....
Υγ:17 πόντους πίσω εμεινες τελικα....και συνεχιζεις να μιλας για επίπεδο ομάδων;
Και εσεις που ειστε CL τι κανετε?? Τρωτε τις 7ρες και ειστε ανικανοι να κανετε εκτος εδεας νικη
Στην Ευρωπη δεν περνανε τα λαμογια, εκει δεν εχει διαπλοκη, **ποσοι **προεδροι σας ειπαμε πως εχουν παει φυλακη?Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φυλακισμένων Προέδρων
-
Πως τα φερνει η π%ανα η ζωηηηηηη
Πως τα φερνει η π%ανα η ζωηηηηηη
Μιά στη Β' Εθνικη
Δύο στη Β' Εθνικη
ΔΕ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗΗΗΗ!** -
Δε νομιζω οτι ειχε καποιος σκοπο να σας ριξει....
-
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#9]