-
Με τις θερμικές μεμβράνες του καλοριφέρ στο πίσω τζάμι τί ισχύει;Δεν υπάρχει πρόβλημα με την θερμότητα που παράγουν;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Με τις θερμικές μεμβράνες του καλοριφέρ στο πίσω τζάμι τί ισχύει;Δεν υπάρχει πρόβλημα με την θερμότητα που παράγουν;Μάλλον εννοείς τις αντιστάσεις που υπάρχουν στο πισω τζάμι για το ξεθάμπωμα.
Αν ναι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα που προφυλάσονται και οι αντιστάσεις όταν καθαρίζεις το πίσω τζάμι. Μια και είναι καλυμένες με το 'φίλμ'.
-
μολις εκανα την εγγραφή μου στο forum και έπιασα δουλεια.Σήμερα καθώς πήγαινα για διασκέδαση σταματησα σε μπλόκο της τροχαίας στη βέροια και μου έκοψαν κλήση για φιμε.τα φιμε ήταν της 3Μ μια σκαλα μετα απο το πιο ανοιχτο της εταιρείας.μου είπε ο τριχονόμος πως δεν επιτρέπονται ούτε πίσω και οτί πρέπει να τα βγάλω όλα.επίσης μου είπε πως του χρωστάω χάρη γιατι κανονικα θα μου έκανε αφαίρεση διπλωματος και πινακίδες αλλα λόγο γιορτών δεν το έκανε.πως σας φαίνεται;εγω πάντως εκνευρίστηκα αρκετα με την όλη υπόθεση
-
μολις εκανα την εγγραφή μου στο forum και έπιασα δουλεια.Σήμερα καθώς πήγαινα για διασκέδαση σταματησα σε μπλόκο της τροχαίας στη βέροια και μου έκοψαν κλήση για φιμε.τα φιμε ήταν της 3Μ μια σκαλα μετα απο το πιο ανοιχτο της εταιρείας.μου είπε ο τριχονόμος πως δεν επιτρέπονται ούτε πίσω και οτί πρέπει να τα βγάλω όλα.επίσης μου είπε πως του χρωστάω χάρη γιατι κανονικα θα μου έκανε αφαίρεση διπλωματος και πινακίδες αλλα λόγο γιορτών δεν το έκανε.πως σας φαίνεται;εγω πάντως εκνευρίστηκα αρκετα με την όλη υπόθεση
-
από όσο ξέρω μαλακίες σου είπε.
τα φιμέ έχουν μόνο πρόστιμο 33 ευρώ και τίποτα άλλο.-
έχω τα Llummar Alu Light (η τελευταία σκάλα αλλά μην φανταστείς φαίνομαι απέξω) εδώ Αττική έχω περάσει από άπειρα μπλόκα και δεν με έχει σταματήσει καν κανεις. Επεσες κόντα στο δώρο των Χριστουγέννων τους... -
ασχετο ρε παιδια,σορρυ!Μια ερωτηση,οι μεμβρανες madico ειναι καλες?Τις εχει βαλει κανεις?
-
Νομίζω αμερικάνικες είναι και τις βάζει ένας στον Γέρακα.
Εγώ φίλε μου προτείνω τους γνωστούς καλούς του χώρου : Llummar, 3M και Foliatec. -
nαι αμερικανικες ειναι απλα τις βρηκα χαλκιδα (μενω κυμη) και ειμαι κοντα.
-
Γω ποτέ δε θα έβαζα σκούρα τζάμια, το θεωρώ ανοησία και σιχτιρίζω όταν δε μπορώ να δω τι υπάρχει πέρα από το αυτοκίνητο που έχει σκούρα τζάμια.
Αν θέλετε να προστατεύσετε το εσωτερικό από UV, δε χρειάζονται σκούρα τζάμια. Πόση διαφάνεια έχουν στο ορατό (δηλαδή, πως φαίνεται σε σας το τζάμι) είναι αδιάφορο με το πόση διαφάνεια έχουν στο υπεριώδες (UV) που είναι εκτός του ορατού φάσματος. Μπορεί ένα υλικό να είναι ΜΑΥΡΟ και ΑΔΙΑΦΑΝΟ μα να αφήνει το UV να περνάει μια χαρά. Τα γυαλιά που φοράω είναι απολύτως διαφανή μα έχουν φίλτρα για UV.
-
άποψή σου!
εγώ το προηγούμενο καλοκαίρι τις καταευχαριστήθηκα!
δροσερό εσωτερικό χωρίς να καίει το χέρι μου ο ήλιος!α και με τις Alu light μια χαρά φαίνεσαι...εκτός κ αν έχεις μυωπία! LOL
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Γω ποτέ δε θα έβαζα σκούρα τζάμια, το θεωρώ ανοησία και σιχτιρίζω όταν δε μπορώ να δω τι υπάρχει πέρα από το αυτοκίνητο που έχει σκούρα τζάμια.Αν θέλετε να προστατεύσετε το εσωτερικό από UV, δε χρειάζονται σκούρα τζάμια. Πόση διαφάνεια έχουν στο ορατό (δηλαδή, πως φαίνεται σε σας το τζάμι) είναι αδιάφορο με το πόση διαφάνεια έχουν στο υπεριώδες (UV) που είναι εκτός του ορατού φάσματος. Μπορεί ένα υλικό να είναι ΜΑΥΡΟ και ΑΔΙΑΦΑΝΟ μα να αφήνει το UV να περνάει μια χαρά. Τα γυαλιά που φοράω είναι απολύτως διαφανή μα έχουν φίλτρα για UV.
Φιλε μου για την ζεστη φταιει η υπερυθρη ακτινοβολια και οχι η υπεριοδες (UV).επομενως με το σκουρο τζαμι κοβεις και ενα 30-60% της infrared
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τα φιμέ έχουν μόνο πρόστιμο 33 ευρώ και τίποτα άλλο.-Συμφωνωγια το οτι του ειπε μαλακιες,όχι όμως και στο πρόστιμο.Το φτηνότερο προστιμο πριν λίγους μήνες ήταν για χρηση κινητού στα 33 ευρω και τωρα πλεον ειναι στα 66..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
τα φιμέ έχουν μόνο πρόστιμο 33 ευρώ και τίποτα άλλο.-Συμφωνωγια το οτι του ειπε μαλακιες,όχι όμως και στο πρόστιμο.Το φτηνότερο προστιμο πριν λίγους μήνες ήταν για χρηση κινητού στα 33 ευρω και τωρα πλεον ειναι στα 66..
λάθος μάστορα....20 ευρώ είναι το φτηνότερο!
από όσο ξέρω παραμένει στα 33 ευρώ. -
Εβαλα σήμερα τελικά τις V-Kool - 70
Διάφανες σχεδόν αλλά μου φάνηκαν πολύ αποτελεσματικές
Αλλά αργούν πολύ να τις βάλουν , είναι λέει το υλικό πολύ ποιο σκληρό απο τα συνηθισμένα Film. 4 ώρες και θα ξαναπάω αύριο για το μπροστά μίας και μπαίνουν παντού.
Απο την τοποθέτηση έμεινα σχετικά ικανοποιημένος , εχω τις αμφιβολίες μου για κάτι τελιωματα που μου είπαν ότι θα στρώσουν με την ζέστη.
Εκανα καμιά 100 χιλιόμετρα μέχρι Κόρινθο για δουλειά και γύρισα στο πήγαινε ήταν 2 το μεσημέρι όλα καλά . Στο έλα κατα τις 6 το απόγευμα που ο ήλιος έπεφτε στο πλάι δεν ένιωθα το συνήθες κάψιμο.
Πιστέυω μόλις μπεί και το εμπρός να δω μεγαλύτερη διαφορά. -
sprsk
Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες. Οταν βάλεις και στο εμπρός παρμπριζ, σε παρακαλώ ενημέρωσέ μας.
Πρέπει να πάω από εκεί να τις δω, γιατί άλλο η λεκτική περιγραφή και άλλο το μάτι. Οσον αφορά το πόσο σκούρες είναι.
Ευτυχώς που αυτές τις μέρες θα κάνει ζέστη άρα θα τις δοκιμάσεις σε καλές συνθήκες.
-
Σε ευχαριστω και γω πολυ για τις πληροφοριες γιατι ειχα την απορια!!!
-
Αναφορά Νο.2
Απο σήμερα όλο το αυτ/το είναι καλυμένο με Film
Η απόδοση μεγάλωσε και είναι αισθητή η διαφορά με το εμπρός τζάμι.
Το κλιματιστικό απλά δουλευει στην 1σκάλα , σας μιλάει κάποιος που ιδρώνει πάνω απο τους 24 C και ζεί ΜΑΙΟ-ΟΚΤ. με το clima καρφωμένω στους 20 C (αχ πότε θα φύγουν αυτά τα 10 περιτα κιλά ).
Ευχαριστημένος τελικά . Βεβαια να σημειώσω ότι υπάρχουν διαφορές απο ότι κατάλαβα σε σχέση με τα απλά Film στην κατασκευή του . Η απόδοση όμως ενάντια στην ζέστη είναι κορυφαία.
Αντανάκλαση επίσης δεν έχω παρατηρήσει έως τώρα (Περισσότερο απο ότι είχε ) γιατι είναι Μπεζ το ταμπλό . Περισσότερα όμως θα δω το βράδυ.
Οι φουσκάλες έφυγαν οι περισσότερες αλλά έχω βέβαια την αμφιβολία μου για 2-3 σημεία στο πίσω τζάμι .
Συνολικά 6 ώρες πήρε τελικά η εγκατάσταση. Ηταν λέει απο τα δυσκολότερα μοντέλα
Το συνεργείο να σημειώσω ήταν 4 Πακιστανοι . Συμπαθέστατοι. -
sprsk
Πολύ ωραία! Αξιξαν τον κόπο τα 500. Αν έχεις τέτοια απόδοση και δεν φαίνεται κιόλας ότι φοράει μεμβράνες, είναι η ιδανική λύση.
Καλά σου και δροσερά ταξίδια !
Υ.Γ. Με βλέπω να σε μιμούμαι...
-
Είναι εύκολο να ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες;
-
Δεν θα δεις διαφορά .
Οπως ήταν είναι , είχε απο την μάμα του ελαφρώς πράσινα φιμε . Το ίδιο παρέμεινε απλά ας πούμε ότι έγινε ποιο έντομο το Φιμε 15 % . Υπάρχουν πολλά μοντέλλα σημερα στην αγορά απο την μαμά τους με ποιο σκουρα κρυσταλλα απο το δικό μου Φτιαγμένο.
Απλά θέλω να πώ ότι η διαφορά δεν είναι άξια λόγου.Οσο αφορά την όδήγηση το βράδυ εχω να πώ και εδώ καμία διαφορά .
Επίσης Δεν παρατήρησα αντανακλάσεις.
Μου έλεγαν ότι το ποσοστό τις μεβράνης είναι μόλις 8% αλλά να πώ το αμάρτημα μου δεν τους πίστευα δεν θα ήταν η πρώτη φορά που κάποιος θα τα φούσκωνε για να πουλήσει.
Τελικά είχαν δίκιο το Film ειναι εξερετικό .
Τώρα για το εάν δικαιολογεί τα Extra Euro . ?? Αν δεν θέλεις να σκουρίνεις σε ποσοστό 60% και άνω για να έχεις αντίστοιχο αποτέλεσμα τοτε ΝΑΙ Αξιζει.
Αν δεν θέλεις να τα χώσεις και σου αρέσει να περνάς ιγκογνιτο τότε μάλλον ΟΧΙ.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ