-
Και λόγος δεν ξέρω υπάρχει, άρα ο αντίλογος είναι το μόνο που μένει.
Και η δική μου άποψη είναι στο Διεγράφη διαφημιστική καταχώρηση (Moderator nass)
Πείτε και τη δική σας.
-
Και η δική μου άποψη είναι στο Διεγράφη διαφημιστική καταχώρηση (Moderator nass)
Πείτε και τη δική σας.
-
Πείτε και τη δική σας.
-
Η δική μου άποψη είναι πως κάνεις διαφήμιση στο blog σου με άσχημο τρόπο... Επίσης, αν και κοίταξα, δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο...
Σκοπεύεις να κάνεις το ίδιο και σε άλλα site να υποθέσω ε; -
Έλα Αλέκο;
-
Η δικη μου αποψη ειναι οτι οι 2 πρωτες σου δημοσιευσεις ειναι spam/διαφημιση για την ιστοσελιδα σου.
Αν θελεις ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ να συζητησεις αναλογα θεματα σε ΑΥΤΟ το forum, υπαρχουν πολλα αναλογα topics.Φιλικα
EDIT: Με προλαβε/καλυψε ο παραπανω απο τον παραπανω μου.
-
εμενα η αποψη μου ειναι οτι ο μπρουνο τσιριλο θα παει στον ολυμπιακο
-
δηλωνω ευθαρσως
πως ειμαι ενας αλβανοςαλπμαν πινουμε αρνταν
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
δηλωνω ευθαρσως
πως ειμαι ενας αλβανοςΜπα; Γράφει ο Ριχάρδος Σωμερίτης στο φόρουμ; Και οδηγεί Zastava;
-
Σόρι αν το βλέπετε έτσι. Βέβαια δεν διαφημίζω κάτι προς πώληση, παρά ένα blog το οποίο μάλιστα δέχεται και σχόλια επί των θεμάτων και μάλιστα και ανώνυμα.
Θα ήθελα όμως να ακούσω ποιος θα ήταν ο όμορφος τρόπος να το κάνω γνωστό, αφού αυτός ο τρόπος (post σε σχετικό θέμα, σε σχετικό forum) είναι ο άσχημος.
-
Tο έκανες ήδη αρκετές στο φόρουμ. Στο interesting links νομίζω αρκεί.
-
Αν ήσουνα παλιό μέλος,και αποφασιζες να μας ανακοίνωνες το μπλόγκ σου θα ήταν όμορφο
Αλλα,το να εγγραφεις για αυτο το λόγο και μόνο,είναι τουλάχιστον αστείο,ειδικά μιλώντας για άτομο που θεωρητικά αναζητει χρηστες κάποιου επιπέδου που θα σχολιάσουν στη σελίδα του -
drdino: Σωστό, και ορθώς διεγράφη το Link από εδώ. Υπάρχει και σχετικότερο thread στο οποίο το έβαλα.
HUNTER: Από κάπου πρέπει να αρχίσει κανείς.
-
Οταν όμως πάς επίσκεψη σε ενα σπίτι,ποτε δεν ξεκινάς απο το φαγητο.
-
Έχεις ξεχάσει φαίνεται πως είναι να μπαίνεις πρώτη φορά σε ένα τοοοοσο μεγάλο φορουμ. Από τι ξεκινάς; Σε τι δικαιούσαι να έχεις άποψη;΄
Ξέρω, είναι μεγάλη συζήτηση, όπως έιπα και πριν μπορεί να ήταν λάθος, αλλά σίγουρα δεν ήταν 'πονηριά', δεν πουλάω κάτι.
-
Ξεκίνα από εδώ:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 418#890418 -
Ευχαριστώ! Έγραψα και έφτιαξα και το προφίλ μου. Έτοιμος τώρα να ακούσω τα παρακάτω!
(Ωραία υποδοχή πάντως, εντυπωσιακή είσοδος!)
-
Επίσης είδα ότι έφυγε το post απο το interesting links, αν και εκεί ήθελα να μείνει, εδώ μπήκε κατά λάθος
Δεν πειράζει, αν και θα προτιμούσα να φαίνεται το λινκ στο drivinganarchy
Πρέπει να υπάρχει λόγος για να υπάρχει αντίλογος