-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
αααα....θα με σκασεις εσυ!ειχα ανοιξει και σχετικο θεμα!
!!!!!!!!!!!
μπραβο!
δεν ηταν δικη σου αποφαση, φανταζομαι, ε ? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
να ξαναρωτησω..
κατι θηριακια που εχουν παραγγελθει, φτασαν στους ιδιοκτητες?Αν προλάβουν να το ετοιμάσουν το παίρνω την Παρασκευή, διαφορετικά Δευτέρα-Τρίτη!
Λογικά την πάντως την Παρασκευή θα το γνωρίσω καθώς θα το έχουν στην αντιπροσωπεία! -
Γραψτε εντυπωσεις παραυτα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αααα....θα με σκασεις εσυ!
ειχα ανοιξει και σχετικο θεμα!
!!!!!!!!!!!
μπραβο!
δεν ηταν δικη σου αποφαση, φανταζομαι, ε ?Καλα γελα εσυ..μην το κανω τραμπα με το opc μονο...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
αααα....θα με σκασεις εσυ!
ειχα ανοιξει και σχετικο θεμα!
!!!!!!!!!!!
μπραβο!
δεν ηταν δικη σου αποφαση, φανταζομαι, ε ?Καλα γελα εσυ..μην το κανω τραμπα με το opc μονο...
θες να παρουν και σ' αυτο τις πινακιδες??
χωρις πλακα κορυφαιο.. απορω πως εσυ πηρες οπελ...
για να επιστρεψω στην αρχικη ερωτηση που προκαλεσε ολη αυτη την κουβεντα, αναφερομουν στα τερατακια των cpp και ενος αλλου παιδιου που ειχαν παραγγειλει κατι Α4 και τα περιμεναν!
αυτα ειναι τα θηριακια..
το σ3 ειναι τερας -
παίδες τι άποψη έχετε για το αυτοκίνητο που σκοπεύει να κατασκευάσει η Μερσεντές για να συναγωνιστεί το Audi R8?
Για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχει σχετικό θέμα.http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=390
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
παίδες τι άποψη έχετε για το αυτοκίνητο που σκοπεύει να κατασκευάσει η Μερσεντές για να συναγωνιστεί το Audi R8?
Για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχει σχετικό θέμα.http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=390
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 744#892744
-
Πήγα σήμερα και το είδα!
Όλα καλά, μόνο που δεν είχαν την κανονική ρεζέρβα, πάντως την έχουν ήδη ζητήσει και την περιμένουμε...
Το παίρνω την ΠέμπτηΑπόψεις για στρώσιμο? Όταν το πάρω μπορώ να φύγω κατευθείαν για ένα ταξιδάκι (300 χλμ) ή θα το πιέσω πολύ?
Υγ. Είναι 2.0 T Quattro
-
Με το καλό να το παραλάβεις και να το χαρείς...
-
Καλοταξιδο...να το ευχαριστηθεις!
-
Για όσους έχουν ήδη παραγγείλει το R8 ας γνωρίζουν αυτό!...
-
Καλοτάξιδο droemmen
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά για τις ευχές και ανταποδίδω!
Δεν περνούν οι ώρες μέχρι αυριο...Την Δευτέρα οι πρώτες εντυπώσεις μιας και μόλις το πάρω έφυγα για τριημεράκι!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Για όσους έχουν ήδη παραγγείλει το R8 ας γνωρίζουν αυτό!...τα καλά πράγματα αργούν...
-
Kαλά χιλιόμετρα droemmen!
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Την Δευτέρα οι πρώτες εντυπώσεις μιας και μόλις το πάρω έφυγα για τριημεράκι!Λοιπόν γύρισα και είπα να ενημερώσω.
Αρχικά το βάρος του αυτοκινήτου, γιατί απ'ότι ξέρω ενδιαφέρει αρκετό κόσμο. Σύμφωνα με το βιβλίο κατασκευαστή το 2.0 T Quattro είναι 1565 κιλά κατά 92/21/ΕΟΚ (δηλαδή συμπεριλαμβάνει 90% γεμάτο ρεζερβουάρ και 75 κιλά οδηγό)...Ο 2.0 TFSI είναι τρομερός κινητήρας. Πολύ δύναμη ήδη από τις 2000 και δεν προβληματίζεται καθόλου με το βάρος του Quattro ακόμα και με την (πολύ) μακριά έκτη του.
Πολύ καλό κιβώτιο αν και αρχικά με ανησυχούσε η όπισθεν μπαίνει πολυ ευκολα.
Η 5η και 6η ταχύτητα είναι αρκετά μακριές και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στο κατέβασμα από 5η σε 4η. Πάντως σε νορμαλ προς αρκετά γρήγορη οδήγηση ο TFSI δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό (τουλάχιστον από τις 3000 rpm και πάνω). Τα 200 έρχονται πολύ ευκολα και ήσυχα χωρίς -αν δεν κάνω λάθος- το στροφόμετρο να υπερβεί ιδιαίτερα τις 4500!*Για την κατανάλωση είναι ακόμα πολύ νωρίς, περισσότερα μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο οπότε και θα έχουμε κάποιες πρώτες εντυπώσεις μετά τα πρώτα 1000 χιλιόμετρα. (Αρκετά καλά)
Η S-line ανάρτηση κορυφαία! Πολύ καλή ισορροπία μεταξύ κρατήματος και άνεσης. Με περισσότερο βάρος στο κράτημα και την σπορ οδήγηση. Ομολογώ η πιο ευχάριστη έκπληξη από την Audi!
Εμφάνιση: Το S-line πακέτο δίνει το κάτι παραπάνω ιδιαίτερα μπροστά και στο εσωτερικό.
Τετρακίνηση-ESP: Να τελειώσει το στρώσιμο και θα ξέρω περισσότερα. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν προβληματίζει και δεν αναβοσβήνει τίποτα στο ταμπλό( ) ακόμα και στους άθλιους δρόμους της Βραυρώνας υπό βροχή.
Για ποιότητα, ηχομόνωση κλπ όλοι τα ξέρουμε οπότε δεν σχολιάζω. Αν θέλουμε να είμαστε αυστηροί παρατηρούμε ότι τα bridgestone που έχει κάνουν αρκετό θορυβό...
Εξοπλισμός Πολύ καλός στο (2.0T) αν και υπάρχουν μερικές χαζοχρεώσεις όπως τα πίσω ηλ. παράθυρα. Σε αυτοκίνητο που ξεπερνά τις 42000 ευρώ δεν νομίζω να τσιγκουνευτεί κανείς τα έξτρα 400. Καλή τιμή για την κανονική ρεζέρβα (180 ευρω -λάστιχο 235/45/17 και ζάντα). Πολύ καλό το εργοστασιακό ηχοσύστημα και τα ηχεία.
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την εταιρία (αν και δεν μας έφεραν την κανονική ρεζέρβα -παρόλο που η παραγγελία έφυγε σωστά από εδώ-) αλλά και από την αντιπροσωπεία.
Υγ. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τις ευχές σας.
Υγ2. Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν αντικειμενικός. Σόρυ αν σας κούρασα, αλλά σε μερικές μέρες θα έχει την ευκαιρία να μας κουράσει και κάποιος ακόμα.
-Καλή παραλαβή και περιμένουμε τις δικές σου εντυπώσεις...!*Γι'αυτό θα μπορώ να είμαι σίγουρος σε μερικές μέρες οπότε και θα ενημερώσω ανάλογα.
-
Και το δικό μου έπιασε λιμάνι...... και αύριο ή την Παρασκευή θα είναι στην έκθεση κλπ κλπ .... Μάλλον θα την φάμε και την άλλη βδομάδα!!!!
-
μπραβο, καλοταξιδο το θηριακι droemmen!!
-
@ tm Ευχαριστώ πολύ!
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Και το δικό μου έπιασε λιμάνι...... και αύριο ή την Παρασκευή θα είναι στην έκθεση κλπ κλπ .... Μάλλον θα την φάμε και την άλλη βδομάδα!!!!Εντάξει τουλάχιστον το επόμενο σαββατοκύριακο, με το καλό, θα το'χεις και τότε ποιός σε πιάνει!
-
AUDI FORUM