-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι.-+1
-
ΕΛΕΟΣ με την Μαρία την άσχημη!
ΕΛΕΟΣ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΕΛΕΟΣ με την Μαρία την άσχημη!ΕΛΕΟΣ!
Δεν πουλάμε ΛΑΔΙ!!!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΕΛΕΟΣ με την Μαρία την άσχημη!ΕΛΕΟΣ!
elteo = Μαρούδας
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΕΛΕΟΣ με την Μαρία την άσχημη!
ΕΛΕΟΣ!
elteo = Μαρούδας
ποιός είναι αυτός; ...δεν βλέπω το σήριαλ...απλά βαρέθηκα όλοι να μιλάνε για αυτό.
-
Ευτυχώς δεν έχει τύχει να πέσω σε τέτοιους συνομιλητές. Πάντως τυχαίνει και βλέπω αποσπάσματα ζαπάροντας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ευτυχώς δεν έχει τύχει να πέσω σε τέτοιους συνομιλητές. Πάντως τυχαίνει και βλέπω αποσπάσματα ζαπάροντας. -
Απο sport24
***Eurovision **
Τον Σαρμπέλ με το 'Yassou Maria' το οποίο απέσπασε το 36,69%, αποφάσισε από κοινού ο κόσμος που ψήφισε και η κριτική επιτροπή, να στείλουμε στο Ελσίνκι, για τον 52ο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Ο Δάντης (ή Dante) με το 'No Madonna', ήρθε 2ος με 31,28% και η Τάμτα (που τόσο στήριξε αυτή εδώ η στήλη) με το “With Love', τερμάτισε στην τελευταία θέση με ποσοστό 29,02%. Highlights της χθεσινής βραδιάς, το τραγούδι της Βουλγαρίας και ο Γιώργος Μάγγας με το κλαρίνο του.Επίσημη Πρόταση
Ακύρωση του διαγωνισμού. Για σίγουρη νίκη πρέπει να σταλούν τα μπαλέτα των Σαρμπέλ, Δάντη, η Τάμτα στα φωνητικά με άλλο τραγούδι (κατά προτίμηση R&B νησιώτικο) και στα τύμπανα η Βουλγάρα που τραγούδαγε 'Μωρέ ημίτρελε'. *Για να μην τρωμε χωρο απο τον 'Κινηματογραφο', το συνεχιζω εδω
Επισης, αν και δεν ακουσα τα τραγουδια, θα ηθελα να συμφωνησω με την ανωτερω προταση του συναδελφου -
Τι είναι το Σαρμπέλ; Τρώγεται; Μού ακούγεται σαν λιχουδιά.
-
Σαρδέλ
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τι είναι το Σαρμπέλ; Τρώγεται; Μού ακούγεται σαν λιχουδιά. -
Σαμπρέλ είναι. Κι αφήστε τον Asimov να λέει.
-
Το Σαρμπελ πάντως, σαν μοντέλο της citroen ακούγεται....
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τι είναι το Σαρμπέλ; Τρώγεται; Μού ακούγεται σαν λιχουδιά.Ειναι ενας Ρουβας ιμιτασιον και γερνει αρκετα προς το πισογλεντειν.
Για λεπτομερειες ρωτα καθε θυλικο κατω των 12* ετων.- Αν ειναι ξανθο προσθεσε αλλα 10.
-
Ευχαριστώ, αν και νομίζω ότι θα προτιμούσα να μην ήξερα.
-
Aληθεια σε τι γλωσσα τραγουδανε;Γιατι μονο για αγγλικα δεν μοιαζουν !!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aληθεια σε τι γλωσσα τραγουδανε;Μοσχαρίσια.
-
ΣΚΑΙ ξεκιναν σε λιγο 'οι χειροτεροι οδηγοι του κοσμου' (???)
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
ΣΚΑΙ ξεκιναν σε λιγο 'οι χειροτεροι οδηγοι του κοσμου' (???)έχω δει λίγο σε άλλο επεισόδιο...ψιλομαλακία είναι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΣΚΑΙ ξεκιναν σε λιγο 'οι χειροτεροι οδηγοι του κοσμου' (???)
έχω δει λίγο σε άλλο επεισόδιο...ψιλομαλακία είναι...
αυτο διαπιστωνω κι εγω μεχρι τωρα...
Τηλεόραση