Ρένα,είναι 100 ψήφοι διαφορά!!!..
-
Εγώ παιδιά απο αυτές που παρακολουθησα (μενδενιτσα, ρεγγινι, και ελάτεια του σαββάτου ) προτίμώ τον Αγ. Στέφανο, την Κυριακή γιατί απο την μη καταγραμένη Κοπάνα μπορούσες να σταθείς και να βλέπεις ότι προτιμάς. Πολύ επικύνδυνο σημείο εκεί που παρολιγο να βγεί το IGNIS στον Αγ. Στέφανο ! Φυσικά πολύ επιτυχυμένη και η SSS Λιλαίας του Σαββάτου
-
Η ελάτεια , που ψήφισα , έχει πάρα πολύ θέαμα και ήταν πάντα από τις must κάθε χρόνο . Βέβαια τα πράγματα φέτος δυσκόλεψαν μιας και η SSS του Σαββάτου είχε πάρα πολύ θέαμα και φυσικά ο Αγιος Στέφανος που δυστυχως δεν είδα γιατι η παρέα ήθελε sp . Στο 51 θα δώ σίγουρα Αγιο Στεφανο.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Απ'ότι κατάλαβα,ήταν εκεί οί μισοί φορουμάδες...καί δέν συνάντησα ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
Τα φορούσα τα γυαλιά μου....αλλά και καπελάκι 4ΤF.
Προς cmarin :
Που καθοσουν ? Εκανα μια περατζαδα πριν την εναρξη της 2 και το μονο που παρατηρησα καλα ηταν ενα κοριτσοπουλο με μαυρο παντελονι και κοκκινο μπλουζακι.Δεν ησουν εσυ ετσι?
Θυμαμαι ακομα......ρε ολο γυναικες θυμαμαι.Λεγε που ησουνα.
Προς HUNTER:
Αν φωναζες 'παπου' θα συναντουσες εναν.Μπάρμπα-DAP,καί εσύ εκεί ήσουν;ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Απ'ότι κατάλαβα,δέν πρέπει ούτε εκατό μέτρα μακριά να ήμουν από όλη τήν παρέα,καί όμως....ΤΖΙΦΟΣ!!!
Αντε τώρα νά περιμένω ένα χρόνο,μπάς καί συναντήσω τό 'συνάφι'. -
Η ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΚΟΠΑΝΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΚΑΜΕΝΟ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΣΙΠ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΚΜ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΝΑ 4Χ4 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ. ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΛΙΒΑΝΕΖΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ(ΜΑΝΣΟΥΡ) ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΕΑΜ.
Η ΕΙΔΙΚΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ! ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM(CALIBRATOR,SALOME,MAVRO GATI)!
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΤΗΣ ΛΙΛΑΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΝΟΣ ΒΟΥΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ! -
ΑΝ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΨΑΡΑΚΙ ΘΑ ΒΛΕΠΩΣΑΣΤΑΝ. ΟΛΟ ΚΟΨΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΪΔΙΕΣ.
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΑΝ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΜΕ ΘΕΑ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΥΘΕΙΑ ΚΟΝΤΗ ΜΕ ΔΕΞΙΑ, ΜΕΤΑ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΦΡΕΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΟΣ ΔΕΞΙΑ, ΕΥΘΕΙΑ (ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΑΝΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΩΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΦΟΡΙΖΕΟ ΕΛΑΦΡΟΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΕΞΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΝΟ ΧΛΜ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΚΛΑ ΚΑΝΑ 5 ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΛΜΑ. ΑΣΦΕΛΕΣΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΨΗΛΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΑΝ ΕΙΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΙΣ.
ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΕΙΧΕ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΣ, ΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ. ΕΓΩ ΚΟΙΜΙΘΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΩΣ. -
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!
ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕ ΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ...
ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...
ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....
ΚΑΙ ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΙΑ ΜΑΡΙΑ...ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗΣ ΚΡΙΤΩΝ....
ΑΠΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΤΟΝ ΣΑΙΝΘ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ IGNIS.....
-
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
Η ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΚΟΠΑΝΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΚΑΜΕΝΟ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΣΙΠ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΚΜ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΝΑ 4Χ4 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ. ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΛΙΒΑΝΕΖΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ(ΜΑΝΣΟΥΡ) ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΕΑΜ.Μάλλον μιλάς για το δύσκολο κομμάτι στην κοπάνα από την Παναγίτσα όπου περνούσαν και μερικά απλά αυτοκίνητα, με πολύ κόπο και ρίσκο για την ακεραιότητα των αυτοκινήτων και που είδα και ένα FORD MAVERICK να μην μπορεί να ανέβει .Τι το ήθελε ο 'χριστιανός' το SUV αφού δεν μπορούσε να το οδηγήσει!!!
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΤΗΣ ΛΙΛΑΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΝΟΣ ΒΟΥΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!
Συμφωνώ και επαυξάνω!
-
Ο χρήστης AKAP έγραψε:
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕ ΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ...
ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...
ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....
ΚΑΙ ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΙΑ ΜΑΡΙΑ...ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗΣ ΚΡΙΤΩΝ....
ΑΠΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΤΟΝ ΣΑΙΝΘ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ IGNIS.....
Δεν την ξεχάσαμε τη Μαρία, σε άλλα thread αναφέρθηκε επανηλειμένα...
(Έχω βίντεο με τη μοναδική ίσως στιγμή που νευρίασε, με έναν απίστευτο καραγκιόζη στο σημείο μετά τα δέντρα...)
Άλλους 20 τέτοιους κριτές να είχαμε...
-
Βλέπουμε τεράστια διαφορά για τον Αγ.Στεφανο, από την κλασική γρήγορη Ελάτεια. Επίσης βλέπουμε ότι έχουμε ανάγκες θεάματος, γρήγορων και τεχνικών κομματιών από τα κλασσικα πλασαρίσματα σε φουρκέτες.
Ας ελπίσουμε και στο 51ο ο Αγ.Στέφανος να είναι μέσα. -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Aγ. Στεφανος μακράν, αν και το πέρασμα απο χώμα σε άσφαλτο στους Βωξίτες ήταν καταπληκτικό! Εδιναν και έπαιρναν στοιχήματα για το ποις θα 'αγόραζε' την μπαριέρα!! Τελικα ευτυχώς έμεινε στην θέση της!Εγώ ψηφίζω Ν. Ταρζάν στους βράχους Τα είχε όλα και πέτρα φυτευτή και παρακολούθηση για 2 ΧΛΜ και πατημένο φουλ με χάσιμο και πριν την δεις προλάβαινες να δεις μέχρι τον Μάρτιν στα νερά του Δίκαστου... (μην φωνάζετε που δεν τους είδα όλους το έκανα στον Ταρζάν)
Γενικά πάντως η 1η μέρα δεν μου πολυάρεσε
Και ποτέ δεν μου άρεσαν σημεία αρένα που οι θεατές περιμένουν να δουν σκοτωμένο τον ταύρο... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ με διαφορά!!! Κοπάνα στο 3,52 χλμ και περπάτημα 1,5 χλμ στη φορά της ειδικής όπου πήδημα με τα δέντρα.
Απίστευτο σημείο και πολύ θεαματικό. Περιγράφω (στο περίπου έτσιcrest, (όλο κατηφορικό) 20, κρατημένη αριστερή με πήδημα, 50, μέτρια δεξιά με πήδημα στην έξοδο, 10, πήδημα, 30, πατημένη αριστερή, 50 πήδημα, 30 δέντρα. Τέλος!!!
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!
-
Μου κάνει εντύπωση οτι εχουμε μέχρι τώρα 47 ψήφους!Οταν στο θέμα με τις ηλικίες είχαμε -συνολικά- 150!!!
Τελικά στο φορουμ πολλοί μπαίνουν αλλά δεν εμπλέκονται παντού! -
nai vre niko mou omws, egw px hmoun ston agwna kai den hmoun...afou den parakolou8hsa kamia eidikh, ti na pshfisw???
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρένα,είναι 100 ψήφοι διαφορά!!!..ok ara milame gia 'syneidhtopoihmenous' xrhstes pou vriskontai kata la8os sto forum mas
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ok ara milame gia 'syneidhtopoihmenous' xrhstes pou vriskontai kata la8os sto forum mas
Λύσσαξες πάλι!!
Λέω οτι τελικά (και σε σχέση με την κουβέντα περί ενεργών και μη ενεργών μελών!!!..σου θυμίζουυυυ!!!) οτι μπορεί κάποιοι να επιλέγουν να μην συμμετέχουν στην όποια ψηφοφορία αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν ασχολούνται!!!
Οταν σε μια ψηφοφορία ψηφίζουν 150 και σε μια άλλη ενός άλλου φόρουμ 50 (ενω ας πούμε οι Ατυποι ήταν 46!!) σημαίνει κάτι...ετσι δεν είναι?!!Ισως οτι οι πιστοί του Ακρόπολις δεν 'μαζεύονται',δεν 'καλουπωνονται'!!!
ΥΓ Συγγνώμη που βγήκα εκτός θέματος...και μάλιστα με 'πολλά'!!!
-
καλημέρα σε όλους. Πιστεύω ότι ενα από τα καλύτερα σημεία του 50ου ήταν το 11,81 της Παυλιανης στην αριστερή με το ποτάμι φέτος. Πολύ νερό καταστροφικό για Loeb και Schwartz . Ο Stohl πέρασε λες και ήταν άσφαλτος το ποτάμι . Τέρμα γκάζι.