-
Μόλις είδα και εγώ την ταινία. Αρχικά να ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη από την αξιαγάπητη πλέον Jessica για όλα τα άσχημα που έχω πει γι'αυτήν. Έμεινα κάπως έτσι όταν την είδα '' ''
Στα της ταινίας τώρα, παρ'ότι ήμουν πολύ δύσπιστος γι'αυτό που θα έβλεπα τελικά τα 7,5 ευρώ δεν πήγαν χαμένα(ίσως να φταίει το ότι το αυθεντικό ίσα ίσα που το πρόλαβα ). Ο General Lee σπάει κόκκαλα με το γουργουρητό του να με κάνει να αλλάξω πάσα άποψη για το ''American Muscle''
Οι ηθοποιοί μου φάνηκαν ''λίγοι'' για μία τέτοια ταινία παρ'όλο που προσπάθησαν να μπου στο πνεύμα. Οι σκηνές με τα αυτοκίνητα μου άρεσαν πολύ, αν και κάποιες υπερβολές θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.
Αυτό που μου έκανε καλή εντύπωση ήταν το ωραίο χιούμορ και το γέλιο που βγάζει η ταινία Το χάρηκα. Ειδικά η σκηνή του καβγά και του πανεπιστημίου είναι όλα τα λεφτά. -
Τελικά το είδα το έργο, χωρίς να πολυκαίγομαι βέβαια, απλά ακολουθώντας την παρέα. Αν το δεις σαν 'αναβίωση' των Ντιούκς, μάλλον θα ψιλοαπογοητευτείς. Αν το δεις σαν μια κωμωδιούλα να περάσει η ώρα, γαρνιρισμένη με V8 και πάντηλα (απίστευτο το πάντηλο στην πλατεια...) και άλματα, μια χαρά είναι... Αυτό που με χάλασε κάπως είναι η διαφορά τω χαρακτήρων σε σχεση με τη σειρά. Και εξηγώ: στη σειρά ο Μπος Χογκ είναι κουτοπόνηρος και βλάκας, στην ταινία είναι μοχθηρός και πονηρός. Ο θείος στην ταινία είναι ένας απατεωνάκος με έφεση στην... χημεία , τελείως διαφορετικός με την σειρά. Ακόμα στη σειρά ο Ρόσκο ήταν απείρως πιο βλάκας (και γι' αυτό εβγαζε και τόσο γέλιο).
Το ξέρω, παρελθοντολογώ, αλλά όπως και να το κάνουμε, με εκείνους τους Ντιούκς μεγάλωσα, σε εκείνους έχω μείνει...
Όπως και σε εκείνη την Νταίζη, της σειράς...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το ξέρω, παρελθοντολογώ, αλλά όπως και να το κάνουμε, με εκείνους τους Ντιούκς μεγάλωσα, σε εκείνους έχω μείνει...Δε νομίζω ότι παρελθοντολογείς. Συμφωνώ με τη 'νοσταλγία' σου, γιατί η ταινία υποτίθεται ότι είναι revival της σειράς με τους συγκεκριμένους χαρακτήρες. Αν απλώς θέλανε να βγάλουν μια ακόμα ταινία (όπως και τελικά κάνανε στην ουσία) ας την ονομάζανε αλλιώς.
Όση σχέση έχει ο σύγχρονος Σκαραβαίος με τον παλιό, τόση έχει και η ταινία με τη σειρά. Μια αφορμή για έξτρα φράγκα...τίποτε άλλο κατά τη γνώμη μου
-
Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ πουθενά στην Ελλάδα την original κορνα του General Lee? έχω ακούσει οτι λέγεται dixie horn και την φτιάχνουν περρισότερες απο 3 εταιρείες...Εχει ακούσει κανείς τίποτα?
-
Καλώς ήρθες στο forum.
Μπορείς να παραγγείλεις από Αμερική. Βρήκα αυτό το link.
Θες σοβαρά πάντως να τη βάλεις;
-
φίλε θέμη σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.....βασικά έχω βρει 300 site αλλά θα προτιμούσα να βρώ κάποιον στην Ελλάδα.....δεν την θέλωγια εμένα αλλά για τον αδερφό μου που έχει τρελλαθεί και θέλει να την βάλει στο corrola του.....πάντως υπάρχουν κάτι τύποι.......πάρτε μάτι...
-
πολύ χάρηκα με αυτό το πόστ
να καταθέσω μόνο ότι την αγωνία που είχα περιμένωντας να αρχίσει η σειρά τότε.......αχ δεν θα την ξεχάσω ποτέ
όσο για την ταινία προς το παρόν δεν την έχω δει .... ίσως για να μην διαταράξω μνήμες -
ο Ελλην general lee
. -
.
-
.
THE DUKES OF HAZZARD