-
-
Ψήφος κι από εμένα στο C-Max, ειδικά στο χρώμα και με τις ζάντες των φωτογραφιών.
Και για να προλάβω εγκάθετα σχόλια... δεν είμαι Αυστραλός, απλά θεωρώ ότι του δίνουν δυναμισμό.
-
κανε δοκιμαστικο στο μοντελο αυτο.οι τιμες ειναι γυρω στα 18000.
εξαρταται απο την εκδοση.
ειναι καλη επιλογη.
νομιζω ομως καλυτερη το touran -
fiat multipla: μεγαλο ,ασφαλες,οικονομικο
-
Μακαρι, αλλα εχουν σταματησει να το φερνουν εδω και πολυ καιρο
-
geocaza, δες και το dodge caliber.
δεν ειναι πολυμορφικο, αλλα εχει κατι το διαφορετικο.
εχει και χωρους
προσοχη οχι την βασικη εκδοση που δεν πεφτουν τα πισω καθισματα!
ειναι 1800 με 150 αλογα και τιμη απο 17500.
μεταλικο χρωμα προτεινω μαυρο με 500 ευρω γιατι τα υπολοιπα χρεωνονται 900( ) ευρω -
Επιδη το εχω δει και το εχω κανει και test drive (και λογω της ιδιας καταυθυνσης [πολυμορφικο]) δεν θα ελεγα οτι ειναι και η καλυτερη επιλογη, τοσο σε χωρους (πολυ χαμηλο πορτ παγκαζ) αλλα και εσωτερικο, (ειμαι 1,80) και σαν συνοδηγος το ντουλαπακι τερματιζε πανω στα γονατα μου...
Σαν οδηγος απο την αλλη δεν βαζει φωτια με επιταχυνση κτλ αλλα σε δυναμη *4 ατομα με ΑC (κανενα δεν εχει κλιματισμο) τα καταφερε μια χαρα - και εχεις και τον αερα του SUV style.
Αυτα
-
Ο χρήστης gerasimos12 έγραψε:
Επιδη το εχω δει και το εχω κανει και test drive (και λογω της ιδιας καταυθυνσης [πολυμορφικο]) δεν θα ελεγα οτι ειναι και η καλυτερη επιλογη, τοσο σε χωρους (πολυ χαμηλο πορτ παγκαζ) αλλα και εσωτερικο, (ειμαι 1,80) και σαν συνοδηγος το ντουλαπακι τερματιζε πανω στα γονατα μου...Σαν οδηγος απο την αλλη δεν βαζει φωτια με επιταχυνση κτλ αλλα σε δυναμη *4 ατομα με ΑC (κανενα δεν εχει κλιματισμο) τα καταφερε μια χαρα - και εχεις και τον αερα του SUV style.
Αυτα
ναι το ειδα και εγω, τεστ δεν του εκανα, καπως απογοητευτηκα, στην φωτο ειναι πολυ καλυτερο.
ναι γενικα τα αμερικανικα με κλιματισμο εχουν προβλημα, αρκουνται στο αιρ-κοντισιον.
παντως για το ντουλαπακι συνοδηγου εχεις δικιο, πολυ αβολο.μεσα-εξω -
τι λετε για ΜΑΖΝΤΑ 5;;;;
εχει και συρωμενες πορτες -
Ο χρήστης lifesparker έγραψε:
τι λετε για ΜΑΖΝΤΑ 5;;;;
εχει και συρωμενες πορτεςΟυσιαστικα ανυπαρκτο μεσαιο πισω καθισμα
-
Παρόμοιο δίλημμα έχει κι ο κολλητός μου που απέκτησε παιδί και θέλει χώρους
Έχει καταλήξει σε Zafira 1,8 & Touran TSI.
Στην έκθεση Opel που πήγε 'έμαθε' νέα πράγματα. Ο TSI του Touran έχει βγάλει προβλήματα
-Τι προβλήματα;
-Α δεν ξέρω ακριβώς, έχει βγάλει πάντως
-Στον κινητήρα; ηλεκτρονικά; κάπου αλλού;
-Ε γενικά προβλήματα
-Ξέρεις και για του GT; γιατί ακούγεται ότι θα μπει στο Touran
-Του GT είναι οκ, δεν έχει βγάλει κάτι
ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;;; αφού είναι καταπιεσμένος
Κρατιόταν να μη βάλει τα γέλια και δεν τον δούλεψε περισσότερο
Να πάω μαζί του την επόμενη φορά; -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να πάω μαζί του την επόμενη φορά;
στη παραλαβή του Zafira?
-
Το Touran tsi είναι κορυφαία επιλογή με εξαίρεση εξωτερική εμφάνιση και εσωτερικό. Για τους περισσότερους όμως παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο αυτές οι δύο παράμετροι, όσο υποκειμενικό κι αν είναι το θέμα της ενφάνισης.
Ο 1.8 της opel δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, καθώς αρπάζει πολύ ψηλά και σε συνδυασμό με το βάρος του Ζαφίρα (και του βέκτρα) ελάχιστα πράγματα προσφέρει. Επίσης, είναι και οδηγείται σαν ογκώδες αυτοκίνητο. Σε όλα τα υπόλοιπα είναι άψογο.
-
Λοιπον μετα απο τις συμβουλες σας, πολυ τρεξιμο, διαβασμα, (Test Drive -ετσι οπως γινεται- ΔΕΝ καταλαβα και πολλα πραγματα), καθαρα απο την πρακτικη πλευρα του θεματος κατεληξα στα εξης:
TOURAN 1.4 TSI
- Υποκειμενικα παντα, μου αρεσει εξωτερικα και εσωτερικα
- Ανετοι χωροι
- Δυνατος κινητηρας TSI
- Τρια ανεξαρτητα καθισματα πισω
- Ακριβα ανταλλακτικα
- Ακουγονται πολλα για τον TSI
COROLLA VERSO 1.6
- Υποτιθεται αξιοπιστο σαν γιαπωνεζικο
- Καλο After Sale
- Τρια ανεξαρτητα καθισματα πισω
- Εξι χρονια ολικη εγγυηση
- Σχετικα μικροι χωροι
- Συναρμολογηση στην Τουρκια (εσχω ακουσει για τριγμους κλπ)
- Αδιαφορο εμφανισιακα
ZAFIRA 1.6 - 1.8
- Ανετοι χωροι
- Δυνατος κινητηρας (1.8)
- Εξι χρονια εγγυηση στα μηχανικα μερη
- Αδυναμος κινητηρας (1.6)
- Μπορει να καιει πολυ (1.8) μεσα στην πολη
- Δυο χρονια εγγυηση στα ηλεκτρικα μερη
- Δεν εχει τρια ανεξαρτητα καθισματα πισω (μονο οι πλατες)
Αυτα σε γενικες γραμμες και το ψαξιμο συνεχιζεται (οσο γινεται βεβαια γιατι με την δουλεια και με το παιδι τωρα τα πραγματα ειναι πολυ πιεσμενα)
Ευχαριστω πολυ για τις ο,ποιες συμβουλες -
Ο χρήστης geokaza έγραψε:
(από περιέργεια), για πες...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
(από περιέργεια), για πες...
_
Ο,τι διαβαζω εδω μεσα στο forum.
Ουτε ειδημων ειμαι ουτε τιποτα.
Το Touran το συμπαθω ιδιαιτερα αλλα...Απλα οταν αλλαζεις αυτοκινητο καθε δεκα χρονια, οταν ερχεσαι απο καποιο αυτοκινητο με πολλα προβληματα, οταν βαζεις δοσεις για 4 χρονια, οταν απο την φυση σου εισαι λιγακι αναποφασιστος εε.. τοτε το ψαχνεις διπλα
-
κι εδώ τι έχεις διαβάσει; για την... Καβάλα;
-
Θα έλεγα να μην βγάλεις από την λίστα σου το fr-v.
-
αποφασισες κατι;;
-
Ο χρήστης geokaza έγραψε:
Ο,τι διαβαζω εδω μεσα στο forum.
Ουτε ειδημων ειμαι ουτε τιποτα.
Το Touran το συμπαθω ιδιαιτερα αλλα...Απλα οταν αλλαζεις αυτοκινητο καθε δεκα χρονια, οταν ερχεσαι απο καποιο αυτοκινητο με πολλα προβληματα, οταν βαζεις δοσεις για 4 χρονια, οταν απο την φυση σου εισαι λιγακι αναποφασιστος εε.. τοτε το ψαχνεις διπλα
Σωστό, και εγώ θα το έψαχνα, όσον αφορά τον TSi όμως δεν έχει ακουστεί κάτι χειροπιαστό στο 4TF, μάλλον φήμες και προκαταλήψεις...
Το μόνο κακό που εντοπίζω εγώ έως τώρα είναι ότι εύκολα θα ενθουσιάσει τον οδηγό ο οποίος δεν πρέπει να ξεχνάει ότι οδηγεί ένα αυτοκίνητο υπερτροφοδοτούμενο...
_
Επιλογη μεταξυ τεσσαρων πολυμορφικων