-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
θα το έκανα αλλά κυρίως για backup. Γενικά τα θέλω όλα άμεσα προσβάσιμα
+1
επιτελους καποιος που με νιωθει
δακρυα χαρας και συγκινησης
+1
500gb, έχουν μείνει καμιά 10αριά, αλλά δν θέλω dvd ρε γμτ..
Ούτε γω θέλω τα dvd αλλά κερδίζεις χώρο στον δίσκο και έχεις και backup. Ειδικά όταν κατεβάζω μια ταινία/επισόδειο κάποιας σειράς, γιατί να τα έχω στον δίσκο αφού θα αργήσω να τα ξαναδώ?
+1 αυτο κανω και εγω
@ akatanohtos
φίλε μπορείς να την κατεβάσεις και την ιστοσελίδα. Υπάρχουν κάτι ωραία προγραμματάκια όπως το DAP που τους βάζεις το link και σου κατεβάζουν ότι περιέχεται σ'αυτά. Ψάξε στον δίσκο σου θα το βρεις έτσι δεν θα σου λείπει τίποτα μετάδεν το ηξερα
την εχω σωσει σεμορφη mht
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
:lol: Σωστή σελίδα φίλε. Πολύ μάγκας όποιος το σκέφτηκε. Κάτι μ@λάκες σαν κι εμένα πρέπει να είχε στο μυαλό του όταν συνέλαβε την ιδέα. Αλλά από την άλλη, με 30 ευρώ το μήνα στον ΟΤΕ, σώνω χιλιάδες ευρώ που θα πλήρωνα αν πήγαινα σινεμά ή σε κάποιο βίντεο κλαμπ, αν αποκτούσα όλες αυτές τις δισκογραφίες από κάποια μαγαζιά και 'σε αντάλαγμα' πληρώνω μόνο το ρεύμα και τους δίσκους που γεμίζωΚαθαρή τοκογλυφία. Δε βρίσκεις;
και εδω +1
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ένας φίλος στην εστία της Πάτρας έκλεισε πρόσφατα 1,5 terrabyte downloads και 2 terra uploads...Και μάλλον πάει για αλλαγή σκληρού τα ρουλεμάν του οποιου μάλλον τα έχουν φτύσει (κάνει τρελό θόρυβο στο spinup/down)
Εγώ στο desktop μου έχω αποθηκευτικό χώρο σύνολο 500κάτι giga (4 σκληροί) και αυτή τη στιγμή ειναι ελεύθερα 15 gb.
Δεν υπάρχει άλλη λύση απο το backup σε DVD δυστυχώς... Κι εγώ θέλω να τα έχω όλα άμεσα προσβάσιμα αλλα απλά δεν υπάρχει χώρος (το τελευταίο χρόνο γέμισα ενα CD/DVD album χωρητικότητας 160 δίσκων, πάμε γι' άλλα! )
Ευτυχώς υπάρχουν κι άλλες λύσεις. (Εγώ είπα: θα πάω να αγοράσω κι άλλο 500άρη.)
Δυστυχώς δεν υπάρχουν λεφτά. (προτιμώ να περιμένω. Πιο πολύ θα μου πάρει να κόψω 160 κόπιες παρά να συγκεντρώσω το επιθυμητό ποσό) -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ένας φίλος στην εστία της Πάτρας έκλεισε πρόσφατα 1,5 terrabyte downloads και 2 terra uploads...Και μάλλον πάει για αλλαγή σκληρού τα ρουλεμάν του οποιου μάλλον τα έχουν φτύσει (κάνει τρελό θόρυβο στο spinup/down)
Εγώ στο desktop μου έχω αποθηκευτικό χώρο σύνολο 500κάτι giga (4 σκληροί) και αυτή τη στιγμή ειναι ελεύθερα 15 gb.
Δεν υπάρχει άλλη λύση απο το backup σε DVD δυστυχώς... Κι εγώ θέλω να τα έχω όλα άμεσα προσβάσιμα αλλα απλά δεν υπάρχει χώρος (το τελευταίο χρόνο γέμισα ενα CD/DVD album χωρητικότητας 160 δίσκων, πάμε γι' άλλα! )
τι κατεβάζετε ρε; ...χαλαρώστε!
-
Δε μ'αρέσει που κάθε τέλος του μήνα πρέπει να πατάω 'stop all' στο BitSpirit
Αντιθέτως τρελαίνομαι να πατάω το 'start all' κανα-δυο βδομάδες μετά το 'stop all' -
Μ'αρεσει που καθιερωσα το περπατημα απο τη μια ακρη της Πατρας στην αλλη με συντροφια ενα mp3 player!!
Βασιλοπουλος-->Βεσο και τουμπαλιν, 1μιση-2 ωριτσες
(ας το κανω οσο προλαβαινω, τωρα που εχουμε καταληψη, γιατι μετα.. )Δεν μ'αρεσει που (οπου υπαρχουν) τα πεζοδρομια ειναι αθλια.Δεν εχεις που να περπατησεις!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Μ'αρεσει που καθιερωσα το περπατημα απο τη μια ακρη της Πατρας στην αλλη με συντροφια ενα mp3 player!!
(ας το κανω οσο προλαβαινω, τωρα που εχουμε καταληψη, γιατι μετα.. )Δεν μ'αρεσει που (οπου υπαρχουν) τα πεζοδρομια ειναι αθλια.Δεν εχεις που να περπατησεις!
και με το OPC τόσο θα κάνες
-
Αυτες τις μερες ομως δε θα μπορεσεις να το κανεις... Καλα ρε,δεν εκανες και ολη την Πατρα...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
και με το OPC τόσο θα κάνες
Με τετοια κινηση ναι, εχεις δικιο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ένας φίλος στην εστία της Πάτρας έκλεισε πρόσφατα 1,5 terrabyte downloads και 2 terra uploads...
Και μάλλον πάει για αλλαγή σκληρού τα ρουλεμάν του οποιου μάλλον τα έχουν φτύσει (κάνει τρελό θόρυβο στο spinup/down)
τι κατεβάζετε ρε; ...χαλαρώστε!
καλημερεςςςςςςςςςςςςς
[/quote] -
Δεν μ'αρεσει που με σκοτωσαν στο starkingdoms
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Δεν μ'αρεσει που με σκοτωσαν στο starkingdoms -
Μ'αρέσει που πριν μία-μιάμιση ώρα έβαλα να δω το 8ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Λοστ. Δεν μ'αρέσει που λίγα λεπτά αργότερα κατάλαβα ότι ήταν corrupted. Δεν μ'αρέσει που μέχρι να τελειώσει μου έσπασε τα νεύρα αλλά μ'αρέσει που εκείνη τη στιγμή το ξανάβαλα να το ξανακατεβάζει από άλλη πηγή και ήδη βρίσκεται στο 55% Σε λίγο θα το δώ πάλι, αυτή τη φορά χωρίς κοψίματα σε εικόνα και ήχο και το περιμένω πώς και πώς γιατί από το λίγο που είδα με έφτιαξε πάρα πολύ
-
Μου αρέσει που έπλυνα τον λέοντα σήμερα μετά από κανένα δίμηνο, και επιτέλους έγινε ανθρώπινος.
Δεν μου αρέσει που έβρεξε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μου αρέσει που έπλυνα τον λέοντα σήμερα μετά από κανένα δίμηνο, και επιτέλους έγινε ανθρώπινος.Δεν μου αρέσει που έβρεξε.
Δε μαθαινεις απ τα λαθη μου μαλλον... Ασε που εγω εχω και μαυρο... Σε μπλε δε φαινεται τπτ..τα ιδια σ#$%ά φαινεται είτε το πλυνεις είτε όχι...Να ρωτα και τον κουκο...
Οριστε και οι νομοι του Murphy...
- Αν πλύνεις το αυτοκίνητό σου, θα βρέξει.
- Αν δεν πλύνεις το αυτοκίνητό σου, δε θα βρέξει.
- Αν πλύνεις το αυτοκίνητό σου για να βρέξει, δεν θα βρέξει.
- Αν δεν πλύνεις το αυτοκίνητό σου για να μη βρέξει, θα βρέξει.
- Αν πλύνεις το αυτοκίνητό σου σκεπτόμενος ότι αφού το πλένεις για να βρέξει δεν θα βρέξει, θα βρέξει...
-
Ναι αλλα θα προγηθει το 'τι θα φορεσουμε στο καρναβαλι...'
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μου αρέσει που έπλυνα τον λέοντα σήμερα μετά από κανένα δίμηνο, και επιτέλους έγινε ανθρώπινος.
Δε μαθαινεις απ τα λαθη μου μαλλον... Ασε που εγω εχω και μαυρο... Σε μπλε δε φαινεται τπτ..τα ιδια σ#$%ά φαινεται είτε το πλυνεις είτε όχι...Να ρωτα και τον κουκο...
- Αν πλύνεις το αυτοκίνητό σου σκεπτόμενος ότι αφού το πλένεις για να βρέξει δεν θα βρέξει, θα βρέξει...
Απο τα καλύτερα ever.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Ναι αλλα θα προγηθει το 'τι θα φορεσουμε στο καρναβαλι...'
το ειχε κανει ρε πασχαλη κ τρελλαθηκε ο κρουζ!
θα τον πυροβολησει καμια μερα οπως ο αστυνομικος τον ληστη.κατα λαθος ε?
αντε κ cheers!το καιω..
Α ναι τωρα το θυμηθηκα...cheers ρε..
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
μ αρεσει που ο omicrone θα κανει τοπικ την τριτη αν πεταξαμε χαρταετο.Από τα posts που πρέπει να μπουν στο hall of fame Εύγε Νάσο. Σωστός.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απο τα καλύτερα ever.
Γιατί δεν είναι δικό του.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#2]