-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Τι θα πάρεις, αν δεν πάρεις Χ3????
GT??????????????????Θες να πέσουμε στα βαριά????
Οχι πως με την αγορά Χ3 μετά από TypeR δεν με στέλνεις για 'ψωνια' στο Ζεφύρι, αλλά λέμε τωρα....
ναι GT (στην Ελλάδα θα λέγεται plus)
γιατί το λές αυτό, h χ3 εχει αντιγραμένο το σύστημα του legend... αμα έχεις λεφτά για σκότωμα καλή είναι και η χ3... -
Ρε συ θα με τρελάνεις πρωινιάτικα!!!
Ποιο GT λες?????
Το GT της VAG ή κάνα άλλο???όσο για την Χ3, ναι μεν ωραία είναι αλλά από λεφτά είμαστε στα χάλια μας!!!
-
Ποιο GT λες?????
Το GT της VAG ή κάνα άλλο???όσο για την Χ3, ναι μεν ωραία είναι αλλά από λεφτά είμαστε στα χάλια μας!!!
το type-R φυσικά θα λέγεται plus
-
o civgr μου θυμίζει εμένα προ ολίγων ημερών...Αυτό που θα του πρότεινα είναι αφενός να ρωτά για το αυτοκίνητο ότι θέλει αφετέρου να μελετήσει εφόσον έχει την διάθεση και το χρόνο το ...παρελθόν του τοπικ για να βρει μερικές πληροφορίες που ίσως αγνοεί. Το να ψάχνεις όμως φίλε πόσα αυτοκίνητα παράγει το σουίντον που, πως τα διαθέτει αλλά και το γιατί, επειδή το έκανα και με έφθειρε σου γράφω πως ΕΙΝΑΙ άσκοπο και χωρίς λόγο. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι αν επηρεάζεσαι από τα όσα ακούς και διαβάζεις αρνητικά και να θυμώνεις. Η αναμονή είναι δεδομένη και μόνο όσοι πετυχαίνουν ακυρώσεις την παρακάμπτουν. Αν υπάρχουν άλλοι ας εμφανιστούν με στοιχεία για να μας πείσουν. Έλεος με το ράδιο αρβύλα...Χαλαρώστε γιατί μετά την αναμονή σας περιμένει ένα υπέροχο αυτοκίνητο που σίγουρα θα ευχαριστηθείτε...εγώ πάντως αυτό κάνω...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ποιο GT λες?????
ζήλεψες το εντερπαϊζ αγαπητέ;;;
Θα φας το πείραγμα της αρκούδας μόλις μπεις σε λίστα αναμονής... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ποιο GT λες?????
Αει στο καλό κι είχα ήδη βάλει ουίσκυ για να συνέλθω από το σοκ!!!
-
Η καθυστερηση προκαλειται διοτι στην δυτικη ευρωπη αγοραζουνε το 2.2 diesel που φαινεται ειναι μεγαλο κελεπουρι. Επομενως δεν τους φτανουνε τα αμαξωματα να φορεσουνε και τους 1.8 για την ελλαδαρα
-
Ποιο GT λες?????
Αει στο καλό κι είχα ήδη βάλει ουίσκυ για να συνέλθω από το σοκ!!!
κράτησε το γιατί εχω δηλώσει στο παρελθόν το εξής...
Αν με κάποιο τρόπο πάρω εταιρικό και πρέπει να είναι 1400, τότε θα έπαιρνα GT 170PS γιατί το γαίδαρο εγώ δεν τον κοιτάω στα δόντια -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ποιο GT λες?????
Θα φας το πείραγμα της αρκούδας μόλις μπεις σε λίστα αναμονής...εγω δε μπαίνω φίλε σε λίστα αναμονής για κανένα αυτοκίνητο. Πληρώνω και το παίρνω (αν το έχουν). Δε το μπορώ.... δε το αντέχω
-
δίκιο έχεις αλλά αν σου αρέσει κάτι και το θέλεις τι θα κάνεις; Δεν θα αναμένεις; Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα έχεις συμβιβαστεί; Αν ήταν έτσι ήξερα και εγώ να πάρω το golf gt που θα κάλυπτε επίσης τις ανάγκες μου...
Ήθελα αυτό και μπήκα στην διαδικασία να περιμένω. Η αναμονή δεν είναι ντροπή είναι επιλογή... -
Καλημέρα για ακόμα μια φορά από μένα ...
Έκλεισα 350 χιλιόμετρα με το Golf GT και είπα να περάσω να σας πω τις εντυπώσεις μου σε σχέση με το Honda...
Κατανάλωση (μόνο πόλη....δεν έτυχε να βγω Εθνική) : 9.2L / 100km
και πιστέψτε με ότι το έχω ξεσκίσει ... κάθε μέρα όλο και κάποιον πήγαινα βόλτα και το πάταγα να δει το γκάζι.Το αμαξάκι είναι όλα τα λεφτά.... ειλικρινά.... κάθε δυσκολία για καλό.....
Πράγματα που μου άρεσαν με σχέση με το Honda :
-
Ροπή....ροπή και πάλι ροπή.... δεν κολλάει πουθενά και ποτέ.... ξεχνάς να αλλάξεις ταχύτητα... Αττική οδό που πήγα στο ΙΚΕΑ ήμουνα με 6η συνέχεια και είχε και νεύρο στο πάτημα του γκαζιού....ότι και να κάνεις και με όποια ταχύτητα και να είσαι έχεις όση δύναμη θέλεις....
-
Αναρτήσεις απλά όλα τα λεφτά... παρόλο που είναι χαμηλωμένο σε σχέση με το απλό golf και έχει πιο σκληρές αναρτήσεις.... δεν καταλαβαίνεις μία...
-
Ηχομόνωση ..... κλείνεις τα παράθυρα και νιώθεις κουφός... δεν ακούς τίποτα.... Ανοίγεις τα παράθυρα και το σφύριγμα του turbo κελαηδάει στο αυτιά σου... Αυτό ήταν και το μεγάλο μείον του Honda.... σε κούραζε σε ταξίδι ο θόρυβος στην καμπίνα
-
Μπορεί να έχει το καλύτερο design το Honda στο εσωτερικό .. αλλά το μπλέ/κόκκινο φως του golf είναι εξίσου εντυπωσιακό
Θα μου πείτε τώρα ... ότι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει....ότι η μαμά κουκουβάγια το δικό της παιδί το βλέπει πιο όμορφο....
Ειλικρινά.... αν με βάζατε 6 μήνες παλιά..... και με βάζατε να διαλέξω 1 από τα 2.....Και ετοιμοπαράδοτο να ήταν το Honda.... πάλι το golf θα διάλεγα...
Γνώμη μου
-
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ποιο GT λες?????
Θα φας το πείραγμα της αρκούδας μόλις μπεις σε λίστα αναμονής...εγω δε μπαίνω φίλε σε λίστα αναμονής για κανένα αυτοκίνητο. Πληρώνω και το παίρνω (αν το έχουν). Δε το μπορώ.... δε το αντέχω
Μέχρι και στη Λάρισα φτάνω...
Ρε θηρία 300 σελίδες το φτάσατε το topic.
Άντε τώρα να ενδιαφέρεσαι για τ' αυτοκίνητο και να μπείς στο forum να πάρεις καμιά πληροφορία -
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Καλημέρα για ακόμα μια φορά από μένα ...Έκλεισα 350 χιλιόμετρα με το Golf GT και είπα να περάσω να σας πω τις εντυπώσεις μου σε σχέση με το Honda...
Κατανάλωση (μόνο πόλη....δεν έτυχε να βγω Εθνική) : 9.2L / 100km
και πιστέψτε με ότι το έχω ξεσκίσει ... κάθε μέρα όλο και κάποιον πήγαινα βόλτα και το πάταγα να δει το γκάζι.Το αμαξάκι είναι όλα τα λεφτά.... ειλικρινά.... κάθε δυσκολία για καλό.....
Πράγματα που μου άρεσαν με σχέση με το Honda :
-
Ροπή....ροπή και πάλι ροπή.... δεν κολλάει πουθενά και ποτέ.... ξεχνάς να αλλάξεις ταχύτητα... Αττική οδό που πήγα στο ΙΚΕΑ ήμουνα με 6η συνέχεια και είχε και νεύρο στο πάτημα του γκαζιού....ότι και να κάνεις και με όποια ταχύτητα και να είσαι έχεις όση δύναμη θέλεις....
-
Αναρτήσεις απλά όλα τα λεφτά... παρόλο που είναι χαμηλωμένο σε σχέση με το απλό golf και έχει πιο σκληρές αναρτήσεις.... δεν καταλαβαίνεις μία...
-
Ηχομόνωση ..... κλείνεις τα παράθυρα και νιώθεις κουφός... δεν ακούς τίποτα.... Ανοίγεις τα παράθυρα και το σφύριγμα του turbo κελαηδάει στο αυτιά σου... Αυτό ήταν και το μεγάλο μείον του Honda.... σε κούραζε σε ταξίδι ο θόρυβος στην καμπίνα
-
Μπορεί να έχει το καλύτερο design το Honda στο εσωτερικό .. αλλά το μπλέ/κόκκινο φως του golf είναι εξίσου εντυπωσιακό
Θα μου πείτε τώρα ... ότι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει....ότι η μαμά κουκουβάγια το δικό της παιδί το βλέπει πιο όμορφο....
Ειλικρινά.... αν με βάζατε 6 μήνες παλιά..... και με βάζατε να διαλέξω 1 από τα 2.....Και ετοιμοπαράδοτο να ήταν το Honda.... πάλι το golf θα διάλεγα...
Γνώμη μου
ετσι είναι όλα τα turbo φίλε
Αν θέλεις αυτό το πράμα.... τότε μόνο turbo....
εμένα μέχρι τώρα μου με έχει προβληματίσει λίγο η honda και η τογιοτα που δεν έχουν τουρμπο εκτός από τα εκληκτικά diesel που έχουν,,,Μάλλον θεωρούν (που να ξέρουν τι γίνεται στην Ελλαδα) ότι οποιος θέλει turbo ας πάρει diesel...
-
-
Γνώμη μου
Δεν είχες οδηγήσει τότε το GT;
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα έγραψες (κι εγώ έπαθα πλάκα με το GT, μού τα έχουν...χώσει μάλιστα διάφοροι ιαπωνεζόφιλοι εδώ μέσα! ), απλά μου κάνει εντύπωση... Γιατί προτίμησες τότε το Honda αντί του Golf; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γνώμη μου
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα έγραψες (κι εγώ έπαθα πλάκα με το GT, μού τα έχουν...χώσει μάλιστα διάφοροι ιαπωνεζόφιλοι εδώ μέσα! ), απλά μου κάνει εντύπωση... Γιατί προτίμησες τότε το Honda αντί του Golf;γιατί είναι όμορφο βρε.... το golf είναι πολύ παπουδε..... γενικά
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γνώμη μου
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα έγραψες (κι εγώ έπαθα πλάκα με το GT, μού τα έχουν...χώσει μάλιστα διάφοροι ιαπωνεζόφιλοι εδώ μέσα! ), απλά μου κάνει εντύπωση... Γιατί προτίμησες τότε το Honda αντί του Golf;γιατί είναι όμορφο βρε.... το golf είναι πολύ παπουδε..... γενικά
Οτι το Honda είναι από τα πιο εντυπωσιακά σχήματα εκεί έξω δεν το συζητάμε! Κάποιοι θα διαφωνήσουν, αλλά εγώ το θεωρώ όμορφο σίγουρα! Αλλά το Golf έχει άλλη χάρη! Είναι παπουδέ όπως λες, αλλά γι' ανθρώπους που θέλουν να κρατούν χαμηλότερο προφίλ, μια πιο σοβαρή εμφάνιση είναι προτιμότερη... πχ εμένα το προηγούμενο και το νέο Type-R μου φαίνονται κραυγαλέα εμφανισιακά! Ενώ τα Golf είναι ΟΚ! Γενικά η διακριτική εμφάνιση της VW, Audi μπορεί να είναι βαρετή ίσως, αλλά έχει μπόλικους οπαδούς...
-
αλλο σοβαρό άλλο παπουδε
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γνώμη μου
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα έγραψες (κι εγώ έπαθα πλάκα με το GT, μού τα έχουν...χώσει μάλιστα διάφοροι ιαπωνεζόφιλοι εδώ μέσα! ), απλά μου κάνει εντύπωση... Γιατί προτίμησες τότε το Honda αντί του Golf;Ήμουνα 4 μήνες σε έρευνα αγοράς....
ήμουνα σε φάση να αγοράσω αμάξι μόνο με δικά μου λεφτά
και μετά από 4 μήνες έφτασα να είμαι μεταξύ του Golf GT & του Honda
Έτσι όπως μιλούσα με τον θείο μου σε μία παραλία.... μου λέει...δεν πάμε να πάρουμε κανένα αμάξι??? Εγώ έτσι και αλλιώς δεν οδηγώ να το έχεις εσύ..... Θα δώσω τα 10.000 και τα υπόλοιπα κανόνισέ τα εσύ....
Super του λέω .... πάνω που ήθελα να αγοράσω και εγώ 1 ( δεν με χάλαγε να δώσω 10.000 λιγότερα...) Έτσι και αλλιώς ο θείος μου είναι εργένης και μέσα στην οικογένεια...δεν οδηγεί...απλά που και που τον πάω καμία βόλτα εκεί που θέλει...
- Ποια.....έχεις σκεφτεί????
- Είναι πολύ καλό το Golf GT
- εεεε Golf.... δεν με τρελαίνει το design του (Βέβαια είχε στο νου του το απλό Golf)
- εεεε τότε άμα θέλεις design έχω το απόλυτο αμάξι.... το Honda
- έτσι και έγινε.... πήγαμε ....το έκανα test drive 6 ώρες.... σε γενικές γραμμές μου άρεσε.... και το κλείσαμε... προτίμησα βλέπεις τους 5 μήνες (που λέγανε) αναμονής για 10.000 λιγότερα λεφτά
Τελικά όμως το Honda δεν ήρθε και το ακύρωσα.... πηγαίνοντας στο Golf... το οποίο δεν είχα κάνει test-drive...
Τελικά έφτασα σε σημείο να λέω.... κάθε εμπόδιο για καλό.....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αλλο σοβαρό άλλο παπουδεΝαι το design του Golf είναι λίγο παππουδέ.....
Αλλά............όχι του GT και του GTi που έχουν καθαρά sport εμφάνιση
Το Honda έχει εντυπωσιακό design.... αλλά.... έχει αμφιλεγόμενο design.... ή θα σου αρέσει πολύ .....ή δεν θα σου αρέσει καθόλου.....
Όταν το περίμενα το Honda υπήρχαν πάρα πολλοί που δεν τους άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ... ένας από αυτούς και ο αδερφός μου...
Μην ξεχνάμε ότι το προηγούμενο Civic και λίγο αυτό τώρα... έχει λίγο 'Κολοπαιδαρίστικο' design.... καθαρά design και νεολαία....
Ιδικά τα type-r τα βλέπεις στο δρόμο και συνήθως τα οδηγούν πιτσιρικάδες με φόρμες από συνεργεία..
π.χ το καινούργιο Type-r εμένα δεν μου αρέσει καθόλου..... είναι παρατραβηγμένο.... και ιδικά στο θέμα καθισμάτων
-
αλλο σοβαρό άλλο παπουδε
Ναι το design του Golf είναι λίγο παππουδέ.....
Αλλά............όχι του GT και του GTi που έχουν καθαρά sport εμφάνιση
Το Honda έχει εντυπωσιακό design.... αλλά.... έχει αμφιλεγόμενο design.... ή θα σου αρέσει πολύ .....ή δεν θα σου αρέσει καθόλου.....
Όταν το περίμενα το Honda υπήρχαν πάρα πολλοί που δεν τους άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ... ένας από αυτούς και ο αδερφός μου...
Μην ξεχνάμε ότι το προηγούμενο Civic και λίγο αυτό τώρα... έχει λίγο 'Κολοπαιδαρίστικο' design.... καθαρά design και νεολαία....
Ιδικά τα type-r τα βλέπεις στο δρόμο και συνήθως τα οδηγούν πιτσιρικάδες με φόρμες από συνεργεία..
π.χ το καινούργιο Type-r εμένα δεν μου αρέσει καθόλου..... είναι παρατραβηγμένο.... και ιδικά στο θέμα καθισμάτων
Αυτό για τα type-R που λες, αν και λίγο υπερβολικό, είναι αρκετά κοντά στην αλήθεια, δυστυχώς... Φταίει νομίζω το styling του αυτοκινήτου, απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες αναγκαστικά...
Όσο για το GT, για μένα, τόσο αυτό όσο και το GTi είναι και όμορφα και όσο χρειάζεται (λίγο... ) ξεχωριστά από το σωρό... Μ'αρέσει το αυτοκίνητό μου να είναι πιο γρήγορο από όσο δείχνει, όσο πιο ...ακίνδυνο, τόσο το καλύτερο!
Ηonda Civic 2005