-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Πάντως είναι τραγικό να έχεις την απαίτηση να απαντάνε στον καθένα που στέλνει mail για τέτοια θέματα.
Καθόλου τραγικό δεν είναι. Υπάρχει ένα mail επικοινωνίας σε μια σελίδα. Άλλος μπορεί να ρωτάει αν το Mazda2 έχει ιμάντα ή καδένα, άλλος να ρωτάει πόσο είναι το μέγιστο camber που παίρνει το MX5 μπροστά, και άλλος να ρωτάει για τα τέλη κυκλοφορίας. Αν δεν θέλουν να απαντάνε, να μην έχουν στη σελίδα τους το mail! Στην χειρότερη περίπτωση, να απαντήσουν ότι δεν είναι οι αρμόδιοι για να δώσουν απάντηση, και να παραπέμπουν στον αρμόδιο. Το να μην απαντάνε καθόλου είναι τραγικό.
Κάποιος άλλος μπορεί να ρωτάει πως να αλλάξει λάστιχο στο Tribute....μην τρελαθούμε τώρα, αν αυτό το mail, ήταν για να ρωτάει ο καθένας ότι του κατέβει σε πράγματα που δεν είναι και θέμα της κάθε εισαγωγικής εταιρίας, αλλά του ΥΠ.Συγκ. θα έπρεπε να έχουν 10 υπαλλήλους να κοιτάνε τα mail.
-
Ο χρήστης imaginos έγραψε:
Πνευμα και αστειάκια αλλου λοιπόν και ειδικά στους ομοιους σου. Πιες το γαλατακι σου λοιπον και υπνο.λυπάμαι που νόμισες ότι το αστείο ήταν εις βάρος σου... από δω και πέρα δεν θα λέω αστεία σε σένα γιατί είσαι παρεξηγιάρης!
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
...Πνευμα και αστειάκια αλλου λοιπόν και ειδικά στους ομοιους σου. Πιες το γαλατακι σου λοιπον και υπνο.
μαλλον τον παρεξηγησες τον gTsiros
Εαν τον παρεξηγησα να ζητησω συγνωμη αλλα τι δουλεια είχε η Triumph Rocket και τα υπόλοιπα?
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Πνευμα και αστειάκια αλλου λοιπόν και ειδικά στους ομοιους σου. Πιες το γαλατακι σου λοιπον και υπνο.
λυπάμαι που νόμισες ότι το αστείο ήταν εις βάρος σου... από δω και πέρα δεν θα λέω αστεία σε σένα γιατί είσαι παρεξηγιάρης!
Αγαπητε δεν ειμαι παρεξηγιαρης. Το σχόλιο σου ηταν σαφως ειρωνικό και πνευματώδες (τουλαχιστον το προσπαθησες), σε ενα ευλογο και σοβαρό ερωτημα που κατεθεσα. Δεν ειμαστε μικρά παιδια για να μη καταλαβαινουμε και φυσικά οταν προσπαθεις να κανεις πλακα η να πουλας πνευμα να δεχεσαι και την απαντηση. Δεν ειμαι κατα της πλακας το αντιθετο, ομως δεν ειναι ολες οι ωρες για πλακα ουτε για πωληση και αγορά πνευματος. Ευχαριστώ.
-
imaginos, παντελως ασχετο, αλλα το avatar σου εχει σχεση με BOC ??
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
imaginos, παντελως ασχετο, αλλα το avatar σου εχει σχεση με BOC ??χεχεχε ναι ακριβως! Blue Oyster Cult και το 'Imaginos' ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου αlbum τους
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Αυτά τα πράγματα θέλουν προσοχή. Εγώ είμαι στα 1332cc!
κορόλα έχεις του λόγου σου καλέ;;
και μετά λες να προσέχαμε εμείς;;έλα πλάκα κάνω
Ναι, αλλά δεν την αγόρασα εγώ!
Δεν πάει σαν γάλλος αλλά πάει καλά στα Μέγαρα πάντωςΜην ανησυχείς, δεν παρεξηγώ!
Πάντως είναι τραγικό να έχεις την απαίτηση να απαντάνε στον καθένα που στέλνει mail για τέτοια θέματα.
Καθόλου τραγικό δεν είναι. Υπάρχει ένα mail επικοινωνίας σε μια σελίδα. Άλλος μπορεί να ρωτάει αν το Mazda2 έχει ιμάντα ή καδένα, άλλος να ρωτάει πόσο είναι το μέγιστο camber που παίρνει το MX5 μπροστά, και άλλος να ρωτάει για τα τέλη κυκλοφορίας. Αν δεν θέλουν να απαντάνε, να μην έχουν στη σελίδα τους το mail! Στην χειρότερη περίπτωση, να απαντήσουν ότι δεν είναι οι αρμόδιοι για να δώσουν απάντηση, και να παραπέμπουν στον αρμόδιο. Το να μην απαντάνε καθόλου είναι τραγικό.
Κάποιος άλλος μπορεί να ρωτάει πως να αλλάξει λάστιχο στο Tribute....μην τρελαθούμε τώρα, αν αυτό το mail, ήταν για να ρωτάει ο καθένας ότι του κατέβει σε πράγματα που δεν είναι και θέμα της κάθε εισαγωγικής εταιρίας, αλλά του ΥΠ.Συγκ. θα έπρεπε να έχουν 10 υπαλλήλους να κοιτάνε τα mail.
Με συγχωρείς αλλά επιμένω ότι θα έπρεπε να έχουν μια τυποποιημένη απάντηση για τα άσχετα mail. Το να μην απαντάς καθόλου είναι πρώτα απ'όλα αγένεια. Προφανώς και δεν θα απαντήσουν σε κάθε ερώτημα, αλλά όχι να τα αγνοούν...
-
Εγώ προσωπικά δεν θα χαράμιζα ούτε μια εργατοώρα απο κάποιον υπάλληλο να στέλνει τέτοιες απαντήσεις σε 200 άτομα ημερησίως.
έλεος ρε παιδιά, μπορείς να ρωτήσεις στο υπουργείο ή σε κάποιον έμπορο!
1349 cc και τέλη κυκλοφοριας...