-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Δεν φτάνει ρε προδότη που πήγες και πήρες Voks.... Forks... Volrps..... ούτε να το πω δεν μπορώ έρχεσαι και στο μαγαζί μας και μας πουλάς πνεύμααφου το δινω σε τιμες .. σχεδον τσαμπα!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
- Στις μεγάλες λακούβες κάνει θόρυβο πίσω. Έχουν φύγει τα καπάκια των αμορτισέρ?
Οχι, είναι ο ημιάκαμπτος.
Ελεγξε μήπως έχουν ξεχάσει κανένα τάκο... Φίλος έκανε μήνες και πολλά χιλιόμετρα με ένα Leon I μέχρι να καταλάβουν οι φωστήρες πως η ανάρτηση ήταν...τακαρισμένη!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ελεγξε μήπως έχουν ξεχάσει κανένα τάκο... Φίλος έκανε μήνες και πολλά χιλιόμετρα με ένα Leon I μέχρι να καταλάβουν οι φωστήρες πως η ανάρτηση ήταν...τακαρισμένη!
Το ίδιο έχει πάθει και γνωστό μέλος του forum με O.Z.οπιτσί*.
*(ντρέπομαι να το γράψω κανονικά).
-
καλοτάξιδο σκύλε!
κάτσε ρε ακόμα το μοτέρ είναι κλειστό...όταν ανοίξει ξαναπόσταρε.
-
Λες να μην το είχε βάλει μπροστά?
-
Λες να μην το είχε βάλει μπροστά?ρε παπάρα θεωρείς εσύ ότι ένα μοτέρ με 100 χλμ πάνω αποδίδει όσο ένα στα 15.000 χλμ;
ουστ από δω παλιο-μαλλιά.
-
Σαφώς όχι, εξάλλου γνωρίζουμε ότι αυτά τα μοτέρ 'ανοίγουν' μετά τις 20.000χλμ.
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ουστ από δω παλιο-μαλλιά.
Αυτά τα επιτρέπω μόνο από ανθρώπους με τους οποίους έχω βρεθεί από κοντά. Οπότε μέχρι τότε: .
-
Σαφώς όχι, εξάλλου γνωρίζουμε ότι αυτά τα μοτέρ 'ανοίγουν' μετά τις 20.000χλμ.ουστ από δω παλιο-μαλλιά.
Αυτά τα επιτρέπω μόνο από ανθρώπους με τους οποίους έχω βρεθεί από κοντά. Οπότε μέχρι τότε: .
επίτηδες το είπα...έτσι γιατί ξεχνάμε γρήγορα μάστορα!
-
Ο λαός δεν ξεχνά (fill in the blank here).
-
Ο λαός δεν ξεχνά (fill in the blank here).έτσιιι...
δεν μιλάω ποτέ έτσι σε κάποιον ούτε γνωστό μου. Απλά έκανα ένα τεστάκι.
anyway...C4 uber alles.
-
Σε μένα βρήκες ρε να κάνεις το τεστάκι?
Ωραία είναι η C4 (σας ανέφερα ότι την είχα το περασμένο ΣΚ?).
-
Σε μένα βρήκες ρε να κάνεις το τεστάκι?Ωραία είναι η C4 (σας ανέφερα ότι την είχα το περασμένο ΣΚ?).
ευτυχως μονο για λιγο!
παγαινε κανε τεστ drive κανενα καλο αμαξι τωρα!disclaimer: Δεν εχω προθεση να προσβαλω κανενα τιμημενο ιδιοκτητη C4, το οποιο ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο ειδα απο κοντα στην εκθεση αυτοκινητου και το εκτιμησα! απλα γι αυτα που ζηταει ο νικολας θεωρω οτι δεν κανει! Το καλο, λοιπον, ειναι υποκειμενικο για μενα, αλλα για σας αντικειμενικο, καθ' οτι ειμαι και πρεμιουμ ΛΕΜΕ!
(πλακιτσα κανουμε, ετσι?)
-
Για να δούμε λοιπόν τι ζητάει ο Νικόλας και τι προσφέρει η C4.
Καλή εκμετάλλευση χώρων check
Κινητήρα με ροπή και γκάζι check *
Οδική συμπεριφορά check *
Ανεση check
Εξοπλισμό check
Ξεχωριστή εμφάνιση check
Λογική κατανάλωση ας πούμε ημι-check
Ευκολία τοποθέτησης aftermarket ηχοσυστήματος επίσης ημι-check
Καλό λόγο τιμής προς απόδοση ΚΑΡΑcheck.- ανούσιες συγκρίσεις με μη ατμοσφαιρικά - που κοστίζουν σαφώς παραπάνω - δεν έχουν νόημα επί του παρόντος.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
disclaimer: Δεν εχω προθεση να προσβαλω κανενα τιμημενο ιδιοκτητη C4, το οποιο ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο ειδα απο κοντα στην εκθεση αυτοκινητου και το εκτιμησα! απλα γι αυτα που ζηταει ο νικολας θεωρω οτι δεν κανει! Το καλο, λοιπον, ειναι υποκειμενικο για μενα, αλλα για σας αντικειμενικο, καθ' οτι ειμαι και πρεμιουμ ΛΕΜΕ!
καλά όλα αυτά αλλά χρειάζεται και κεφάλαιο μάστορα.
βεβαίως ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες. Εγώ ας πούμε θα έπαιρνα χαλαρά το 2λιτρο αλλά σε 5πορτο μόνο. Δεν το είχαν πήγα σε 1600 τι να κάνω.(πλακιτσα κανουμε, ετσι?)
-
- ανούσιες συγκρίσεις με μη ατμοσφαιρικά - που κοστίζουν σαφώς παραπάνω - δεν έχουν νόημα επί του παρόντος.
κρατησες πισινη, ετσι??
λοιπον, λογο τιμης/αποδοση υπαρχουν και αλλα μη ατμοσφαιρικα τα οποια ειναι καρατσεκ επισης!
σε επιδοσεις επισης καρατσεκ
ανεση επισης καρατσεκ
τοποθετηση αφτερ μαρκετ ηχητικου: δξ/δα -
Ο χρήστης tm έγραψε:
λοιπον, λογο τιμης/αποδοση υπαρχουν και αλλα μη ατμοσφαιρικα τα οποια ειναι καρατσεκ επισης!
ανεση επισης καρατσεκ
τοποθετηση αφτερ μαρκετ ηχητικου: δξ/δαName 2.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
[
τοποθετηση αφτερ μαρκετ ηχητικου: δξ/δαπροσεκτικό σε βλέπω...!
Φοβάσαι το σαμποτάζ; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
disclaimer: Δεν εχω προθεση να προσβαλω κανενα τιμημενο ιδιοκτητη C4, το οποιο ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο ειδα απο κοντα στην εκθεση αυτοκινητου και το εκτιμησα! απλα γι αυτα που ζηταει ο νικολας θεωρω οτι δεν κανει! Το καλο, λοιπον, ειναι υποκειμενικο για μενα, αλλα για σας αντικειμενικο, καθ' οτι ειμαι και πρεμιουμ ΛΕΜΕ!
καλά όλα αυτά αλλά χρειάζεται και κεφάλαιο μάστορα.
βεβαίως ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες. Εγώ ας πούμε θα έπαιρνα χαλαρά το 2λιτρο αλλά σε 5πορτο μόνο. Δεν το είχαν πήγα σε 1600 τι να κάνω.[
αυτο αγαπητε ειναι πραγματικα αδικο... τι να πω...
μπαινουν πολλοι παραγοντες στην αγορα ενος αυτοκινητου, οντως και πρωτα απ ολατον ρολο που θα παιξει.. αν ειναι θα εξυπηρετει πραγματικες αναγκες ή αν θα εξυπηρετει .. γενικως!το θεμα μας ειναι ο νικολας, ομως!
-
ανεση επισης καρατσεκ
τοποθετηση αφτερ μαρκετ ηχητικου: δξ/δαName 2.
leon fr
α ειπες δυο..
- leon
- fr
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[
τοποθετηση αφτερ μαρκετ ηχητικου: δξ/δαπροσεκτικό σε βλέπω...!
Φοβάσαι το σαμποτάζ;οχι πραγματικα δξ/δα!
με τα τελευταια θερια που εχει παρει αυτος ο παλαβος..
εξ αλλου εγω ειμαι ηδη 'καμμενος' με το αθλημα!
CITROËN FORUM