-
Σε εχω διαβεβαιωσει και παληοτερα οτι ΠΟΤΕ δεν εχω γραψει κατι με αλλο ονομα. Συνεπως τα υπονοουμανα σου ειναι αστοχα. Εχω αποδειξει οτι -αντιθετα με σενα- εχω το θαρρος να γραφω επωνυμα πραγματα που δεν αρεσουν
Γι αυτο κοφτο γιατι γινεσαι γραφικος.ΠΡΟΣ MODERATORS
- Μη γνωριζοντας τον τροπο αλλα ξεροντας οτι σιγουρα υπαρχει , σας εξουσιοδοτω πληρως να κανετε οτι ειναι τεχνολογικα δυνατο, ωστε να διαπιστωσετε αν εχω κανει εστω και μια δημοσιευση με αλλο ονομα. Στη διαθεση σας και τα 2 Lap top που χρησιμοποιω.
- Σας καλω να εφαρμοσετε πιστα τον κανονισμο την επομενη φορα που ο κ. Garfli η οποιος αλλος ειρωνευτει, υπονοησει, η προσβαλλει την προσωπικοτητα μου. Η υπομονη κι η διαθεση μου να μην δημιουργησω προβληματα στο rally.gr ,δεν πρεπει να εκλαμβανονται σαν αδυναμια.
Αρκετά με τα προσωπικά, νομίζετε πως ενδιαφέρεται κανείς ? Ολες οι υπόλοιπες εκτός θέματος δημοσιεύσεις θα σβήνονται
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αρκετά με τα προσωπικά, νομίζετε πως ενδιαφέρεται κανείς ? Ολες οι υπόλοιπες εκτός θέματος δημοσιεύσεις θα σβήνονται
(Moderator nass)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Κ ΝΑΣΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΦΛΙΔΑΚΗΣ (Ο 1ος )
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
...... Εχω αποδειξει οτι -αντιθετα με σενα- εχω το θαρρος να γραφω επωνυμα πραγματα που δεν αρεσουν...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ (ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!! )ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΕΘΕΑ) ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ (ΦΟΡΟΥΜ)
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
«ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ» που είμαι ΠΡΩΤΙΜΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ... από τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που μόλις μυρίστηκαν ΜΑΡΟΥΛΙ την κάνανε να μπουν στο παιγνίδι...
SpeedyΚαι επειδή ίσως η παραπάνω απόφαση αφήσει ερωτηματικά για εμένα απλά λέω ότι είναι θέμα του πως το βλέπω και το αισθάνομαι εγώ... εγώ λοιπόν σαν «παλιά πουτάνα» που είμαι προτιμώ τον «παλιό γνώριμο νταβατζή» που τώρα πια τον ξέρω σαν τα δάχτυλα του χεριού μου και πλέον είναι σχεδόν προβλέψιμος παρά ένα «ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ» που θα έρχεται να γ...σει και να δείρει και να τα πάρει και να φύγει... και σαν αδιάσειστη απόδειξη αυτών που λέω είναι μια βόλτα που θα κάνετε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις μας. Απλά παρατηρήστε το μέγεθος της αμαρτίας και τον ρυθμό φθοράς τους... και έχουν περάσει μόνο 2 χρόνια από τότε.
ΠΑΝΤΑ Φιλικά
SpeedyΥ.Γ: Τα παραπάνω είναι η προσωπική μου γνώμη και κανείς δεν έχει λόγο να την δεχθεί, πολύ περισσότερο να την ασπασθεί.
«ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ»
Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι αλλά μόλις έλαβα με Email το παρακάτω link: http://www.skai.gr/master_story.php?id=37088
Και θεώρησα ότι έχει άμεση σχέση με το μήνυμα που προσπαθώ να περάσω με τα παραπάνω που έγραψα προ ημερών. Πιστεύω πως καλό θα ήταν να το διαβάσετε όλοι.
Εγώ το διάβασα και, δεν ντρέπομαι να το πω, έβαλα τα κλάματα...Φιλικά
Speedy -
-
-
αυτά είναι τα... κονέ με το σύστημα ?
-
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
....ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ??...ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ???? !!!!!!!!!
....................
... ΘΕΜΑ 3ο : Αναβάλλεται για επόμενη συνεδρίαση προς περαιτέρω έρευνα.
.............................ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ .
Μάθαμε αν ποτέ επαναλήφθηκε αυτή η συνεδρίαση και πια τα αποτελέσματα? Από τότε έχουν περάσει οκτώ χρόνια...
...Από τότε μέχρι σήμερα στην Ελλάδα ήλθαν και παρήλθαν Βασιλιάδες, Κόμματα άσπρα μαύρα κόκκινα μπλε΄, πράσινα, Χούντα, και πάλι κόμματα άσπρα μαύρα κόκκινα πράσινα μπλε ... αλλά η ΕΛΠΑ ήταν πάντα εκεί στην Μεσογείων. Κυβερνήσεις ανεβήκανε κυβερνήσεις κατεβήκανε άνθρωποι ήρθαν σε αυτή τη ζωή και άλλοι έφυγαν και η ΕΛΠΑ εκεί στη Μεσογείων πάντα μα πάντα συνυφασμένη με τις λέξεις «αγώνες, αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, κάρτ».
...Εγώ απλά κάνω τον ιστορικό της παρέας... Κάτι μα κάτι πρέπει να μας λέει με ΜΕΓΑΛΑ γράμματα η ιστορία στο συγκεκριμένο θέμα.
Φιλικά
Speedy -
...Από τότε έχουν περάσει οκτώ χρόνια...
Απο το 2004?
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
...Από τότε έχουν περάσει οκτώ χρόνια...
Απο το 2004?
Ναι δίκιο έχεις λάθος μου. Κόλλησε το μάτι μου στο 2725/1999
Η ερώτηση ισχύει πάντος για το αν υπάρχουν νεώτερα....Φιλικά
Speedy -
Ουδεν μονιμοτερο απο το προσωρινο....
Δηλαδη το παραπανω.....
Αυτο το ολο 'θεμα 2ο' που διαβαζουμε παραπανω οσον αφορα τον αθλητικο νομο,για το αθλημα μας ειναι καλος κραχτης.
Ας το θυμομαστε....
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Η ερώτηση ισχύει πάντος για το αν υπάρχουν νεώτερα....
Φιλικά
Speedy...ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ !!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙΜε το καθεστώς του παλαιού ΚΟΚ, οι ομοσπονδίες μοτοσυκλέτας έκαναν ΝΟΜΙΜΑ τα πρωταθλήματά τους χάρη στον αθλητικό νόμο. Τα ίδια ακριβώς ίσχυαν (και συνεχίζουν να ισχύουν) για την ομοσπονδία αυτοκινήτου.
Το θέμα έχει ξεφύγει ήδη από τα τον νόμων και βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων. Κάποιοι άνθρωποι πλέον θα αποφασίσουν αν θέλουν να στηρίξουν την ομοσπονδία για να κάνει αγώνες και κάποιοι άλλοι άνθρωποι θα αποφασίσουν αν θα τρέξουν στους αγώνες της.
Από εσάς εξαρτάται πλέον.
ΦΙΛΙΚΑ
-
Φιλικά
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙΜε το καθεστώς του παλαιού ΚΟΚ, οι ομοσπονδίες μοτοσυκλέτας έκαναν ΝΟΜΙΜΑ τα πρωταθλήματά τους χάρη στον αθλητικό νόμο. Τα ίδια ακριβώς ίσχυαν (και συνεχίζουν να ισχύουν) για την ομοσπονδία αυτοκινήτου.
Το θέμα έχει ξεφύγει ήδη από τα τον νόμων και βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων. Κάποιοι άνθρωποι πλέον θα αποφασίσουν αν θέλουν να στηρίξουν την ομοσπονδία για να κάνει αγώνες και κάποιοι άλλοι άνθρωποι θα αποφασίσουν αν θα τρέξουν στους αγώνες της.
ΦΙΛΙΚΑ
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟ!!!!!!
kri.kri
-
Φιλικά
ΦΙΛΙΚΑ
Με όλο τον σεβασμό στους ανθρώπους της ΕΛΠΑ που έφεραν αυτό το σπορ ως εδώ σήμερα «όπως το έφεραν»..., με όλο το σεβασμό στους καλοπροαίρετους ανθρώπους που ασχολήθηκαν ενεργά στον ΣΟΑΑ όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώντας για το καλύτερο, και φυσικά με χαιρετισμούς στον τρίτο νέο «παίχτη», την Ομοσπονδία, τα δικά μου συμπεράσματα έχουν ως εξής:
ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΚΟΚΟΡΟΙ ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΟΤΕ.
Ή κατά τον APR, «Αυτό το άθλημα δεν σώνεται με τίποτα στη χώρα μας».
Και εξηγούμαι:
Θα μπορούσα να γράφω για ημέρες το «πώς» και το «γιατί» αλλά για να μη σας κουράζω και μονοπωλώ την συζήτηση, με συνοπτικές διαδικασίες, συμφωνώ και επαυξάνω πώς:
Η μόνη λύση είναι αυτή που πρότεινε ο Χρίστος Πλατής :Καποτε, εδω μεσα, ειχα γραψει το 'Αν ημουν Προεδρος'. Ε λοιπον, αν ημουν Προεδρος και το μονο μου συμφερον θα ηταν απλα το συμφερον των αγωνων, θα φωναζα ολους τους εμπλεκομενους, θα εφτιαχνα μια Ομοσπονδια δημοκρατικα διαρθρωμενη και σαν ΕΛΠΑ θα διατηρουσα ισοβια (με καποια προσυμφωνημενη διαταξη) το δικαιωμα της οργανωσης των Διεθνων Ελληνικων αγωνων κι ενος αριθμου Εθνικων αγωνων.
Κι ετσι θα ειχα γραψει με χρυσα γραμματα τ ονομα μου στην ιστορια των Ελληνικων αγωνων.
Βεβαια, μπορει γι αυτο να μην ειμαι Προεδρος...Πάντα Φιλικά
Speedy -
παίζει σενάριο 'Ομοσπονδία' και στα αυτοκίνητα αυτό τον καιρό ?
γιατί ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω αν μιλάμε για τα δίκυκλα ή τα τετράτροχα
-
Γιαννη χαιρομαι που επιτελους καποιος συμφωνει μαζι μου. Το πιο δυσκολο απ ολα ομως ειναι να πεισεις τους εν δυναμει και 'εν ονειρω' προεδρους του χωρου (που δυστυχως ειναι πολλοι) να κανουν ενα βημα πισω και να δεχθουν οτι τοτε θα υπαρχει ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ -και για να προλαβω γνωστες κακεντρεχειες- ενας απ' αναμεσα τους....
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Γιαννη χαιρομαι που επιτελους καποιος συμφωνει μαζι μου. Το πιο δυσκολο απ ολα ομως ειναι να πεισεις τους εν δυναμει και 'εν ονειρω' προεδρους του χωρου (που δυστυχως ειναι πολλοι) να κανουν ενα βημα πισω και να δεχθουν οτι τοτε θα υπαρχει ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ -και για να προλαβω γνωστες κακεντρεχειες- ενας απ' αναμεσα τους....Μάλλον το πρόβλημα είναι ότι θα είναι ένας ψήφος στους πολλούς (όσες λέσχες εμπλακούν στην ομοσπονδία) και άντε τώρα να περάσεις αυτά που θέλεις όταν θα έχεις να κάνεις και με μερικούς 'σκληρούς'. Πως θα γίνει τότε η 'συνταγή' για τη σούπα? Δύσκολο.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Γιαννη χαιρομαι που επιτελους καποιος συμφωνει μαζι μου. Το πιο δυσκολο απ ολα ομως ειναι να πεισεις τους εν δυναμει και 'εν ονειρω' προεδρους του χωρου (που δυστυχως ειναι πολλοι) να κανουν ενα βημα πισω και να δεχθουν οτι τοτε θα υπαρχει ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ -και για να προλαβω γνωστες κακεντρεχειες- ενας απ' αναμεσα τους........ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΡΤΟΥΣ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΛΑΚΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ...
'' H EΛΠA KAI O XEPΣAIOΣ MHXANOKINHTOΣ AΘΛHTIΣMOΣ ΣTHN EΛΛAΔA
O ρόλος της EΛΠA στην εξέλιξη του χερσαίου μηχανοκίνητου αθλητισμού
H EΛΠA είναι η Eθνική μας Aυτοκινητιστική Λέσχη που είναι μέλος της Διεθνούς Oμοσπονδίας Aυτοκινήτου και της Διεθνούς Oμοσπονδίας Mοτοσυκλέτας και εκπροσωπεί την Eλλάδα στις Γενικές τους Συνελεύσεις με ψήφο. Eίναι φορέας της Aθλητικής Eξουσίας για την Eλληνική Eπικράτεια τόσο 'εκ των πραγμάτων' (DE FACTO) όσο και 'εξ ορισμού' (DE JURE) και επομένως εκπροσωπεί κατ' αντιστοιχία τη ΔOA και τη ΔOM στη χώρα μας, έχοντας απέναντί τους την πλήρη ευθύνη για την άσκηση της Aθλητικής Eξουσίας, σύμφωνα με τους κανόνες και τις επιταγές του Διεθνούς Aθλητικού Kώδικα, **αλλά και της Eθνικής Nομοθεσίας. **
H EΛΠA λοιπόν είναι η Eλληνική Aυτοκινητιστική Λέσχη σύμφωνα με τα Διεθνώς κρατούντα.H EΛΠA ασκεί την αθλητική εξουσία στον χερσαίο μηχανοκίνητο αθλητισμό σε ολόκληρη τη χώρα μέσω της Eθνικής Eπιτροπής Aγώνων (EΘ.E.A.) και της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων Μοτοσυκλέτας (ΕΘ.Ε.Α.Μ.). ''
..ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ??
ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ TOPIC ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ........ -
Το οτι εχει κρατησει ακομα τον βασιλικο θυρεο στο σημα της δεν σας λεει τιποτα?
Διαιρει και βασιλευε... -
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
Το οτι εχει κρατησει ακομα τον βασιλικο θυρεο στο σημα της δεν σας λεει τιποτα?
Διαιρει και βασιλευε...ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟ ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ?
ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ?