-
Σημερα πηγα σε μια μαντρα μεταχειρισμενων για να κανο ανταλλαγη το Golf iv της μητερας μου με το νεο Golf (η μητερα μου δεν το συζηταει καν Golf δινει Golf θελει και οχι αυτο με τα 140 αλογα δυστυχος).
Ο μαντρας μου ειπε οτι σε εναν μηνα θα βγει το Golf με τον νεο κινιτηρα 1.4 100 Ps. Ισχυει κατι τετοιο η εχετε ακουσει κατι?
Μαλιστα μου ειπε οτι η Vw περιμενει να ξεστοκαρει τα 1.4 90 ps που εχουνε μεινει για να φερει το καινουργιο.Ειναι αληθεια αυτο? Τι παιζει?
-
Σημερα πηγα σε μια μαντρα μεταχειρισμενων για να κανο ανταλλαγη το Golf iv της μητερας μου με το νεο Golf (η μητερα μου δεν το συζηταει καν Golf δινει Golf θελει και οχι αυτο με τα 140 αλογα δυστυχος).
Ο μαντρας μου ειπε οτι σε εναν μηνα θα βγει το Golf με τον νεο κινιτηρα 1.4 100 Ps. Ισχυει κατι τετοιο η εχετε ακουσει κατι?
Μαλιστα μου ειπε οτι η Vw περιμενει να ξεστοκαρει τα 1.4 90 ps που εχουνε μεινει για να φερει το καινουργιο.Ειναι αληθεια αυτο? Τι παιζει?
-
-
Οταν το φέρει πες μας να ερθουμε να το δούμε κι εμείς.
-
Αυτό κι αν θα σπάει.
-
δεν νομίζω ότι ανήκει στα μελλοντικά μοντέλα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν νομίζω ότι ανήκει στα μελλοντικά μοντέλα...Πωλείται ήδη;
@νδρέας
-
Υπάρχει ο 1.4FSi με 90 άλογα αλλά με 100 δεν ξέρω κάτι
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
δεν νομίζω ότι ανήκει στα μελλοντικά μοντέλα...
Πωλείται ήδη;
@νδρέας
μία εικασία ενός μαντρά θεωρείς ότι πρέπει να γίνεται topic στο μελλοντικά μοντέλα;
-
Σίγουρα αφού πρόκειται για τόσο αξιόπιστη πηγή θα έπρεπε να γίνει ερώτηση πρώτα στο VW forum και όχι να ανοιχτεί θέμα.
Επειδή προς το παρόν δε λειτουργεί η δυνατότητα του merge ,κλειδώνεται και συνεχίζεται η συζήτηση εδώ αν το επιθυμείτε.moderator
Golf 1.4 100ps