-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Toyota και Citroen.Opel?
το λογικό θα ήταν να πάρουν το τοπ10 των πωλήσεων του 2006.
-
No Opel.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
No Opel.γιατί κύριοι των 4Τ;
-
αν ήταν και η opel στο κόλπο θα βγαίναμε να λέγαμε 'γιατί να μην είναι και Nissan ή Seat ή Ρενό ή .....' κλπ, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Νομίζω ότι και σ' αυτά που πήγανε, πήραμε αρκετά καλό δείγμα του τι γίνετα. Μα ούτε καν να παίρνουν να κάνουν μία βόλτα στο αμάξι;
-
Ο χρήστης svlach έγραψε:
αν ήταν και η opel στο κόλπο θα βγαίναμε να λέγαμε 'γιατί να μην είναι και Nissan ή Seat ή Ρενό ή .....' κλπ, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Νομίζω ότι και σ' αυτά που πήγανε, πήραμε αρκετά καλό δείγμα του τι γίνετα. Μα ούτε καν να παίρνουν να κάνουν μία βόλτα στο αμάξι;δεν είναι έτσι...πας σε αυτές που πουλάνε περισσότερο και η Οpel είναι στις πρώτες. Το τοπ10 των πωλήσεων του 2006 που έλεγα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
No Opel.
γιατί κύριοι των 4Τ;
μάλλον την άλλη φορά...
μα, 'όλες' με τη μία ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αν ήταν και η opel στο κόλπο θα βγαίναμε να λέγαμε 'γιατί να μην είναι και Nissan ή Seat ή Ρενό ή .....' κλπ, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Νομίζω ότι και σ' αυτά που πήγανε, πήραμε αρκετά καλό δείγμα του τι γίνετα. Μα ούτε καν να παίρνουν να κάνουν μία βόλτα στο αμάξι;
δεν είναι έτσι...πας σε αυτές που πουλάνε περισσότερο και η Οpel είναι στις πρώτες. Το τοπ10 των πωλήσεων του 2006 που έλεγα.
Τα παίρνουν, τα παίρνουν!
Νομίζω πως σκοπός της έρευνας ήταν ο δειγματοληπτικός έλεγχος και όχι η αξιολόγηση κάθε εταιρίας. Έτσι κι αλλιώς, είδαμε πως υπάρχουν χαώδεις διαφορές μεταξύ των εξουσουδοτημένων της ίδιας μάρκας.
Ήθελαν να δείξουν ότι τα περισσότερα 'κυριλέ' εξουσιοδοτημένα είναι απ' έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα.
Και εύχομαι να μη ξαναπατήσει πελάτης σε αυτά τα 10.
-
δεν υποστήριξα ότι τα παίρνουν.
είπα ότι ΔΕΝ γίνεται να μην πας στην 5η σε πωλήσεις με 18.000+ πωλήσεις εν Ελλάδι.
-
Δεν είναι premium.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είναι premium.και είναι η Suzuki, Hyundai και Citroen?
-
Το παλεύουν.
Αθέμιτες πρακτικές-κακή εξυπηρέτηση εταιρειών. Εμπειρίες....