-
ρε φίλε δεν φταίω...έγω έβαλα ένα τρακαρισμένο φιατ
δεν ξέρω πώς βγήκε η φωτό αυτή....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑαπό το google την πήρα με copy-paste...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΤΕΟ!
ρε φίλε δεν φταίω...έγω έβαλα ένα τρακαρισμένο φιατ
δεν ξέρω πώς βγήκε η φωτό αυτή....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑαπό το google την πήρα με copy-paste...
Οκ, shit happens.
Μου χει τύχει να βγει σεχ σε πλήρως αθώα φωτογραφία.
-
100% αυτό έγινε...
αφού σοκαρίστηκα όταν την είδα...γμ το νετ και τους μλκες ...
-
Λες να ήταν υπονοούμενο για τα φιατ;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πρέπει να φάω κάτι, και δεν ξέρω τι.
Φώναξε τον πάσκο και φάε έναν μλκ.
-
Μπα γρήγορα έφτασες. Η οδική βοήθεια σήμερα δεν είχε πολύ δουλειά και ήρθε αμέσως.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Λες να ήταν υπονοούμενο για τα φιατ; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπα γρήγορα έφτασες. Η οδική βοήθεια σήμερα δεν είχε πολύ δουλειά και ήρθε αμέσως.Νάτα. Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεββάτι. Βρε άθλιε μία ώρα καθάριζα τα σάλια σου που τρέχαν στο καπώ μου όση ώρα χάζευες τον Πέζουρα!
Και μην αποκαλύψω τα off the record για την οδική συμπεριφορά του φολτ -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τι γελας ρε;Που ειναι τ αστειο; Αλλα βεβαια ανθρωπος χωρις χιουμορ δεν εισαι;Αν κρινει κανεις απο το οτι κανεις παρεα με τον φολτακια..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και λίγα μην φωνάξω τον φίλο μου τον Οβελίξ και σε κάνει να μετράς φάπες και κεφτεδιές...Πες του να παρει φορα απ το παλατι του Καισαρα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι γελας ρε;Που ειναι τ αστειο; Αλλα βεβαια ανθρωπος χωρις χιουμορ δεν εισαι;Αν κρινει κανεις απο το οτι κανεις παρεα με τον φολτακια..
Άσε βρε φλούφλη που θα μιλήσεις κι εσύ για το κόλτ.
-
Καααλλλαααααααα,εγω περιμενω να μου δωσει φωτο ο Οβελιξ του κολτ να δουμε ποιος θα γελασει.Καγκουροπίθηκε.
-
-
Βαλτην μονος σου αν εχεις τα κοτσια.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μπα γρήγορα έφτασες. Η οδική βοήθεια σήμερα δεν είχε πολύ δουλειά και ήρθε αμέσως.
Νάτα. Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεββάτι. Βρε άθλιε μία ώρα καθάριζα τα σάλια σου που τρέχαν στο καπώ μου όση ώρα χάζευες τον Πέζουρα!
Και μην αποκαλύψω τα off the record για την οδική συμπεριφορά του φολτΡε δεν αφήνετε τα σάπια?!! Όλο και καλά καυγάδες...αλλά τα καφεδάκια, καφεδάκια!!! Εγκαθετοεγκάθετοι!!!!
-
-
Εσυ κανόνισε να εμφανιστείς σε κάποια συγκέντρωση...γιατί όλο την κοπανάς!!!
-
είδε το μαρέα με τα ανθρακονημάτινα spinners και τρόμαξε
(βλ αυστραλοτόπικ)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εσυ κανόνισε να εμφανιστείς σε κάποια συγκέντρωση...γιατί όλο την κοπανάς!!!Μπα δεν προβλεπεται.Αμα λειπεις εσυ θα δω... Αληθεια σε προηγουμενη σελιδα εβαλα φωτο απο το ξαδερφακι της BMW..Το ειδα στην Πατρα. Δεν το σχολιασες...
είδε το μαρέα με τα ανθρακονημάτινα spinners και τρόμαξε
(βλ αυστραλοτόπικ)
Ρε,βαλτε οσους θελετε να πουν οτι ειναι καγκουρικο.Ξερεις που το γραφω.. Ο kotetsi λεει οτι δεν ειναι.
-
ωχ βγήκαν όλα στην φόρα.
σε λίγο θα δούμε και τι τρώει ο καθένας...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]