-
Για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα ψηφίστε ποιό από τα 2 προτιμάτε και για ποιούς λόγους όμως
-
Για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα ψηφίστε ποιό από τα 2 προτιμάτε και για ποιούς λόγους όμως
-
-
Την κουρτίνα Α γιατί έτσι μου αρέσει και το εννοώ το αρέσει.
-
Η εμπειρια μιας μακροχρονης συμβιωσης με citroen ειναι οδυνηρη.
Το ford εχει σχεδιασμο δεκαετιας '80 και αμφιβολη ποιοτητα.Αν η ζωη με ειχε τιμωρησει και με αναγκαζε καποιος να διαλεξω ενα απο τα δυο...δεν θα μπορουσα να αποφασισω.
-
σβήστηκε ποστ άνευ σημαντικού περιεχομένου
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η εμπειρια μιας μακροχρονης συμβιωσης με citroen ειναι οδυνηρη.Ευχαριστώ που μου το θυμίζεις σε κάθε post σου που έχει σχέση με Γαλλικά.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ευχαριστώ που μου το θυμίζεις σε κάθε post σου που έχει σχέση με Γαλλικά.
Εγώ κρατιέμαι να μην τσιμπήσω, αλλά τλκ εσύ δεν άντεξες, ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ευχαριστώ που μου το θυμίζεις σε κάθε post σου που έχει σχέση με Γαλλικά.
Εγώ κρατιέμαι να μην τσιμπήσω, αλλά τλκ εσύ δεν άντεξες, ε;
Μα ζώ ένα δράμα ρε συ δεν μπορώ παρά να εκφράσω τον καημό μου.
-
Γιατί Mirage? Έχεις C4;
-
Γαλλικό έχει (έχω).
-
Όχι ακόμα χειρότερα έχω Xsara 8+ ετών, θεωρητικά θα έπρεπε να είχε αποσυντεθεί μόνο του αλλά αυτό εκεί σκυλί το βλέπω κάθε μέρα και μου θυμίζει το δράμα του να έχεις Γαλλικό αμάξι και δη Citroen. Σε κάνει να θέλεις να ξαναπάρεις....
Οδήγησε τα και αποφάσισε με βάση το προσωπικό σου γούστο. Και οι 2 εταιρείες έχουν καλές προσφορές αυτή την εποχή. Εγώ σου είπα αν θα αγόραζα στην κατηγορία του C4 θα το προτιμούσα γιατί μου αρέσει πάρα πολύ και με ικανοποιεί και οδηγικά. -
Το C4 το έχω κάνει test drive και μου άρεσε. Από ότι έχω διαβάσει στα περιοδικά είναι και τα δύο άψογα όσον αφορά ασφάλεια και κρατήματα.
Το μεν Focus δε με ενθουσιάζει εξωτερικά σε αντίθεση με το C4.
Το Focus όμως έχει τη φήμη του καλού και αξιόπιστου αμαξιού σε αντίθεση με το C4 που ολο και διαβάζω για μικροπροβληματάκια (μπορεί να είναι λιγότερα από των προκατόχων του αλλά υπάρχουν).Το δείλημμα είναι πας για ένα αμάξι σκυλί και αξιόπιστο το οποίο δε σε ενθουσιάζει εξωτερικά ή πας με ρίσκο και παίρνεις αυτό που σου αρέσει λαμβάνοντας υπόψη το ενδεχόμενο στο μέλλον να μετανιώσεις για την επιλογή σου από τις πολλές επισκέψεις στο συνεργείο.
Βέβαια από ότι διάβασα είναι ανώτερο από τη xsara και είναι άλμα για τη citroen αλλά είναι ακρετά τα χρήματα και για τα 2 αμάξια για να πας τυφλά και να επιλέξεις.
Γι'αυτό ζητάω τη βοήθεια σας. -
Κοίτα εγώ πήγα από Toyota Corolla ( και πολλές Corolles πριν απο αυτή στην οικογένεια ) στο Xsara. Στην αγορά δεν μας απασχόλησε το ζήτημα αξιοπιστία αλλά και αυτά τα 8 χρόνια επίσης δεν μας απασχόλησε, ντάξει είχαμε ένα 2 μικροποβλήματα αλλά τίποτα το ανεπίλυτο ούτε καμιά πανάκριβη βλάβη. Αν το μετανίωσα(με) όχι και πάλι όχι. Από όσο ξέρω το C4 δεν έχει βγάλει κάτι το ιδιαίτερο απο βλάβες και νομίζω οτι και οι παιδικές του αρρώστιες έχουν πλέον λυθεί. Υπάρχουν κάτοχοι στο forum θα σε διαφωτίσουν περαιτέρω
-
Μπορώ να έχω ένα φόκους με εμφάνιση C4 κουπέ? Μέχρι τότε Focus.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μπορώ να έχω ένα φόκους με εμφάνιση C4 κουπέ? Μέχρι τότε Focus.Εσύ πέρνα από το Citroen forum και γράψε 250 φορές την φράση : Nothing moves you like a Citroen προς παραδειγματισμό....
Υ.Γ :Όπως βλέπεις φίλε bios υπάρχει ελευθερία έκφρασης o κύριος αν και μέλος του Citroen forum προτίμησε το Focus...αλλά όλα έχουν και το κόστος τους -
Το κακό Θανάση είναι ότι αγόρασε φόκους η αδερφή μου (1,6 ghia) και το οδήγησα. Έχουν δίκιο που το εγκωμιάζουν
-
Αν μιλάς για 5πορτο θα έπαιρνα focus δαγκωτό αν όμως σε παίρνει για το κουπέ......... δεν το συζητάω, είναι πολύ όμορφο, και μιλάω απλά για ομορφιά γιατί πάνω κάτω το ίδιο καλά είναι και τα 2.
Το φόκους έχει λίίίγο καλύτερη βαθμολογία στα crash test του EuroNCAP.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Το κακό Θανάση είναι ότι αγόρασε φόκους η αδερφή μου (1,6 ghia) και το οδήγησα. Έχουν δίκιο που το εγκωμιάζουν500 φορές
Δεν αντιλέγω είναι καλύτερα στημένο από το C4, αλλά και το C4 δεν είναι αδιάφορο. Αν ΔΕΝ είχε και τον ημιάκαμπτο πίσω... -
Είμαι άκαμπτος στις απόψεις μου για τον ημιάκαμπτο
Citroen C4 1.6 VTS VS Ford Focus 1.6 Sport