-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το δ όμως (που προστέθηκε αμέσως μετά) ταιριάζει παντού.Ρε, θα βοηθήσεις τον G60 ή θα συνεχίσεις με τις χαζομάρες;
Το δ, το δ!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το δ όμως (που προστέθηκε αμέσως μετά) ταιριάζει παντού.
Ρε, θα βοηθήσεις τον G60 ή θα συνεχίσεις με τις χαζομάρες;
Το δ, το δ!
e να αυτα ειναι.....μετα θα φταιω εγω?
οχι πες μου εγω θα φταιω????????? -
Δε θελω ρε Νικολα ανοιχτου τυπου.
Για ποιο λόγο?
Ωχχχχ θεε μου.....δειξε λιγο ελεος
Ρε συ,γιατι δε λες σε ΕΝΑ ποστ το και το και τοΘεωρω (μπορει να εχω και λαθος ΠΕΣ ΜΑΣ )οτι τα ανοιχτου τυπου ειναι ποιο περιπλοκα αρα ισω πεφτει και η ακουστικη ποιοτητα κι απ τη στιγμη που δε θελω να ακουει κανεις παρα μονο εγω τι να τα κανω.Αν δεν ειναι ετσι,πασο.
Αισθητικα (αν και ειναι το λιγοτερο) δεν τα πολυγουσταρω.Αι πιδι μ καλο ισι κερναω και σοκολατακι
ε μα πια μας εχεις σκασει
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Θεωρω (μπορει να εχω και λαθος ΠΕΣ ΜΑΣ )οτι τα ανοιχτου τυπου ειναι ποιο περιπλοκα αρα ισω πεφτει και η ακουστικη ποιοτητα κι απ τη στιγμη που δε θελω να ακουει κανεις παρα μονο εγω τι να τα κανω.Αν δεν ειναι ετσι,πασο.
Αισθητικα (αν και ειναι το λιγοτερο) δεν τα πολυγουσταρω.Kαλά κάνει και ρωτάει, κάτι ξέρει αυτός!
-
Μάλλον κάτι παρεξήγησες όταν διάβασες το 'στα ανοικτά ακούν κι οι άλλοι αυτό που ακούς εσύ'.
Δεν είναι σχεδιασμένα για να ακούγονται κανονικά προς τα έξω. Απλά το μεγάφωνο επικοινωνεί με το περιβάλλον στο πίσω μέρος. Είναι κάτι σαν bass reflex (μάλλον προς άπειρη μπάφλα πάει αλλά ας μη σας μπερδέψω περισσότερο και με βρίζεις πάλι ).
Ως εκ τούτου, δεν έχουν διαφορά στην ηχητική ποιότητα ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ.
Για την ακρίβεια, συμβαίνει το αντίθετο. Στα ανοικτά μεγάφωνα, ακούς ΕΣΥ τι γίνεται γύρω σου, κάτι που με τα κλειστά είναι πιο δύσκολο καθώς σε απομονώνουν ηχητικά από τον περιβάλλοντα χώρο.
Αρα, δεν πρέπει να επιλέξεις 'κλειστό - ανοικτό' με βάση το τι θεωρείς ότι ακούγεται καλύτερα.
Οσο για το αισθητικό κομμάτι, δεν έχεις δίκιο, τα ανοικτού τύπου είναι σαφώς πιο κομψά από τα κλειστού τύπου, εκ των οποίων κάποια μοιάζουν σαν να κρέμονται 2 ψυγειάκια εκατέρωθεν των ώτων σου.
-
ε το προβλημα μας αυτο ειναι,οτι ξερει και δε λεει
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ρε συ,γιατι δε λες σε ΕΝΑ ποστ το και το και το
Ο λόγος είναι πολύ απλός.
Δε χωράνε.
-
Μάλλον κάτι παρεξήγησες όταν διάβασες το 'στα ανοικτά ακούν κι οι άλλοι αυτό που ακούς εσύ'.Δεν είναι σχεδιασμένα για να ακούγονται κανονικά προς τα έξω. Απλά το μεγάφωνο επικοινωνεί με το περιβάλλον στο πίσω μέρος. Είναι κάτι σαν bass reflex (μάλλον προς άπειρη μπάφλα πάει αλλά ας μη σας μπερδέψω περισσότερο και με βρίζεις πάλι ).
Ως εκ τούτου, δεν έχουν διαφορά στην ηχητική ποιότητα ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ.
Για την ακρίβεια, συμβαίνει το αντίθετο. Στα ανοικτά μεγάφωνα, ακούς ΕΣΥ τι γίνεται γύρω σου, κάτι που με τα κλειστά είναι πιο δύσκολο καθώς σε απομονώνουν ηχητικά από τον περιβάλλοντα χώρο.
Αρα, δεν πρέπει να επιλέξεις 'κλειστό - ανοικτό' με βάση το τι θεωρείς ότι ακούγεται καλύτερα.
Οσο για το αισθητικό κομμάτι, δεν έχεις δίκιο, τα ανοικτού τύπου είναι σαφώς πιο κομψά από τα κλειστού τύπου, εκ των οποίων κάποια μοιάζουν σαν να κρέμονται 2 ψυγειάκια εκατέρωθεν των ώτων σου.
επι τελος...........φως
Το αισθητικο κομματι ειναι κατι που ο καθενας το βλεπει διαφορετικα.
Τωρα στα ανοιχτα ακουστικα αν καποιος κοιμαται και θελεις να ακους τεζα ο κοιμαμενος προφανως εχει προβλημα
Εξαιρωντας ομως αυτη τη παραμετρο καταληγουμε ηχητικα τα ανοιχτα να ειναι καλυτερα απ τα κλειστα
Μαλιστα -
Ρε συ,γιατι δε λες σε ΕΝΑ ποστ το και το και το
Ο λόγος είναι πολύ απλός.
Δε χωράνε.
τωρα πως τα χωρεσες?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εξαιρωντας ομως αυτη τη παραμετρο καταληγουμε ηχητικα τα ανοιχτα να ειναι καλυτερα απ τα κλειστα
ΜαλισταΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΡΕ?
Για τιμωρία, θα διαβάσεις και θα αντιγράψεις σε τετράδιο 171 φορές ( ) την προηγούμενη δημοσίευσή μου, μέχρι να πιάσεις το νόημα.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
τωρα πως τα χωρεσες?Εμειναν πολλά απ'όξω.
-
ΜαλισταΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΡΕ?
Re τι εχω παθει ο ερμος
Τι λες εδω ρε ανθρωπε του θεου?
Ως εκ τούτου, **δεν **έχουν διαφορά στην ηχητική ποιότητα ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ.
Για την ακρίβεια, συμβαίνει το αντίθετο. Στα ανοικτά μεγάφωνα, ακούς ΕΣΥ τι γίνεται γύρω σου, κάτι που με τα κλειστά είναι πιο δύσκολο καθώς σε απομονώνουν ηχητικά από τον περιβάλλοντα χώρο.Δεν με ενδιαφερει αν ειμαι απομονωμενος απ το συμπαν
Αρα ?
-
τωρα πως τα χωρεσες?
Εμειναν πολλά απ'όξω.
να δουμε πως θα τα μαζεψουμε
-
ΡΕ πάμε πάλι
Αυτό εδώ:Για την ακρίβεια, συμβαίνει το αντίθετο.
δεν είναι συνέχεια του
αλλά πρόλογος του
Στα ανοικτά μεγάφωνα, ακούς ΕΣΥ τι γίνεται γύρω σου, κάτι που με τα κλειστά είναι πιο δύσκολο καθώς σε απομονώνουν ηχητικά από τον περιβάλλοντα χώρο.
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αρα ?
Εσύ πέσμου.
-
ΡΕ πάμε πάλι
Αυτό εδώ:Για την ακρίβεια, συμβαίνει το αντίθετο.
δεν είναι συνέχεια του
αλλά πρόλογος του
Στα ανοικτά μεγάφωνα, ακούς ΕΣΥ τι γίνεται γύρω σου, κάτι που με τα κλειστά είναι πιο δύσκολο καθώς σε απομονώνουν ηχητικά από τον περιβάλλοντα χώρο.
Αρα ?
Εσύ πέσμου.
τα κλειστου τυπου ηχητικα ειναι καλυτερα
-
ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
ΡΕ! Συγκεντρωθείτε!
G60 το αν είναι ανοιχτά ή κλειστά δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την ηχητική ποιότητα.
Πρέπει να σκεφτείς αν
-Θέλεις να απομονώνεσαι απ' το σύμπαν όταν ακους (δεν θα ακους τηλέφωνα, 'έτοιμο το φαΐ' κλπ)
-Υπάρχει πρόβλημα ενόχλησης των γύρω σου. Αν και δεν συνστείνεται να ακούς πολύ δυνατά με ακουστικά - άλλο καπέλο. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΡΕ! Συγκεντρωθείτε!
G60 το αν είναι ανοιχτά ή κλειστά δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την ηχητική ποιότητα.
Πρέπει να σκεφτείς αν
-Θέλεις να απομονώνεσαι απ' το σύμπαν όταν ακους (δεν θα ακους τηλέφωνα, 'έτοιμο το φαΐ' κλπ)
**-Υπάρχει πρόβλημα ενόχλησης των γύρω σου. **Αν και δεν συνστείνεται να ακούς πολύ δυνατά με ακουστικά - άλλο καπέλο.Ωραιαααα.......αρα παμε στα κλειτου τυπου,απ τη στιγμη που δε θελουμε να ενοχλουνται οι γυρω μας.
Οποτε σε ποια μοντελλα επικεντρονωμαστε?
Για τα πολλα db ναι συμφωνω. -
:rant:ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Δυο κουβεντες ρε ειπε ο ανθρωπος και συνενοηθηκαμε
-
http://www.akg.com/site/powerslave,id,2 ... ge,EN.html
Διάλεξε! Δεν μας έχεις πει budget.
Eγω θα λεγα τα 271 studio (ξανά), χωρίς να τα χω ακούσει ή έστω να έχω διαβάσει κριτική.
Και τα 141 συμπαθέστατα μου φαίνονται. Είναι ημια-ανοιχτα (μη ρωτήσεις τι είναι αυτό - φαντάσου! )
Home Hi-Fi