-
Περυσι τετοια εποχη στην κορη μου το παραπανω αυτοκινητο.Στα 5.000 χλμ χαλασε ο αισθητηρας θερμοκρασιας και τον αλλαξαν.Χθες στα 7.500 χλμ πηγε να αλλαξει (μαλλον συμπτωση) λαδια και οταν γυρισε μετα απο λιγο ειδα νερα κατω απο το αμαξι.Το εκανα λιγο πισω και ειδα οτι τα νερα ...ακολουθουσαν.Φωναξα οδικη βοηθεια ηρθε σχετικα γρηγορα και ανοιγοντας το καπω ειδαμε οτι ετρεχε το ψυγειο και....στο κεντρο του στην εσωτερικη πλευρα ειχε ενα μπαλωμα μεγεθους παλαμης απο σιλικονη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το αυτοκινητο δεν ειχε παει εκτος για τον αισθητηρα αλλη φορα σε συνεργειο...Αρα ηρθε ετσι απο Γαλλια και στον Τεχνικο ελεγχο στην κεντρικη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα (που γινετε απο οτι μου ειπαν) δεν το ειδαν.
Δυο Τεχνικοι ελεγχοι απο ... πισωγλεντηδες ο πρωτος και απο Ελληναρες ο δευτερος απο τυφλους.
Θεωρω απαραδεκτο για ενα αυτικινητο 22.000 ευρω αλλα και φτηνοτερο να ηταν παλι απαραδεκτο θα ηταν κατι τετοιο.
Να και δυο φωτο με το ψυγειο πριν την αλλαγη και μετα βγαλμενο.
-
Περυσι τετοια εποχη στην κορη μου το παραπανω αυτοκινητο.Στα 5.000 χλμ χαλασε ο αισθητηρας θερμοκρασιας και τον αλλαξαν.Χθες στα 7.500 χλμ πηγε να αλλαξει (μαλλον συμπτωση) λαδια και οταν γυρισε μετα απο λιγο ειδα νερα κατω απο το αμαξι.Το εκανα λιγο πισω και ειδα οτι τα νερα ...ακολουθουσαν.Φωναξα οδικη βοηθεια ηρθε σχετικα γρηγορα και ανοιγοντας το καπω ειδαμε οτι ετρεχε το ψυγειο και....στο κεντρο του στην εσωτερικη πλευρα ειχε ενα μπαλωμα μεγεθους παλαμης απο σιλικονη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το αυτοκινητο δεν ειχε παει εκτος για τον αισθητηρα αλλη φορα σε συνεργειο...Αρα ηρθε ετσι απο Γαλλια και στον Τεχνικο ελεγχο στην κεντρικη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα (που γινετε απο οτι μου ειπαν) δεν το ειδαν.
Δυο Τεχνικοι ελεγχοι απο ... πισωγλεντηδες ο πρωτος και απο Ελληναρες ο δευτερος απο τυφλους.
Θεωρω απαραδεκτο για ενα αυτικινητο 22.000 ευρω αλλα και φτηνοτερο να ηταν παλι απαραδεκτο θα ηταν κατι τετοιο.
-
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Το αυτοκινητο δεν ειχε παει εκτος για τον αισθητηρα αλλη φορα σε συνεργειο...**Αρα ηρθε ετσι απο Γαλλια **και στον Τεχνικο ελεγχο στην κεντρικη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα (που γινετε απο οτι μου ειπαν) δεν το ειδαν.Δε νομίζω να τρύπησαν το ψυγείο στο εργοστάσιο και να το κόλλησαν.
Κοίταξε τη σιλικόνη. Μήπως είναι αυτή που τη ζεσταίνεις με πιστόλι και κολλάει; Αν είναι τότε ο βλάκας που τρύπησε το ψυγείο σου όταν άλλαζε λάδια, κόλλησε το ψυγείο μια χαρά χωρίς διαρροές. Φυσικά όταν ζεστάθηκε έλιωσε η σιλικόνη (πολύ βλάκας) και άρχισε να τρέχει. Τι σιλικόνη είναι; σκληρή σα πέτρα ή σαν λάστιχο;
-
Δεν επιασα να δω τι σιλικονη ειναι (αν τελικα ειναι σιλικονη , δεν μπορω να ειμαι 100% βεβαιος) γιατι το τρυπιο ψυγειο το εδωσαν για να παρουν το καινουργιο και να το βαλουν στα πλαισια της εγγυησης.
Ουτε μπορω να ξερω αν καποιος εκανε τη ζημια στην απλουστατη διαδικασια αλλαγης λαδιων.
-
ειχα κι εγω 206 και σε μια αλλαγη φιλτρου λαδιου μου εκαναν την ιδια ζημια στο ψυγειο απο το εργαλειο που βγαζει το φιλτρο,το οποιο ψυγειο μου ευτυχως δεν τρυπησε.
να φανταστω στην αντιπροσωπεια πηγες για αλλαγη λαδιων ε?α ρε ξυλο που θελουνεε.
-
Ο χρήστης mourgos7 έγραψε:
ειχα κι εγω 206 και σε μια αλλαγη φιλτρου λαδιου μου εκαναν την ιδια ζημια στο ψυγειο απο το εργαλειο που βγαζει το φιλτρο,το οποιο ψυγειο μου ευτυχως δεν τρυπησε.
να φανταστω στην αντιπροσωπεια πηγες για αλλαγη λαδιων ε?α ρε ξυλο που θελουνεε.
Σε εξουσιοδοτημενο service πηγα φυσικα....Λες ????? Και στην κορη μου αλλαξαν φιλτρο.
-
Αποκλείεται να έφυγε το αμάξι έτσι από το εργοστάσιο....
Στο συνεργείο κάποιο γίδι την έκανε την δουλειά και απλά πήγανε άκομψα να το μπαλώσουνε.... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
απλά πήγανε άκομψα να το μπαλώσουνε....Τη μπάλωσαν 'μια χαρά' με σιλικόνη οι ΒΛΑΚΕΣ μόνο που η σιλικόνη όταν ζεσταθεί ΞΑΝΑΛΙΩΝΕΙ και το νερό τρέχει. Αν έβγαζαν το ψυγείο, καταργούσαν τις στήλες που τρύπησαν (κολλώντας τις) θα ήταν μια κανονική επισκευή, μόνο που θα δούλευε λίγο παραπάνω ο ανεμιστήρας του ψυγείου. Αλλά είναι τόσο ΒΛΑΚΕΣ που έβαλαν σιλικόνη που λιώνει με τη θερμοκρασία.
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Σε εξουσιοδοτημενο service πηγα φυσικα....Να ξέρεις ότι το αντιπηκτικό που έχει το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο αντέχει για αρκετά χρόνια και δεν χρειάζεται αλλαγή. Επειδή στο δικό σου το άλλαξαν (αναγκαστικά) μη ξεχνάς να αλλάζεις το αντιπηκτικό κάθε 2 χρόνια - το πολύ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Επειδή στο δικό σου το άλλαξαν (αναγκαστικά) μη ξεχνάς να αλλάζεις το αντιπηκτικό κάθε 2 χρόνια - το πολύ.
Ευχαριστω.
Κολλημενο ψυγειο σε Peugeot 206 cc L/G Auto