-
Συνέχεια από το topic 'Smart by AC Cobra'
Λοιπόν έχω βάλει το SW exclusive 115 PS.
Τα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:
115PS 158NM bei 2300U/min! !0-100KM/h in 8,5secH SW είναι η πρώτη εταιρία που έκανε tuning στο roadster.
To remap έγινε πριν 1 μήνα, αλλά το Σάβαβτο πέρασα νέο software (μαμά)
version xxxxx.10(πιο γρήγορες αλλαγές) οπότε το SW περάστηκε εκ νέου.
¨Εχω κάνει -
115PS 158NM bei 2300U/min! !0-100KM/h in 8,5secH SW είναι η πρώτη εταιρία που έκανε tuning στο roadster.
¨Εχω κάνει -
¨Εχω κάνει -
Ο χρήστης cynomad έγραψε:
Λοιπόν έχω βάλει το SW exclusive 115 PS.Τα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:
115PS 158NM bei 2300U/min! !0-100KM/h in 8,5secΧε χε...
Έχεις καμιά πρώτη εντύπωση από την κατανάλωση; Οι προδιαγραφές ρύπων πάνε περίπατο; Ψήνομαι ρε γμτ αλλά προβληματίζομαι κιόλας...H SW είναι η πρώτη εταιρία που έκανε tuning στο roadster.
version xxxxx.10(πιο γρήγορες αλλαγές) οπότε το SW περάστηκε εκ νέου..Υπάρχει αντιπρόσωπος εδώ; Στις αλλαγές βλέπεις και διαφορά στο μάνιουαλ (ειδικά στο κατέβασμα);Πρέπει πρώτα να περαστεί το πρόγραμμα των αλλαγών και μετά να γίνει το remaping στην ECU;
¨Εχω κάνει
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
115PS 158NM bei 2300U/min! !0-100KM/h in 8,5secΧε χε...
Έχεις καμιά πρώτη εντύπωση από την κατανάλωση; Οι προδιαγραφές ρύπων πάνε περίπατο; Ψήνομαι ρε γμτ αλλά προβληματίζομαι κιόλας...H κατανάλωση έιναι αυξημένη αλλά θα επιστρέψει σχεδόν στο Normal. To ξέρω από άλλους που έχουν βάλει το ίδιο.Τώρα για ρύπους δεν έχω ιδέα...
H SW είναι η πρώτη εταιρία που έκανε tuning στο roadster.
version xxxxx.10(πιο γρήγορες αλλαγές) οπότε το SW περάστηκε εκ νέου..Υπάρχει αντιπρόσωπος εδώ; Στις αλλαγές βλέπεις και διαφορά στο μάνιουαλ (ειδικά στο κατέβασμα);Πρέπει πρώτα να περαστεί το πρόγραμμα των αλλαγών και μετά να γίνει το remaping στην ECU;
Υπάρχει η microcar σαν αντιπρόσωπος . Στις αλλαγές αν και εμένα δεν ήταν ποτέ ιδιάιτερα αργό είναι πιο γρήγορο. Δεν υπάρχει πρόγραμμα αλλαγών, και δεν χρειάζεται πριν το remap( εμένα το κάνανε γιατί έιχα παλιά version της μαμά χαρτογράφησης)
¨Εχω κάνει
1,5bar; Από θερμοκρασία παρατήρησες τίποτα (το δικό μου είναι στάνταρ ζεστούλικο...) 500 ευρώ μαζί και το προγραμματάκι για τις αλλαγές;
Με δελεάζεις! Sorry για το πρήξιμο αλλά είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για εμένα!
Ευχαριστώ!Θερμοκρασία όπως και πριν 85-87 βαθμούς.
-
εχω οδηγησει smart citycoupe αλλα ηταν χαλια το κιβωτιο, ποσο καλητερο ειναι στο roadster κ μαλιστα με αναβαθμιση? εχει τεραστια διαφορα?
Ο χρονος για το 0-100 που αναφερεις ειναι μετα την αναβαθμιση κιβωτιου? -
Ο χρήστης ADIAFOROS έγραψε:
εχω οδηγησει smart citycoupe αλλα ηταν χαλια το κιβωτιο, ποσο καλητερο ειναι στο roadster κ μαλιστα με αναβαθμιση? εχει τεραστια διαφορα?
Ο χρονος για το 0-100 που αναφερεις ειναι μετα την αναβαθμιση κιβωτιου?H διαφορα ειναι τεραστια αλλα παραμενει αργο κιβωτιο για αμαξι σπορτιφ!
-
ναι, τεράστια διαφορά από FOR2
Οι μετρήσεις γίνονται πάντα στο auto. Σε manual o χρόνος 0-100'' είναι χαμηλότερος...... -
Cynomad σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες... με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφτώ το κατάστημα για αναλυτικότερη ενημέρωση! Εντωμεταξύ, αν έχεις τίποτα σχόλια για το πως κάνει adapt το σύστημα, θα περιμένω με ενδιαφέρον να τα ακούσω!!
Smart Roadster Remap