-
Νά ένας καλός
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Φαντάσου το χειρότερο, να είσαι ο πατέρας της κοπελίτσας που γούσταρε τρελά ο τύπος, και εκτός του ότι -να μην πω τι της κάνει - την κερατώνει και απο πάνω χωρίς λόγο! Του τα κόβεις απο την ρίζα του παλιο @#@%3%$#@^#@% ή δεν του τα κόβεις?
seriously, εχεις μεγαλο πρόβλημα!!
charmak κανα συνάδελφο ψυχίατρο εχουμε να συστησουμε στο παιδί??
Τα λές αυτά γιατί είναι φίλος σου!
Μια χαρά είμαι, δλδ αν τα έκανε αυτά στην κόρ ησου κάποιος τι θα έκανες θα του έδινες συνχαρητήρια?
HUNTER
-
παρατηρω τη συζητηση και καταλαβαινω οτι δε καταλαβα τπτ...
μεγαλε δε θες τη γυναικα σου? χωρισε!
δε θες τη γκομενα σου? χωρισε!σου γυαλιζουν αλλες? χωρισε!
σου κανει κερατα η αλλη? χωρισε την!
εγω θεωρω μεγαλο χεστη και αδελφη οποιον το κανει αυτο και μετα γυρνα στη γυναικουλα του...η στη γκομενιτσα του...
αλλα στην εποχη της καβατζας και της 'νομιμης' βλακειας οπου ολοι κανουν οτι κανουν οι φιλοι τους ορισμενα παραλογα που διαβαζα θεωρουνται νορμαλ...
το ιδιο παει και για τις γυναικες που κερατωνουν το αμορε τους η τον αντρα τους...χειροτερες πορνες απο αυτες δεν υπαρχουν...
μαλλον ειναι ντροπη να λεω αυτες τις γυναικες πορνες...ντροπιαζω τις γυναικες που βγαζουν τα προς το ζειν...
αυτα τα βαρια και ας τραγουδησει οποιος θελει...
-
Φανταστικό ότι και να γίνει η απάντηση είναι χώρισε!
Βασικά κοίτα να δεις σε αυτό εδώ
εγω θεωρω μεγαλο χεστη και αδελφη οποιον το κανει αυτο και μετα γυρνα στη γυναικουλα του...η στη γκομενιτσα του...
πιστεύω πως έχεις δίκιο, έχει την σίγουρη για να αισθάνεται ασφάλεια, και κάνει τα εξτραδάκια του, για αυτοεπιβεβαίωση κλπ κλπ, αν το καλοσκεφτείς όμως κότα δεν είναι και αυτός που κάνει μακροχρόνιες σχέσεις (δεν την λέω σε κάποιον και εγώ των μακροχροχρόνιων σχέσεων είμαι), γιατί κάθετε πάντα 2-3-4 χρόνια με την κάθε κοπέλα, τι διάολο τόσο τυχερός είνα ικαι του πέφτουν κυριλέ γκόμενες για σχέση?
Τέσπα, και τα 2 έχουν την χάρη τους, ειδικά όταν κάνεις παράνομη ζωή, και τέλος πάντων πιστεύω κάθε άντρας μέχρι να παντρευτεί πρέπει να το ζήσει! Απο εκεί και μετά ειδικά αν υπάρχουν παιδιά (έστω και κορίτσια ) τα κεφάλια μέσα πιστεύω.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παρατηρω τη συζητηση και καταλαβαινω οτι δε καταλαβα τπτ...μεγαλε δε θες τη γυναικα σου? χωρισε!
δε θες τη γκομενα σου? χωρισε!σου γυαλιζουν αλλες? χωρισε!
σου κανει κερατα η αλλη? χωρισε την!
αλλα στην εποχη της καβατζας και της 'νομιμης' βλακειας οπου ολοι κανουν οτι κανουν οι φιλοι τους ορισμενα παραλογα που διαβαζα θεωρουνται νορμαλ...
το ιδιο παει και για τις γυναικες που κερατωνουν το αμορε τους η τον αντρα τους...χειροτερες πορνες απο αυτες δεν υπαρχουν...
μαλλον ειναι ντροπη να λεω αυτες τις γυναικες πορνες...ντροπιαζω τις γυναικες που βγαζουν τα προς το ζειν...
Συμφωνώ μεσιέ Αδής...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
... πιστεύω κάθε άντρας μέχρι να παντρευτεί πρέπει να το ζήσει! **Απο εκεί και μετά **ειδικά αν υπάρχουν παιδιά (έστω και κορίτσια ) τα κεφάλια μέσα πιστεύω.Ναι - και να του χαλάσουν τα δόντια, να φορέσει δαχτυλίδια κι αλυσίδες στο λαιμό, να πετάξει κοιλιά, να μεγαλώσει ο κώλος του, αυτός της γυναίκας του να γίνει τεράστιος, τα βυζιά της να χτυπάνε στα γόνατά της, να πάρουν και μια μερσεντές και να κλείσουν κι ένα καλό τάφο.
Κι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί να μιλάει για 'περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς'... -
Το πιστεύεις ότι περίπου έτσι βλέπω το γάμο
Εντάξει ρε φίλε αν κάνεις παιδιά, κατα τη γνώμη μου πάντα, κόβεις τις μαλακίες, δεν σου φταίνε σε τπτ αυτά να τραβιούντε, γιατί δεν μπορούσε ο μπαμπάς τους να ελένξει τις ορμές του!
Ντίνε καλά εσύ είσαι κατεστραμένος!
-
Γιατί;
-
τι να σου κάνει ο γάμος παραπάνω αν έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπο σου? τι προσθέτει? και τι αφαιρεί αν δεν παντρευτείς;
αν είσαι καλά κι ευτυχισμένος 10 χρόνια με κάποια, σε μια ισορροπημένη σχέση χωρίς απειλές αποχωρήσεων και φόβους, παίζει ρόλο αν φοράς στεφάνι ή όχι?
σάμπως έτσι κι αλλιώς δεν πάει η κατάσταση με τα διαζύγια από το κακό στο χειρότερο?
εγώ λέω ναι στο γάμο με ώρημη σκέψη και όχι με φόβους και πάθη.
και λέω όχι στους γάμους με agenta, παντρέυομαι για να εξασφαλίσω ότι δε θα με χωρίσει, γιατί πρέπει, γιατί έγινα 30 και πότε θα γίνω μάνα, για να αγοράσουμε διαμέρισμα και να πληρώνουμε τις δόσεις μαζί, για να φύγω από το σπίτι, για να βρω μια δουλάρα να αντικαταστήσει τη μάνα μου, για να πάρω πράσινη κάρτα..όταν ο γάμος είναι πρωτίστως όρκος αγάπης, τότε καλώς να γίνεται.
για οποιονδήποτε άλλο λόγο, χάνει το νόημα του και γίνεται μια απλή σύμβαση, ένα συμβόλαιο που σπάει εύκολα και την πληρώνουν παιδιά.Ευχαριστώ,
CARακάξα -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
+100
I raise my hat...
+1000
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
@ everybody:
Νταξ, δεν είναι κακό να κερατώσουμε τον/την σύντροφό μας, δεν έχουμε πρόβλημα με το να μας το κάνει και αυτός/αυτή και γενικότερο ζούμε σε έναν κόσμο με πολλές ελευθερίες και η ζωή μας κυλά ευτυχισμένα.
Εγώ όμως θέλω να σας δω τι θα λέτε σε μερικά χρόνια, όταν η κόρη σας (και ενώ θα έχει μια σταθερή σχέση ή θα είναι παντρεμένη) θα πηγαίνει με τον ένα και με τον άλλο, έτσι για γούστο και τα κουδούνια που θα της έχουν κρεμάσει θα ακούγονται και 2-3 γειτονιές πιο πέρα. Εκεί θέλω να δω πόσο φιλελεύθεροι θα είσαστε όλοι...να τη πάλι αυτή η κόρη Αν είναι γιος δεν πειράζει να γυρνάει με τη μία και την άλλη, η κόρη όμως...
Είναι σίγουρο ότι θα μένει στην ίδια γειτονιά; Και ναι, γραμμένους τους έχω ΚΑΙ τώρα και δεν είναι θέμα 'φιλελευθερισμού' ή όχι, απλώς σταρχιδισμού. Το τι λένε οι άλλοι...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Συμφωνω με τον koutsan. Δεν λέω ότι άμα γινει θα το συγχωρησω ή ότι θα είμαι όπως πρώτα αλλά την αιτία θα προσπαθησω να τη βρω αλλού. Οι συνθηκες παίζουν πολυ μεγάλο ρόλο. Απλά το 'πηγα με άλλον/η' δεν λέει τίποτα. Υπαρχουν διαφορετικές περιπτωσεις και καταστασεις. Εχω φιλο που είχαν χωρίσει με την κοπελα του κάποιο διάστημα. Αυτός (να το πω ευγενικά) αυξησε κατα πολύ τον αριθμό των εμπειριών του εκείνο το διαστημα (θηλυκια γατα δεν αφησε)! Οταν τα ξαναβρηκαν του είπε η κοπελα ότι όσο ηταν χωριστα πηγε με καποιον άλλο, ξενερωσε τόσο που.. πάπαλα![ross mode] WE WERE ON A BREAK[/ross mode]
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι άνθρωποι έχουν ένα αισθημα 'ιδιοκτησίας' στον άνθρωπο τους. Δεν λαμβανουν υπόψιν το πόσο εύκολο είναι το παραστρατημα ακόμα και σε περιπτωσεις που και οι ίδιοι εχουν το έχουν πράξει, απαιτουν απο τον άλλον να είναι ανωτερος και καλυτερος από τους ίδιους.
Και δεν ισχύει μόνο στις σχέσεις, αλλά και στα παιδιά και φυσικά σε άψυχα/πόλεις/χωριά κλπ Ο/Η 'δικός μου/δικιά μου' το παιδί ΜΟΥ θα κάνει εκείνο το άλλο -το ρώτησες; - και βέβαια μπορώ να το εκδίδω/παντρεύω με όποιον/α θέλω γιατί ΕΤΣΙ πρέπει -και μην πει κανείς ότι δεν γίνεται ακόμα.
Χωρίζουμε -γενικά μιλάω- κι έχουμε ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ από πρώην
Εγω πάλι πιστευω ότι επειδη όλοι σε καποια φαση ήμασταν φάουλ, άλλοι περισσοτερο άλλοι λιγότερο δεν πρεπει να κολλάμε στο τι έγινε αλλά κατω υπο ποιες συνθηκες έγινε.
Πρόσφατα δε, άκουσα και το εξης κουλό! Καποιος τα εφτιαξε με μια κοπέλα που του άρεσε πολύ. Στον πρωτο μήνα κιόλας πήγε με μια άλλη έτσι ωστε.. αν κάποτε μάθει ότι η κοπελα του τον κερατωσε να μη νοιώσει μ@λ@κ@ς:o Ε μετα από αυτό τι να πω...
ε ήθελε να προλάβει, το 'χε δεδομένο -γιατί άραγε;-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
+1000
Δηλαδή είναι τόσο παράλογο πάσχερν που εφόσον είμαι πιστός, θέλω το ίδιο;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Φαντάσου το χειρότερο, να είσαι ο πατέρας της κοπελίτσας που γούσταρε τρελά ο τύπος, και εκτός του ότι -να μην πω τι της κάνει - την κερατώνει και απο πάνω χωρίς λόγο! Του τα κόβεις απο την ρίζα του παλιο @#@%3%$#@^#@% ή δεν του τα κόβεις?
seriously, εχεις μεγαλο πρόβλημα!!
charmak κανα συνάδελφο ψυχίατρο εχουμε να συστησουμε στο παιδί??
Όντως έχεις μεγάλο πρόβλημα αδερφέ. Το της κόρης σου δεν είναι δικιά σου υπόθεση, ούτε και το του γιού σου. Ούτε το μυαλό τους, ούτε η ψυχή τους, ούτε τίποτα.
Να σαι χαρούμενος αν οι επιλογές τους τα κάνουν ευτυχισμένα!
Sorry για το off-topic.
-
Καλά όλα αυτά, όμως αν δεν πέσει μια μπούφλα, ένα βάζο, μια χριστοπαναγία, ε, δεν έχει νοστιμάδα το πράγμα.
Σε λίγο θα μας πείτε πως είτε αυτωθεί ο φίλος σας ο Βάγγος ή η φιλενάδα σας η Βαγγελιώ είτε η γυναίκα/ο άνδρας σας χωρίς να σας το πουν, είναι περίπου το ίδιο πράγμα.
Πολύ νερόβραστο ρε παιδί μου το πιάτο χωρίς αρτύματα κι άμα τρως το ίδιο μια ζωή ή αυτοκτονείς ή θες άλλο.
-
Ρε, τι avatar είναι αυτό;
Να πέσει όλο το ιντερνετ θέλεις;
-
Tι έγινε ρε εδώ μέσα...
Είστε όλοι για τον ψυχοκτηνίατρο που πρότεινε ο HUNTER!A, και απίστευτος πουριτανισμός! Ούτε στο site της 'Εκκλησίας της Ελλάδος' (κάπου υπήρχε emoticon με ξερατό και δεν το βρίσκω) να ήμαστε!
-
προτασεις για αβαταρς/υπογραφες μεχρι να συνελθει ο μανος
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@ everybody:
Νταξ, δεν είναι κακό να κερατώσουμε τον/την σύντροφό μας, δεν έχουμε πρόβλημα με το να μας το κάνει και αυτός/αυτή και γενικότερο ζούμε σε έναν κόσμο με πολλές ελευθερίες και η ζωή μας κυλά ευτυχισμένα.
Εγώ όμως θέλω να σας δω τι θα λέτε σε μερικά χρόνια, όταν η κόρη σας (και ενώ θα έχει μια σταθερή σχέση ή θα είναι παντρεμένη) θα πηγαίνει με τον ένα και με τον άλλο, έτσι για γούστο και τα κουδούνια που θα της έχουν κρεμάσει θα ακούγονται και 2-3 γειτονιές πιο πέρα. Εκεί θέλω να δω πόσο φιλελεύθεροι θα είσαστε όλοι...να τη πάλι αυτή η κόρη Αν είναι γιος δεν πειράζει να γυρνάει με τη μία και την άλλη, η κόρη όμως...
Είναι σίγουρο ότι θα μένει στην ίδια γειτονιά; Και ναι, γραμμένους τους έχω ΚΑΙ τώρα και δεν είναι θέμα 'φιλελευθερισμού' ή όχι, απλώς σταρχιδισμού. Το τι λένε οι άλλοι...
Δεν με πιάνεις...
Με απλά λόγια, όσοι το παίζουν τώρα υπεράνω και φιλελεύθεροι και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, θέλω να τους δω πώς θα είναι όταν γίνουν τάρανδοι σε μια σχέση ή όταν αποκτήσουν παιδί (κόρη, αν θες, καθώς ο γονιός έχει περισσότερες 'ευθύνες' πάνω σ' αυτήν, σύμφωνα με τα κοινωνικά στερεότυπα) και κάνει παρόμοια πράγματα με αυτά που επικροτούν τώρα. Να στο κάνω ακόμα πιο λιανά 'μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις'.
Έγινα κατανοητός τώρα?
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?