-
Τι συνέβη? Έχασα επεισόδια...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Και ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟ στο κατάμεστο Παλέ.
Έχουν καλη ομάδα αυτοί;Ελπίζω να έκανες την ερώτηση για πλάκα γιατί εάν την εννοείς μάλλον
πολύ άσχετος είσαι -
Εννοείται ότι κάνω πλάκα ρε christaras73.
Ο Σοφοκλής δεν βλέπω να ξαναπαίζει φέτος. Το πρόβλημα αυτού του παιδιά είναι ότι η χαζομάρα του είναι το ίδιο τεράστια με το σώμα του.
Κρίμα γιατί πέρυσι είχε δείξει ότι έβαλε μυαλό και ήταν πολύ βελτιωμένος.
Πρέπει να βρούμε τον αντικαταστάτη του στην Εθνική.
Μπουρούσης, Γλυνιαδάκης ή Μαυροκεφαλίδης; -
Μαυροκεφαλίδης σε καμμία περίπτωση. Πολύ λίγος...
Για τον Γλυνιαδάκη δεν τον πολυθυμάμαι τι παίκτης είναι και για τον Μπουρούση θέλει πολύ δουλειά.Αλλά ο Σχορστια τι να πει κανείς. Αν αγαπούσε το μπάσκετ όσο αγαπάει το φαί θά'ταν καλά. Τον έχω δει να κατεβάζει 3 πιτόγυρα σαν καραμέλες
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εννοείται ότι κάνω πλάκα ρε christaras73.Ο Σοφοκλής δεν βλέπω να ξαναπαίζει φέτος. Το πρόβλημα αυτού του παιδιά είναι ότι η χαζομάρα του είναι το ίδιο τεράστια με το σώμα του.
Μπουρούσης, Γλυνιαδάκης ή Μαυροκεφαλίδης;Ιαν Βουγιούκας.
-
ΕΛΑ ΡΕ ΑΓΟΡ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ Α1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ρε ουστ...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εννοείται ότι κάνω πλάκα ρε christaras73.Ο Σοφοκλής δεν βλέπω να ξαναπαίζει φέτος. Το πρόβλημα αυτού του παιδιά είναι ότι η χαζομάρα του είναι το ίδιο τεράστια με το σώμα του.
Μπουρούσης, Γλυνιαδάκης ή Μαυροκεφαλίδης;Aπο τοτε που ο red_army μπηκε στρατο και επαψε να τον αποθεωνει, ο Σοφοκλας τα εβαψε μαυρα κ τα εριξε στο φαγητο για να το ξαεπερασει. Red γυρνα παλι πισω! Ο Σοφο επεσε στο 3%!!!
-
'Μέχρι να εντοπίσουν την ορμόνη που δίνουμε κρυφά στο χοντρό για να παχαίνει θα έχει φτάσει 200 κιλά... Χεχε, και γαμώ τις φαρμακευτικές έχω...'
'ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!!!!'
'Θανασάκη, άντε να ταϊσεις το παιδί...'
'Πάλι εγώ; Στείλε τον κανακάρη σου που δεν πήγε και φαντάρος!'
-
ΚΑΚΙΙΙΙΙΙΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μπουρούσης, Γλυνιαδάκης ή Μαυροκεφαλίδης;Για να τον φτάσουν στα κιλά χρειάζονται 2 τουλάχιστον
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ας είναι καλά ο άνθρωπος!! Βρηκαμε και εισητηρια για το final4
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ας είναι καλά ο άνθρωπος!! Βρηκαμε και εισητηρια για το final4Θα πας να δεις τον Άρη;
Κι ο Γιαννακόπουλος τι σχέση έχει; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ρε ουστ...Γιατι αραγε μιλας ετσι ρε φιλε;
-
Ελα ντε...
-
Εντάξει πάντως, ότι και να γίνει το παληκάρι δεν χάνεται. Μη σου πω χάνει τα πολλά τα φράγκα τώρα στο γαύρο
+
=
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Θα πας να δεις τον Άρη;Θα χουνε κι αυτοι εισητήρια ripper?
(δεν ειδα σχολιασμό σου για την McLaren!! )
-
Ταβερνιαρη τραβα σπιτι σου
Χαζους εχουμε σ' αυτη την ομαδα ρε φουστη μου, στραβομαρα εχουνε απο το καλοκαιρι???? -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ταβερνιαρη τραβα σπιτι σου
Χαζους εχουμε σ' αυτη την ομαδα ρε φουστη μου, στραβομαρα εχουνε απο το καλοκαιρι????δηλαδη για να καταλαβω ο πινι φταει για ολα?
-
Α! Σταματησε και το τρενο στην Μαλαγα....
Το μαθατε,ε?
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]