-
Alfa έπρεπε να πάρεις τότε
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εχω και εγω accent το οποίο το εχω τουρμπάτο εδώ και 1.5 χρόνο με άπειρο σκίσημο καθημερινα και το δουλεύω 1 bar με μαμά τα μέσα του (ούτε φλάντζα).
Οχι για πολυ ακομα...
Πας στοιχημα το αμαξι σου;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Alfa έπρεπε να πάρεις τότεΑυτό προσπαθώ τώρα... Δες τους κατασκευαστές....
Πάντως και με το Rav κάτι κάνω.... Αν τα βρω σκούρα μπαίνω και σε κανένα χωράφι... -
Όχι τίποτε άλλο, πάλι θα τρέχουν οι mods...
-
Ο χρήστης ts_power έγραψε:
Εχω και εγω accent το οποίο το εχω τουρμπάτο εδώ και 1.5 χρόνο με άπειρο σκίσημο καθημερινα και το δουλεύω 1 bar με μαμά τα μέσα του (ούτε φλάντζα).
Οχι για πολυ ακομα...
Το παω εγω... Το αμαξι του ντε...
-
Θα ήθελα να πω κάτι στα παιδιά από το χιουντάι club γιατί νομίζω ότι έχουν παρεξηγήσει την στάση των παιδιών εδώ μέσα. Κάνενας μα κανένας δεν υποτιμάει τα χιουντάι. Είναι ένα αμάξι όπως είναι, που έχει ένα συγκεκριμένο προσανατολισμό. Μαγκιά σου που το έχεις και ακόμη μεγαλύτερη μαγκιά που δεν χρεώθηκες με 100 μήνες δόσεις για να πάρεις κάτι που δεν μπορείς να πάρεις.
Αυτό που προσπαθούνε να σου εξηγήσουν είναι πως δεν έχει νόημα να πετάς λεφτά, όχι για το χιουντάι, άλλα για κάθε αμάξι που έχει έναν συγκεκριμένο προσανατολισμό και εσύ θες να του τον αλλάξεις.Να σου δώσω ένα παράdειγμα στο αντίστροφο. Φαντάσου έναν που παίρνει ένα έβο και αρχίζει να ψάχνει λύσεις για να το κάνει πιο αθόρυβο, πιο οικονομικό, πιο μαλακό και πιο ξεκούραστο στο ταξίδι. Φαντάσου τον τύπο αυτό να βάζει μαλακές αναρτήσεις, μικρότερη τουρμπινα, άλλες εξατμίσεις για να κάνει το αμάξι του πιο... οικογενειακό. Όσο και αν το γελάς αυτό κάνεις και εσύ στο ανάποδο.
Να πω και κάτι που ίσως σε προβληματίσει. Αυτό που κάνεις έχει 'νόημα' (σε εισαγωγικά) αν πας να φτιάξεις ένα αμάξι τέρας που έχει 500 άλογα. Και λέω θα είχε νόημα γιατί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει να το αγοράσεις ή τουλάχιστο δεν μπορείς. Αλλά τί κατάφερες τώρα? Να δώσεις 8000 ευρώ και να φτιάξεις ένα αμάξι 135 άλογα που θα γίνει 180. Έχεις δει πόσα αμάξια πια βγαίνουν σε αυτά τα άλογα?
Έχεις όπως είπες ένα accent του 03. Το πουλάς γύρω στα 5000 ευρώ. Έχεις 13.000 χιλιάρικα λοιπόν. Το ξέρεις ότι με 18000 παίρνεις ibiza FR και colt czt? Το ξέρεις ότι με λιγότερο απο 1000 ευρώ το ibiza γίνεται 200 άλογα στην αντιπροσωπία? Θα μου πεις βέβαια και που θα βρεις τα υπόλοιπα 5.000. Ε σε αυτή την περίπτωση αξίζει να τα βάλεις δόσεις (σε δύο χρόνια βγαίνει 200 ευρώ δόση). Και να είσαι σίγουρος πως τα επιπλέον λεφτά που θα δώσεις θα τα πάρεις πίσω από τις βενζίνες, τα συνεργεία και την μεταπολιτική αξία. -
Οχι για πολυ ακομα...
Κοιταξε να δεις, ειπες οτι το εχεις επιμεληθει μονος σου το ''φτιαξιμο''...θα επρεπε να γνωριζεις λοιπον, οτι δεν ειναι δυνατον αυτο που εφτιαξες να αντεξει!
Απο εκει και περα φαινεται πως μαλλον δεν εχεις ιδεα απο κινητηρες!
Αν εχω δικιο ομως τι σου παιρνω εγω?
Το χιουνται?
Το βρισκεις δικαιο?Τελος παντων...για να σοβαρευτουμε και λιγο...
Εγω λεω να λυσουμε τις διαφορες μας με ριμες που καινε! (skye mode ON)
Καυτες ριμες μεγαλε...να μου δειξεις το αντριλικι σου!
Εκει θα φανει ποιος πραγματικα ειναι ο αρχοντας της βελτιωσης!
ΥΟ ΜΕΝ!Τι λες?
-
Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
Θα ήθελα να πω κάτι στα παιδιά από το χιουντάι club γιατί νομίζω ότι έχουν παρεξηγήσει την στάση των παιδιών εδώ μέσα. Κάνενας μα κανένας δεν υποτιμάει τα χιουντάι. Είναι ένα αμάξι όπως είναι, που έχει ένα συγκεκριμένο προσανατολισμό. Μαγκιά σου που το έχεις και ακόμη μεγαλύτερη μαγκιά που δεν χρεώθηκες με 100 μήνες δόσεις για να πάρεις κάτι που δεν μπορείς να πάρεις.
Αυτό που προσπαθούνε να σου εξηγήσουν είναι πως δεν έχει νόημα να πετάς λεφτά, όχι για το χιουντάι, άλλα για κάθε αμάξι που έχει έναν συγκεκριμένο προσανατολισμό και εσύ θες να του τον αλλάξεις.Να σου δώσω ένα παράdειγμα στο αντίστροφο. Φαντάσου έναν που παίρνει ένα έβο και αρχίζει να ψάχνει λύσεις για να το κάνει πιο αθόρυβο, πιο οικονομικό, πιο μαλακό και πιο ξεκούραστο στο ταξίδι. Φαντάσου τον τύπο αυτό να βάζει μαλακές αναρτήσεις, μικρότερη τουρμπινα, άλλες εξατμίσεις για να κάνει το αμάξι του πιο... οικογενειακό. Όσο και αν το γελάς αυτό κάνεις και εσύ στο ανάποδο.
Να πω και κάτι που ίσως σε προβληματίσει. Αυτό που κάνεις έχει 'νόημα' (σε εισαγωγικά) αν πας να φτιάξεις ένα αμάξι τέρας που έχει 500 άλογα. Και λέω θα είχε νόημα γιατί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει να το αγοράσεις ή τουλάχιστο δεν μπορείς. Αλλά τί κατάφερες τώρα? Να δώσεις 8000 ευρώ και να φτιάξεις ένα αμάξι 135 άλογα που θα γίνει 180. Έχεις δει πόσα αμάξια πια βγαίνουν σε αυτά τα άλογα?
Έχεις όπως είπες ένα accent του 03. Το πουλάς γύρω στα 5000 ευρώ. Έχεις 13.000 χιλιάρικα λοιπόν. Το ξέρεις ότι με 18000 παίρνεις ibiza FR και colt czt? Το ξέρεις ότι με λιγότερο απο 1000 ευρώ το ibiza γίνεται 200 άλογα στην αντιπροσωπία? Θα μου πεις βέβαια και που θα βρεις τα υπόλοιπα 5.000. Ε σε αυτή την περίπτωση αξίζει να τα βάλεις δόσεις (σε δύο χρόνια βγαίνει 200 ευρώ δόση). Και να είσαι σίγουρος πως τα επιπλέον λεφτά που θα δώσεις θα τα πάρεις πίσω από τις βενζίνες, τα συνεργεία και την μεταπολιτική αξία.Μια χαρά τα λες.
Τώρα θα σου πουν ότι είσαι κομπλεξικός και ζηλεύεις τα χιουντάι.
-
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Το κομπλεξ δεν κρυβεται
-
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Το κομπλεξ δεν κρυβεταιΥΟ!
-
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Το κομπλεξ δεν κρυβεταιΝα ρίξεις ΠΟΛΛΑ λεφτά στο κουπέ το καταλαβαίνω, μπορείς να το βελτιώσεις, αλλά το accent? Αυτό είναι για βελτιώσεις που δεν στοιχίζουν πολύ και δεν περιμένεις 150 και 180 άλογα.
-
paidia kalisperasas mias kai eime kainourgios sto forum kai distixos grafo me greeklist mias kai uparxi problima stin orthografia.pistebo na me sugxoresoun oi parabriskomeni.
eime kai ego katoxos enos accent montelo 2001 kai me to epese sirma eipa kai ego na po ta dikamou mias kai den eime melos energos tou sugkekrimenou forum mias kai den me antiprosopebi san xristis to sugkekrimeno forum.telos panton polu tha poune a na alos enas opoy brike na uperaspisti ta accent!!!!!!
ego opos kai aloi poli agorasame ena ama3i gia tis doulies tis kathimerines aloi piran accent aloi astra kai pai legontas opou anamfisbitita to accent apo to 2000 kai meta exei beltiothi paaraa polu gia ena ama3i polis se sxesi timis kai apodosis.
epidi omos oi perisoteroi den mporoun na agorasoun alo ama3i giati ta oikonomikatous den einai kai ta kalitera katafebgoun se lusis oste na anebasoun ta aloga me diafores lisis.
to palikari sas zitise na tou pite orismenes leptomeries stin beltiosi pou theli na kani kai oxi na ton ((pirobolite))giati polu apla den 3erete ta oikonomika tou kathenos gia na krinete an mpori na pari alo ama3i i oxi.
kai ego exo accent metatropi se turbo kai kati ales beltiosis ala den tha epitrepso se kanenan na mou tin pi gia to ama3imou opos den tha thelate na sas tin poun gia esas.bebea piso apo to forum kai tin anonimia mporoun na mpoune kai na poune oti theloune gia na anapsoun tin koubenta mas ala prepi na sebastite kai ta lefta esto kai gia emas pou rixnoume se ena accent pou ta exoume bgali me idrota kai ta rixnoume nai nai nai se ena accent pou 3erete ti epikrati apo thema ideologias gia to sugkerimeno montelo min mas thabete giati i beltiosi den kitai montela ala to meraki pou exi o kathenasmas gia to ama3i tou.
emena mou aresi na 3exorizi to ama3imou kai as einai kai accent den pirazi mou arkoun ta blemata se diafores sizitisis pou ginonte prosopo me prosopo me atoma kai lambano ton thambasno tous gia tin beltiosouna pou exo kani.
3ero oti tha graftoun paaaraa pola kai ta perisotera tha einai arnitika ala ti na kanoume etsi einai i zoi uparxoun ta arnitika uparxoun kai ta thetika. -
Ο χρήστης eagle78z έγραψε:
paidia kalisperasas mias kai eime kainourgios sto forum kai distixos grafo me greeklist mias kai uparxi problima stin orthografia.pistebo na me sugxoresoun oi parabriskomeni.
eime kai ego katoxos enos accent montelo 2001 kai me to epese sirma eipa kai ego na po ta dikamou mias kai den eime melos energos tou sugkekrimenou forum mias kai den me antiprosopebi san xristis to sugkekrimeno forum.telos panton polu tha poune a na alos enas opoy brike na uperaspisti ta accent!!!!!!
ego opos kai aloi poli agorasame ena ama3i gia tis doulies tis kathimerines aloi piran accent aloi astra kai pai legontas opou anamfisbitita to accent apo to 2000 kai meta exei beltiothi paaraa polu gia ena ama3i polis se sxesi timis kai apodosis.
epidi omos oi perisoteroi den mporoun na agorasoun alo ama3i giati ta oikonomikatous den einai kai ta kalitera katafebgoun se lusis oste na anebasoun ta aloga me diafores lisis.
to palikari sas zitise na tou pite orismenes leptomeries stin beltiosi pou theli na kani kai oxi na ton ((pirobolite))giati polu apla den 3erete ta oikonomika tou kathenos gia na krinete an mpori na pari alo ama3i i oxi.
kai ego exo accent metatropi se turbo kai kati ales beltiosis ala den tha epitrepso se kanenan na mou tin pi gia to ama3imou opos den tha thelate na sas tin poun gia esas.bebea piso apo to forum kai tin anonimia mporoun na mpoune kai na poune oti theloune gia na anapsoun tin koubenta mas ala prepi na sebastite kai ta lefta esto kai gia emas pou rixnoume se ena accent pou ta exoume bgali me idrota kai ta rixnoume nai nai nai se ena accent pou 3erete ti epikrati apo thema ideologias gia to sugkerimeno montelo min mas thabete giati i beltiosi den kitai montela ala to meraki pou exi o kathenasmas gia to ama3i tou.
emena mou aresi na 3exorizi to ama3imou kai as einai kai accent den pirazi mou arkoun ta blemata se diafores sizitisis pou ginonte prosopo me prosopo me atoma kai lambano ton thambasno tous gia tin beltiosouna pou exo kani.
3ero oti tha graftoun paaaraa pola kai ta perisotera tha einai arnitika ala ti na kanoume etsi einai i zoi uparxoun ta arnitika uparxoun kai ta thetika.σου απαντά ο φίλος...τα άλλα που λες είναι περιττά. Εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι λέμε έχετε πρόβλημα επικοινωνίας και κόμπλεξ κατωτερότητας.
Έχεις όπως είπες ένα accent του 03. Το πουλάς γύρω στα 5000 ευρώ. Έχεις 13.000 χιλιάρικα λοιπόν. Το ξέρεις ότι με 18000 παίρνεις ibiza FR και colt czt? Το ξέρεις ότι με λιγότερο απο 1000 ευρώ το ibiza γίνεται 200 άλογα στην αντιπροσωπία? Θα μου πεις βέβαια και που θα βρεις τα υπόλοιπα 5.000. Ε σε αυτή την περίπτωση αξίζει να τα βάλεις δόσεις (σε δύο χρόνια βγαίνει 200 ευρώ δόση). Και να είσαι σίγουρος πως τα επιπλέον λεφτά που θα δώσεις θα τα πάρεις πίσω από τις βενζίνες, τα συνεργεία και την μεταπολιτική αξία. -
eime kai ego katoxos enos accent montelo 2001 kai me to epese sirma eipa kai ego na po ta dikamou mias kai den eime melos energos tou sugkekrimenou forum mias kai den me antiprosopebi san xristis to sugkekrimeno forum.
Από μικρό κι από τρελό , μαθαίνεις την αλήθεια που λέγανε και οι παλιοί! Έχουμε τους τύπους με τα Skoda, πλάκωσαν και τα Hyundai, κι αν υπολογίσουμε λοιπούς Κορεάτες, Ρώσους και άλλους πρώην ανατολικούς και φυσικά την ανερχόμενη δύναμη τους ...Κινέζους, δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα!
-
Toyota & Opel μην πλακώσουν μόνο γιατί είναι περισσότεροι
Άτιμη κενωνία, δεν έχω ευρώ να πάρω 'καλό' αυτοκίνητο -αλλά γεννάω ευρώ για να το 'βελτιώσω'-
-
3ero oti tha graftoun paaaraa pola kai ta perisotera tha einai arnitika ala ti na kanoume etsi einai i zoi uparxoun ta arnitika uparxoun kai ta thetika.Αν διαβάσεις το post που έγραψα πιο πάνω θα δεις οτί λέμε ακριβώς το ίδιο. Ο καθένας μπορεί να πάρει αυτό που μπορεί να πάρει και μαγκιά του που το έκανε και δεν χρεώθηκε μέχρι το λαιμό για να πάρει κάτι που στην ουσία είναι πάνω από τις οικονομικές του δυνατότητες.
Το να λες όμως να σεβόμαστε οτι δεν μπορεί να πάρει κάτι ακριβότερο τη στιγμή που έχει δώσει 8.000 ευρώ μετατροπή είναι άτοπο. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Toyota & Opel μην πλακώσουν μόνο γιατί είναι περισσότεροιΆτιμη κενωνία, δεν έχω ευρώ να πάρω 'καλό' αυτοκίνητο -αλλά γεννάω ευρώ για να το 'βελτιώσω'-
Μπαααα αυτούς δεν τους φοβάμαι, είναι όλοι συνταξιούχοι και παίζουν στο καφενείο πρέφα τέτοια ώρα ή είναι σε κανένα παγκάκι στο πάρκο να μαζέψουν ήλιο...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Opel μην πλακώσουν μόνο γιατί είναι** γρηγοροτεροι **:shifty: -
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=18730
Τα ίδια -και χειρότερα- γράφτηκαν και στο παραπάνω τόπικ, που βέβαια αφορούσε και τις παρανομίες τις αφαίρεσης καταλύτη
Κομπλεξικοί και με τα 206
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Opel μην πλακώσουν μόνο γιατί είναι** γρηγοροτεροι **:shifty:
Στις 180 μοίρες
ACCENT TURBO ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ