-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ποιος εχει στην κατοχη του το mythodea του Παπαθανασιου να μας πει εντυπωσεις?
Εγώ αλλά δεν το άκουσα ποτέ ολόκληρο.
Μπορεί να είναι καλό, αλλά δεν το άντεξα.
Εγώ δηλαδή που το έχω ακούσει αρκετές δεκάδες φορές μέχρι που το βαρέθηκα, είμαι πειραγμένος;
Εσύ γενικότερα είσαι πειραγμένος, αλλά τέσπα.
Ξαφνικά βρήκα την δισκογραφία των Sonata Arctica.
Λένε αρκετά οι τύποι...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ποιος εχει στην κατοχη του το mythodea του Παπαθανασιου να μας πει εντυπωσεις?
Εγώ αλλά δεν το άκουσα ποτέ ολόκληρο.
Δεν ξερω αλλα κι εγω ξενερωσα με αυτο το δισκο.
Εκτος απ το moviement 1 που ειναι καλο,ολος ο δισκος κλεινει κατα Παβαροτι μερια......μπλιαχ -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Nick Cave & the Bad Seeds - Henry's Dream και Your Funeral....My Trial
Έχω ψύχωση με τον φοβερό Nick Cave! Σιγά-σιγά μαζεύω όλα τα albums του. Πλέον έχω τα 9 από τα 13 δισκάκια του με τους Bad Seeds![/size]
Μηπως θελεις να κανω κανενα upload .... ?
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Nick Cave & the Bad Seeds - Henry's Dream και Your Funeral....My Trial
Έχω ψύχωση με τον φοβερό Nick Cave! Σιγά-σιγά μαζεύω όλα τα albums του. Πλέον έχω τα 9 από τα 13 δισκάκια του με τους Bad Seeds![/size]
Μηπως θελεις να κανω κανενα upload .... ?
Eυχαριστώ, αλλά όχι! Τα μαζεύω σε cd!
Κατέβασα το live at Paradiso! Καλό! Φοβερή ατμόσφαιρα το live!
-
Sting-Songs from the Labyrinth.
Κάτι διαφορετικό. Μάλλον ένα ενδιαφέρον πείραμα: Ο Sting ψάχνεται με τη μουσική του John Dowland. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο court music με τη βοήθεια του βιρτουόζου λαουτίστα Edin Karamazov. Αξίζει τον κόπο να το ακούσετε, είτε γνωρίζετε τη μουσική του Dowland είτε όχι, μόνο και μόνο για τα εκπληκτικά λαούτα με τις συμπαθητικές χορδές ( ! ) και τον υπέροχο γλυκό ήχο τους και φυσικά... για τη γλώσσα:Wilt thou be thus abused still
Seeing that she will right thee never?
If thou cans't not o'ercome her will
Thy love will be thus fruitless evern'joy!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Sting-Songs from the Labyrinth.
Κάτι διαφορετικό. Μάλλον ένα ενδιαφέρον πείραμα: Ο Sting ψάχνεται με τη μουσική του John Dowland. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο court music με τη βοήθεια του βιρτουόζου λαουτίστα Edin Karamazov. Αξίζει τον κόπο να το ακούσετε, είτε γνωρίζετε τη μουσική του Dowland είτε όχι, μόνο και μόνο για τα εκπληκτικά λαούτα με τις συμπαθητικές χορδές ( ! ) και τον υπέροχο γλυκό ήχο τους και φυσικά... για τη γλώσσα:Wilt thou be thus abused still
Seeing that she will right thee never?
If thou cans't not o'ercome her will
Thy love will be thus fruitless evern'joy!
+1! Το πήρα σαν δώρο για μια φίλη, δεν ενθουσιάστηκε και πολύ οπότε την έβρισα και το κράτησα για μένα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
+1! Το πήρα σαν δώρο για μια φίλη, δεν ενθουσιάστηκε και πολύ οπότε την έβρισα και το κράτησα για μένα.Υποθέτω ότι αν δεν είχε τα σχετικά ακούσματα μάλλον θα την ξένισε αρκετά (τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που περίμενε... Τεσπά, σου άρεσε εσένα τουλάχιστον;
(εγώ έχω ενθουσιαστεί με το 'can she excuse my wrongs' αλλά και με την πλούσια εκτέλεση του 'The Battle Galliard' που είναι αρκετά 'πειραγμένο' σε σχέση με το αυθεντικό 'The King of Dennmarks Galliard'...) -
Ναι, αλλά δεν είναι 'αυθεντικές' εκτελέσεις στο στυλ του John Dowland. Ο Sting έχει κρατήσει το ηχόχρωμα της φωνής του το ίδιο με υπόλοιπες δουλειές του, γεγονός που προσδίδει στα τραγούδια μια παράξενη γεύση από Pop και νεο-Ethnic, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν αδόκιμο όρο. Αυτό είναι και καλό και κακό, καθώς θα αρέσει σε όσους θεωρούν τον Sting έναν καλό τραγουδιστή, από την άλλη όμως θα δυσαρεστήσει αυτούς που θα προτιμούσαν μια πιο 'προσεγμένη' και αυθεντική προσέγγιση στα τραγούδια αυτά, που μετράνε πάνω από 400 χρόνια ζωής.
ΥΓ: η κοπελιά έχει πολλά τέτοια ακούσματα, καθώς είναι συγχορωδός εδώ και χρόνια και ήδη εργάζεται ως μαέστρος, απλά δεν ήταν αυτό που περίμενε από τον Sting.
-
Acoustic Ladyland - Skinny Grin
jazzpunk?
περιεργο ακουσμα που ως αρχικη ιδεα φαινεται καλο καπου χανει ΙΜΟ στο τελος
-
The Long Blondes - Someone to drive you Home
αγγλιδες που προσπαθουν να κανουν θορυβο
μετριοτατο δυστυχως
-
Vello Leaf - Morning Star
Songlist
01 Floatboat (Bring My lover Back) 1:57
02 Whispers 4:19
03 Swing on Clouds 4:31
04 One Last Tear 3:47
05 Stellar Wind 4:03
05 21st Station 6:24Ελληνικης προελευσης το συγκεκριμενο συγκροτημα (και μαλιστα κρητικης) ειναι μια πολυ αξιολογη προταση. Η μουσικη ποπ/ροκ κυριως ακουγεται πολυ ευχαριστα.
Με πολλα keyboards και απαλους space ηχους, εχει μια αερινη αισθηση και μια μελαγχολια που σε κανει να χαλαρωσεις και να ταξιδεψεις.
Τα παιδια τα οποια τα 'εμαθα' μεσω κοινουν γνωστου εχουν κανει πολυ αξιολογη προσπαθεια οχι μονο στη μουσικη αλλα και στην εικαστικη επιμελεια του δισκου ο οποιος κυκλοφορει σε επιλεγμενα δισκοπωλεια.
Μακαρι να ειχε περισσοτερη μουσικη μεσα.εχουν ενα επισημο site στο οποιο μπορει κανεις να ακουσει καποια απο τα κομματια τους.
http://www.velloleaf.gr/indexflash.html
PS-edit : να σημειωσω την πολυ ομορφη φωνη της κοπελας
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
blahπολυ καλο
-
Η πιο προσφατη εκπομπη ( 10 Ιαν 07.) με DJ τον ΒoB Dylan στον XM Satellite
Θεμα αυτην την εβδομαδα ...'Hair'
Playlist:
Bill Carlisle - Sally Let Your Bangs Hang Down
They Might Be Giants - Bangs
Eddie Noack - Gentlemen Prefer Blondes
Piano Red - Baldheaded Lena
(Matt Groening - The secret of designing characters)
Sonny Burgess - Red Headed Woman
JB Lenoir - Don't Touch My Head
Ray Price - Bright Lights And Blonde Haired Women
Prof. Longhair - Bald Head
Hank Ballard - How You Gonna Get Respect
Joe Clay - Don't Mess With My Ducktail
Louis Jordan - Chartreuse
Elvis Costello & The Attractions - Baby's Got a Brand New Hairdo
Eddie 'Cleanhead' Vinson - Cleanhead Blues
(Bob Dylan - Rapunzel)
Johnny Cash - You're My Baby (demo) -
Kατέβασα τα 2 κομμάτια απ' το site των Vello Leaf και μου φάνηκαν πολύ καλά! Όμορφα!
Περισσότερα νέα:
Μπορεί να θυμάστε τους Grinderman:
http://www.myspace.com/grindermanΗ μπάντα που αποτελείται από τους Nick Cave, Warren Ellis, Martyn Casey, Jim Sclavunos μπήκε στο studio και σε 1 βδομάδα ηχογράφησε 13 κομμάτια. Ο δίσκος τους αναμένεται μέσα στον Μάρτη!
Και το λινκ από τον mute records:
http://www.mute.com/allNews.jsp;jsessio ... Id=7611290Το ενδιαφέρον είναι για το κομμάτι Get it on:
- 'This song is sung across an excoriating mandolin loop based on an obscure lute melody from the 11th century,' suggests Ellis, getting the ball rolling.
'12th Century,' counters Casey.
'It is a lament for the messianic rock n' roll hero,' says the virile and youthful Cave, 'and begins, of course, with a statement of intent.'
*Μόλις βγει, το πήρα!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
...Ok, τότε πάω πάσο... Συμφωνώ και με την προσέγγισή σου. Ναι, είναι ιδιαίτερη και η χροιά της φωνής του και ο τρόπος 'ενορχήστρωσης'. Από την άλλη αν κάποιος ήθελε αυθεντικές εκτελέσεις δε θα αγόραζε αυτό το δίσκο, νομίζω.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Από την άλλη αν κάποιος ήθελε αυθεντικές εκτελέσεις δε θα αγόραζε αυτό το δίσκο, νομίζω.Σωστό. Είναι ένας τίμιος δίσκος, δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω ή λιγότερο από αυτό ακριβώς που υπόσχεται: μια διαφορετική προσέγγιση σε ένα κλασικό θέμα από έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη.
-
Fujiya & Miyagi - Transparent Things
Του 2006 (αλλα τωρα τον βρηκα)
Πολυ καλη ηλεκτρονικη που μου θυμιζει αρκετα Can σε ορισμενα κομματια
ακουστε το
-
MEWITHOUTYOU- Catch us for the foxes
-
Husker Du - New Day Rising
-
ψαχνω να βρω μια συλλογη με ονομα la suite 4...ελληνικη ειναι..μηπως την εχει πετυχει κανεις σε κανενα σαιτ?
φυσικα μη μου πει κανεις πηγαινε στο μετροπολις..
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....